👌🏻یک پیشنهاد ویژه جهت آماده شدن برای مهمانی پروردگار!
⏳ماه رمضان نزدیک است و مشتاقان تقرب خدا در حال آماده کردن خود برای ورود به این مهمانی بزرگ هستند. آمادگی پیدا کردن قبل از ورود به هر مهمانی، کمک میکند تا انسان با آرامش و اشتیاق بیشتری به آن مهمانی وارد شود و بهرۀ بیشتری از پذیرایی تدارک شده ببرد.
🔹اگر شما هم دوست دارید این ماه رمضان برایتان متفاوت با قبل باشد و بیشتر از آن بهره و لذت ببرید، پیشنهادی برایتان داریم.
📗 "برای مهمانی خدا آماده شویم" یک کتاب کوتاه ۸۰صفحهای است که شنیدن یا مطالعه آن شاید یک ساعت وقت ببرد اما اثر آن در نگرش شما میتواند فوق العاده باشد و ماه رمضان متفاوتی را برایتان رقم بزند.
👈🏻 نسخه کاغذی این کتاب را میتوانید از فروشگاههای پاتوق کتاب سراسر کشور تهیه کنید. همچنین نسخه الکترونیکی و صوتی این کتاب از لینکهای زیر قابل دسترسی است:
📱 taaghche.com/book/55230
🎧 taaghche.com/audiobook/95568
📗 fidibo.com/book/149975
🆔@Jahaddism
📍خداحافظی اروپاییها با تغییر ساعت تابستانی و زمستانی
ویلیام ویلت انگلیسی، یکی از اولین کسانی بود که ایده ساعت تابستانی و زمستانی را سال 1907 مطرح کرد. پس از آن سال 1916 اواخر جنگ جهانی اول، این ایده به دست بنجامین فرانکلین مخترع و سیاست مدار آمریکایی ترویج شد، تا استفاده بیشتر از نور روز به صرفه جویی در هزینهها کمک کند و در نتیجه مردم مجبور نباشند صبحهای زود هم از شمع روشن استفاده کنند.
آلمان که در این زمان درگیر جنگ بود، یکی از اولین کشورهایی است که تغییر ساعت تابستانی را اجرایی کرد تا مصرف داخلی زغال سنگ را کاهش دهد و به امکانات جنگی اش بیافزاید.
تغییر ساعت البته همیشه همین یک ساعت به جلو در آغاز نیمه گرم و یک ساعت به عقب در آغاز نیمه سرد سال نبوده است، در برخی کشورها ساعت را تنها 30 دقیقه جا به جا می کردند، بعضی کشورها ساعت را دو ساعت به عقب و جلو می بردند، در بعضی زمان ها هم ساعت تابستانی دو ساعت و 40 دقیقه جلو می آمد و در زمستان به جای اولش بر می گشت.
طی این سال ها بیشتر کشورهای دنیا از قاعده تغییر ساعت تابستانی و زمستانی استفاده می کنند. در اروپا تمام کشورها به غیر از روسیه، بلاروس، ایسلند، گرجستان و ارمنستان ساعت تابستانی و زمستانی دارند. روسیه سال 2014 به اجرای این قانون پایان داد.
در آسیا، چین نیز برنامه ای برای تغییر ساعتش متناسب با فصل ها ندارد. بیشتر ایالت های آمریکای شمالی و استرالیا و نیوزلند ساعت تابستانی و زمستانی دارند.
تغییر ساعت زمستانی و تابستانی در ایران هم به همان دلایلی علمی شده دنیا، یک قاعده رسمی بود که پیش از انقلاب 1357 در ایران اجرایی می شد. پس از انقلاب، این قاعده به فراموشی سپرده شد؛ تا 1370 در زمان ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی با اعلام تغییر ساعت و صرفه جویی در مصرف برق تا 100 مگا وات ساعت در زمان اوج مصرف برق، بار دیگر تغییر ساعت تابستانی و زمستانی در دستور کار قرار گرفت.
با این وجود در زمان دولت محمود احمدی نژاد در همان اسفند ماه سال 1384، هیات دولت اعلام کرد که مصوبه تغییر ساعت سال 1370 را ملغی کرده است و دیگر ساعت ها را جلو و عقب نخواهند برد، استدلال این بود که این کار به کاهش بار ترافیک کمک می کند و با نزدیک کردن ساعت ناهار و نماز، از اتلاف وقت در میانه روز جلوگیری می کند. در همین زمان اما مدیر دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توانیر اعلام کرده بود که با تغییر ساعت در اول فرودین مصرف برق در سرتا سر کشور به صورت میانگین 1.5 درصد کاهش پیدا می کند.
