اگر به آن فرمایش رهبرمعظمانقلاب را عمل میکردیم:
"جهاد تبیین، فریضه فوری و قطعی است"
با مشارکت ۴۰٪ پس از شهادت #شهید_جمهور مواجه نمیشدیم.
اگر از بیان دستاوردهای دولت غافل نبودیم، وضع کنونی را مشاهده نمیکردیم.
_هنوز هم دیر نشده؛ میشود قضای/اعاده فریضه را بهجا آورد.
6/6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️در خاطرات مرحوم قاضي میخوندم؛ ایشون میفرمودند: حدیث عنوان بصری را در جیبتان بزارید و در روز بخوانید و فکر کنید.
▫️به نظر حقیر واجب است که نیروهای انقلابی/فرهنگی/مذهبی روزانه این کلیپ را مشاهده و درباره آن فکر کنید.
#جهاد_تبیین
#انتخابات
#وظیفه_شناسی
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
#معرفی کتاب
📚کمیسیون برجام
▪️ای کاش تمام دانشجویان/طلبهها/انقلابیون این کتاب را میخواندند.
اگر مطالعه میکردند/مسلط میشدند، و حقیقت را برای مردم بیان میکردند؛ دیگر جبهه مقابل جرعت نداشت از برجام دفاع کند و یا آقای جلیلی را تخریب کند.
#پیشنهادی
#برجام
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
🔰 #جلیلی ناتوان نیست در مذاکره!
می توانست به هر قیمتی توافق کند. اما برایش منافع ملی مهم بود.
🔸اذعان طرف مقابل برحقوق هستهای ایران از مهمترین دستاوردهای تیم مذاکره کننده ایران با مدیریت آقای جلیلی بود. دستاوردی که دیگر تیم ها در قبل و بعد از ایشان آرزوی آن را داشتند:
آقای باقری در کمیسیون برجام در حضور کارشناسان در این رابطه میگوید:
1️⃣اهمیت این مسئله اینجاست که آمریکاییها در فروردین 1391، در شرایطی که مذاکرات در حالت کلی بود وقبل از اینکه مذاکرات وارد بحث جدی شود، حقوق هستهای ایران را در چهارچوب انپیتی پذیرفتند، اما در برجام گفتند وقتی که توافق به طور کاملو موفقیت آمیز اجرا شد، ایران میتواند از حقوق خود مطابق انپیتی برخوردار شود؛ یعنی در دوره گذشته عقبنشینی کرده بودند و از قبل این مسئله را پذیرفته بودند. اوباما در نامهای که به شرمن داده بود تصریح کرده بود که ما نمیخواهیم که ایران در حقوق هستهای خود، "استثنا" بشود. اما براساس برجام پیشروی کردند و از آن چیزی که قبلا پذیرفته بودند عدول کردند. (کتاب کمیسیون برجام، ص24)
🔹آقای دکتر جلیلی می توانست مانند سایرین به یک سری امتیازات بی ارزش یا کم ارزش اکتفا کند و صرفا با امضای یک قرارداد این طور القا کند که من توانستم مذاکره را به اتمام برسانم و توافق را به دست بیاورم. اما او حاضر به این کار نشد. در مشروح مذاکرات کمیسیون برجام این ماجرا توسط ایشان این طور آمده است:
2️⃣در مذاکرات آلماتی 1 که در اسفند 91 در قزاقستان برگزار شد، طرف مقابل پیشنهاد داده بود، در ازای توقف غنیسازی 20% تحریم های صادرات پتروشیمی به اروپا را لغو کند. ما با صاحبان پتروشیمی جلسه گذاشتیم و این مسئله را بیان کردیم. صاحبان پتروشیمی در واکنش به این پیشنهاد خندیدند و گفتند: ما اصلا مشکلی نداریم که با لغو صادرات پتروشیمی ایران به اروپا مشکلی از ما حل شود. گفتند اگر دولت میخواهد به ما کمکی بکند، محدودیت صادرات مارا به همین کشورهای منطقه بردارد؛ چون در منطقه و در آسیا به اندازۀ کافی مشتری داریم و نیازی به صادرات به اروپا نداریم.
