💢 دلنوشته شریعتمداری خطاب به آیت الله شبیری زنجانی
تاریخ انتشار: 97/08/15 08:15
فارس/ حضرت آیتالله یزدی همان گونه که از قول شما نقل شده است از علمای آزمون داده و دلسوز نظام و ملت هستند و با شناختی که از هویت این جماعت دارند نگران سوءاستفاده آنان از ساحت علمی و معنوی حضرتعالی شدهاند
🔸مدیر مسؤول روزنامه کیهان در دل نوشتهای با عنوان «سخنی از ژرفای دل» خطاب به حضرت آیت الله شبیری زنجانی درباره ملاقات وی با تعدادی از آقایان اهل سیاست و به دنبال آن نامه سرگشاده آیتالله یزدی نوشت:
در سوره مبارکه «نمل» به ماجرای هُدهُد و خبری که برای حضرت سلیمان(ع) آورده بود، اشاره شده است. در کلام خدا آمده است که وقتی سلیمان(ع) در میان پرندگانی که با او بودند، هدهد را ندید، برآشفت و گفت: « مَا لِیَ لَا أَرَى الْهُدْهُدَ أَمْ کَانَ مِنَ الْغَائِبِینَ- هدهد کجاست که نمیبینمش؟ آیا از غیبتکنندگان است»؟ اما انتظارش به درازا نکشید که هدهد از راه رسید و گفت: « أَحَطْتُ بِما لَمْ تُحِطْ بِهِ وَ جِئْتُکَ مِنْ سَبَإٍ بِنَبَإٍ یَقِین- از چیزى آگاهى یافتم که تو از آن آگاه نشدهاى و براى تو از سبا گزارشى مهم و درست آوردهام». هدهد فقط یک پرنده بود و بدیهی است که جایگاه و منزلتش با سلیمان نبی علیهالسلام حتی قابل مقایسه هم نبود.
اما، برای سلیمان از «سبا» خبری آورده بود که سلیمان را با آن همه شوکت به آن دسترسی نبود.
🔸با این مقدمه که امید است مانع برخی از توهمات احتمالی باشد، سخنی با حضرت آیتالله شبیری زنجانی در میان است و آن، اینکه؛ ملاقات حضرتعالی با تعدادی از آقایان اهل سیاست و نامه سرگشاده حضرت آیتالله یزدی به شما، موضوع این وجیزه نیست.
آنچه یادآوری آن را به محضر حضرتعالی ضروری دانستهام نیز بیرون از دایره مباحث فقهی است چرا که این مقوله در بضاعت نگارنده نیست.
🔸نکته مورد نظر، اشاره به هویت برخی از کسانی است که به بهانه دفاع از حضرتعالی، عقدههای فرو خورده خود از اسلام و انقلاب و امام راحل(ره) را بیرون ریختهاند و شایسته نیست که این قماش سنگ دفاع از شما را به سینه بزنند و نستجیربالله، این توهم را در اذهان عمومی پدید آورند که با حضرتعالی همسویی دارند!
🔸حضرت آیتالله! دور از انتظار نیست که به دلیل کثرت اشتغالات علمی و حوزوی از هویت این جماعت اطلاع دقیقی نداشته باشید، از این روی اشارهای هرچند گذرا به چند نمونه از مواضع اعلام شده جریانی که برخی از این جماعت -تاکید میشود که فقط برخی و نه همه آنها- به آن وابسته هستند ضروری به نظر میرسد؛ «تقلید از مراجع کار میمون است»! «روحانیت، قشریگرا و انحصارطلب است»! «روحانیت به جای عاقلپروری، عوامپروری و مقلدپروری میکند»! «اصلیترین مانع دموکراسی در کشور ما، آن است که در ایران هنوز خدا نمرده است»! «امامان معصوم هم قابل نقد هستند»! «نه فقط به پیامبر و امامان، بلکه میتوان به خود خدا هم اعتراض کرد و او را [نستجیربالله] فتنهگر نامید»! «قرآن قابل نقد عقلی و تجربی است»! «اطاعت از پیامبر در مسائل اجتماعی لازم نیست»! «فرهنگ شهادت خشونتآفرین است»! «جوانانی که به مسجد میروند از نظر ساختار فکری و روانی ضعیف هستند»! «هیئتهای مذهبی منشأ خشونتاند و بسیجیها اعضای تشکیل دهنده این هستهها میباشند»! «مظاهر دینی، چون حجاب و حیای زنان، نماد عقبافتادگی است»! و...