این تصمیم دولت البته خیلی پایدار نماند، در سالهای 1385 و 1386 مجلس تلاشهایی برای برگرداندن ساعت تابستانی و زمستانی کرد و در نهایت در مرداد 86، قانونی در این زمینه تصویب شد که دولت را مکلف می کرد هر سال دوبار ساعت رسمی کشور را متناسب با وضعیت کره زمین تغییر دهد، اول فرودین ساعت را یک ساعت به جلو ببرد و در پایان شهرویور آن را یک ساعت عقب برگرداند.
طرفداران قانون تغییر ساعت اعتقاد دارند که این کار به نفع میزان مصرف انرژی است اما پژوهش 11 سال پیش دانشگاه سانتاباربارای کالیفرنیا نشان داد که این تصور غلط است. بنیاد ملی خواب آمریکا هم اعلام کرد که تغییر ساعت ها موجب افت 40دقیقه ای خواب شهروندها و تاثیر مخرب بر سلامتی آنها می شود.
آمریکایی ها هم از مخالفان سرسخت این قانون هستند و می خواهند راهی برای جلوگیری از اجرای تغییر ساعت ها پیدا کنند.
حال اروپایی ها هم به بهانه سلامتی مردم و برای نیاز مردم کشورهایی که زندگی شبانه در آن جریان دارد به دنبال آن هستند تا از بروز ضررهای مادی به زندگی شهروندان جلوگیری کنند.
ممکن است ظرف چند ماه آینده داستان 100ساله تغییر ساعت، دست کم در اروپا که زادگاه این ایده بوده است، به پایان خود برسد. جرقه مصوبه ماه گذشته پارلمان اروپا، مبنی بر لزوم بررسی تاثیر ابعاد انسانی اجرای قانون بهره گیری حداکثری از نور خورشید، از سوی برخی کشورهای اروپای شرقی، از جمله لیتوانی، زده شد.
#ماه_رمضان
#امام_زمان
گزارش: فرزانه صدقی
منبع: سیناپرس
🆔@Jahaddism
دوستان این توییت را به سادگی از ان عبور نکنید ،
جواب کسانیکه میگویند ایران بالاترین امار مهاجرت را دارد و کسانیکه غرب را به شدت تبلیغ میکنند میتوانید بدهید!
🆔@Jahaddism
روزه ، تمرین کلاس زندگی
درس ایثار و خلوص و بندگی
روزه ، زنجیر هوا گسستن است
دیو و بت های درون بشکستن است...
حلول ماه مبارک رمضان ، بهار قرآن ، ماه عبادتهای عاشقانه ، نیایشهای عارفانه و بندگی خالصانه بر مهمان ضیافت الهی مبارک باد.
التماس دعا
#ماه_رمضان
🆔@Jahaddism
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از حسینیه امام خمینی
حضرت آیتالله خامنهای: تلاوت به قصد اثرگذاری باشد نه آوازخوانی
#بهار_معنویت
#امام_زمان
🆔@Jahaddism
دامِ دلار🔥💵
«سلطه و آقایی دلار باید شکسته شود»
رهبر فرزانه انقلاب - ۱۳۹۵/۶/۲۸
اثر خانهطراحانانقلاباسلامی
#ماه_رمضان
#امام_زمان
🆔@Jahaddism
#السلامعلیڪیارسولالله
#السلامعلیڪیاامیـرالمؤمنین
#السلامعلیڪیافاطمةالزهـرا
#السلامعلیڪیاحسـنِبنعلے
#السلامعلیڪیاحسـینِبنعلے
#السلامعلیڪیاعلےبنالحسین
#السلامعلیڪیامحمدبنعلے
#السلامعلیڪیاجعـفربنمحمـد
#السلامعلیڪیاموسےبنجعـفر
#السلامعلیڪیاعلےبنموسےالرضاالمرتضے
#السلامعلیڪیامحمدبنعلےِالجـواد
#السلامعلیڪیاعلےبنمحمـدالهادے
#السلامعلیڪیاحسنبنعلےِالعسـڪرے
#السلامعلیڪیابقیهالله #یاصاحبالزمان
#السلامعلیڪیازینبڪبرے
#السلامعلیڪیاابوالفضلالعبـاس
#السلامعلیڪیافاطمةالمعصومہ
#السلامعلیڪمورحمةاللهِوبرڪاته