کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
✴️ آیین نامه واردات خودرو جانبازان سال ۱۴۰۲ (تصویبنامه شماره ۹۶۰۹۴/ت۶۱۲۵۴هـ مورخ ۱۸/۵/۱۴۰۲ هیئت وزی
ماده (۱۳)- مبلغ بیست و پنج هزار میلیارد (۰۰۰ ۰۰۰ر۰۰۰ر۲۵,۰۰۰) ریال تسهیلات قرضالحسنه که در صورت افزایش عملکرد حذب منابع قابل افزایش است به موضوع خرید خودروی داخلی توسط بانک مرکزی از طریق بانکهای عامل اختصاص مییابد میزان تسهیلات اعطایی به هر کدام از مشمولین جهت خرید خودروی داخلی تا سقف مبلغ دو میلیارد و پانصد میلیون ( ۲,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال به صورت فردی و فارغ از قیمت خودرو میباشد پرداخت باقی مانده بهای خودرو مازاد بر تسهیلات اعطایی به عهده مشمول است بانک عامل موظف است طبق اعلام شرکت پس از اخذ تضامین قانونی از مشمولین و همزمان با واریز متقاضی (حداکثر یک ماه قبل از تاریخ نوبت تعیین شده برای تحویل) نسبت به پرداخت تسهیلات در وجه شرکت اقدام نماید.
ماده (۱۴)- به منظور تسهیل در فرآیند اخذ تضامین ،قانونی بانک عامل میتواند بهای خودرو را تا سقف مبلغ تسهیلات با رضایت متقاضی بیمه عمر مانده بدهکار نماید و هزینه آن به عهده متقاضی است.
ماده (۱۵)- در صورت هرگونه تأخیر در تحویل ملاک قیمت گذاری ،خودرو آخرین قیمت اعلامی توسط شرکت قبل از سررسید تاریخ نوبت تحویل است و شرکت نمیتواند بهای بیشتری را مطالبه نماید.
ماده (۱۶)- شرکت مکلف است در صورت پرداخت بهای خودرو تا تاریخ نوبت تعیینی برای تحویل نسبت به تحویل خودرو به مشمول اقدام نماید و درصورت تأخیر، طبق ضوابط مسئول خسارات وارده خواهد بود.
ماده (۱۷)- وزارت مکلف است نسبت به صدور مجوز یک دستگاه خودروی نو یا کار کرده تا سقف پنج سال به شرکتهای خودروساز داخلی یا شرکتهای مورد تأیید وزارت با رعایت قوانین و مقررات مربوط متناسب با وضعیت جانبازان ایثارگر (با معرفی بنیاد) به انضمام قطعات و تجهیزات مورد نیاز برای مناسب سازی خودرو با شرایط زیر اقدام نماید:
۱- ارزش خودروی وارداتی در کشور مبدأ برای جانبازان (۷۰%) (دو پا یا دو دست قطع از مچ و یا قطع نخاع) تا سقف سی و پنج هزار (۳۵٫۰۰۰) یورو، سایر جانبازان (۷۰%) تا سقف سی هزار ( ۳۰,۰۰۰) یورو و برای جانبازان (۵۰%) تا (۶۹%) تا سقف بیست و پنج هزار (۲۵٫۰۰۰) یورو (سیف) باشد.
۲- مشمولینی که ظرف (۱۰) سال گذشته از هیچگونه تسهیلات اعم از واردات و خرید خودرو استفاده ننموده اند در اولویت قرار دارند.
ماده (۱۸)- مشمولین از پرداخت سود بازرگانی متعلق به واردات خودرو و تجهیزات مورد نیاز متناسب سازی برای ایثارگر و نیز از پرداخت عوارض مندرج در تصویب نامه شماره ۶۲۹۲۴ت/۵۴۵۲۲ مورخ ۱۳۹۶/۵/۲۴ معاف میباشند.
ماده (۱۹)- بانک مرکزی مکلف است نسبت به تخصیص ارز تا سقف مجاز برای واردات هر خودرو به شرکت با اولویت تخصیص از منابع ارزی جهت واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام نماید.
ماده (۲۰)- مشمولین واردات خودرو به مدت پنج سال حق فروش ،رسمی، عادی یا وکالتی خودروی وارداتی را ندارند و مراجع ذیربط از جمله دفاتر ثبت اسناد. رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلفند اقدامات قانونی لازم از جمله عدم تعویض پلاک جهت جلوگیری از این موضوع و توقیف خودرو را انجام دهد و مسئولیت تخطی از آن به عهده فروشنده است.
ماده (۲۱)- در صورت ابهام در فرآیند اجرای این آیین نامه مطابق نظر معاونت حقوقی رییس جمهور عمل خواهد شد.
