🔻پرسش و پاسخ
❓#پرسش: سلام من فرهنگیان ثبت نام کردم و الان پشیمون شدم دیگ اصلا نمیخام نه کنکورش نه مصاحبه ش شرکت کنم چیکار کنم؟؟
✅ #پاسخ: اگر فرهنگیان ثبت نام کردید و نمیخواهید شرکت کنید سنجش، هزینه را به هیچ وجه برگشت نخواهد داد فقط کافیست کلا شرکت نکنید. حالا در خود کنکور شرکت نکنید یا بخش مصاحبه نروید (در یکی از مواردش) نباشید کافی هست و به معنی انصراف میباشد.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4277862781C0bf26a77d0
یادداشت دکتر زنگنه | نقدی بر لایحه بودجه ۱۴۰۳
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، دکتر محسن زنگنه نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی که در اختیار تسنیم قرار داد، با اشاره به برخی ایرادات موجود در لایحه بودجه 1403 که روز گذشته توسط رئیسجمهور تقدیم مجلس شد، را تشریح کرد و نوشت:
لایحه بودجه 1403 تقدیمی دولت از حیث تمرکز بر احکام صرفاً بودجهای و پرهیز حداکثری از احکام غیربودجهای و کاهش حجم بودجه قابل تقدیر است اما از برخی جهات دیگر نیازمند اصلاحات جدی است که به نظر میرسد اِعمال این اصلاحات ازخودِ دولت برمیآید و ورود کمیسیون تلفیق بودجه به این تغییرات دعوای مکرر تغییر لایحه توسط مجلس را موجب گردد.
1. سهم نفت دربودجه ومحاسبه درآمد حاصل از آن: برغم کاهش 5 درصدی سهم نفت ازمجموع منابع عمومی دولت اما وجود متغیرهای متعدد ازجمله قیمت هر بشکه به دلار، نرخ تسعیر و مقدارصادرات، نتوانسته از میزان وابستگی بودجه به متغیرهای برون زا بکاهد. ضمن آنکه نرخ تسعیر مجدد 28500 تومان در نظر گرفته شده که این عملا دنباله روی سیاست ارز ترجیحی و به شیوهای به مراتب غیرشفافتر و نامطلوبتر است.
بر همین اساس با توجه به فاصله قیمت کالاهای اساسی در ایران با قیمت جهانی آنها و عدم تاثیر تخصیص ارز ارزان بر کاهش تورم این کالاها و از سوی دیگر ظهور و بروز رانتها و فسادهای متعدد که نمونه اخیر آن فساد چای بود، میطلبد تا این امر اصلاح وبر روی یک نرخ یعنی نرخ مرکز مبادله جهت تسعیر تمرکز گردد و درمقابل برای یارانه کالاهای اساسی به شکل ریالی تدبیر گردد.
2. افزایش 36 درصدی رقم اسمی اوراق و افزایش 2 درصدی سهم آن از مجموع منابع عمومی دولت با توجه به تبعات انتشار اوراق و هزینه بالای تنزیل آن از یکسو و اختصاص آن به پروژههای عمرانی و تسویه بدهی پیمانکاران ونگرانی از کاهش نقدینگی پیمانکاران وتوقف پروژهها ازسوی دیگر به نظر میرسد این رقم نیز بایستی تعدیل گردد. لازم بذکر است که اصلاح نرخ تسعیر منابع ارزی میتواند تا حدود زیادی ازمیزان انتشار اوراق بکاهد.
3. کاهش 51 درصدی منابع حاصل از فروش و واگذاری اموال دولت نسبت به بودجه 1402، مغایر سیاستهای کلان در زمینه مولد سازی از جمله سیاستهای برنامه هفتم است. منابع حاصل از واگذاری شرکتهای دولتی نسبت به سال 1402 شاهد کاهش 43 درصدی است که این هم با سیاستهای برنامه هفتم در تناقض است
4. افزایش 50 درصدی رقم اسمی درآمدهای مالیاتی نسبت به سال گذشته، با توجه به افزایشهای مکرر 50 تا 56 درصدی سالهای 1401 و 1402، نگرانی ایجاد بار مضاعف بر مصرف کننده و تولیدکننده را تشدید مینماید ضمن آنکه افزایش یک واحد درصدی مالیات بر ارزش افزوده در بند ب تبصره 6 یا کاهش مشوقهای بخشهای حقوقی و حقیقی در بند ت همین تبصره و بند ث تبصره 16 این فرض را قوت میبخشد. این سیاستها تناسبی با وضعیت واقعی معیشت جامعه و بخش مولد کشور ندارد و مغایر شعار سال در پرهیز از سیاستهای تورم زا است. افزایش یک درصدی ارزش افزوده قطعا اثرات تورمی مستقیم و غیرمستقیم و تشدید انتظارات تورمی را به دنبال خواهد داشت و این امر به کرات در برنامه هفتم مطرح و از سوی نمایندگان رد شد.