(کتاب کمیسیون برجام؛ ص27)
🔸اینکه آقای جلیلی میتوانست، به همین پیشنهاد رفع تحریم پتروشیمی که درعمل هیچ فایدهای نداشت، به عنوان دستاورد اکتفا کند. و در انتخابات 92 هم برهمین مسئله که تحریم ها لغو شده است، مانور بدهد، کما اینکه در توافق ژنو در آذرماه 1392 همین پیشنهاد را به عنوان یک امتیاز پذیرفتند و غنیسازی 20% را متوقف کردند. ولی برای او مهم بود که چه چیزی میدهد و در ازای آن چه چیزی میگیرد. سعی او بر حفظ "منافع ملی" بود.
#انتخابات
#جلیلی
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
▪️دروغ رشد نقدینگی
رشد نقدینگی از 39/0 درصد در سال 1400 به 24/3 درصد در سال 1402رسید
اقای پزشکیان
نه آمار دارد
نه برنامه دارد
نه سواد آمارخواندن
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
▪️رئیس جمهور در نشست علما و نخبگان اهل سنت:
امروز ۱۷۰۰ مدیر اهل سنت در دستگاههای اجرایی کشور فعالیت میکنند
(9/06/1402_سایت رسمی دولت)
▫️فکر نمیکردم ایشون[آقای پزشکیان] در این حد هم اطلاع نداشته باشند.
#مناظره
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
📌ناشر سه پست آخر باشیم.
۱.جلیلی ناتوان نیست در مذاکره؛ میتوانست به هرقیمتی توافق کند. اما برایش منافع ملی مهم بود. [فکت های مربوط]
۲.دروغ رشد نقدینگی در دولت شهید رئیسی
۳.استفاده از برادران اهلسنت در مدیریت کشور در دولت شهید رئیسی
#جهاد_تبیین
#انتخابات
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
🔹نرخ رشد نقدینگی در دولت شهید رئیسی از ۴۲.۸ درصد در مهر ۱۴۰۰ به ۲۴.۱ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش پیدا کرد.
🔹مقابل دوربین گرفتن نموداری که انبوه نقدینگی دولت سابق را بهاضافه نقدینگی جدید، مجموعاً با هم نشان میدهد، بیاخلاقی سیاسی است.
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
🔰 جلیلی داشت مذاکرات رو به سمت پذیرش طرف مقابل می برد اما ...
تصمیم راهبردی نظام در آن برهه بر سه محور اساسی بود: یکی اینکه طرف مقابل باید به حقوق هستهای ایران اذعان کند و این موضوعه تثبیت شود و دوم اینکه، برای این تثبیت باید پیشرفت های هستهای ما ادامه پیدا کند و دستاوردهای هستهای مان را حفظ کنیم. و سوم و مهم تر اینکه ایران نباید به لحاظ حقوق و تکالیفی که دارد به یک استثنا در جهان تبدیل شود.
تیم مذاکره کننده آقای جلیلی تمام تلاش خودرا برای رسیدن به این اهداف انجام داد و نتیجه هم گرفت.
اذعان طرف مقابل بر حقوق هستهای ایران، متضمن رفع تحریمهای اقتصادی بود که به بهانهی مسئلهی هستهای برکشور تحمیل شده بود. لکن در دو برههای که به این هدف نزدیک شده بودیم، اتفاقات داخی مانع رسیدن ما شد.
در جریان فتنه88، طرف مقابل احساس کرد که با این تضعیف داخلی ایران، کار آنها در ادامهی مذاکرات راحت ترخواهد بود، و مذاکرات را تعطیل کرد.
در سال 92، بعد از مذاکرات آلماتی 2 در فروردین ماه، طرف مقابل مذاکرات را با فرض رویکار آمدن دولت غربگرا، به بعد از انتخابات موکول کرد، و مانع توافق نهایی شد.
