📌 ایران به بدبختی لبنان دچار می شود؟ | نکاتی دربارۀ سهمیه بندی مذهبی دولت (بخش اول)
▪️ بی اغراق، فاجعهبارترین سیستم حکومتیای که بشر به خود دیده سیستم «محاصصة» است. محاصصة یعنی تقسیم مناصب حکومتی بر اساس وابستگیهای قومی و مذهبی.
در دنیا، فعلا عراق و لبنان رسما چنین سیستمی دارند و میبینیم هر بار هنگام انتخاب روسای سه قوه (یا در لبنان حتی هنگام انتخاب فرمانده ارتش و فرمانده نیروهای امنیت داخلی و رئیس بانک مرکزی و ... که هر کدام باید از طائفهای خاص باشند) چه وضع وحشتناکی به وجود میآید: قفل مطلق!
▪️ یک قلم، اینکه ما در لبنان اصطلاح رایجی داریم به عنوان «الشغور الرئاسی» یعنی دورانی که کشور رئیس جمهور ندارد. رئیس جمهوردر لبنان با رأی نمایندگان مجلس، از بین مسیحیان مارونی انتخاب می شود و به دلیل اختلافات خود مارونی ها با هم، و اختلافات مارونی های مختلف با دیگر اقوام و طوایف، گاهی تا سالها نمی توانند رئیس جمهور تازه را طبق ملاکهای محاصصة انتخاب کنند و کشور بی رئیس جمهور میماند!
▪️ مثلا لبنان در حد فاصل سالهای 2014 تا 2016، حدودا دو سال رئیس جمهور نداشت! الان هم که این متن را می خوانید لبنان رئیس جمهور ندارد و از 9 آبان 1401 که دوران ریاست جمهوری میشل عون تمام شده، نتوانسته اند رئیس جمهوری برای کشور انتخاب کنند!
▪️ سخنانی که این روزها دربارۀ تشکیل دولت جدید می شنویم، بیش از آنکه «سهیم کردن» اقوام و طوایف در سرنوشت کشور باشد (که امر لازمی است)، سهم دهی به اقوام و طوایف، در سمت های دولتی است. این کار خواهینخواهی (و البته یقینا دور از نیت گویندگان آن) کشور را به سمت سیستم محاصصة میبرد.
▪️ کم کم (و نه به یکباره)، داشتن «سهم» و صندلی در بخش هایی از دولت «سهم» پیروان یک مذهب یا قوم می شود و از آن پس، اگر آن صندلی به قوم دیگری یا مذهب دیگری سپرده شود، گروه نخست به شدت احساس ظلم خواهد کرد. در نتیجه، عملا این تقسیم بندی «سهامی»، تبدیل به سنت جاری در کشور خواهد شد و این، آغاز (ولو ناخواستۀ) سیستم «محاصصة» در ایران خواهد بود.
ادامه دارد ...
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ #مجتباپورمحسن خائن رسانه ای:
⛔️ آغاز زودهنگام بازی حاکمیت دوگانه، #پزشکیان زیر حمله توپخانه رسانه های حکومتی با اسم رمز #رئیس_جمهور اجاره ای، برون سپاری چالش های عظیم نظام به دوگانه #اصلاحطلب #اصولگرا با رفع مسئولیت از رهبر نظام؛ چرا اکثریت مردم #ایران به یک بازی تکراری تن ندادند؟
#رصدضدانقلاب
#موضع_اسرائیل
14030431_44219_1281k.mp3
16.21M
🔹️صوت کامل رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
✍🏻 کانال استاد مجتهدزاده "⚖️"
@Mojtahed_Zadeh
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پیشنهاد خاتمی و ظریف به آمریکا
چه بلاهایی قرار بود سر کشور بیاد
اگر حضرت آقا این فتنه ها را خنثی نمیکرد.
« جهاد تبیین » شیخ قمی | درسنامه تخصصی مبلغین | محسن مجتهدزاده
🧨😱 محرمانه: در مورد طرح 15 ساله سعید حجاریان در سال 1389 ⬅️🧨 شامل سه دوره 5 ساله برای بازگشت در
این پست ما
پیش گویی نبود
تاریخ ۳۰ فروردین ۱۴۰۲
از به قدرت رسیدن دوم خردادیها گفتیم...
💥البته مجلس به علت مشارکت پایین انتخابات اسفند ۱۴۰۲ در تهران محقق نشد.
حالا شما هی ایمان نیارید به تحلیلهای ما😂
https://eitaa.com/Israel666/1001
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥تذکر خیلی مهم رهبری به کسانی که شعار تند میدهند
چجوری بگویند نکنید، هزینه درست نکنید، این انقلابیگری نیست.
توهین، شعارهای تند، تخریب، تهدید، فحاشی بازی در پازل دشمن هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🧐هفته اول شهید رئیسی و پزشکیان چگونه گذشت؟
📌😉حالا فهمیدی فرق میکنه کی رئیسجمهور باشه؟
دلائل منع و حرمت قمه زنی
در لینک زیر
https://www.pasokhgoo.ir/node/8415
در مقاله بالا تک تک استدلالات موهوم فرقه شیرازی «خذلهم الله» برای قمه زنی پاسخ مستدل علمی داده شده است.
جالبه بدانید فرقه شیرازی مروج قمه زنی هست و همه از انگلیس خبیث نشات میگیره.
در اسناد سفارت انگلیس در تهران ، مدرکی پیدا شده با این مضمون : در سال 1324 شمسی سفارت انگلیس در ایران تعداد 15000 قمه خرید و به هیئات مذهبی اهدا کرد !که خودتان را بزنید و کاری به کار ما نداشته باشید .
https://www.pasokhgoo.ir/node/8415
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 رهبر انقلاب: مسئلۀ غزه همچنان مسئلۀ اول دنیای اسلام است | مجلس نباید در قبال این قضیه آرام بماند.
