🔴 جریان اصلاحات زبانی دراز و قدرتمند و دستانی کوتاه و ضعیف دارد
✍️ محمدصادق کوشکی، استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران
🔹جریان اصلاحات از ابتدای تشکیل تا به امروز یک جریان رسانه باز ( ژورنالیست) بوده و همه هنر آن، بازی کردن با افکار عمومی و بازی دادن ذهن مخاطبان است. چهره های شاخص این جریان هم افرادی رسانه ای بوده و از مجرای مطبوعات و رسانه به عالم رقابتهای سیاسی و جناحی وارد شده اند. افرادی مانند: خاتمی ( روزنامه کیهان) ، موسوی خوئینی ها (روزنامه سلام) ، میرحسین موسوی (روزنامه جمهوری اسلامی)، ابطحی ( رادیو)، شمس الواعظین ( کیهان فرهنگی)، عطریانفر ( روزنامه همشهری) و بسیاری دیگر از چهره های شاخص این جریان.
🔹و به همین دلیل این جریان عمده نیروهای خود را در عرصههای هنری و رسانه ای یافته و پرورش داده است. اما از طرف دیگر در حوزه های اجرایی و عمرانی و جهادی دست این جریان از داشتن چهره هایی شاخص خالی است و شاید تنها چهره این جریان که صبغه و سابقه اجرایی و عمرانی دارد «کرباسچی» باشد ( که در مقایسه با «قالیباف» نیرویی متوسط به حساب می آید. چون فعالیتهای کرباسچی در شهرداری تهران قابل مقایسه با اقدامات قالیباف نیست).
🔹جریان اصلاحات زبانی دراز و قدرتمند و دستانی کوتاه و ضعیف دارد. اهل عمل نیست اما در ساحت جنگ روانی و بازی دادن افکار عمومی استاد است. این جریان همیشه حسرت داشتن نیروهایی مانند قالیباف، رستم قاسمی، سعید محمد، علی نیکزاد و خیل بچه های مخلص جهادی را خورده و هیچگاه در سطح محسن رضایی مدیری راهبردی و قدرتمند را نداشته است( و طبیعی است که هیچ یک از چهره های این جناح در موضوع شناخت اندیشه انقلاب اسلامی به گرد پای سعید جلیلی هم نرسند).
🔹ضعف اصلی نیروهای انقلابی در عرصه رسانه و ارتباط با افکار عمومی است در حالی که اصلاح طلبان در طول ٣ دهه اخیر، نان تسلط خود بر افکار عمومی را خورده و به قدرت رسیده اند و ناتوانی و عجز خود در خدمت به مردم و مدیریت امور اجرایی و عمرانی را با بهانه هایی مانند «نداشتن اختیار» و دخالت «دولت تفنگ بدست» و..... توجیه کرده اند.
🔹جریان انقلابی در انتخابات پیش رو باید قدر نیروها و توانمندیهای خود در عرصه های مدیریتی و جهادی را بداند و به جای دعواهای مخرب درونی و خودزنی های جاهلانه، به فکر یافتن روشهای برقراری ارتباط با مردم و بکارگیری رسانه باشد تا جامعه برای چندمین بار در چاه « جریان علیل ولی زبان باز اصلاحات» سقوط نکند.
🌸@IslamlifeStyles
▪️ تعداد بیسوادها وحشتناک است؛
اسدالله علم ، نخست وزیر پهلوی
🗞 روزنامه اطلاعات ، ۱۸ آذر ۱۳۴۱
میزان با سوادی در گروه سنی ۱۵ سال به بالا
سال ۱۳۵۷:
ایران: ۳۶%
میانگین جهانی: ۶۹%
در سال ۱۳۹۵:
ایران ۸۶%
میانگین جهانی: ۸۲%
🌷@IslamlifeStyles
🌹 سلام و عرض خدا قوت خدمت شما تنهامسیری های عزیز
✅ بحث ادب رو به لطف خدا ادامه میدیم. شما عزیزان هم سعی کنید هر قسمتی که گذاشته میشه رو در حد توانتون عمل کنید.
تنهامسیرآرامش 💞
#افزایش_ظرفیت_روحی 131 🔹 ضمن اینکه ما باید دقت کنیم که منظور از ادب صرفا اخلاق معاشرت با دیگران نیس
#افزایش_ظرفیت_روحی 132
❇️ انسان مودب خیلی از مسیر نزدیک شدن به پروردگار عالم رو به راحتی طی خواهد کرد.
🌹 انسانی که عمیقا مودب شده باشه حتی اگه توی دلش هم خواست که به کسی نامردی کنه میگه: نه! من که خودم میفهمم این نامردیه....
🌺 آدم مودب وجدانش خیلی قوی هست و برای همین به هیچ وجه حاضر نمیشه که پا روی وجدان خودش بذاره.
توی زندگی سعی کنید هم خودتون بی نهایت مودب باشید و هم با افراد مودب رفت و آمد داشته باشید.
✅ رفقایی که میخواید انتخاب کنید تا اونجا که میشه از افراد مودب باشن. اثرات یک رفیق مودب در زندگی انسان فوق العادس...
🌷@IslamlifeStyles
تنهامسیرآرامش 💞
#افزایش_ظرفیت_روحی 132 ❇️ انسان مودب خیلی از مسیر نزدیک شدن به پروردگار عالم رو به راحتی طی خواهد ک
یه بررسی میدانی رو همه شما عزیزان امروز انجام بدید
🔸 ببینید کلا توی زندگیتون چند تا آدم نزدیک دارید. حالا یا فامیل باشن یا از دوستان.
