هدایت شده از دانشگاه حجاب
♨️قهرمان پارالمپیک:
آنفالو شوم بهتر از این است که به اغتشاشات دامن بزنم
🔰 هاشمیه متقیان، قهرمان پارالمپیک پرتاب نیزه: خیلیها در اینستاگرام به من پیام دادند که چرا استوری نگذاشتی، حتی یک سری از سلبریتیها گفتند ورزشکارها و شخصیتهای مشهوری که استوری نگذاشتند و از اغتشاشات حمایت نکردند را آنفالو کنید! اصلا من آنفالو شوم خیلی بهتر از این است که به اغتشاشات دامن بزنم.
🔰 افتخار میکنم به عنوان یک دختر عرب در کشورم ایران زندگی میکنم و همیشه با عزت و احترام رفته و آمدهام و تا به حال با هیچ برخورد نابهنجاری مواجه نشدم و به نظرم این تجزیهطلبی، فتنهای بیش نیست و نباید تسلیم اغتشاشگرانی شد که به این موضوع دامن میزنند.
🌐خبرگزاری فارس
Link
🌸 @hejabuni | دانشگاه حجاب 🎓
هدایت شده از دانشگاه حجاب
gashte ershad_1.mp3
17.28M
🔥🔥🔥 داغ داغ داغ 🔥🔥🔥
📣📣📣پـاســخ کامل و دقیق بـه تـمـامی شـبـهـات روز
#بصیرت
#روشنگری
مهسا امینی و #گشت_ارشاد
💥هم خودتون سریع گوش کنید
🌪 و هم به ســـــــرعت منـتـشـر کنید
🌸 @hejabuni | دانشگاه حجاب🎓
هدایت شده از دانشگاه حجاب
♨️ پرچمدار کاروان ایران در پارالمپیک ریو: نباید اجازه داد سلبریتیهای خائن وطنفروش اظهارنظر کنند
🔹عشرت کردستانی، عضو تیم ملی والیبال نشسته بانوان کشور: نباید مسؤولان امنیتی ما اجازه دهند سلبریتیها در همه مسائل ریز و درشت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ورود کرده و اظهارنظر کنند.
🔹این آدمهای خائن وطنفروش از مال ممکلت و عشق و محبتی که مردم نسبت به آنها داشتند سوءاستفاده کردند و جان مردم را به بازی گرفتند.
🔹قلب همه مردم ایران و مسلمانان از توهین به قرآن و شهدا جریحهدار شد. اینها فتنههای آخرالزمانی است که خیلیها ذات و ماهیت کثیف خود را به دنیا نشان میدهند و کمکم به زبالهدانی میپیوندند.
🌐خبرگزاری فارس
Link
🌸 @hejabuni | دانشگاه حجاب 🎓
هدایت شده از دانشگاه حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧐 اهل اندیشه، این کلیپ کوتاه و الهام بخش را از دست ندهند💥
📣 اقراری جالب و در عین حال مهم از سوی غولهای رسانه ای غرب که پوچی ادعای «ظالمانه بودن احکام اسلامی نسبت به زنان» را روشن می کند:
☀️به رغم بمباران بی أمان رسانه ای در جهت اسلام هراسی و اسلام ستیزی، در موج فزاینده اسلام گرایی در غرب، زنان چندین برابر مردان به اسلام گرایش دارند و مسلمان می شوند؛ آنها در حقیقت به اسلام پناه می آورند.👌
#تهیه و ترجمه توسط عضو فعال کانال
🌸@hejabuni | دانشگاه حجاب🎓
هدایت شده از دانشگاه حجاب
بله کمتر از یه هفته تا شروع کلاس ها باقی مونده... ⏳
هدایت شده از دانشگاه حجاب
🔴به روز باشیم
🔰خدمت زن فمنیست غربی و دنباله رو ایرانی
به جای اینکه کلی ورزش رزمی و پرورش اندام انجام بدی، تا اگه مردی اومد سمتت بزنیش و مورد تجاوز قرار نگیری و از این داستانا...
راهکار ساده بهت میدم. تضمینی.... لباس مناسب بپوش و ناز و عشوه تو جامعه رو بذار کنار...
پ.ن۱: برای سلامتی ورزش عالیست. اما برای جنگ با مردهای اذیت کن، جواب نمیده. اگه هم جواب بده به اینهمه سختی نمی ارزه و غذا رو از پشت سر خوردنه.
پ.ن۲: این راهکار زیبا رو در آیه ۵۹ سوره احزاب در قرآن که کلام خداست بخونید.