محمد مخبر- معاون اول رییس جمهور
@Jameisargran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻راه اندازی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی
🔹رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا:
ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی تا هفته ناجا راه اندازی میشود که مردم میتوانند بر اساس آن هرگونه جرایم و مفاسد اقتصادی را به ما اطلاع بدهند.
@Jameisargran
📌 استخدامی فراجا
🔸فرماندهی انتظامی استان البرز (و تهران) به جهت تکمیل کادر روانشناسی و مشاوره خود در مقطع افسری دانش آموخته (آقایان) با مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد با تعداد محدود اقدام به جذب نیرو مینماید.
🔸 معاونت اجتماعی پلیس استان البرز و تهران با هدف ارائه خدمات تخصصی روانشناسی به مراجعان در کلانتریها و تکمیل نیروهای متخصص در دوایر مددکاری اجتماعی، در نظر دارد از بین جوانان مومن و متخصص که دارای شرایط عمومی استخدام و همچنین مدرک تحصیلی روانشناسی (کلیه گرایشها )، مشاوره و راهنمایی، مطالعات خانواده و مددکاری اجتماعی هستند، جذب و استخدام بعمل می آورد.
🔸داوطلبان واجد شرایط میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۲۱۸۲۷۲۲۴-۰۲۶ تماس حاصل نموده و یا به مرکز مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی واقع در کرج ، خیابان شهید بهشتی جنب کلانتری ( یازدهم ) مرکزی مراجعه نمایند.
🔸شایان ذکر است: چنین سهمیه استخدامی در استان تهران هم برقرار است.
@Jameisargran
موهبتی در گفتگو با «حیات»:
اجرای طرح دارورسان در راستای هوشمندسازی/ سامانه ۱۶۷۱ بیمه دی پاسخگوی شکایات ایثارگران
🔰مدیرعامل شرکت بیمه دی گفت: سامانه دارورسان در راستای تحولات دیجیتال به صورت آزمایشی معرفی شد تا به جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر خدمت رسانی کند.
❓پرسش حیات: نحوه ارائه خدمات درمانی شرکت بیمه دی به خانوادههای شهدا، جانبازان و ایثارگران به چه نحو است؟
✅ پاسخ موهبتی: به موجب قانون جامع خدمات رسانی ایثارگران، تمام هزینههای درمانی ایثارگران ۱۰۰ درصد رایگان میباشد، یعنی دولت موظف است تمام هزینههای درمانی جامعه ایثارگران را تامین نماید بر همین اساس خدماتی که طی سالهای گذشته از سوی بنیاد شهید و امور ایثاگران ارائه شده رایگان بوده است.
باید توجه داشت که هزینههای درمان جامعه ایثارگران بدون استفاده از روشها و ابزارهای روز مبلغی حدود ۳۰ الی ۴۰ هزار میلیارد تومان است که بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمات درمانی و تامین هزینههای درمان را در قالب بیمه تکمیلی به جامعه ایثارگری ارائه میکند. در واقع شرکت بیمه دی موظف شده تا با ارائه بیمه پایه و بیمه تکمیلی و در شرایطی ارائه بستههای خاص بیمهای از جامعه ایثارگری حمایت نماید.
❓پرسش حیات: آیا ارائه بسته های بیمه دی به جامعه ایثارگران منوط به درصد جانبازی است؟
✅ پاسخ موهبتی: ارائه خدمات بیمه ای از سوی شرکت بیمه دی به جامعه ایثارگران، منوط به درصد خاصی از جانبازی نبوده و تمام جانبازان و خانواده های شهدا اعم از والدین، همسران، فرزندان و آزادگان می توانند از این خدمات بهره مند شوند.
براساس آمارهای رسمی، جمعیت تحت حمایت شرکت بیمه دی، متغیر و حدود یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار نفر میباشد که معمولا متغیر بوده است. از این آمار حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر شامل جانبازان و خانواده و حدود ۳۵۰ هزار نفر هم شامل خانواده شهدا هستند. همچنین مابقی این آمار شامل آزادگانی هستند که در این لیست قرار دارند.
با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی در بنیاد شهید و امورایثارگران شاهد رشد خوبی در این بخش بودیم، به طوری که سرانه بیمه که در سال ۱۴۰۰، ۱۷۰ هزار تومان و سال گذشته ۳۵۰ هزار تومان بود امسال به رقم ۵۷۰ هزار تومان رسیده است.
علیرغم تلاشهای بنیاد شهید و امور ایثاگران و حمایتهای دولت، ارائه خدمات از سوی شرکتهای بیمهای به علت حذف یارانه در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و افزایش تعرفهها بسیار دشوار است.
