eitaa logo
« جهاد تبیین » شیخ قمی | درسنامه تخصصی مبلغین | محسن مجتهدزاده
25هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
363 فایل
اسرائیل☠️ شیطان666👹 است= israel666@ 📨ارسال پیام به شیخ قمی: @SheijQomi_tablighgharb 09383676609 فقط پیامک 🚫تماس= بلاک🚫 🟢 تلگرام: https://t.me/SheikhQomi 🔴کانال آپارات www.aparat.com/sheijqomi 💠حمایت مالی 💳↙️ @SheijQomi2
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از استاد مهدی طائب
T030701.mp3
38.5M
✳️ درس تاریخ تطبیقی 🎥 استاد مهدی طائب 🔹 ویژه علاقه‌مندان به تاریخ 🔹 جلسه اول ⏰ یکشنبه ۱ مهرماه ۱۴۰۳ ✅ پایگاه نشر آثار استاد مهدی طائب 🆔 @ostad_taeb
دیگه صهیونیست چطوری باید آغاز کنه که مورد قبول واقع بشه؟! 🔹 سفارتخونمون رو زدن 🔸سفیرمون رو زدن 🔹مهمونمون رو زدن (شهید هنیه) 🔸سرادارامون رو زدن 🔹به سید مقاومت حمله کردن و.... باز ما میگیم 🔘 اگه جرات داری شروع کن؟!
ما در بدنه مجازی و اجتماعی خودمون کار روی ذهن مردم را شروع کردیم این قطعه نورانی خطبه ۲۷ نهج البلاغه را مشاهده بفرمایید 👇 به خدا سوگند، هر ملّتى كه درون خانه خود مورد هجوم قرار گيرد، ذليل خواهد شد. امّا شما سستى به خرج داديد، و خوارى و ذلّت پذيرفتيد، تا آنجا كه دشمن پى در پى به شما حمله كرد و سر زمين هاى شما را تصرّف نمود باید روی مخاطب مخصوصا نخبگان کار کرد
التماس صُلح یا گِرای حمله ؟! 1 : اول انقلاب گفتن ما نیازی به این نیروهای ارتش و هواپیماهای جنگی نداریم ، صدام و همه استکبار جهانی به ایران حمله کردند . 2 : در دوره خاتمی شعار گفتگوی تمدن ها را رئیس جمهور اصلاح طلب داد ، تمدن غرب به منطقه ما حمله کرد و عراق و افغانستان را کاملا اشغال کرد و انرژی هسته ای تا مرز تعطیلی رفت و ما تحریم هم شدیم . 3 : دولت غربگرای فریدون (روحانی) گفتگو با غرب و صلح و تسلیم را مطرح کرد ، آمریکا و غرب از زمین و زمان ما را تحریم کردند و سردار بی بدیل جهان اسلام را شهید کردند . 4 : دولت اصلاح طلبِ پزشکیان آمد برادری با شیطان بزرگ را مطرح کرد ! و وسط جنگ خونین از صلح و زمین گذاشتن سلاح مقاومت گفت و اعلام کرد برای صلح آمدیم ، آمریکا و اسراییل لبنان را به آتش 🔥 کشیدند . در مقابل گرگ اگر فرار کنی یا لبخند بزنی پاره ات میکند ، اگر با چماق بر سرش بکوبی یا گرگ را از پای در می آوری و یا حداقل جان خود را نجات میدهی . امام خمینی رضوان الله علیه فرمود : آمریکا گرگ است .