🌸 @hejabuni | دانشگاه حجاب 🎓
هدایت شده از دانشگاه حجاب
🚨 پیش از شروع رمان ستاره سهیل ،از شما دعوت میشود این مقدمه را مطالعه بفرمایید 🌱👇
هدایت شده از دانشگاه حجاب
✍تاریخچه تصوف:
در زمان پیامبر اکرم (ص)، پیروان آن حضرت را «مسلم» و «مؤمن» می نامیدند و آنانکه محضر پیامبر را درک کرده بودند، «صحابه» نامیده می شدند. پس از پیامبر (ص)، حضرت علی (ع) را مى توان نخستین کسى دانست که در توسعه عرفان اسلامى نقش مهمى داشته است و از این رو تمامى عارفان حقیقى ـ و حتی مدعیان دروغین ـ سر سلسله خود را به ایشان مى رسانند و خود را وامدار و شاگرد او تلقى مى کنند.
( شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید، ج 1، ص 17.)
🔆 پس از آن حضرت، اهل صفه و افرادى چون سلمان فارسى، ابوذر، بلال و پس از ایشان کسانى مانند اویس قرنى را مى توان نام برد که تحت تربیت عرفان اسلامی عهد پیامبر بودند.
♦️ نسل بعد را که به صحابه پیامبر محشور بودند «تابعین» خوانده اند. سپس عنوان زاهد و عابد به میان آمد و به عده ای اطلاق گشت که از دنیا کناره جسته و خود را وقف عبادت و ریاضت نموده بودند. در حدود اوائل قرن دوم هجری کم کم کلمه «صوفی» و طریقه تصوف شنیده شد که خود را سالکان طریق حق و عارفان الهی می دانستند؛ اما عرفان آنها با مبانی طریقتی ائمه هدی سازگاری و مطابقت نداشت.
☑️ عرفان ناب اسلامی ـ شیعی ریشه در آموزه های ثقلین داشته و دارد؛ یعنی منشأ آن قرآن و سنت معصومین (ع) بوده است؛ اما تصوف ریشه ای التقاطی داشته که هم از آموزه های نوافلاطونیان و هم نحله های معنوی مسیحی و حتی شبه عرفان های هندی و شرقی وام گرفته بود. اولین و معروفترین چهره متصوفه، ابوهاشم کوفی بود که او، مرام و عقیده اش مورد نکوهش امام صادق(ع) قرار گرفت؛ چنانکه از امام حسن عسکری (ع ) نقل است که از امام صادق (ع ) پرسیدند ابو هاشم کوفی چگونه آدمی است؟ فرمود: «انّه فاسد العقیده جدّاً؛ واقعاً او شخص فاسدالعقیده ای است» و در ادامه فرمود: «و او همان کسی است که مذهبی را بدعت گذارد که آن را تصوف می نامند و وی این مذهب را پناهگاهی برای عقیده زشت و ناپسند خود قرار داد» (سفینه البحار، ج 2، ص 57).
➰ ولی از قرن سوم به بعد دامنه تصوف وسعت یافت و مایه های ذوقی و شعری در آن پیدا شد. اوج تعلیمات نظری صوفیه به قرن ششم و به دست محی الدین ابن عربی مشهور به شیخ اکبر متوفای سال 560 صورت پذیرفت.
▫️از قرن دهم به بعد، همه یا اغلب صوفیه، دیگر آن اندک برجستگى علمى و فرهنگى پیشینیان خود را نیز نداشتند. شاید بتوان گفت که تصوف از این به بعد، صرفاً غرق در آداب و ظواهر و بدعت هاى بیشتری شده بود(خدمات متقابل اسلام و ایران، استاد مرتضی مطهری، ص 664 – 665).
💰 بر اثر انشعابات متعدد تصوف، فرقه های مختلفی بوجود آمد که هر دسته و فرقه در صدد حفظ موقعیت خود در برابر فرقه های دیگر و علمای مکتب اهل بیت (ع) برمی آمد. بر این اساس هر کدام سعی نمود برای جبران مافات و جلوگیری از نابودی، به ظاهر سلسله مشایخ خود را به نحوی به ائمه اهلبیت (ع) و یا به یکی از اصحاب پیامبر(ص) و یا معصومین ربط دهند!
📌 چنانکه اشاره شد، حقیقت آن است که تصوف از ابتدا جریانی بدلی به موازات حرکت مکتب اهل بیت(ع) بوده است
(ر ک: شناخت قرآن، سید علی کمالی دزفولی، بخش مکتب تفسیری متصوفه) که معصومین(ع) بارها به صراحت خطر آنها را گوشزد کرده و طریقه آنها را مخالف راه و روش حقه خود دانسته اند؛ پس بدیهی است که متصوفه در برهه هایی از تاریخ (درست مانند این زمان)، شرط ادامه حیات خود را در این تشخیص دیدند.
📚 مطالعات و تحقیقات در احوال و تراجم و مشایخ صوفیه روشن می نماید که تا قبل از روی کار آمدن دولت صفویه، هیچ قطب صوفی را نمی توان پیدا کرد که شیعه و پیرو اهل بیت بوده باشد (عرفان و تصوف، داود الهامی، ص 316).
قسمت اول..
لینک کوتاه : https://www.porseman.com/!6833
هدایت شده از دانشگاه حجاب
✍انحرافات مکتب تصوف:
این طریقه داراى آسیب ها و انحرافات جدّی و روشنی است که با محک «عقل» و «نقل» (نقل : کتاب قرآن و سنّت ـ قولی، فعلی و تقریری ـ اهل بیت) قابل تشخیص می باشند.
⭕️ ذکر این نکته در شناخت ماهیت صوفیه ضروری است که از اولین اصول این طایفه «تفرّس» است. صوفیه بر مبنای این اصل، ابتدا اشخاص ساده و زودباور را به دام میاندازند. افراد سطحی نگر و زودباور خریداران همیشگی سخنان اعجاب آور آنها هستند؛
صوفى نهاد دام و سر حقه باز کرد/
بنیاد مکر با فلک حقه باز کرد(حافظ)
🔰انحرافات مشترک فرقه های متصوفه:
1⃣ ولایت گریزی و پیروی از مکتب خلفاء؛ همه بزرگان و سلسله داران متقدم صوفیه به گواهی تاریخ، از پیروان مکتب فقهی، اعتقادی و سیاسی اهل تسنن بوده اند.
2⃣ جعل عنوان «قطب» در مقابل «امام معصوم»؛
3⃣ عدم تقیّد به شریعت و آداب دینی و بى توجهى و یا کم مهرى نسبت به احکام و تکالیف الهی.
4⃣ تقید به آداب و رسوم خرافى و اختراعات غیر دینی و ذکرها و وردهایى که نه تنها فاقد اسناد معتبرند بلکه یا بدعت بزرگان هر فرقه اند و یا برداشت های التقاطی از سنّت های غیر اسلامی می باشند.
5⃣ جعل «خانقاه» در مقابل «مسجد»؛ بنا بر گزارش عبدالرحمن جامی در «نفحات الانس»، اولین خانقاه توسط امیری ترسایی (مسیحی) در منطقه شامات (مرکز فرماندهی دشمنان اهل بیت) ساخته و تقدیم دراویش شد! به ویژه از قرن هفتم به بعد «خانقاه سازى» و فاصله گرفتن از مسجد رواج یافت (مقالات تاریخى، رسول جعفریان، ج 7، صص 272)
6⃣اعتقاد به سه رکن: شریعت و طریقت و حقیقت در طول هم؛ به گونه ای که برخی از فرقه های آنها معتقدند که اگر سالکی به حقیقت و یقین رسید دیگر نیازی به شریعت ندارد و می تواند اعمال عبادی و وظایف شرعی خود را انجام ندهد! در صورتی که بنای اهلبیت (ع) تأکید بر حفظ شعائر و ظواهر شریعت محمدی (ص) در همه احوال بوده است.
7⃣ اعتقاد به مهدویت نوعیه قطب فرقه، در تقابل با مهدویت شخصیه امام زمان(ع)؛ آنها به نوع کلی موعود معتقدند نه شخصی مشخص به نام «حجت ابن الحسن العسکری(ع)»؛ پس در هر زمان اقطاب صوفیه می توانند موعود و نجات دهنده آنها باشند!
⏪ در تاریخ تصوف کم نبوده اند کسانی که ادعای «مهدویت نوعیه» کرده و با توّهم امام زمان بودن خروج کرده اند! به عنوان مثال، در قرن هشتم درویش محمد نوربخش ـ سر سلسله نوربخشیه و ذهبیه از سلاسل معرفیه ـ به نام مهدی موعود خروج کرد اما به دست امیر تیمور گورکانی گرفتار و تأدیب گردید!.
8⃣ اعتقاد به عشق مجازی(عشق زمینی) به عنوان پل عبور به عشق حقیقی(محبت خدا)!
9⃣ ابراز شطح یا همان کلمات متناقض نمایی که گاه به کفرگویی و یا خلاف منطق شریعت و عقل کشانده میشود.
قسمت دوم
لینک کوتاه : https://www.porseman.com/!6833