🔸حضرت آیتالله شبیری! اسناد غیرقابل انکار فراوانی حکایت از آن دارد که همین طیف در فتنه ۸۸ آشکارا از سوی مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس به کار گرفته شده بودند تا به زعم خود بساط اسلام ناب محمدی(ص) و انقلاب و استقلال ایران اسلامی را برچینند! تا آنجا که نتانیاهو، نخستوزیر جلاد رژیم کودککش صهیونیستی با صراحت آنها را «بزرگترین سرمایه اسرائیل» نامید و حضرات حتی جرأت یک تکذیب خشک و خالی را هم نداشتند! حضرت آیتالله یزدی همان گونه که از قول شما نقل شده است از علمای آزمون داده و دلسوز نظام و ملت هستند و با شناختی که از هویت این جماعت دارند نگران سوءاستفاده آنان از ساحت علمی و معنوی حضرتعالی شدهاند و...
🔸بدیهی است که جماعتی با این هویت علیرغم آنچه ادعا میکنند، هرگز نمیتوانند نگران جایگاه مرجعیت بوده و به دفاع از جنابعالی برخاسته باشند! از این روی، ضمن پوزش از تصدیع اوقات شریف، امید است به هر طریقی که مصلحت میدانید تلاش جماعت یاد شده برای انتساب به حضرتعالی را خنثی فرمایید چرا که حضرتعالی یکی از مراجع عالیقدر و متعلق به جهان اسلام هستید... والامر الیکم.
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
💢 وزیر ارتباطات: تحریم اینترنت کشور یک خیال خام است
🔹آذری جهرمی، وزیر ارتباطات کشورمان در همایش پدافند غیرعامل: شبکه سیگنالرسانی زمینی صدا و سیما تکمیل شده است.
🔹تحریم اینترنت کشور یک خیال خام است.
🔹حمله سایبری وقیحانه روز گذشته فقط از یک رژیم شرور برمیآید. #ارتباطات #اینترنت
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
◀️برنامتون با امام حسين (علیه السلام) چيه؟
.
🔸حالا از سفر #اربعین که برگشتی
يك گوشه #زندگي ات را تغيير بده
.
يك برنامه ثابت يك ساله
چون در روايت اهل بيت فرمودند
(يك برنامه خواستيد اثر بگذاره يك سال لااقل ادامه بديد)
يك ساله نه هر شب، هر روز صبح زيارت عاشورا بخونی
هفته اي يك روز يك #برنامه كوچولو بگذار يك زيارت عاشورا بگذار. زيارت وارث.
👈#جلسه_روضه بهتر از همه هست
حضرت زهرا (سلام الله عليها) چه جور هر هفته ميرفت سر مزار حمزه سيد الشهدا با #پاي_پياده.
اون وقت من وتو هفته اي يك بار نميخوايم وقت بگذاريم براي سيد الشهدا ابا عبد الله الحسين.
من يك #خاطره ي شخصي بگم متاسفانه آدم بدي ام، آدم ضعيفي ام، زندگيم هيچ گوشش الگو نيست ولي يك خاطره دوران دفاع مقدسيه بد نيست
دوران #دفاع_مقدس سال آخرش برنامه عقد و اينها پيش اومد
با خانممون ميخواستيم صحبت كنيم گفتيم كه ما قبل اينكه با شما بخواهيم #ازدواج كنيم
👈👈👈با #هيأت ازدواج كرديم.
ايشون گفتن معمولا رسمه همه ميگن
قبل اينكه با شما ازدواج كنيم با #جبهه ازدواج كرديم
سه روز بعد از عقدمان هم رفتيم جبهه
ولي حرفي كه زديم اين بود
من در جواب خانممون گفتم
جنگ يك روزي تمام ميشه
ولي امام حسين(علیه السلام) هيچ وقت تموم نميشه
ببينيد
با امام حسين در زندگيتون چه كار ميخوايد انجام بديد؟
اصلا شما برخوردتون،
#برنامتون_با_امام_حسين_چيه؟
حضرت زهراي اطهر اين بود.
#امام_حسين جزئي از زندگيه اصليتون باشه
كمترين برنامه رو بگذاريد فقط برنامه بگذاريد
اون وقت حال دارم و ندارم براي برنامت نگو
فقط برنامت رو كوچك بگير كه يك وقت فشار نياره روي روحت اكثرا حالش را نداشته باشي
از همه برنامه ها بهتر كاريه كه حضرت زهرا ميكرد.