❓پرسش حیات: متوسط آمار مراجعه ایثارگران به مراکز درمانی چقدر است؟
✅ پاسخ موهبتی: براساس آمارهای رسمی، شمار مراجعه خانوادههای ایثارگران به مراکز درمانی روزانه بین ۶۵ تا ۷۰ هزار بار و سالیانه بین ۲۳ الی ۲۴ میلیون بار است. یعنی به طور متوسط هر فرد ۱۳ بار به این مراکز مراجعه میکند.
طبیعتا تعداد دفعات مراجعه در بیمه سلامت با وجود ارائه بیمه پایه بسیار کمتر است چرا که خانوادههای تحت پوشش شرکت بیمه دی به علت سالمندی و جانبازی «های ریسک» بوده و نیاز بیشتری به خدمات درمانی دارند.
حقیقتا درسن سالمندی و دوران بازنشستگی، پنجاه درصد هزینههای یک خانواده به سهم درمان اختصاص پیدا میکند.
❓پرسش حیات: شمار مراجعه متقاضیان به تفکیک مراکز درمانی طرف قرارداد و غیره به چه شکل است؟
✅ پاسخ موهبتی: شرکت بیمه دی در سراسر کشور با حدود ۹۰۰۰ مرکز درمانی قرارداد دارد. ۲۰ الی ۲۵ درصد از کل مراجعات روزانه بیماران مربوط به بیمارستانها و مراکز درمانی است که با شرکت بیمه دی قرارداد ندارند. یعنی خانوادههای ایثارگران با مراجعه به این مراکز هزینه درمان را مستقیما پرداخت میکنند سپس با ارائه اسناد درمان به بیمه و بررسی پروندهها، هزینه درمان از سوی شرکت بیمه دی به حساب اشخاص واریز میشود.
پیش از این گاها پرداختها با تاخیرهای ۶ الی ۸ ماهه مواجه می شد اما امروز با حمایتهای مستمر و تدابیر صورت گرفته از سوی بنیاد شهید و امورایثارگران ما شاهد بروز شدن پرداخت ها به ایثارگران هستیم.
بیمه دی در سراسر کشور ظرف مدت ۱۵ الی ۲۰ روز از زمان دریافت سند، مبلغ را به حساب بیماران واریز میکند و تنها در صورتی واریز وجه با مشکل مواجه می شود که سند دارای اشکال بوده و یا تخلفی رخ داده باشد.
بیماران میتوانند در صورت بروز چنین مشکلی طی تماس با سامانه تلفنی ۱۶۷۱ مشکل را گزارش کنند تا کارشناسان سریعا به این موضوع رسیدگی نمایند. کما اینکه به دلیل بروز این تخلف دو مدیر استانی از سمت خود برکنار شدهاند.
@Jameisargran
ادامه دارد...⬇️⬇️⬇️⬇️
❓پرسش حیات: آخرین وضعیت پرداختی های شرکت بیمه دی به مراکز طرف قرارداد و داروخانهها به چه شکل است؟
✅ پاسخ موهبتی: با حمایتهای صورت گرفته از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران، تمام بدهیهای مربوط به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه دی تا پایان سال ۱۴۰۱، تسویه شده و اکنون بیمه دی به هیچ مرکزی بدهکار نیست. همچنین بیمه دی تمام بدهیهای خود را با داروخانههای طرف قرارداد خود تا پایان فروردین سالجاری تسویه کرده است.
طبق مقررات، تمام مراکز طرف قرارداد موظفند در مدت زمان یک ماهه اسناد را به ما ارائه دهند و ما نیز موظفیم اسناد دریافت شده را در بازه زمانی یک ماهه بررسی کرده و مبالغ را پرداخت نماییم از این رو تاخیر ۲ ماهه در پرداختها، بدهی محسوب نمیشود و به روز به حساب می آید.
❓پرسش حیات: علت بدهی های بوجود آمده چیست؟
✅ پاسخ موهبتی: شرکت بیمه دی در حال بروز کردن بدهیها میباشد، البته اعتبارات به فراخور تحقق درآمد دولت محقق میشود و هر تاخیری که در تخصیصها ایجاد شود یا سرانهها از سوی دولت واقعی دیده نشود موجب آسیب به خدمات بیمه دی و بدهیها میشود.
بنیاد شهید و امور ایثاگران به محض دریافت اعتبارات، آن را ظرف ۲۴ الی ۴۸ ساعت در اختیار شرکت بیمه دی قرار میدهد و تبعا ما به سرعت پرداختها را در سطح کشور توزیع میکنیم.
طبیعتا با وجود اینکه وضعیت شرکت بیمه دی بهبود یافته اما خدمات ارائه شده با آنچه که شایسته جامعه ایثارگران است فاصله دارد. بنابراین تلاش کردیم برخی امور را تسریع نماییم. از این رو تحول دیجیتال در زمینه خدمات با اولویت دنبال میشود.