آقای جلیلی در کمیسیون برجام، عملکرد خودرا در #تعامل با آژانس و پایان اتهامات وارده بر ایران را اینچنین بیان میکند:
1️⃣ اینطور نبود که در مذاکرات ندانیم چه میخواهیم بکنیم، بلکه راهبردهای کاملا جدی را پیگیری میکردیم. یکی از راهبردهای اساسی دیگری که داشتیم جلب حمایت افکار عمومی بود؛ برای اینکه نشان بدهیم آن اتهاماتی که به جمهوری اسلامی ایران میزنند بیاساس است. برای رسیدن به این هدف، با آژانس مدالیته را امضا کردیم. گفتیم شما هرچه مسئله و سوال دربارۀ پروندۀ هستهای ایران دارید بگویید. جمهوری اسلامی یکبار برای همیشه این مسائل را حل میکند. وقتی که ان مدالیته نوشته شد، آنها شش مسئله را بیان کردند. یکی از کارهای بزرگی که الحمدلله با موفقیت انجام شد، این بود که جمهوری اسلامی ایران توانست هرشش مسئله را حل کند و آژانس در هرشش مسئله نامه بدهد که اینها دیگر حل شد و از نظر ما دیگر مسائل باقی مانده نیست. جالب این بود که راجع به تکتک این شش مسئله گفتوگو شد و آژانس برای تک تک آنها نامه نوشت و رسما اعلام کرد که از نظر ما دیگر مسئلهای باقی نمانده است. (کتاب کمیسیون برجام، ص13 و 14)
در این راستا تیم مذاکره کننده تلاش کرد تا حقوق ایران حفظ شود. آقای باقری در این رابطه میگوید:
آنها قبلا میخواستند حقوق مارا کم کنند و تکالیف بیشتری برما تحمیل کنند، اما در آنجا تصریح کردند که ما قبول داریم ایران نباید در حقوق و تکالیفش استثنا باشد. (کتاب کمیسیون برجام، ص22)
صنعت هستهای ما نه برای قدرت نظامی بلکه برای پیشرفت اقتصادی کشور بود. و نمیتوانستیم این روند پیشرفت علمی را به بهانهی وعده های دیگران متوقف کنیم. اقای جلیلی با تفهیم حقوق ایران و تسهیل نظارت آژانس، افکار بینالمللی را در مسئلهی هستهای ایران موافق کرد. (بیانیه تهران) و البته همزمان بر روند پیشرفت هستهای نظارت و تاکید داشتند.
آقای جلیلی در این رابطه میگوید:
2️⃣روندی که ما در گفتگوها داشتیم براساس یک نگاه راهبردی بود و جدا از آن، در عرصۀ فنی هم روزبهروز پیشرفت میکردیم؛ مثلا توان غنیسازی 3درصد ایران به 20درصد رسید. علاوه بر سایت نطنز در سایت فردو هم غنیسازی میکردیم. تعداد سانترفیوژهای ایران به 19000 رسید، راکتور اراک تا 86 درصد پیشرفت کرد. چندهزار کلیو مواد تولید شد و همین پیشرفت ها بود که قدرت واقعی و پشتوانه محکمی برای ادامۀ مذاکرات برای ما تولید میکرد.(کتاب کمیسیون برجام، ص31)
#انتخابات
#جلیلی
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
روایتینو 🇵🇸 | سید سعید زهرایی
🔰پاسخ بانک مرکزی به ادعای آقای پزشکیان:
🔹بانک مرکزی با مغالطهآمیز خواندن روش یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، رجوع به آمار رشد نقدینگی در سالهای 1398 تا 1400 و مقایسه آن با رشد نقدینگی در دولت سیزدهم را معیار مناسبی برای مقایسه عنوان کرد.
در برنامه مناظره شب گذشته کاندیداهای مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، یکی از کاندیداهای محترم، با نمایش تحولات مانده متغیر نقدینگی تصویری غلط از عملکرد دولت سیزدهم در زمینه کنترل متغیرهای پولی ارایه نموده است.
🔸متخصصان حوزه اقتصادی به خوبی به این امر واقف هستند که حجم نقدینگی یک متغیر انباره (جمع) بوده و همواره سطح آن افزایش مییابد. لیکن مولفه مهم در تحلیل متغیرهای کلان پولی (نظیر نقدینگی) توجه به تحولات رشد آنها در یک دوره زمانی است.