#روضه و #گريه براي ابا عبداله الحسين روضه هم #روضه_خونگي يك چيز ديگر است.
حالا من نميگم در خانه هيات كوچولويي هفت هشت نفر چه اثری داره
روز #قيامت همديگر را ميبينيم.
.
حجت الاسلام پناهیان
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
💢 ایران از اسرائیل بخاطر حمله سایبری شکایت می کند
جمالی، نوبندگانی عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹این حملات سایبری با هدف مختل شدن خدمات رسانی به مردم و ضربه زدن به موضوعات امنیتی کشور است، با توجه به دانش سایبری بسیار پیشرفته برای این حمله اخیر به سازمانهای بینالمللی شکایت خواهیم کرد./خانه ملت
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
🗓 تقويم نجومی 🗓
به💠 چهارشنبه 💠 خوش آمدید🌸🍃
☀️ ۱۶ آبان ١۳۹٧ خورشيدی
🌙 ۲۸ صفر ۱۴۴۰ قمری
🎄 ۷ نوانبر ۲۰۱۸
✨ذکر روز "چهارشنبه"✨
"۱۰۰مرتبه"🍃🌸يا حيُّ ياقَيّوم🌸🍃
🌸چهارشنبه تون مبارک🌸
✨ذکر روز چهارشنبه✨
🍃موجب عزت دائمی میشود🍃
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
💠افکار ناقص دوستان!
امام حسن سلام الله علیه آنقدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل کند با خیال کوچکشان با افکار ناقصشان در مقابلش می ایستادند و غارتش کردند، اذیتش کردند و عرض می کنم که شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند.
صحیفه نور،جلد 8،صفحه 89
بیانات امام خمینی(ره)در جمع راهپیمایان تهرانی
مورخ:1358/04/18
▪️شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام تسلیت باد▪️
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
💠 اگر عزت واقعی میخواهیم باید در راه پیامبر قدم بگذاریم
🌹 تبرک جستن مردم از آب وضوی پیامبر و اعتراف ابوسفیان به عزت واقعی ایشان
📝 رهبرانقلاب: پیامبر اعظم صلیاللهعلیهوآله ده سال حکومت کرد، اما اگر بخواهیم عملی را که در این ده سال انجام گرفته، به یک مجموعه پُرکار بدهیم تا آن را انجام دهند، در طی صد سال هم نمیتوانند آن همه کار و تلاش و خدمت را انجام دهند! اگر ما کارهای امروزمان را با آنچه که #پیغمبر انجام داد، مقایسه کنیم، آنگاه میفهمیم که پیغمبر چه کرده است. اداره آن حکومت و ایجاد آن جامعه و ایجاد آن الگو، یکی از معجزات پیغمبر است.
💟 آن مردمی که ده سال با او زندگی کردند، روزبهروز محبت پیغمبر و اعتقاد به او در دلهایشان عمیقتر شد. وقتی در فتح مکه، ابوسفیان مخفیانه و با حمایت عبّاس - عموی پیغمبر - به اردوگاه آن حضرت آمد تا امان بگیرد، صبح دید که پیغمبر وضو میگیرد و مردم اطراف آن حضرت جمع شدهاند تا قطرات آبی را که از صورت و دست ایشان میچکد، از یکدیگر بربایند! گفت: من کسری و قیصر - این پادشاهان بزرگ و مقتدر دنیا - را دیدهام؛ اما چنین عزّتی را در آنها ندیدهام.
👈 آری؛ عزّت معنوی، عزّت واقعی است؛ «وللَّه العزّة و لرسوله و للمؤمنین»؛ مؤمنین هم اگر آن راه را بروند، عزّت دارند. ۸۰/۲/۲۸
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
💢 تلاش هاي تيم آمريکايي براي ديدار ترامپ با روحاني در حاشيه نشست مجمع عمومي سازمان ملل
🔸عباس عراقچي در گفتگو با آخرين خبر گفت: تا قبل از خروج ترامپ از برجام ما با آمريکايي ها در چارچوب برجام و در جهت مسائل اجرايي آن تماس داشتيم و در حاشيه کميسيون مشترک برجام ملاقات دوجانبه هم انجام ميداديم. در همين راستا آقاي تام شانن معاون سياسي وزارت خارجه آمريکا به دليل حضور در جلسات کميسيون مشترک برجام با من تماس داشت.
🔸 سال گذشته ترامپ اولين سخنراني خود را به عنوان رييس جمهور امريکا در مجمع عمومي سازمان ملل انجام داد که بسيار تند بود و حملات لفظي زيادي نسبت به ايران انجام داد، برخي معتقدند اين تندترين سخنراني يک رئيس جمهور آمريکا عليه ايران در طول چهل سال گذشته بوده است، با اين حال چند ساعت بعد تام شانن به موبايل من زنگ زد، من و دکتر ظريف احتمال ميداديم که تقاضاي ديدار تيلرسون وزير خارجه سابق آمريکا و اولين وزير خارجه ترامپ با دکتر ظريف را دارد لذا با صلاحديد دکتر ظريف جواب تماس او را ندادم، وي چندين بار ديگر هم تماس گرفت ولي من جواب ندادم.
🔸عراقچي افزود: پس از بي توجهي ما، از نمايندگي آمريکا با نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در سازمان ملل تماس گرفته و اصرار ميکنند که من جواب تلفن شانن را بدهم. نمايندگي داستان را به ما گفت و قرار شد من جواب تلفن را بدهم و بگويم که امکان ديدار وزراي خارجه وجود ندارد، اين بار وقتي شانن تماس گرفت جواب دادم و او گفت رييس من مي خواهد با رييس شما صحبت کند، من پاسخ دادم وزير خارجه ايران آمادگي اين ديدار را ندارد، اما او گفت منظورم رييس جمهور امريکاست که تقاضاي ديدار با رييس جمهور ايران را دارد نه وزير خارجه. ناخوداگاه خنده ام گرفت و گفتم من پيام شما را انتقال مي دهم ولي اميدي نداشته باشيد. شانن حتي ساعت و محل پيشنهادي ملاقات را هم گفت!
🔸معاون ظريف افزود: در راهروي سازمان ملل دکتر ظريف را پيدا کردم. مشغول صحبت با وزير خارجه تاجيکستان بود. وقتي صحبتش تمام شد ماجرا را به او گفتم. ايشان هم خنده اش گرفت. به اتفاق نزد دکتر روحاني رفتيم و موضوع درخواست ترامپ را به رييس جمهور گفتيم . ايشان هم باور نميکرد، حتي با توجه به سخنان بسيار تند چند ساعت قبل ترامپ سوال کرد آيا مطمئنيد خود شانن بود؟! نکند کسي دست انداخته است! گفتم مطمئنم خودش بود. بهرحال قرار شد اصلا پاسخ ندهيم. يک ساعت بعد رييس جمهور يک کشور اروپايي را واسطه کردند و او در تماس تلفني با دکتر روحاني درخواست کرد ملاقات صورت گيرد که آقاي روحاني قبول نکردند .
💠با اين روايت عراقچي در مورد ترامپ، به نظر مي رسد ترامپ همچنان معتقد است که با سياست اول تهديد و فشار و سپس پيشنهاد مذاکره، مي تواند ديگران را محبور به کرنش کند.
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
📛 بن سلمان: "ایران، اخوانالمسلمین، حزبالله، حماس، داعش و القاعده" دشمنان عربستان هستند
🔹روزنبرگ، رئیس هیئت مسیحیان پروتستانی از سرزمینهای اشغالی که اخیرا با ولیعهد عربستان دیدار کرده بود، گفت:
🔹 محمد بن سلمان در جریان این نشست گفت که عبدالناصر و (امام) خمینی مشکلات زیادی را برای عربستان به وجود آوردند!"
🔹"ایران، اخوانالمسلمین، حزبالله، حماس، داعش و القاعده" دشمنان عربستان هستند./ایسنا
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
💢 واکنش رسانهها به پیروزی دموکراتها در انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا
🔺فایننشال تایمز: اکنون نوبت قدرتنمایی یک مجلس دموکرات در برابر ترامپ است
🔺بلومبرگ: تسلط دموکراتها بر مجلس نمایندگان برنامه کاری ترامپ را فلج میکند
🔺سیانان: دموکراتها قدرت و آزادی عمل ترامپ را محدود خواهند کرد
🔺پایگاه هیل: دوران سواری گرفتن مجانی ترامپ از کنگره تمام شد
🔺سیانبیسی: قدرت گرفتن دوباره دموکراتها، تحقق اهداف داخلی ترامپ را دشوار خواهد کرد
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
همه چیز درباره یک شروع و پایان پائیزی
پایان باز آقای پرستیژ در میدان مین سیاست/ خداحافظی مهرعلیزاده با چند یادگاری بزرگ
برشی از عملکرد یک ساله محسن مهرعلیزاده در قامت استاندار اصفهان و چالشها و معضلات یک سال اخیر وی
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، آبان ماه سال گذشته وزیر کشور محسن مهرعلیزاده را به عنوان جایگزین رسول زرگرپور در استانداری اصفهان انتخاب کرد، انتخابی که صدای خیلیها را در استان درآورد.
