eitaa logo
جهاد تبیینJahaadtabyyn
171 دنبال‌کننده
24هزار عکس
23هزار ویدیو
97 فایل
مذهبی،سیاسی،قرآنی،اخبار،احادیث،نهج البلاغه،ورزشی،اطلاعات عمومی،اخبار،خنده،بهداشتی،سلامتی،حوادث و ...(موارد هنجار شکن و ضد اخلاقی، اسلامی، ولایی و قوانین ج ا ا توسط مدیران قابل حذف و پاک کردن در اسرع وقت در کانال است)جهاد تبیین فریضه ای قطعی،فوری و عینیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از بصیرت
💢پنج گام در مقابله با عملیات روانی دشمن 🔹رصد فضای مجازی کشور و داده کاوی پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد، حجم زیادی از اخبار، تحلیل‌ها و و اطلاعات نادرست با هدفی خاص در حال تولید و انتشار گسترده هستند. دقت در پیرامون آنچه با موضوعات تحولات منطقه‌ای تولید شده و نشر می‌یابد، حکایت از آن دارد که پس از گذشت یک سال از طوفان‌الاقصی، جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی عمیقی بر سراسر جبهه مقاومت، به ویژه ملت ایران سایه افکنده است. 🔸هدف اولیه از جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن در این روزها ایجاد ترس، عقب‌نشینی، تردید، اشتباه محاسباتی، یأس، بدبینی نسبت به فرماندهان و کارگزاران نظام، اختلاف بین مردم و دولت، نمایش اقتدار از خود و .... است که عموماً از طریق تولید و انتشار اخبار کذب، ارائه تحلیل‌های جهت‌دار و بیان تحلیل‌های غیر منطبق با میدان و واقعیت صورت می‌پذیرد و در نهایت از این طریق به دنبال شکست وحدت و استقامت جبهه مقاومت اسلامی و ایجاد تزلزل در باور و ایمان مردم منطقه است. به نظر می‌رسد، در وضعیت فعلی منطقه که در یک جنگ شناختی منحصربه‌فردی قرار گرفته‌ایم و دشمن همه توان خود را در عملیات روانی به صحنه آورده، باید ساماندهی افکار عمومی کشور و اقناع‌سازی آنها از اولویت‌های کارگزاران نظام باشد. از این منظر نیازمند اتخاذ چند گام مهم هستیم: 🔹گام اول برای مقابله با جنگ روانی دشمن اطمینان و اعتماد مردم به کارگزاران و مسئولان کشور می‌شود. 🔸گام دوم نیز همان است که رهبر فرزانه انقلاب در ۲۴ مرداد امسال در دیدار با ستاد کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد به آن اشاره کردند. ایشان در آن دیدار به ترفند بدخواهان ایران در ایجاد جنگ روانی و ترس برای به عقب‌نشینی واداشتن ملت ایران در عرصه‌های گوناگون اشاره فرمودند و شناخت توانایی‌های خود و پرهیز از بزرگنمایی توان بدخواهان را راه مقابله با این ترفند معرفی کردند. 🔹گام سوم طرح‌ریزی و اجرای چارچوب‌ها و پیوست‌های رسانه‌ای لازم از سوی نهادهای متولی و انطباق جراید و فضای رسانه‌ای کشور به ویژه صدا و سیما در همان چارچوب است. البته در خصوص صدا و سیما که به منزله رسانه ملی رسالت مهمی بر عهده دارد، وضعیت اهمیت فوق‌العاده بیشتری دارد و باید در انتخاب کارشناسان و تحلیلگران دقت لازم صورت پذیرد. 🔸اما گام پنجم این است که دیده می‌شود برخی عناصر داخلی با انتشار و بازنشر محتواهای غلط در جورچین دشمن بازی می‌کنند که باید به این همسنگران عزیز آگاهی و هشدار لازم را داد تا در کنار هر گونه حضور در فضای مجازی از صحت اخبار و تحلیل‌های موجود و راستی‌آزمایی آنها اطمینان حاصل کنند تا خدای ناکرده در حکم سرباز دشمن در جنگ روایت‌ها عملیات نکرده باشند. ┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄ 🇮🇷| basirat.ir 🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از املاک کشوری دلتا
❌️  بازتاب سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به بیروت در شرایط جنگی فعلی و تاکید بر هدایت هواپیما توسط وی در حساب‌های کاربران عرب زبان قدرت نمایی ایران در آسمان بیروت زیر آتش صهیون / دکتر قالیباف در سفر به لبنان خودش خلبان پرواز بود لحظه ای فکر کنید اگر بایدن یا یکی از سران اروپایی این صحنه و تصویر را رقم می‌زد تمام دنیا و رسانه ها را بوق و کرنا میکردند افسوس که هر چه ضربه خوردیم از همین ضعف رسانه ای ما بود! +حتی کاری که عراقچی هم کرد از این قاعده مستثنی نیست!