الجزیره به نقل از ارتش اسرائیل ترور سید را موفقیت آمیز اعلام کرده😰 ➖➖➖ خدا لعنتشون کنه میخواهند دل ملت را خالی کنند
خبر پنج دقیقه پیش CNN اینقدر تعلل شد که جدی تر اومدن وسط
💢ابعاد و پیامدهای جنایت ضاحیه 🔹درباره حمله سنگین و کم‌سابقه دیروز رژیم صهیونیستی به بیروت پرسش اساسی آن است که آیا این اقدام برای رژیم تروریستی صهیونیستی دستاورد و آورده عملیاتی به همراه خواهد داشت یا خیر؟ بدون تردید، پاسخ منفی است؛ اما چرا؟ برای تبیین این مسئله باید اهداف رژیم از حمله واکاوی شود. در این زمینه می‌توان به دو نکته اساسی توجه کرد. 🔸هدف اول حمله رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه، آغاز جنگ بزرگ علیه لبنان است. حمله گسترده به لبنان، یعنی جنگ گسترده حزب‌الله و بقیه اضلاع مقاومت علیه رژیم صهیونیستی و این در حالی است که اسرائیل فعلی، یعنی حدود ۶۰۰۰ کیلومتر مربع و این محدوده تاب‌آوری جنگ طولانی و پرشدت را ندارد؛ چرا که این شش هزار کیلومتر مربع همان اسرائیل سیاسی، امنیتی، اطلاعاتی، لجستیکی، اقتصادی و اجتماعی است. زیر فشار قرار گرفتن این محدوده، همه امور رژیم صهیونیستی را مختل خواهد کرد. این در حالی است که محدوده حدود چهار هزار کیلومتر مربعی لبنان که درگیر جنگ است، این مختصات را ندارد؛ یعنی نه سیاسی است، نه اقتصادی است و نه لجستیکی و نه اطلاعاتی است، حتی اجتماعی هم نیست. اصولاً یکی از دلایل اساسی از اینکه رژيم خطوط قرمز را پشت سر گذاشته، عبور از وضعیت فوق‌العاده وخیمی است که در آن قرار گرفته است. رژیم در حال حاضر تهدید موجودیتی را بیش از هر زمانی مشاهده می‌کند. 🔹هدف دیگر رژیم صهیونیستی از اقدام روز جمعه، ترور رهبران حزب‌الله است. این هدف چه محقق شده باشد و چه محقق نشده باشد، حزب‎الله را زمینگیر نمی‌کند. حزب‌الله لبنان طی سال‌های گذشته تحت اشرافیت عالی‌ترین اصول نظامی و سازمانی قرار داشته است. ساختار و تشکیلات نظامی و اطلاعاتی حزب‌الله به گونه‌ای است که با در نظر گرفتن تهدیدات رژیم صهیونیستی، برای دشوارترین وضعیت‌ها، تمهیدات لازم را پیش‌بینی کرده است. 🔸هر چند ترور فرماندهان حزب‌الله لبنان در ادوار گوناگون و خاصه در جنگ اخیر همراه با خسارت بوده است؛ اما پرسش اساسی آن است که آیا این وضعیت، توانسته توان عملیاتی حزب‌الله لبنان را فرو بکاهد؟ سیر تکامل حزب‌الله و قدرت عملیاتی آن گویای این است که مقاومت لبنان در دفاع از تمامیت ارضی لبنان، در یک مسیر رو به جلو و بی بازگشت قرار گرفته است. تحولات روزهای آتی به روشنی ماهیت و اقتدار حزب‌الله و مقاومت را برای همگان روشن‌تر خواهد کرد.
💢محسن رضایی: ایران و عراق و سوریه زودتر تصمیم بگیرند 🔹‌عضو مجمع تشخيص مصلحت: باند جنایتکار و نژادپرست نتانیاهو با محکوم‌کردن متوقف نمی‌شود و پس از لبنان، به دمشق و بعد از آن به بغداد و اگر طعم خونریزی مست‌شان کند حتی شاید به ایران حمله کند! 🔹‌بر همین اساس به دولت‌های سوریه، عراق و ایران تاکید کرد که هرچه‌زودتر در این خصوص تصمیم بگیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بارها و بارها مسئولین مربوطه این کلیپ را ببینند و بدانند که اگر دشمن تدابیرش را که بر اساس قوانینن و داده های اطلاعاتی اش اندیشیده موفق ببیند با خیال راحت در جنگ پیش میرود اما باید با جنگ هایی که در تدبیر دشمن نگنجد و با ساخت اطلاعات فیک دشمن را به اعوجاج انداخت تا قوانین و قاعده ها و اندیشه دشمن بهم بخورد ما اگر انتقام فخری زاده را گرفته بودیم شاید اتفاقات بعد نمی افتاد انتقام شهادت هنیه را میتوانستیم با یک عملیات خیلی اصولی و نابودی مقر فرماندهی جنگ اسرائیل جبران کنیم اما ................... اسرائیل خودش میداند جبهه مقاومت سلاح های زیادی دارد که هنوز استفاده نکرده است ...
مردم! موشکها را ما باید پر کنیم🚀 مشغول زندگی روزمره نباشید❗️ انتقام را فریاد بزنید‼️ اگــرنــه بــرخی مــسـئــولـان بـــــزدل و نـــفـــوذی، ســازش و نـهـایـتـاً نـــابــودی جمهوری اسلامی را جایگزین خواهند کرد.
کمک ۸ میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل برای مقابله با تهدید ایران! آمریکا برادریشو ثابت کرد آقای پزشکیان ـــــــــــــــــــــــ رئیس جمهور اتفاقی