خاطره تلخ اصفهانیها از اسحاق جهانگیری
برخی به واسطه شباهتهای مهرعلیزاده و جهانگیری، استاندار وقت اصفهان در دوره سازندگی، از این انتخاب نگران بودند تا مبادا تجربههای تلخ استانداری اسحاق جهانگیری از جمله انتقال آب به یزد تکرار شود.
شائبهای که مهرعلیزاده خیلی زود به آن پاسخ داد و در جلسه خود با نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: من در کار و مسؤولیت، مسائل سیاسی را دخالت نمیدهم و اگر مدیر توانمندی وجود دارد که حتی به جهت فکری و سیاسی با من اختلاف داشته باشد از او حمایت خواهم کرد و در مقابل اگر مدیری وجود دارد که حتی با من همسو هم بوده ولی توانمند نباشد با او نمیتوانم کار کنم.
شاید همین جمله باعث شد تا بسیاری از اصلاحطلبان از در مخالفت با مهرعلیزاده درآیند و معین در یکی از جلسات شورای شهر اصفهان برای زرگرپور سنگ تمام بگذارد و در آغاز راه استاندار جدید، گرد و خاک به پا کند.
محسن مهرعلیزاده در همان جلسه معارفه همه حرفهایی که باید بزند را زد و رسیدگی به وضعیت زایندهرود و مردم شرق اصفهان، ایجاد مناطق ویژه اقتصادی و مبارزه با بروکراسی را از اهداف اصلی خود در اصفهان عنوان کرد.
مهرعلیزاده که یک چهره شناخته شده ملی و دارای قدرت چانهزنی بالا بود مورد حمایت بسیاری از دلسوزان اصفهان قرار گرفت، چرا که معتقد بودند اصفهان به واسطه یک مدیر باتجربه و شناخته شده و البته با پرستیژ و انضباط کاری بالا میتواند حقوق از دست رفته خود را بازیابی کند.
پیشبینی که تقریباً درست بود و استاندار جدید اصفهان، نیامده به فرمانداران خود ضربالاجل یک هفتهای برای اعلام ظرفیتهای سرمایهگذاری را ابلاغ کرد، روندی که با شناسایی نقاط مستعد از یک طرف و تجربه ملی مهرعلیزاده از طرف دیگر، میتوانست پای سرمایهگذاران را به اصفهان باز کند.
آمدن مهرعلیزاده به اصفهان همزمان با بروز مشکلات دیگری هم شده بود، تقریباً صدای اعتراض کارگران و بازنشستگان شرکتهای بزرگ اصفهانی به ویژه ذوبآهن اصفهان به گوش همگان رسیده بود و با آمدن مهرعلیزاده این صدای اعتراضات بلندتر هم شد تا شاید از طریق استاندار جدید به گوش پایتختنشینها نیز برسد.
مشکلی که مهرعلیزاده باید در کنار تلاش برای کاهش بروکراسی و افزایش جذب سرمایه به اصفهان، برای آن نیز راهکاری پیدا میکرد، از طرفی مشکل ریزگردها در اصفهان نیز چالشی بود که باید پیش از بحرانی شدن فکری به حالش میشد، چالشی که مهرعلیزاده در ادامه تلاشهای زرگرپور با انجام مالچپاشی، کاشت 500 هکتاری نهال و کنترل معادن گچ اصفهان، تاحدی از بحرانی شدن آن کاست.
مهرعلیزاده در کنار رسیدگی به امور مهم و اهداف مدنظر خود از اقدامات فرهنگی و اجتماعی نیز غافل نبود تا آن جا که از موفقیت تیمهای ورزشی اصفهان حمایت میکرد و اگر مشکلی در کار برخی تیمهای ورزشی مانند سپاهان و ذوبآهن رخ میداد، آن را پیگیری میکرد. هر چند ورودش به برخی مسائل نظیر انتخاب مدیرعامل و سرمربی سپاهان صدای برخی منتقدان را هم در آورد و این اعتراض بازتاب زیادی در رسانههای تخصصی ورزش داشت.
قول آبی استاندار
اما مردم اصفهان هم چنان چشم انتظار تدبیر استاندار جدید برای جاری شدن مجدد زایندهرود بودند، قولی که استاندار اصفهان داده بود و در هر مجلسی هم این قول خود را یادآوری میکرد و رد چندباره پیشنهاد شهردار شدن در تهران و رد زمزمههای وزارت هم نشان از جدیت او برای حل این معضل بود.
مهرعلیزاده برای جبران و مقابله با خشکسالی و بیآبی به کشاورزان پیشنهاد داد تا به جای کاشت محصولات آببر، محصولاتی بکارند که نیاز به آب چندانی نداشته باشد و با خشکسالی سازگار باشد.
پیشنهادی که مورد استقبال بسیاری از کشاورزان هم قرار گرفت و بسیاری از آنها روی به کاشت محصولاتی مانند زعفران کردند، محصولی که آب چندانی هم نیاز ندارد اما بهرهوری و صرفه اقتصادی بسیار زیادی دارد.
چالش مهرعلیزاده با اصلاحطلبان شهرداری اصفهان
اما با آغاز فصل سرد سال، زمستان از چالشی دیگر به نام آلودگی هوا رونمایی کرد، مشکلی که باعث شد تا استاندار اصفهان هم از عملکرد شهرداری در خرید اتوبوسهای بیکیفیت انتقاد کند.
البته این اولین و آخرین تقابل مجموعه مدیریت شهری اعم از شهرداری و شورای شهر و استاندار اصفهان نبود، اختلاف نظر بین بدهکاری یا طلبکاری شهرداری اصفهان به دولت و رد مصوبات شورای شهر از سوی فرم
انداری اصفهان نیز محل چالشهای جدیدی بین معین و مهرعلیزاده شده بود، مسألهای که تا چند روز نیز فضای رسانهای استان را متأثر خود کرده بود.
اما استاندار باز هم نوروزی را بینصیب نگذاشت و با انتقاد از هزینههای شهرداری از آنها خواست با صرفهجویی در هزینهها متروی اصفهان را به سرانجامی برسانند، مهرعلیزاده هم چنین ورود تنها 50 اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی را رضایتبخش ندانسته بود و از شهرداری خواست برای جایگزینی متور سیکلتهای بنزینی با برقی راهکاری بیندیشد.
کاسه صبر کشاورزان به سر آمد
در کنار همه این موضوعات اما موضوع آب هنوز به سرانجام نرسیده بود و همین باعث شد تا کشاورزان اصفهانی در بهمن و اسفند سال 96 دست به اعتراض بزنند، اعتراضی که مانند همیشه و با موجسواری ضدانقلاب به انحراف کشیده شد.
موضوعی که مهرعلیزاده با پیگیریهای خود توانست بخشی از آن را حل کند و با کمک صنایع استان، مبالغی را به عنوان خسارت و غرامت به کشاورزان بپردازد، کشاورزانی که حالا مشکلات معیشتی جدی پیدا کردهاند.
استاندار اصفهان در روزهای پایانی اسفند ماه نیز خبر داد که استفاده از پساب تصفیه شده در کشاورزی و جریان آن در تالاب گاوخونی تا حد زیادی میتواند مشکلات آبی اصفهان را حل کند، راهکاری که هنوز جزئیات بیشتری از آن ارائه نشده بود و انتظارها را به بعد از سال 97 انتقال داد.
اما کشاورزان اصفهانی پس از 10 سال دیگر طاقت و انتظاری برایشان نمانده بود و به همین دلیل بهار 97 با اعتراضات صنفی کشاورزان آغاز شد، همین موضوع باعث شد تا مهرعلیزاده به کشاورزان قول دهد حتی یک قطره آب از اصفهان خارج نشود.
کمک معیشتی به کشاورزان اصفهانی
این گفتار درمانیها باعث نشد تا کشاورزان دست از اعتراض بکشند، از همین رو مهرعلیزاده به سراغ صنایع اصفهان رفت تا هزینههای تغییر کشت کشاورزان اصفهانی را از جیب صنایع بپردازد و تسهیلات بلاعوضی را هم در اختیار کشاورزان قرار دهد تا با همان آب کم بتوانند کشاورزی کنند.