🌿🌺🌹🍀🌺🌹🍀🍃 روز خود را با نام و یاد خدا و با آیات الهی شروع کنید باشدکه در کنف حمایت او از الطاف و نعمات بیشتری برخورددار شوید. ان‌شاءالله 🤲🤲        💐💐💐💐 🌺لطفا بامعنی بخوانید🌺       🍀شرکت در ختم قرآن🌿              👇👇👇👇👇👇 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ ﺑﻪ ﻧﺎم ﺧﺪﺍ ﻛﻪ ﺭﺣﻤﺘﺶ ﺑﻲ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻲ ﺍﺵ ﻫﻤﻴﺸﮕﻲ. سوره مبارکه شعراء آیه ۱۰۵ كَذَّبَتۡ قَوۡمُ نُوحٍ ٱلۡمُرۡسَلِينَ قوم نوح رسولان را تکذیب کردند، آیه ۱۰۶ إِذۡ قَالَ لَهُمۡ أَخُوهُمۡ نُوحٌ أَلَا تَتَّقُونَ هنگامی که برادرشان نوح به آنان گفت: «آیا تقوا پیشه نمی‌کنید؟! آیه ۱۰۷ إِنِّي لَكُمۡ رَسُولٌ أَمِينٞ مسلّماً من برای شما پیامبری امین هستم! آیه ۱۰۸ فَٱتَّقُواْ ٱللَّهَ وَأَطِيعُونِ تقوای الهی پیشه کنید و مرا اطاعت نمایید! آیه ۱۰۹ وَمَآ أَسۡـَٔلُكُمۡ عَلَيۡهِ مِنۡ أَجۡرٍۖ إِنۡ أَجۡرِيَ إِلَّا عَلَىٰ رَبِّ ٱلۡعَٰلَمِينَ من برای این دعوت، هیچ مزدی از شما نمی‌طلبم؛ اجر من تنها بر پروردگار عالمیان است! آیه ۱۱۰ فَٱتَّقُواْ ٱللَّهَ وَأَطِيعُونِ پس، تقوای الهی پیشه کنید و مرا اطاعت نمایید!» آیه ۱۱۱ قَالُوٓاْ أَنُؤۡمِنُ لَكَ وَٱتَّبَعَكَ ٱلۡأَرۡذَلُونَ گفتند: «آیا ما به تو ایمان بیاوریم در حالی که افراد پست و بی‌ارزش از تو پیروی کرده‌اند؟!» آیه ۱۱۲ قَالَ وَمَا عِلۡمِي بِمَا كَانُواْ يَعۡمَلُونَ (نوح) گفت: «من چه می‌دانم آنها چه کاری داشته‌اند! آیه ۱۱۳ إِنۡ حِسَابُهُمۡ إِلَّا عَلَىٰ رَبِّيۖ لَوۡ تَشۡعُرُونَ حساب آنها تنها با پروردگار من است اگر شما می‌فهمیدید! آیه ۱۱۴ وَمَآ أَنَا۠ بِطَارِدِ ٱلۡمُؤۡمِنِينَ و من هرگز مؤمنان را طرد نخواهم کرد. آیه ۱۱۵ إِنۡ أَنَا۠ إِلَّا نَذِيرٞ مُّبِينٞ من تنها انذارکننده‌ای آشکارم.» آیه ۱۱۶ قَالُواْ لَئِن لَّمۡ تَنتَهِ يَٰنُوحُ لَتَكُونَنَّ مِنَ ٱلۡمَرۡجُومِينَ گفتند: «ای نوح! اگر (از حرفهایت) دست برنداری، سنگباران خواهی شد!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا