عشق صیدے است
کہ تیرت بہ خطـآ هم برود
لذتش کُنجِ دلت
تا بہ ابد خواهد مـآند🙃♥️
#عاشقونہ_مذهبی
#مدیر 🌸
@fatemi_alaviii
میـرسـ ـ ـ ـد
آݩــ روز ؛
ڪھ از شوقِ..
نگآهـ♡ـٺ✨
بھ سر و پاے
دوَم... :)♥️
•🌼الݪهم عجݪ ݪۅݪیڪ اݪفࢪج🌼•
﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍✾✾﹍﹍﹍
♡ (\(\
(„• ֊ •„) ♡
╭┅∪∪────┅╮
@fatemi_alaviii
🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃
#مناطق عملیاتی دفاع مقدس
يادمان هويزه🌺
✍ شهر هويزه در 10 كيلومتري جنوب غربي دشت آزادگان واقع شده و دشمن در آغاز جنگ با اشغال شمال و شرق هويزه، عملا آن را محاصره كرد.
✍ در عمليات هويزه در تاريخ 15 دي ماه سال 1359 رزمندگان از اين منطقه نفوذ كردند و به محل استقرار دشمن در جنوب كرخه هجوم بردند و 800 نيروي عراقي را اسير كردند كه اين تعداد تا آن روز جنگ، بي سابقه بود.
♦️ با شروع پاتك هاي دشمن، نيروهاي خط مقدم عمليات كه گروهي از پاسداران هويزه، حميديه و اهواز و گروهي از دانشجويان پيرو خط امام(ره) بودند در محاصره قرار گرفتند و تعدادي از آن ها از جمله سيد حسين علم الهدي فرمانده سپاه هويزه به شهادت رسيدند.
طي عمليات بيت المقدس در ارديبهشت 1361 منطقه هويزه با رمز يا علي بن ابي طالب عليه السلام آزاد شد و پيكر اين شهدا در مكاني كه امروز به عنوان يادمان شهداي هويزه ميزبان زائران است، كشف شد.
🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃
@fatemi_alaviii
#عاشـق_باشیم🍃
براۍ شہادت و رفتن تݪاش نڪنید
براۍرضاےخدا ڪار ڪنید و بگویید:
خداۅندا نـھ براے بہشت و نـھ براےشهادت
اگر تۅ ما را در جهنمت بیندازے
ولے از ما راضۍ باشۍ براے ما ڪافیست..
#شهید_علیچیتسازیان
@fatemi_alaviii