با این حال فارغ از روش نادرست و مغالطه آمیز این کاندیدای محترم در نحوه ارایه متغیرهای پولی، رجوع به ارقام رشد نقدینگی طی سالهای 1398 الی 1400 و مقایسه آن با ارقام رشد نقدینگی طی سالهای 1401 و 1402 میتواند معیار مناسبی برای قضاوت در خصوص مدیریت کلهای پولی در دولت سیزدهم باشد.
🔹بدون تردید، روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بیسابقه این متغیر در پایان سال 1399 و نیمه اول سال 1400 مسئلهای بس نگران کننده بود که تداوم آن میتوانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانیها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای بوجود آورد.
آمارها حاکی از آن است که رشد نقدینگی که در ابتدای دولت سیزدهم (پایان شهریورماه 1400) به رقم 40.5 درصد رسیده بود، در دوران فعالیت دولت سیزدهم روند نزولی قابل توجهی را طی نموده است؛ بطوریکه این متغیر در پایان سال 1401 به رقم 31.1 درصد و در پایان سال 1402 به رقم 24.3 درصد رسیده است.
🔸این امر حاکی از آن است که طی دوره تصدی دولت سیزدهم، رشد نقدینگی به میزان 16.2 واحد درصد کاهش یافته است که نشاندهنده بالاترین میزان کنترل رشد نقدینگی در دولتهای مختلف میباشد.
این در حالی است که در دوران فعالیت دولت دوازدهم رشد نقدینگی با افزایش 16.7 واحد درصدی از 23.8 درصد در شهریورماه 1396 به 40.5 درصد در شهریورماه 1400 رسیده بود.
#انتخابات
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
پزشکیان حزب نیست!!!
⭕️ میثاق نامه جبهه اصلاحات ایران را چرا امضا کردید؟؟
@tabyin_Rangamiz
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️طرح جامع وان چیه؟
🇮🇷#انتخابات
🇮🇷#ایران_قوی
⚛ میدونستی افرادی که آب و برق و گاز و از همه مهمتر بنزین بیشتری مصرف میکنن پول کمتری بابتش میپردازن؟! 😳
⁉️ باور کردنی نیست مگه داریم مگه میشه؟!
🎥 خب حالا ببینیم ایده دکتر جلیلی برا حل این مشکل چیه؟
بانک ایده و محتوای انتخاباتی👇
🇮🇷 @dolateslam
@J_T_zahraii135
🔴 تکذیب افزایش تورم در دولت شهید رئیسی
🔹 بر اساس محاسبات بانک مرکزی، نرخ تورم نقطه به نقطه و نیز سالانه شاخص بهای مصرفکننده در اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به شهریور ۱۴۰۰ به ترتیب به میزان ۱۹.۹ واحد درصد و ۱۶ واحد درصد کاهش داشته است.
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
حیف از جوانان ستادِ او!
🔹 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی درباره تفاوت #جلیلی و پزشکیان در نگاه به زیر مجموعه
🔰 آخرین مواضع و مطالب مهم حجتالاسلام راجی را در ویراستی (توئیتر ایرانی) به آدرس ذیل دنبال کنید
____________________
🔸 اگر ویراستی را نصب دارید
🔸 اگر ویراستی را نصب ندارید
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
🔰مقایسه شاخص ها
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
🔰مذاکرات در زمان دیگران پر از ضرر و شکست بود؛
و طرف غربی همیشه بدعهدی کرد.
🔹در برهه های مختلف جمهوری اسلامی درباره پرونده هستهای خود با آژانس و چند کشور دیگر وارد مذاکره شده است. در دولت آقای خاتمی توافق های سعدآباد، بروکسل و پاریس صورت گرفت. در نتیجۀ آن مذاکرات تعلیق هایی که به فعالیت های هستهای ایران تحمیل شد و تعلیقی که به طور داوطلبانه و موقت آغاز شد، طولانی شد و حدود دو سال و نیم طول کشید. تا اینکه در روزهای پایانی همان دولت هشتم، مسئولان وقت به این نتیجه رسیدند که طرف مقابل بدعهد است؛ یعنی تمام این تعهدات ایران انجام شد و نه تنها هیچ پاسخی نگرفتیم، بلکه طرف مقابل بسیار بدعمل کرد.
