🛑 احکام برنامه ششم در زمینه ایثارگران در برنامه هفتم توسعه تمدید شد
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی موضوعات مربوط به ایثارگران در لایحه برنامه هفتم توسعه گفت:
🔸در این بخش کمیسیون مصوب شد که مواد برنامه ششم تا زمانی که دولت نسبت به تنقیح و اصلاح قوانین حوزه ایثارگران اقدام می کند، همچنان پابرجا بماند بنابراین همه آن #خدماتی که در قانون برنامه ششم لحاظ شده بود همچنان پابرجا خواهد ماند.
🔸بنابراین با توجه به آنچه که در جلسه امروز کمیسیون تلفیق مصوب شد کلیه مواد مربوط به برنامه ششم توسعه در مورد ایثارگران در برنامه هفتم توسعه تنفیذ شد.
🔸قوانین مربوط به ایثارگران در برنامه ششم توسعه متنوع است و این قوانین درباره فرزندان همسران و برادران و خانواده شهدا و همچنین جانبازان است بنابراین آنچه که در برنامه ششم توسعه درباره ایثارگران لحاظ شده بود عینا در برنامه هفتم توسعه نیز تکرار میشود.
@Jameisargran
🔻مستمری بازنشستگی امسال با ۱۰ سال سابقه بیمه ۲.۱ میلیون تومان
مدیرکل بیمههای اجتماعی کمیته امداد:
🔹️مبلغ بازنشستگی امسال تامین اجتماعی برای افرادی که ۱۰ سال بیمهپردازی دارند ماهانه بالغ بر ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.
🔹️در سه ماهه اول امسال، ۱۸۰۲ نفر از مددجویان کمیته امداد بازنشسته تامین اجتماعی شدند که از این تعداد ۵۰ نفر مرد و ۱۷۵۲ نفر زن هستند./ایسنا
@Jameisargran
هدایت شده از شبکه خبری جامع پیشکسوتان کشوری
🔻نشست کانونهای بازنشستگی با مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری
🔸نشست هم اندیشی کانونهای بازنشستگان کشوری امروز چهار شنبه ۱۸ مرداد ماه با حضور دکتر ترکی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و جمعی از مدیران این صندوق برگزار می شود.
🔸در این نشست مسایل و مطالبات بازنشستگان در حوزه #معیشت، #درمان و #خدماترفاهی از جمله #سفر_کارت مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
شبکه خبری جامع بازنشستگان
@Retireescomprehensivenewsnetw
🔻راهکاری ساده برای افزایش ۳۰ درصدی #یارانه دریافتی
@Jameisargran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ورود محموله دارویى بیماران SMA به كشور توسط هلال احمر
🔹مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکى جمعیت هلالاحمر از ورود محموله دارویى بیماران SMA به کشور خبر داد.
🔹بیماری SMA یا همان آتروفی عضلانی نخاعی یک بیماری عصبی-عضلانی نادر است و در حال حاضر بیش از ۶۰۰ نفر در ایران که اکثر آنان را کودکان تشکیل میدهند، به آن مبتلا هستند.
@Jameisargran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مسئولان یادشان باشد؛ کرسیهایشان به برکت خون #شهیدان حفظ شده
رئیسجمهور در مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم:
🔹والدین شهدا بدانند، خون فرزندانشان تضمین شده چرا که به «ثارالله» متصل است.
🔹جمهوری اسلامی حرم است، اگر این حرم بماند حرمهای دیگر هم میمانند. مسئولان بدانند در هر جایگاهی که قرار گرفتهاند به برکت خون شهیدان است.
@Jameisargran
🔻تعداد شهدا و جانبازان #مدافع_حرم ۷۳۰۸ نفر است
🔹رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: تعداد شهدا و جانبازان مدافع حرم در کشور برابر ضوابط و مقررات هفت هزار و ۳۰۸ نفر است.
