رفاقت با شهدا🌹
💚گام ششم💚 #گــــــام_ششم عدم گناه در حضور رفیق آیا در حضور دوست شهیدت، میتونی گناه کنی⁉️گفتیم که شهدا زنده اند و به کارهای ما ناظرند🍃خیلی مراقب باش🚫نگاه هامون, رابطمون با همکلاسی های نامحرم و اساتید نامحرم, چت با نامحرم, غیبت, دروغ, کاهل نمازی, کم فروشی, کم کاری در شغل, بداخلاقی در منزل و ...حتی توی فضای مجازی هم مراقب باش.❌📱دیدن بعضی از عکس ها و مطالب، که به ظاهر چیز خاصی نیستن ممکنه باعث بشن کم کم از این راه جدا بشی و دوست شهیدتو ناراحت کنی..🍂تورو خدا خیلی مراقب باش😰
منبع:نرم افزار برای دوست شهیدم
خواهم ز حق ....
بین دعای عهد ؛
هر صبـ☀️ـح
این جان ناقابل ...
به راه تـ❤️ـو ببازم
سلام حضرت عشــ❤️ـق ...
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
اهمیت موضوع در این است که این لقب در عصر جاهلیت به آن حضرت داده شد. و در آن زمان وجود زن پاکدامن بسیار کم بود، و بسیاری از زنان به انحراف های عصر جاهلی آلوده بودند. اما حضرت خدیجه سلاماللهعلیها در چنین محیطی به خاطر قداست و پاکی و شدت عفافی که در همه ابعاد داشت به عنوان « طاهره » خوانده می شد. صفت زیبندهای که در سراسر زندگی پر برکت آن بانو علیرغم وجود ثروت و امکانات گستردهی مالی و تشکیلات منظم تجاری و اقتصادی، جلوهای کامل دارد. لذا این نکته را باید همه بانوان از زندگی پر بار حضرت خدیجه سلاماللهعلیها بیاموزند و محیط آلوده و ثروت را بهانه خلاف کاری های خود قرار ندهند و نگویند که چون ما از امکانات مالی برخوردار بودیم و جامعه نیز سالم نبود لذا موجب آن شد که به انحراف کشیده شویم !
در صورتی که حضرت خدیجه سلاماللهعلیها در جاهلیت گسترده حجاز و مکه و با وجود دارایی و شهرت و محبوبیت اجتماعیاش ، پاک زیست و درس پاکدامنی حتی در آلوده ترین محیط ها را به همه طبقات بویژه بانوان داد.
او حتی قبل از ازدواج با رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم چنان در اوج نجابت و طهارت بود که حضرت ابوطالب علیهالسلام بزرگ و سالار بنی هاشم ، اینگونه او را می ستاید:
«راستی که خدیجه بانویی است که کامل و مبارک و صاحب فضل که از هر گونه عیب و عار پرهیز میکند و از هر نوع بدنامی و رسوایی دوری میگزیند. »
🔶در روايات اسلامي، با موضوعي بسيار مهم رو به رو هستيم که متاسفانه در کش و قوس زمان و در دل تاريخ، از امري واجب، به امري پيش پا افتاده و بي اهميت تبديل شده است که بسياري از مسلمانان و حتي مومنان از آن غافلند.
🔶امر به معروف و نهي از منکر، دو واجبي هستند که بسياري از مواقع به دلايل مختلف و توجيهات بسيار، به سادگي از کنار آنها گذشته ايم. روايات بسياري از معصومين در باب اهميت اين دو واجب آمده است. اما چه ميشود که اين دو واجب به فراموشي سپرده ميشوند؟
🔶امام باقر علیه السلام ميفرمايند: «در آخرالزمان مردمي خواهند آمد که با رياکاري از يکديگر پيروي ميکنند، آنان عالِم نماها و عابد نماها و نادانان و سفيهاني هستند که امر به معروف و نهي از منکر را به بهانه ضرر ترک ميکنند. آنان هميشه به دنبال عذر و بهانه هستند و از علما بدگويي ميکنند و به نماز و روزه و هرچه مزاحمت براي مال و جان آنان نداشته باشد، روي ميآورند و اگر نماز، مزاحم مسائل مربوط به جان و مال آنان باشد، آن را نيز کنار ميگذارند. همانگونه که عالي ترين و اشرف واجبات مانند امر به معروف و نهي از منکر را کنار گذاشتند.»