5. تبصره 16 لایحه بودجه در خصوص حقوق و دستمزد کارکنان و بازنشستگان با سیاستها و احکام قانون برنامه هفتم در وارد متعدد مغایر است از جمله بندهای (پ) و (الف) و بند (چ) که پرداخت به ذینفع نهایی را به گونه ای کم اثر مینماید. بر اساس الحاقی 1 ماده 29 متناسبسازی حقوق بازنشستگان از سال اول برنامه براساس 40- 30- 30 بایستی صورت پذیرد و تفاوت 2 درصدی افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان با فرمول فوق سنخیتی ندارد.
6. درخصوص سایر احکام برنامه نظر به اینکه جداول تفصیلی در بخش دوم لایحه به مجلس ارائه میگردد طبعا باید منتظر ماند تا بخش دوم به مجلس ارسال شود اما به نظر میرسد منابع مالی مندرج در جزء (الف) تبصره 2 نتواند انتظارات رشد 8 درصدی سال اول برنامه را محقق سازد و اشاره به واردات کل 53.7 میلیارد یورویی بدون اشاره به میزان صادرات، نگرانی افزایش ناترازی تجاری را که هم اکنون بر اساس آمار گمرک جمهوری اسلامی در 8 ماهه اول سالجاری حدود 10میلیارد دلار است تقویت مینماید.
7. لایحه تقدیمی ازحیث شکلی هم ایرادات جدی دارد و برهم خوردن تبصرهها بدون دلیل مشخص، میتواند برنامهریزی برای مدیران میانی و سطوح اجرایی سخت نماید.
به نظرمیرسد رد کلیات و بازگشت لایحه به دولت و اصلاح آن در بازه زمانی یک هفتهای میتواند از بروز اما و اگرها در ادامه مسیر واتهام زنیهای بی حاصل در خصوص تغییر ماهوی لایحه توسط مجلس جلوگیری نماید و برتعامل و وحدت دوقوا دربررسی اولین بودجه برنامه هفتم بیافزاید.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4277862781C0bf26a77d0
41.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماینده سبزوار: دولت و مجلس باید توجه ویژه به بانک دی داشته باشند + فیلم
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: بانک دی از مراکز مالی و اعتباری و بانکی است که به عنوان پشتوانه و حامی حوزه ایثارگران محسوب می شود و دولت و مجلس باید به بانک دی توجه ویژه ای داشته باشیم.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4277862781C0bf26a77d0
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راستینه : لایحه بودجه در دو مرحله بررسی میشود/ ابتدا منابع، سپس مصارف + فیلم
عضو کمیسیون تلفیق بودجه گفت: با توجه به اصلاح ساختار بودجه، لایحه بودجه در دو مرحله مورد رسیدگی قرار میگیرد.
احمد راستینه، عضو کمیسیون تلفیق بودجه 1403 در گفتگو با خبرنگار سیاسی حیات؛ در رابطه با روند بررسی لایحه بودجه با بیان اینکه کلیات لایحه بودجه که به مجلس ارائه شد، شامل منابع است گفت: در مرحله اول باید منابع را بررسی، تصویب و به دولت اعلام کنیم و دولت نیز بر اساس مصوبه مجلس، مصارف و جداول را تهیه و در مرحله بعدی به مجلس ارائه می دهد.
وی همچنین گفت: با توجه به اصلاح ساختار بودجه، لایحه بودجه در دو مرحله مورد رسیدگی قرار میگیرد.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4277862781C0bf26a77d0
13.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تشریح آخرین وضعیت واردات خودروی برقی از زبان معاون وزیر صمت + فیلم
معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: واردات انبوه خودروی برقی به ویژه در ناوگان عمومی در دستور کار است.
مهدی ضیغمی در حاشیه دومین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا در مورد واردات خودروی برقی به «حیات» گفت:
◀️ برنامه ما امسال واردات انبوه خودروی برقی به ویژه در بخش ناوگان عمومی است.
◀️ توافقات خیلی خوبی شده و ما امسال واردات خودروی برقی را خواهیم داشت و واردات انبوه خودروهای برقی می تواند نویدبخش این باشد که هیچ وقت تهران تعطیل نشود؛ اتفاقی که در شهرهای بزرگ چین هم افتاد.