@Jameisargran
💢برگزاری کنکور ویژه تربیت معلم در بهمنماه امسال برای اولین بار
وزیر آموزش و پرورش:
🔹برای اولین بار در بهمن ماه سال ۱۴۰۲ کنکور ویژه تربیت معلم برگزار می شود لذا تا مهر سال آینده فرصت داریم که نیروهای داوطلب ورود به آموزش و پرورش را از لحاظ صلاحیتهای فردی و حرفهای گزینش و جذب کنیم./ایسنا
@Jameisargran
✴️ متن کامل مصوبات کمیسیون تلفیق برنامه هفتم: «فصل الحاقی ۲۵- امور ایثارگران»
《۱۹ مردادماه ۱۴۰۲》
🔰 فصل (۲۵) امور ایثارگران
• ماده الحاقی ۱-
• ماده الحاقی ۲-
• ماده الحاقی ۳-
• ماده الحاقی ۴-
• ماده الحاقی ۵-
• ماده الحاقی ۶-
• ماده الحاقی ۷-
💢مصوبات کمیسیون تلفیق برنامه هفتم: «فصل الحاقی ۲۵- امور ایثارگران»
فصل الحاقی
🔻فصل ۲۵- امور ایثارگران
🖍ماده الحاقی (۱):
الف- کلیه دستگاههای اجرائی موظفند نسبت به اجرای صحیح سیاستهای کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران ابلاغی ۱۳۸۹/۲/۲۹ اقدام نمایند.
ب- وزارت آموزش وپرورش مکلف است به منظور ترویج فرهنگ ایثار وشهادت نسبت به معرفی الگوها و قهرمانان ملی ایثار و شهادت در متون درسی کلیه پایههای تحصیلی و فعالیتهای پژوهشی وبرگزاری مسابقات علمی اقدام نموده و درجهت تعمیق ایمان و ترویج باورها درصیانت ازفرهنگ دینی و انقلابی نسبت به اجرای یادوارههای شهدای دانشآموز و فرهنگی و برگزاری اردوهای راهیان نور ویژه دانش آموزان و فرهنگیان با سازمان بسیج همکاری لازم را بهعمل آورد
پ- صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران موظف است ضمن اختصاص بخشی از برنامههای شبکههای مختلف به موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حداقل ده درصد (۱۰%) از تولیدات برنامههای هنری نمایشی خود را به این موضوع اختصاص دهد
ت- دولت موظف است به منظور بهرهگیری از دستاوردهای دوران دفاع مقدس و انتقال و ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت به نسلهای آینده نسبت به ساماندهی گلزارهای شهدای سراسر کشور با رضایت والدین شهید و یادمان شهدای گمنام، احداث وتکمیل موزههای دفاع مقدس ومرمت ونگهداری آنها اقدام نماید. وزارتخانههای نیرو، نفت، راه وشهرسازی و کشور موظفند کلیه هزینههای خدماتی مربوط به آبرسانی، برقرسانی، گازرسانی وجاده مواصلاتی را طبق بودجه سنواتی تأمین نمایند
ث- دولت موظف است به منظور تداوم اجرای برنامههای شاخص درحوزه ترویج فرهنگ ایثار، جهاد وشهادت به خصوص استمرار و فراگیر نمودن برنامه راهیان نور با ایجاد و توسعه ظرفیتها و زیرساختهای لازم در دستگاههای اجرائی وفرهنگی نسبت به قرار دادن موضوع در سرفصل اعتبارات برنامههای فرهنگی و هزینهای وزارتخانهها و سازمانها اقدام نماید
ج- دولت مکلف است به منظورحفظ و ترویج فرهنگ ایثار، جهادوشهادت وتکریم از الگوهای این فرهنگ ماندگار به والدین شهید که دارای حداقل سه شهید یا دو شهید و یک جانباز (۵۰%) و بالاتر یا یک شهید و دو جانباز (۵۰%) و بالاتر هستند نشان ملی ایثار اعطا نموده و آنان را به عنوان چهره ماندگار کشور به جامعه معرفی نماید
تبصره ۱- صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران، وزراتخانههای فرهنگ وارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و سایر نهادهای فرهنگی مکلفند جهت ارج نهادن به این چهرههای ماندگار اقدام فرهنگی لازم را جهت معرفی آنها انجام دهند
تبصره ۲- آییننامه اجرائی این بند در ششماه اول اجرای قانون برنامه به پیشنهاد بنیادشهید و امور ایثارگران وبنیاد حفظ آثارونشر ارزشهای دفاع مقدس بهتصویب هیئت وزیران میرسد
چ- کلیه دستگاههای اجرائی موضوع این قانون موظفند بیست درصد (۲۰%) از اعتبارات فرهنگی خود به استثنای فصول اول و ششم اعتبارات هزینهای را براساس موافقتنامه مبادله شده باسازمان درچهارچوب سیاستهای مصوب ابلاغی شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صرف این امور نمایند
ح- بنیاد حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس موظف است با همکاری بنیادشهید و امور ایثارگران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی وشهرداریها وسایر دستگاههای فرهنگی کشور تا پایان اجرا قانون برنامه نسبت به توسعه وتکمیل مراکز اسناد و مدارک دفاع مقدس وتدوین دایرهالمعارف دفاع مقدس وتدوین تاریخ دفاع مقدس مطابق بودجه سنواتی اقدام نماید.