و حساب کنید که چند تاشون آدم های خیلی مودبی هستند و چند تاشون ادب کمتری دارند.
هرکی رفقای مودب بیشتری داشته باشه برندس!😊
✅ خب حالا برای اینکه امروز حالتون خییییلی خوب بشه یه هدیه خیلی جالب براتون دارم!😊🎁
فایل زیر رو براتون ارسال میکنم. حتما گوش بدید. به 5 نفر که نکات مهمش رو برامون ارسال کنند نفری 50 تومن تقدیم میکنیم 🌹👇🏼
14000124-Panahian-HaghShenas-Tafrih-01-18k.Law.mp3
6.15M
❇️ چطور میشه از عبادت بیشتر از سایر تفریحات لذت ببریم؟!
آیا اصلا عبادت یه نوع تفریح محسوب میشه؟!
صحبت های فوق العاده استاد پناهیان رو بشنوید😊
🌷@IslamlifeStyles
تنهامسیرآرامش 💞
❇️ چطور میشه از عبادت بیشتر از سایر تفریحات لذت ببریم؟! آیا اصلا عبادت یه نوع تفریح محسوب میشه؟! ص
#ارسالی_تنهامسیریها 🌺
✅زندگی انسان دو بخش دارد: یک قسمت برای برآوردن نیازهای حیاتی مثل خوراک و پوشاک و غیره است، و بخش دیگر، تفریح(لحظه ی رهایی انسان ). گاهی انسانها نیازهای حیاتی مثل غذا را تبدیل به تفریح میکنند، مثل غذاهای خوش طعم در رستوران های لاکچری؛ چون انسان در جستجوی تفریح است.
✅خداوند نیاز به تفریح را در انسان قرار داده و طبق سنت خود، برنامه ای هم برای برآوردن این نیاز طراحی کرده. نکته ی جالب این است که تفریح مختص انسان میباشد و حیوانات از آن بی بهره اند. بنابراین تفریح خوب است و نباید از آن دوری کرد بلکه باید به دنبال بهترین تفریح ها رفت.
✅تفریح خوب و تفریح بد نداریم، بلکه بحث سر تفریح بهتری است که پس از آن ضرر نباشد؛ چون خداوند برای انسان تفریح کم و پرضرر نمیخواهد.
✅بخش دلچسب زندگی، بخش تامین نیازهای حیاتی نیست بلکه بخش تفریحی آن است. و ۱٪ برنامه دین برای نیازهای اولیه است و مابقی برای نحوه ی لذت بردن و تفریح است.
✅تفریح عبادت، بالاترین تفریح هاست که کمترین ضرر و سریعترین تاثیر مثبت را دارد. تکراری و خسته کننده نیست و در طول زمان تازه تر میشود. عبادت برای عیش دل انسان طراحی شده.
✅علت کم کیفیت بودن عبادات مخصوصا نماز، این نگاه غلط است که فقط بعد جدی آن در نظر گرفته میشود، نه ۹۹٪ بعد تفریحی آن. در حالی که لذت نماز آنچنان زیاد است که حتی نیازی به سایر لذتها نیست. حتی کاری میکند که آیت الله بهجت ره حین نماز به پنکه در فصل گرما هم نیاز نداشته باشد. نگاه غلط و جدی به عبادت مانند این است که در استخر با شامپو و لیف خود را بشوییم برای تمیزی بدن!😂
✅عبادت برای تمام انسانها تفریح است نه فقط برای مذهبی ها. بلکه اگر مذهبی ها با عبادت تفریح نکنند، دین را به سایرین بد معرفی کرده اند.
✅برای اینکه انسان بنیه قوی داشته داشته باشد و مریضی در او رخنه نکند، باید تفریح کند تا انرژی بگیرد. با ذکر خدا، اهل بیت و اولیاء خدا میتوان این انرژی را کسب کرد؛ که این قضیه با زائران امام حسین ع در زمان کرونا به اثبات رسیده است. به همین دلیل باید در دوران کرونا، فعالیت هیئت ها و مساجد بیش از پیش باشد.
✅اهل بیت و اولیاء الله با عبادت تفریح میکردند، مثل لذت بردن حضرت زهرا س از اذان بلال حبشی، و یا اینکه پیامبر در دنیا با عطر و همسر و نماز لذت میبردند. و اینکه ماه رمضان ماه عید اولیاء است چون برای آنها تفریح است. و یا مهلت خواستم امام حسین ع از دشمن در شب عاشورا برای خواندن قرآن.😢
✅تفاوت مومن با غیرمومن: مومن تفریح بودن عبادت را میفهمد چون ایمان این را به او آموزش میدهد.
لمس کردن تفریح عبادت سخت است و این را باید خود انسان جستجو و کشف کند.
💢 در مورد برجام و تعویق انتخابات نکاتی رو عرض میکنم استفاده بفرمایید👇🏼
recording-20210422-184920.mp3
1.25M
⭕️ ایجاد یک بازی دوسرباخت با مطرح کردن تعویق انتخابات توسط غربگرایان
حاج آقا حسینی
🌷@IslamlifeStyles
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥موضع قابل تأمل دکتر سعید محمد دربارهی احزاب و گروههای سیاسی
🔹اگر دکتر سعید محمد بتواند رئیس جمهور بشود، به احتمال زیاد دو قطبیهای سیاسی مخرب موجود در جامعه پایان خواهد یافت و شاهد تولد جریانات اجتماعی فرهنگی جدید نخبه محور و خدمتگذار خواهیم بود
🌷@IslamlifeStyles
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 نقاشی با شن خانم فاطمه عبادی به مناسبت سالروز وفات حضرت خدیجه (س)
🌷@IslamlifeStyles