نمیدانیم غم غزه و #فلسطین را به جان بکشیم یا غم دیدن چنین صحنه هایی در مصلای تهران را!!
نمیدانیم صهیونهای اسرائیل را لعنت کنیم یا مسئولین صهیونی داخلی را..!؟
نمیدانیم جنایات آنها فجیعتر است یا جنایات اینها..!؟
نمیدانیم شکایت کدام را پیش خدا ببریم..!
صورتی و مماشاتی و صهیونیسم ننگ به نیرنگتان...
فساد در مملکت، کشتار در فلسطین، حاصل پیوندتان...
#حجاب
#مماشاتیون_خائنند
کابوس بعدی اسرائیل؟
♦️دومین کابوس بد برای اسرائیل، پس از شوک غافلگیری در حمله اول چیست؟
🔹این که وقتی از بمباران سر درگم و بی حاصل خسته شد، شاهد سورپرایز دوم باشد: استفاده ضربتی و پرحجم مقاومت فلسطین از موشک ها، پهپاد ها و تسلیحات پیشرفته ای که هنوز رو نشده، و هدف گرفتن مراکز راهبردی حیفا و تل آویو و نیروی دریایی اسرائیل.
♦️مقاومت فلسطین با شلیک ۵۰۰۰ فروند راکت و موشک در همان ۲۰ دقیقه آغاز حمله، نشان داد که برای آفریدن شگفتی های بزرگ تر آماده است.
🔹این، غیر از کابوس سوم است: این که حزب الله لبنان، مقاومت عراق و سوریه، و انصار الله یمن، جبهه جدیدی به روی اسرائیل بگشایند، یا دست کم -چنان که تدریجا می بینیم- به نوبت و به شکل مدیریت شده و آزار دهنده، به صهیونیست ها ضربه بزنند.
♦️کابوس چهارم، ضربات فلج کننده سایبری به سامانه های مدیریتی، امنیتی و اقتصادی و زیر ساختی است.
🔹کابوس پنجم، فعال شدن دوباره قیام در کرانه باختری و قدس شریف است.
♦️صهیونیست ها خیال می کردند توانمندی سایبر و هوش مصنوعی در اختیار شان نقطه قوت آنها اما به گزارش خبرگزاری رویترز (https://eitaa.com/IMANI_mohammad/4396) معلوم شد که اتفاقا این عرصه، نقطه ضعف بزرگ آنهاست.
✍ محمد ایمانی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
هدایت شده از ♥️♥️نصرالله♥️♥️
برادران و خواهران مسلمان 🟢
امت سول الله 🔴
مردم قهرمان و ولایتمداروشهیدپرورایران🟢
يَـٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوٓاْ إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ يَنصُرۡكُمۡ وَيُثَبِّتۡ أَقۡدَامَكُمۡ❗❗❗
امروز فرزندان امت اسلامی در جبهه مقاومت در مقابل شقی ترین دشمن اسلام و ایران یعنی رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی با جان و دل و با امکانات کم در مقابل تا دندان مسلح دشمنان بشریت مقاومت می کنند و همه هم دیدند که دشمن زبون چگونه با شدیدترین بمباران با سلاح های ممنوعه مردم مظلوم و بی دفاع غزه را به آتش کشیده و می کشند.
الان وقت آن رسیده امت اسلام به داد و یاری برادران و خواهران مسلمان خود برسد و باید غیرت دینی مان بجوش بیاید وبه یاری و کمک همه گونه مسلمانان فلسطین که ۷۵ سال است در برابر دشمن صهیونیست مبارزه میکنند بشتابیم.
لذا لازم است جهت پیروزی رزمندگان سلحشور و جان برکف جبهه مقاومت اولا شب و روز دست به دعا باشیم
و همچنین با کمکها مالی مان در اسرع وقت وظیفه انسانی و اسلامی خود را بجای آوریم که اگر دیرعمل کنیم مثل جریان توابین ارزشی نخواهد داشت و در روز قیامت هم شرمنده شده و کیفر خواهیم دید . پس بهتر است هر چه سریعتر به وظیفه دینی و شرعی خود عمل کنیم که با پیروزی زودتر کام مان را شیرین کنیم ان شاالله 🟢🔴🟢🔴
شماره کارت جبهه مقاومت جهت استحضار
5041721112226882 بانک رسالت
5892107044226754 بانک سپه
خودمان را حداقل باید با پول و مال مان آزمایش کنیم که چقدر در میدان عمل عامل هستیم و اهل شعار نباشیم
الان بهترین وقت احسان و ایثار وفداکاری در راه اسلام است . بخدا سوگند ثروت اندوزی ارزشی ندارد وقت همت و یاری کردن مسلمانان مظلوم است بشتابید و دیر نکنید .
بسم الله ❗❗❗
21.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚀🔥 وقتی از نابودی کامل اسرائیل سخن میگوییم، به این معناست که تمامی ساختمانها و مراکز مهم این رژیم به کلی نابود شوند.
💥 در این ویدئو مشاهده میکنیم که چه تعداد موشک برای نابودی این رژیم نیاز داریم؛ در انتها این ویدئو را در کنار این موضوع قرار دهید که صهیونیستها فقط درباره ذخایر موشکی حزبالله از عبارت «چند صد هزار فروند» سخن میگویند!
#موشک
#اسرائیل
#حزب_الله
⏸ @maxmedia_org
#مهرداد_کفشگری هافبک سابق پرسپولیس خطاب به رونالدو استوری زده : 45 سال دیر به ایران تشریف آوردید.
راست میگه
تهران و ایران ۴۵ سال پیش رو مشاهده میکنید!
خریت این جماعت کی تموم میشه؟!
@basirat283