خ- وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی، بنیادشهید و امورایثارگران وستادکل نیروهای مسلح به منظور تعمیق و ترویج ارزشهای دفاع مقدس به نسلهای بعدی، واحدهای درسی مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار وشهادت درمقاطع مختلف دانشگاهی را ایجاد نموده وتعدادی از موضوعات پژوهشی، پایاننامهها وطرحها (پروژههای) علمی وتحقیقاتی خود را به موضوع فرهنگ ایثار و شهادت اختصاص دهند
تبصره- کلیه دستگاههای اجرائی موظفند گزارش عملکرد سالانه خود را درطول اجرا قانون برنامه درحوزه ترویج فرهنگ ایثار و جهاد و مقاومت و شهادت را به سازمان، بنیادشهید و امورایثارگران، بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس و کمیسیونهای مرتبط مجلس شورای اسلامی ارائه نمایند
@Jameisargran
ادامه دارد...⬇️⬇️⬇️⬇️
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
✴️ متن کامل مصوبات کمیسیون تلفیق برنامه هفتم: «فصل الحاقی ۲۵- امور ایثارگران» 《۱۹ مردادماه ۱۴۰۲》
🖍ماده الحاقی (۲):
دولت موظف است اقدامات لازم برای اجرای صحیح و به موقع قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران را به عمل آورد و اعتبارکافی را در بودجه سنواتی پیشبینی نماید و کلیه آئیننامههای اجرائی آن را حداکثر تا شش ماهه سال اول اجرا قانون برنامه تصویب و ابلاغ نماید.
الف- دولت مکلف است در اجرای ماده (۶۱) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب ۱۳۹۳/۱۲/۴ به نحوی برنامهریزی نماید که تا دو سال اول اجرا قانون برنامه کلیه مشمولان ماده مذکور تعیین تکلیف گردند. یگانهای اعزامکننده نهادهای متولی موظفند گواهی مورد نیاز افراد مشمول این ماده و صورت سانحه را به کمیسیون احراز بنیاد شهید و امور ایثارگران ارائه نمایند.
تبصره- بنیادشهید و امورایثارگران موظف است رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که صورت سانحه بالینی همزمان مجروحیت را ندارند اما مجروحیت آنها توسط کمیسیون پزشکی نهاد اعزامکننده (نیروهای مسلح) احراز میگردد را بهعنوان جانباز تلقی نماید و حداقل (۵%) جانبازی به آنها تعلق میگیرد.
اجرای این تبصره مانع از احراز جانباز بیش از درصد مذکور توسط بنیادشهید و امورایثارگران نمیباشد.
ب- دولت مکلف است در سال اول اجرا قانون برنامه اعتبار مورد نیاز برای اجرای تبصره ماده (۳۸) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران را در لوایح بودجه سنواتی پیشبینی نموده و از طریق سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح به کلیه آزادگان و جانبازان واجد شرایط پرداخت نماید.