روزهای بهاری یک به یک گذشت تا با آغاز ماه خرداد و ورود موج گرما به کشور، آبرسانی به باغات اصفهان نیز چالش جدیدی را برای استاندار اصفهان ایجاد کند، مهرعلیزاده با اختصاص اعتبارات، مشکل آب باغات اصفهان را تاحدودی رفع کرد تا باغداران نیز مانند کشاورزان متحمل خسارت نشوند، از طرفی هم مهرعلیزاده مصرانه پیگیر انتقال آب از خلیج فارس به اصفهان بود و تلاش کرد تا طرحهای انتقال آب از جمله سد و تونل کوهرنگ 3 زودتر به مرحله بهرهبرداری برسد.
ابتکار مهرعلیزاده در پرتال سرمایهگذاری
مهرعلیزاده که جذب سرمایهگذار را نیز یکی از اولویتهای کاری خود عنوان کرده بود با افتتاح پرتال سرمایهگذاری اصفهان، این وعده خود را عملی کرد، این پورتال با شناسایی پروژههای قابل سرمایهگذاری و اخذ تمامی مجوزها و امضاهای مورد نیاز، منتظر سرمایهگذاران است تا فقط کار را شروع کنند و منتظر هیچ امضایی نمانند.
تابستان اصفهان با وجود بحران کمآبی بدون تقریباً هیچ مشکل حادی گذشت، مدیریت صحیح و البته صرفهجویی در مصرف باعث شد تا تابستان اصفهان بدون تنش آبی و با کاهش فشار مقطعی به خیر بگذرد. البته تابستان امسال بیشتر از کمآبی، این بیبرقی بود که مردم اصفهان و بسیاری از استانهای کشور را کلافه کرده بود.
بحران آب تابستان باعث شد تا اواخر تابستان امسال آرام آرام طرح پیشنهادی استاندار برای احیای زایندهرود آماده ارائه شود، مهرعلیزاده در جلسه خود با مجمع نمایندگان استان، از تحویل حقآبه هر بخش از طریق لولهگذاری خبر داد.
مخالفتهای سیاسی اصلاحطلبان با یک طرح آبی
بنا به طرح پیشنهادی قرار شد که آب شهر اصفهان نیز با اصلاح بستر و حریم رودخانه و از طریق لوله، در محدودهای خاص از رودخانه جریان داشته باشد، طرحی که خیلی زود منتقدان و حامیان جدی پیدا کرد و این در حالی بود که هنوز طرح پیشنهاد به صورت کامل برای کسی ارائه نشده بود و جهتگیریهای اولیه و سریع در رد یا قبول آن در همان ابتدا نشان میداد که این جهتگیری بیشتر رنگ و بوی سیاسی دارد.
در این میان اصلاحطلبان از جمله شهردار و شورای شهر اصفهان بیش از همه در برابر این طرح جبههگیری کردند، این در حالی است که اساتید دانشگاهی معتقد بودند تا پیش از ارائه کامل طرح و نقد دانشگاهی، نمیتوان در خصوص رد یا قبول آن نظری داد.
تکرار یک شایعه برای 1400 و چند انتقاد جدی
همین موضوع و تکرار شایعه شروع فعالیت انتخاباتی مهرعلیزاده برای 1400 و ربط دادن هر فعالیت وی به این موضوعات، باعث شد تا استانداری اصفهان جلسات مختلف و متعدد توجیهی را با بخشهای مختلف دخیل در این طرح از کشاورزان، تا صنایع و مسؤولان برگزار کند و به ابهامات این طرح پاسخ دهد.
البته پیش از این نیز حضور فعال رسانهای در ماجرای سقوط هواپیما در پادنای سمیرم، پیشنهاد حمایت از کودک کرمانشاهی، خرید ایرلاین ا
ختصاصی برای اصفهان و بازتاب رسانهای و نوع برخورد با فرماندار گلپایگان در موضوع درگیری با فردی که به عنوان خبرنگار در جلسه حضور داشت به این شایعه دامن زده بود.
البته برخی انتصابات فرعی، حواشی سیاسی چند جلسه در استانداری، پاویونهای فرودگاهی و برخی خرجهای تشریفاتی نگذاشت چرخ تعامل مهرعلیزاده با همه جریانات آنطور که وعده داده بود بر مدار تعادل بچرخد و همین امر برای او منتقدانی در این حوزهها دست و پا کرد.
در این میان اما اقدامی از استاندار اصفهان باعث شد تا جریانی علیه وی در استان شکل بگیرد، اقدامی که مهرعلیزاده در آن تلاش داشت تا چند نفر از جوانان اصفهانی که به گفته برخی نمایندگان مجلس هیچگونه سابقه اداری، اجرایی و مدیریتی ندارند را به سمتهای مهم در استان بگمارد، موضوعی که باعث شد تا هشتگ استخدام رانتی در میان کاربران فضای مجازی در انتقاد به این اتفاق استفاده شود و تقریبا همه فضای کشور را درگیر خود کرد.