کانال تبیین را به دوستانتان معرفی کنید
https://eitaa.com/Tablighgharb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس ستاد کل ارتش صهیونیستی: رفح ینی ایران یمن یعنی ایران، ما در کل جبههها با ایران میجنگیم.
اگر لحظه ای در مبارزه با اسرائیل کوتاهی کنیم ضربه سختی میخوریم
اسرائیل مار سمی زخمی هست وحشی شده...
28.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سفارت بریتانیا در تهران
آقای سفیر در مورد تجربیات خودشون در اینستاگرام میگوید
➖➖➖
اوفهمیده باید با ادبیات طنز و گفتار عامیانه دیپلماسی عمومی را ترویج کنه
هنوز خیلی از بزرگان انقلابی وحوزوی غافل از حضور در شبکه های اجتماعی هستند.
جوانهای ما گرفتار گرگها میشوند...
داستان بنی صدر
۱) بنی صدر، در پاریس اقتصاد خوانده بود. روحانی زاده بود و خیلی به امام خمینی (ره) ارادت نشان می داد.
۲) او در مصاحبههای خود، از مردم دم میزد و خود را طرفدار روحانیت نشان میداد و از روشنفکران انتقاد میکرد، به غیر از نظرات اقتصادی برای خروج از تورم و رکود اقتصادی و تحریمهای غرب، از استقلال و آزادی سخن میگفت و تنها راه برخورداری از آزادی را استقلال کشور به خصوص از نظر اقتصادی، عنوان میکرد و با سخن گفتن از مساوات برای زن و مرد، سعی در جلب حمایت زنان جامعه داشت
۳) بنی صدر در اقدامی دیگر و برای افزایش محبوبیت مردمی در یک ژست انقلابی، در پیامی کوتاه به ملت آمریکا از آنان خواست در همراهی با ملت ایران، حکومت خود را تحت فشار قرار دهند و برای استرداد شاه مخلوع به ایران تلاش کنند.
۴) او اعلام کرد که از سوی حزب و گروه سیاسی خاصی کاندید نخواهد شد و رئیس جمهور را معرف همه ملت خواند.
۵) بنی صدر به مدد مطبوعات طرفدار خویش و با تبلیغات فراوان و استفاده ازتاکتیکهای غربی در برنامههای تبلیغاتی خویش و با شعار ‹‹بنی صدر، صد در صد›› توانست مقبولیت مردمی را از آن خود کند و با عوام فریبیهای گسترده، اکثریت آراء را به دست آورد.
۶) در اولین انتخابات ریاست جمهوری که در بهمن ۱۳۵۸ و به فاصله کمتر از یک سال از پیروزی انقلاب برگزار شد، بنی صدر توانست با حدود ۱۱ میلیون رای از مجموع ۱۴ میلیون رای، سایر رقیبان خود را از جمله شهید محمد حسین آیت، صادق قطبزاده، دریادار مدنی، کاظم سامی، صادق طباطبایی، داریوش فروهر و حسن حبیبی را پشت سر بگذارد.
۷) بنی صدر بعد از مدتی چهره واقعی خود را نشان داد، ارتباط او با مجاهدین خلق و نهضت آزادی و جبهه ملی به تدریج برای مردم روشن میشد و کم کم کار را به جایی رساند که علنا" علیه امام مسائلی را مطرح کردند.
۸) او سپاه پاسداران را به انتقاد میگرفت و بهشتی و طرفدارانش را خشونتطلب معرفی میکرد و تحت عنوان چماق بدستان از آنها یاد میکرد و میکوشید با یک کودتای فرهنگی آنها را از صحنه سیاسی کشور حذف کند.
او همچنین به دخالت در امور رهبری و امور قضائی و اعتراض به عزل و نصبهای قوه قضائیه میپرداخت و چنین وانمود میکرد که رئیس جمهور هماهنگ کننده سه قوه است و بر همه آنها نظارت دارد.
۹) در سال ۱۳۶۰ به دنبال تشدید اختلافات میان رئیس جمهور با نخستوزیر و مجلس و بلا تکلیف ماندن برخی وزارتخانهها، بنی صدر با طرح شعار رفراندوم میکوشید به اهداف خود دست یابد.
۱۰) در نهایت ، رجوی ومنافقین که پشت چهره ی ظاهرا مردمی او قرار گرفته بودند، به جان انقلاب و انقلابیون افتادند.
در اواخر دوره ریاست جمهوری وی، اسناد محرمانه از وزارت امور خارجه به دستور مستقیم وی خارج شد، که منجر به بیاعتمادی مردم شد. از دیگر اقدامات او، مذاکره با آمریکا و عذرخواهی از تسخیر لانه جاسوسی بود که بیش از پیش وجهه او را در اذهان عمومی تخریب کرد. او دانشجویان را تند و افراطی خواند و به نقض قانون اساسی متهم کرد.
بنی صدر با تضعیف سپاه عملا" موجب سقوط خرمشهر شد، به همین دلیل، امام او را از منصب فرماندهی کل قوا معزول کرد. در تیرماه ۱۳۶۰ مجلس حکم به عدم کفایت سیاسی بنی صدر داد و امام نیز او را از ریاست جمهوری عزل کرد. وی مدتی بعد به همراه مسعود رجوی به طور پنهانی ایران را ترک کرد.
▪️چرا دوران بنی صدر را بازخوانی کردم؟
مدیونید اگر فکر کنید قصد و غرضی دارم.
خواستم دور هم کمی یاد گذشته ها بکنیم
😎 😉