پ- دولت موظف است خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان و افراد تحت تکفل ایشان (والدین و همسران و فرزندان) دارای تابعیت غیرایرانی که در طول هشت سال دفاع مقدس یا بعد از آن در راستای مأموریت محوله از سوی مراجع ذیصلاح به درجه رفیع شهادت یا جانبازی یا اسارت نائل آمدهاند پس از تأیید مراجع مذکور تحت پوشش بنیادشهید و امورایثارگران قرار دهد و رزمندگان نیز بنابه تشخیص ستادکل نیروهای مسلح تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) قرار میگیرند.
تبصره- اعطای تابعیت و اقامت به افراد موضوع این ماده براساس ضوابط در چهارچوب قانون خواهد بود که حداکثر ظرف مدت سه ماه از لازمالاجراء شدن این قانون توسط ستاد کل نیروهای مسلح با همکاری وزراتخانههای امورخارجه و کشور تهیه و به تصویب شورای عالی امنیت ملی با رعایت اصل یکصد و هفتاد و ششم (۱۷۶) قانون اساسی میرسد.
ت- ماده (۱۸) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به شرح زیر اصلاح میشود:
بنیاد موظف است در چهارچوب قوانین به منظور تعیین، تدوین و یا اصلاح معیارهای تشخیص درصد جانبازی به عنوان مبنای ارائه خدمت به جانبازان و آزادگان در مواردی که نیاز به رأ کمیسیون باشد نسبت به تشکیل کمیسیونهای پزشکی اقدام و جهت تعیین نحوه از کارافتادگی کلی آنها، با در نظر گرفتن وضعیت فعلی سلامت روحی، جسمی، اجتماعی، اقتصاد ، شغلی و سابقه حضور در جبهه و براساس آئیننامهای که به پیشنهاد بنیادشهید و امورایثارگران و ستادکل نیروهای مسلح و با همکار وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان تهیه و به تصویب هیئت وزیران میرسد اقدام نماید.
ث- به منظور حفظ کرامت ایثارگران و خانواده معظم شهدا، جانبازان و آزادگان، دستگاههای موضوع ماده (۲) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران و ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مجاز نیستند ایثارگران شاغل در آن دستگاه را به استثنا موارد محکومیت در هیأت تخلفات اداری به عنوان نیروی مازاد (عدم نیاز) معرفی نمایند.
ج- دولت مکلف است علاوه بر اجرای ماده (۲۱) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران و تبصرههای آن و اصلاحات بعد، تمام فرزندان شهداء و فرزندان جانبازان (۷۰%) و بالاتر را درطول اجرای قانون برنامه، استخدام نماید.
چ- جانبازانی که قبل از تصویب این قانون به صورت پیش از موعد یا عاد و بدون سنوات ارفاقی بازنشسته شدهاند با رعایت شرط سنی کمتر از شصت و پنج سال میتوانند به خدمت اعاده و با تکمیل خدمت سی و پنج ساله خود و با رعایت شرایط عمومی به بازنشستگی نائل آیند.
تبصره- درصورت دریافت پاداش پایان خدمت در بازنشستگی اول، پاداش مذکور مربوط به آن سنوات، مجددا به این افراد تعلق نمیگیرد.
ح- ایثارگران و فرزندان شهدا مشمول قوانین، مقررات و ضوابط استخدامی خاص مربوط به خود بوده و کلیه دستگاههای مشمول ماده (۲) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران مکلف به انجام آن هستند.
خ- کلیه فرزندان و همسران شهدا شاغل در دستگاههای موضوع ماده (۲) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران میتوانند با حداکثر هشت سال سنوات ارفاقی و با دریافت حقوق و مزایا کامل بازنشسته شوند.
@Jameisargran
ادامه دارد...⬇️⬇️⬇️⬇️
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🖍ماده الحاقی (۲): دولت موظف است اقدامات لازم برای اجرای صحیح و به موقع قانون جامع خدماترسانی به ایث
د- ماده (۲۶) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران بهشرح زیر در طول اجرای قانون برنامه اصلاح و دو تبصره به آن الحاق میشود:
عبارت «جانبازان دارای محدودیت جسمی حرکتی» بعد از عبارت «جانبازان اعصاب و روان و شیمیایی» اضافه میشود.