آخرین اقدام مهرعیزاده نیز مخالفت با برگزاری برنامه تقدیر از تلاشهای یکسالهاش بود که وی ضمن قدردانی از متولیان برنامه به دلیل شرایط کشور و مردم با برگزاری این برنامه گرامیداشت مخالفت کرد.
جمله ماندگار مهرعلیزاده خطاب به اسیران عقدههای شخصی
اما استاندار اصفهان در حالی چمدانهای خود را بسته است که از برخی مسؤولان اصفهان که اسیر عقدههای شخصی خود شدهاند، در یکی از آخرین سخنرانیهای خود گلایه کرد و در بیانی شفاف به نوعی تاریخیترین جمله خود را به زبان آورد و گفت: نباید اسیر 4 تا رأی، «بله قربان» و «ترفیع درجه» باشیم، چراکه این نهایت حقارت است؛ ما نمیگوییم باید شهید شویم اما باید بدانیم که «مرگ سرخ به از زندگی ننگین است» و اگر دین نداریم باید آزاده باشیم چراکه صفت نخست انسانیت است.
بر خلاف تلاشهای شهردار بازنشسته تهران برای ماندن،پایان داوطلبانه و زودتر از موعد مهرعلیزاده در پائیز اصفهان میتواند بهاری برای همه آنهایی باشد که همسو و غیرهمسو با مشی سیاسی او مصداق جملات بالا بودند و شاید جا برای کاسبان سیاسیکار در اصفهان بازتر شد.
بدون شک مهرعلیزاده که سابقه فعالیت در استانداری خراسان و حضور در جایگاه معاونت ریاست جمهوری را در کارنامه دارد، در این روزهای بارانی پائیز معنای جمله کلیدی آخرین مصاحبه رسول زرگرپور پس از پایان مأموریتش در اصفهان را بهتر درک کرده است؛ استاندار سابق اصفهان گفته بود «اصفهان میدان مین سیاست است» و امروز فقط اجرای کردن طرح بازچرخانی آب در زایندرود و حواشی آن به خوبی این جمله را برای مهرعلیزاده هم معنا کرده است.
شرایط فعالیت در استان اصفهان با سطح توقعات بالا و نگاههای انتقادی نخبگانی و رو به رو شدن با مشکلاتی که ناشی از برخوردارنمایی ایجاد شده در کنار ظرفیتهای بسیار بالا و زمینههای استعدادی بالقوه طبیعتاً یک میدان فعالیت سنگین اما پر حاصل را فراهم کرده که جز با نگاه جهادی و برنامهمحور خلاقانه انتظارات مردم نصفجهان را برآورده نخواهد کرد؛ خصوصأ این که ذائقه مردم و رسانههای استان 2 مدیر کشوری در تراز معاون وزیر (رسول زرگرپور) و معاون رئیسجمهور و گزینه وزارت (محسن مهرعلیزاده) را در 6 سال اخیر چشیده و قطعاً به چیزی کمتر از این رضایت نخواهند داد.
💢 توافق ایران و کره جنوبی برای تجارت با ارز کره
🔹کره جنوبی اعلام کرد این کشور با ایران برای اینکه در تعاملات و تبادلات تجاری دو جانبه از ارزهای ملی از جمله "وون" واحد پولی کره استفاده کنند، به توافق رسیده است.
🔹این موافقت، به شرکتهای کره ای و ایرانی امکان می دهد مبادلات گسترده خود را در زمینههای مختلف ادامه دهند.
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan
💧سرانه مصرف آب باید به نصف برسد
نوذری پور، قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران: مسأله فرهنگی یکی از مؤلفههای مدیریت مصرف آب است و هنوز باور نداریم که آب وضعیت خوبی ندارد و باید بپذیریم که بهینه مصرف کنیم.
🔹یک عادتی از گذشته برای مصرف آب وجود داشته و همچنان عادت بدمصرفی ادامه دارد و علیرغم اینکه سرانه آب تجدیدپذیر کاهش یافته باید بپذیریم که این منابع آب از دست رفته و باید آب را بهینه مصرف کنیم.
🔹سرانه مصرف آب در ایران ۲۲۰ لیتر است در حالی که در کشورهای پر بارش این عدد پایین تر است و باید این عدد به نصف کاهش یابد.
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🆔 @Jam_Isfahan