◀️ برای سال آینده، بحث واردات خودروی برقی به تدریج تبدیل به سرمایه گذاری در زیرساخت های کشور می شود و موضوع در دستور کار، تولید مشترک در ایران و انتقال تکنولوژی خواهد بود.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4277862781C0bf26a77d0
ابطال بخشنامه رییسجمهور حسن روحانی در تکلیف به انحصار ارائه خدمت از طریق میز خدمت
رای شماره ۱۴۰۲۳۱۳۹۰۰۰۲۲۷۰۰۹۳ مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۳۰ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری
پیام رای هیأت عمومی:
با پیشبینی میز خدمت مقرر شده است که در آن دسته از دستگاه های اجرایی که به طور متعارف مراجعین زیادی دارند، لازم است واحد هماهنگکنندهای تحت عنوان «میز خدمت» با حضور کارشناسان مطلع دستگاه و با اعطای اختیارات لازم تعبیه شود، به نحوی که مراجعین ضمن استقرار در محل انتظار مناسب، حتی المقدور بدون حضور در واحدهای داخلی دستگاه، خدمت یا پاسخ مورد نیاز خود را صرفاً از طریق این میز دریافت کنند
مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی، خدمتگزاران مردم هستند و باید با رعایت موازین اخلاق اسلامی و اداری و طبق سوگندی که در بدو ورود ادا نموده و منشور اخلاقی و اداری که امضا مینمایند وظایف خود را به نحو احسن در راه خدمت به مردم و با در نظر گرفتن حقوق و خواستههای قانونی آنها انجام دهند.
از این رو اطلاق بندهای ۱ و ۲ از بخشنامه شماره ۲۴۴۵۲ مورخ ۱۳۹۷/۳/۱ ریاست جمهوری که ارائه خدمت به مردم را از ابتدای تیر ماه سال ۱۳۹۷ منحصراً از طریق میز خدمت اعلام کرده در مواردی که اقتضا دارد که مردم ضرورتاً با حضور در واحدهای داخلی دستگاه های اجرایی خدمت یا پاسخ مورد نیاز خود را دریافت کنند، مغایر با تکالیف قانونی مقرر برای دستگاه ها و کارکنان مشمول در لزوم خدمت رسانی به مردم بوده و از این حیث که فراتر از تصویبنامه شورای عالی اداری است، و ابطال میشود.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4277862781C0bf26a77d0
در لایحه بودجه سال آینده، میزان درآمدهای مالیاتی ۴۹٫۸ درصد افزایش یافته است
رئیس سازمان برنامه و بودجه: در لایحه بودجه سال آینده، میزان درآمدهای مالیاتی ۴۹٫۸ درصد افزایش یافته است. در این لایحه، درآمد مالیاتی از اشخاص حقوقی و مالیات بر فروش کالا و خدمات هر یک ۵۳ درصد و مالیات بر ثروت و مالیات بر درآمد هر یک ۳۲ درصد رشد داشتهاند.
تغییری در قوانین اخذ مالیات اعم از ضرایب مالیاتی یا پایه مالیاتی ایجاد نشده است، بلکه رشد درآمد مالیاتی دولت معطوف به اجرای صحیح قوانین مالیاتی موجود، مقابله با فرارهای مالیاتی، شناسایی مؤدیان جدید، هوشمند سازی مالیاتی و اثرات ناشی از افزایش قیمت ها است.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4277862781C0bf26a77d0
رفع ابهامات مطروحه در خصوص پذیرش اعتبار مالیاتی گاز واحد های تولیدی موضوع تبصره (۳) بند (الف) ماده (۳۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4277862781C0bf26a77d0
استعلام مرکز دادرسی مالیاتی و اظهار نظر معاونت حقوقی و فنی در خصوص ابهامات مطروحه جهت اعمال معافیت ماده ۱۳۲ ق.م.م
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4277862781C0bf26a77d0
ملاک دریافت مالیات از لوکس ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳ تغییر کرد
سقف معافیت مالیاتی واحدهای مسکونی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ تغییر کرد.
در حالی دولت در بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ سقف معافیت مالیاتی واحدهای مسکونی را ۲۵ میلیارد تومان پیشنهاد داده بود که در ویرایش نهایی این عدد به ۳۵ میلیون تومان افزایش یافت.
براساس ویرایش نهایی لایحه بودجه ۱۴۰۳ ، زمین، ویلا، باغ و منازلی که ارزش آنان بالای ۳۵ میلیارد تومان باشد، مشمول مالیات خواهند شد.
مالیات روی مبلغی که مازاد بر این مبلغ است به میزان دو در هزار محاسبه خواهد شد. یعنی صاحب یک خانه ۴۰ میلیاردی باید ۱۰ میلیون تومان مالیات بدهد.
سوال این است که این مالیات را چه کسب باید پرداخت کند؟ در پاسخ این سوال در لایحه بودجه ۱۴۰۳ آمده است: این مالیات بر عهده شخصی است که در ابتدای سال مالک املاک بوده
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4277862781C0bf26a77d0