تبصره ۱- والدین، همسران و فرزندان شهدا که دارای بیمارهای خاص و یا صعب العلاج یا محدودیت جسمی حرکتی می باشند پس از تأیید کمیسیون پزشکی بنیاد، مشمول این ماده میشوند
تبصره ۲- جانبازان گروه (۲۵%) تا (۴۹%) ضریب کا (K) بهرهمندی حق پرستاری آنان به میزان درصد جانبازی میباشد.
ذ- ماده (۲۱) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران به شرح زیر اصلاح میشود.
عبارت «اعم از رسمی، پیمانی، قرارداد، شرکتی» بعد از عبارت «تأمین نیروهای مورد نیاز خود را» اضافه میشود.
تبصره ۱- وضعیت استخدامی مشمولان این ماده حداکثر پس از سه ماه رسمی قطعی میگردد.
تبصره ۲- والدین، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل ششماه سابقه حضور در جبهه، شاغل در کلیه دستگاههای مشمول ماده (۲) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران و مؤسسات تابعه آنها و شرکتهای عمومی و دولتی، در صورت تنزل از پست سازمانی بالاتر، مشروط به عدم محکومیت آنها براساس آراء مراجع قضائی یا اداری به تنزل پست، از کلیه حقوق و مزایای همان پست سازمانی یا همتراز شغل و پست قبلی برخوردار میشوند.
ر- ایثارگرانی که به موجب قوانین و مقررات مربوط از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر بهرهمند میباشند با داشتن مدرک کارشناسی، مشمول بند (الف) ماده (۱۰۳) قانون مدیریت خدمات کشوری بوده و میتوانند تا سی و پنج سال خدمت کنند.
ز- آزادگانی که به دلیل استفاده از دو برابر شدن سابقه اسارت زودتر از خدمت سی سال بازنشسته شدهاند، میتوانند برای یک بار و با رعایت شرط سنی زیر شصت و پنج سال با بازگشت به خدمت، حسب مورد سی یا سی و پنج سال خدمت خود را تکمیل کنند و سپس با لحاظ عین سوابق اسارت به بازنشستگی نائل آیند.
ژ- مسؤولیت رسیدگی و ارائه خدمات مطابق قوانین و مقررات به کلیه جانبازان، آزادگان و خانواده معظم شهداء که در بنیاد دارای پرونده ایثارگری میباشند به عهده بنیاد بوده و مسؤول رسیدگی و ارائه خدمات رزمندگان هشتسال دفاع مقدس با معرفی و تأیید واحد یا مرکز امور ایثارگران نیروهای مسلح با سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران(ساتا) میباشد.
@Jameisargran
ادامه دارد...⬇️⬇️⬇️⬇️
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
د- ماده (۲۶) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران بهشرح زیر در طول اجرای قانون برنامه اصلاح و دو تبص
🖍ماده الحاقی (۳):
الف- دولت موظف است کلیه مطالبات معوق خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران(جانبازان و آزادگان) اعم از پاداش پایان خدمت و وجوه مربوط به ذخیره مرخصی استفاده نشده و کلیه مطالبات قانونی آنان را به طور کامل حداکثر در دو سال اول اجرای قانون برنامه مطابق بودجه سنواتی تأمین و توسط بنیاد پرداخت نماید. به نحوی که در پایان سال دوم اجرای قانون برنامه هیچگونه مطالبات معوقی در حوزه ایثارگران و خانواده شهدا باقی نمانده باشد.
تبصره- مطالبات مذکور دراین ماده درخصوص جانبازان وآزادگان مشمول قانون حالتاشتغال نیز بر حسب مورد باید توسط بنیاد و دستگاه مربوطه در طی دو سال اول اجرای قانون برنامه طبق بودجه سنواتی تأمین و پرداخت گردد.