📚اصول کافي، جلد ۵ ، ص ۵۵
#آخرالزمان ۲۷
#امام_زمان
در تاریخ پر فراز و نشیب اسلام، کمتر بانویی در جامعهی زنان همچون حضرت خدیجه سلاماللهعلیها همسر بزرگوار رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم درخشیده است. بهرهمندی از صفات عالی انسانی و رفتار برخاسته از بینش متعالی او چنان شخصیتی از وی ساخته که تا سالها پس از رحلت جانسوزش، هرگاه پیامبراکرمصلیاللهعلیهوآلهوسلم نام او را میشنید، اشک بر گونه مبارکش جاری میگشت و از او به بزرگی یاد مینمود.
یکی از ویژگی های مهم حضرت خدیجه سلاماللهعلیها این است که خداوند متعال هر روز چندین بار به وجود آن حضرت نزد ملائکه مباهات میکند.
و نیز امام حسنعلیهالسلام در مدینه و در مسجدالنبی صلیالله علیهوآله و سلم طی خطبهای در پاسخ جسارت معاویه به ساخت مقدس علیبنابیطالبعلیهالسلام، فرمود:
«...جدّ تو حرب است و جدّ من رسول خدا صلیالله علیهوآله و سلم و مادر تو هند است و مادر من فاطمه علیهالسلام و جدّهی من خدیجه [طاهره] است ولی جدّهی تو قتیله (ناپاک) میباشد...»
امام حسینعلیهالسلام روز عاشورا مقابل سپاه دشمن ایستاد و نگاهی به صفهای طولانی آنها کرد که مانند سیل بود و نیز نگاهی به ابنسعد کرد که در میان بزرگان کوفه ایستاده بود. آن حضرت در این هنگام خطبهای ایراد کرد و فرمود:
«...شما را به خدا سوگند آیا میدانید که مادربزرگم خدیجه دختر خویلد علیهاسلام، نخستین بانوی گروندهی به اسلام و تصدیق کنندهی پیامبرصلیاللهعلیهوآلهوسلم و پیشتاز در یاری و حمایت اوست؟»
از برجسته ترین ویژگی های حضرت خدیجه سلاماللهعلیها آنست که به جهت نجابت، پاکمنشی و پاکدامنیاش در عنفوان جوانی از سوی قریش ملقُب به «طاهره» شد.
اهمیّت این موضوع در این است که این لقب در عصر جاهلیت به آن حضرت داده شد.
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️و تاریخ یکی یکی، پرده از رازهای عظیمِ دنیا کنار میزند تا بزرگترین معیارِ انسانیت را به ما گوشزد کند!
※ چطور میتوانیم از حضرت خدیجه سلامالله علیها الگو بگیریم؟
▪️ویژه وفات حضرت #خدیجة_الکبری سلام الله علیها
🌺🌺🌺
علامه حسن زاده آملی:
حضرت فاطمه صلوات الله علیها لیلة القدر بوده است و ليلة القدر دارای مراتبی است چنان که همه حقایق وجودی این گونه اند که دارای مراتب اند، هر مرتبه دانی رقیقه مرتبه عالی خود است و هر مرتبه عالی حقیقت مرتبه دانی خود است....
رسول الله فرمود: هر کس فاطمه را آن گونه که حق معرفت بدو است بشناسد، لیلة القدر را ادراک کرده است و همانا که فاطمه نامیده شده است بدین لحاظ که خلق از کنه معرفتش بریده شده اند، یعنی به کنه معرفت او نمی رسند...
(بخشی از فصل دوازدهم كتاب شرح فص حكمة عصمتية في كلمة فاطمية)
🌺🌺🌺🌺