آقای روحانی در این نامه نوشت:
1️⃣متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابهازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قولهای انجام نشده و درخواستهای بیشتر روبه رو شد. قولهای اکتبر ۲۰۰۳[مهر۱۳۸۲] سه کشور اروپایی دربارهی همکاری هستهای، امنیت منطقهای و منع گسترش، هنوز حتی بررسی هم نشدهاند.
🔸و در مسئلۀ برجام نیز منفعت زیادی متناسب با امتیاز های داده شده به ایران نرسید؛ از مهمترین تعهدات طرف مقابل در برنامه جامع مشترک(برجام) رفع تحریم های بانکی بود؛ که طرف مقابل به این تعهدات عمل نکرد.
2️⃣ولیالله سیف، رئیس وقت بانک مرکزی در اجلاس بانک جهانی و صندوق بین المللی پول میگوید:
علیرغم برجام، ایران توانایی استفاده از ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی های مصادره شده اش در خارج از کشور را نداشته و برای پرداخت صورت حساب هایش در مبادلات خارجی به دنبال راهی برای استفاده از سیستم مالی مبتنی بر دلار است. تا به این لحظه تقریبا هیچ چیز از برجام عاید ایران نشده است.
#جلیلی
#انتخابات
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
دیدار را حوالهی بعد از وفات داد
بر من دعاکنید بمیرم، ببینمش
#علیجان
روایتینو 🇵🇸 | سید سعید زهرایی
انتخابات روز امتحان سیاسیون هست. و نه فقط سیاسیون مسئول، بلکه کنشگران سیاسی نیز امتحان میشوند. "لیب
و جلیلی در این امتحان بهترین عمل صالح/عملکرد را داشت.
در برابر بیاخلاقی ها، اخلاق داشت.
در برابر بیتقوایی ها، تقوا داشت.
و خیلی از چیزیهایی که آنها نداشتند، ولی #جلیلی داشت.
روایتینو 🇵🇸 | سید سعید زهرایی
در مناظرههای تلویزیونی به ویژگیهای منفی ارتباطات بیکلام نامزدها بیشتر از مثبتها توجه میشود در
و بازهم این مِطلب را یادآوری میکنم.
🔸اف بر روزگاری که مردمی از ترس چیزی به آقای پزشکیان رأی بدن.
خودش برنامه نداره و بارها گفته اصلا نیاز به برنامه نداریم
اما از جلیلی برنامه میخواد
و وقتی جلیلی برنامهشو میگه
پزشکیان میگه این تئوریه، عملی بگو
حیف، واقعا حیف مردمی که گرفتار چنین کاندیداییه.
🔹اگه خودم با آقای پزشکیان بحث میکردم حتما بارها کاملا از کوره درمیرفتم.
اینکه آقای جلیلی در عین حال که گاهی بلندبلند حرف میزد و وسط حرفهای آقای پزشکیان وارد میشد، اما در عین حال لبخند ملیحی هم داشت و حرفای خودشو ادامه میداد، قابل تقدیره.
بهقول یکی، اینهمه خوب بودن تو سیاست مشکوک میزنه.
نکنه نفوذیه! 😁😉😎
"انباز"
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135
🔰نشست مجازی "فردای انتخابات"
▪️ارائهدهنده: سید سعید زهرایی
▫️موضوعات:
۱.چیستی و چگونگی وظیفهی حلقهی میانی از فردای انتخابات
۲.پرسش و پاسخ درباره دوره دوم انتخابات
📆زمان:پنجشنبه ۱۴تیر_ساعت ۱۶
📌برای ارسال لینک جلسه (برنامه قرار) تا قبلاز ساعت ۱۵ به این آیدی @saeed_hoseyni135 پیام بدهید.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
📂 روایتینو را دنبال کنید:
https://eitaa.com/J_T_zahraii135