ب- دولت موظف است اعتبار لازم را به منظور تأمین حداقل معیشت گروههای عنوان شده ذیل که فاقدشغل یا درآمد باشند را پیشبینی و حداقل حقوق کارکنان دولت را به آنان جهت پرداخت در بودجههای سنواتی درج و در اختیار دستگاههای مربوطه قرار دهد.
۱- جانبازان با هر میزان درصد از کارافتادگی و آزادگان با حداقل سه ماه اسارت
۲- رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه و چریکهای جنگهای نامنظم (گم جن)
۳- افراد تحت تکفل قانونی جانبازان متوفی، آزادگان متوفی، رزمندگان متوفی (با حداقل شش ماه حضور در جبهه)
تبصره- تشخیص افراد تحتتکفل قانونی جانبازان و آزادگان متوفی و ارائه خدمات به آنان به عهده بنیاد وتشخیص افراد تحتتکفل قانونی رزمندگان متوفی به عهده واحد ایثارگران نیروهای مسلح و ارائه خدمات به آنان به عهده سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) میباشد.
۴- نامادری شهید و خواهران مجرد شهدا که تحت تکفل والدین شهدا بودهاند (پس از فوت والدین)
۵- برادر وخواهرشهید دارای معلولیت جسمی، حرکتی، ذهنی، محجور، دارا بیمارهای خاص و یا صعبالعلاج پس از تأیید کمیسیون پزشکی بنیاد
۶- همسران مطلقه شهداء که فرزند یا فرزندان شهید را حداقل پانزده سال بعد از شهادت شهید نگهداری نمودهاند با تأیید بنیاد (ماهانه معادل دو سوم حقوق کارکنان دولت)
پ- در ماده (۵۱) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران پس از عبارت «آزادگان» عبارت «همسران و فرزندان شهدا» اضافه میگردد.
ت- سازمان و بنیاد مکلفند نسبت به تأمین و پرداخت (۱۰۰%) سرانه بیمه عمر و حوادث جانبازان و آزادگان، والدین، همسر و فرزندان شهدا فاقد پوشش بیمه عمر و حوادث، وفق بودجه سنواتی اقدام نمایند.
حکم بند (ت) ماده (۸۸) بر مواد (۵۲)، (۱۳) و (۵۹) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران در طول اجرا قانون برنامه، حاکم است.
ث- دولت مکلف است طبق بودجه سنواتی به منظور حمایت و تجلیل از رشادتهای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که حداقل ششماه سابقه حضور در جبهه دارند و جانبازان زیر (۲۵%) جانبازی و آزادگان با کمتر از ششماه سابقه اسارت و همسران و فرزندان آنان تسهیلات رفاهی، معیشتی، بهداشتی، درمانی و فرهنگی به شرح زیر ارائه نماید.
۱- تأمین و پرداخت یا معافیت حداقل (۳۰%) هزینه شهریه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی، دورههای شبانه دانشگاههای دولتی، دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاههای مورد تأیید وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وفق بودجه سنواتی
۲- بهرهمندی رایگان از خدمات مراکز فرهنگی عمومی و ناوگان حمل و نقل شهری
۳- معافیت از پرداخت(۳۰%) هزینه از طریق هر یک از شرکتهای دولتی و خصوصی هواپیمایی، ریلی و دریایی در سفرهای داخلی و عتبات عالیات برای یکبار در سال
۴- شهرداریها و دهیاریها و سازمان اوقاف و امور خیریه مکلفند بهمنظور ارج نهادن به والدین، همسران و فرزندان شهدا و آزادگان و همسران و فرزندان آنان، جانبازان و همسران و فرزندان جانبازان (۲۵%) و بالاتر و رزمندگان با سابقه حضور ششماه و بالاتر در جبهه را با رعایت مفاد وقفنامه در امامزادگانی که دفن اموات در آنها مجاز میباشد و آرامستانها بدون أخذ هزینه اقدام نمایند.
۵- بهرهمندی از انشعاب رایگان آب، فاضلاب، برق و گاز برای یک بار در یک واحد مسکونی
@Jameisargran
ادامه دارد...⬇️⬇️⬇️⬇️