سامانه دارورسان شرکت بیمه دی در راستای تحولات دیجیتال به صورت آزمایشی معرفی و عرضه شد تا به جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر که جمعیتی در حدود ۹۰۰۰ نفر را شامل میشوند، خدمت رسانی کند.
جانبازان با عضویت در اپلیکیشن «دی دار» که حدود یک ماه از راه اندازی آن میگذرد میتوانند نزدیکترین داروخانه را مشاهده کرده و سفارش داروی خود را ثبت نمایند تا دارو طبق پروتکلهای خاص مراقبتی به جانباز تحویل داده شود.
❓پرسش حیات: آماری از رضایتمندی جانبازان از طرح دارورسان وجود دارد؟
✅ پاسخ موهبتی: قطعا رضایتمندی صد درصد نیست و باید مورد ارزیابی قرار گیرد، البته هدف اصلی ما در این طرح، کاهش زمان رسیدن دارو به بیمار میباشد از این رو تفاهماتی با سازمان غذا و دارو صورت گرفته است تا در کمترین زمان و بهترین شرایط نگهداری دارو به بیماران تحویل داده شود.
معمولا داروخانه های مورد نظر در اطراف مراکز درمانی و پزشکی موجود است اما جانبازان میتوانند در صورت عدم دسترسی به داروخانه، نسخه دارویی خود را به اپلیکیشن ارائه کنند. گفتنی است، چنین طرحهایی سبب افزایش هزینه برای شرکت بیمه میشود اما قطعا این اقدامات ارزشمند خواهد بود.
❓پرسش حیات: برنامه شرکت بیمه دی برای اخذ اسناد به صورت الکترونیکی چیست؟
✅ پاسخ موهبتی: شرکت بیمه دی طبق رقمهای از پیش اعلام شده، هزینه خدمات درمانی را تا رقمی خاص و بدون دریافت اصل سند به بیماران پرداخت میکند.
قطعا ما باید بتوانیم اسناد بیماران را به صورت الکترونیکی دریافت نماییم. در واقع منظور اسکن و ارسال عکس اسناد است.
طبق پیش بینیها تا پایان سالجاری تمام رسیدگیهای آف لاین به صورت الکترونیکی و صدور بیمه نامههای آنلاین به صورت الکترونیکی انجام میشود.
در واقع در آنلاین، زمانی که بیمار به پزشک مراجعه میکند و نسخه در حال تایپ است، سیستم تمام جزئیات دارو و هشدارهای لازم را در سامانه اعلام و نهایتا تایید میکند. اما در حالت آف لاین، اسناد پزشکی به صورت سیستمی به شرکت بیمه دی ارسال شده و رسیدگیها و بررسی به صورت الکترونیک صورت میگیرد. پروسه ای که معمولا حدود ۴۸ ساعت زمان میبرد.
شرکت بیمه دی در تلاش است تا پایان سال جاری، تمام خدمات برخط و آنلاین شود تا بتوانیم در سال آینده به سمت هوشمند سازی حرکت نماییم.
❓پرسش حیات: روند هوشمند سازی شرکت بیمه دی به چه شکل است؟
✅ پاسخ موهبتی: افراد با ورود به سیستم بیمه دی، بیوگرافی پزشکی خود در مورد بیماریهای ریسک خود را به سیستم ارائه می دهند و سیستم، بسته درمانی مورد نظر بیماران را با اعلام تمام جزئیات به بیمار ارائه میکند.
شرکت بیمه دی باید استفاده از هوش مصنوعی را در دستور کار قرار دهد تا بتواند گامهای بعدی را تحلیل و بررسی نماید.
شرکت بیمه دی سال خوبی را پیش رو خواهد داشت، کما اینکه درحال حاضر با مطالعه آمار تحقق فروش، از برنامهها جلوتر هستیم به طوریکه در سه ماهه نخست سال ۳۳۰ میلیارد تومان در سازمان بورس سود کرده ایم. رقمی که به میزان تمام سود سال گذشته این شرکت است.
شرکت بیمه دی یک شرکت بورسی بوده که از ابتدای سال ۱۴۰۲، میانگین رشد شاخص آن در بورس به ۹۲درصد رسیده و این درحالیست که سود گروههای بیمه ای بورس تنها ۲۰درصد اعلام شد.
@Jameisargran
ادامه دارد...⬇️⬇️⬇️⬇️
❓پرسش حیات: اهداف شرکت بیمه دی برای سالیان آتی چیست؟
✅ پاسخ موهبتی: مشتری مداری یکی از ویژگیهای حائز اهمیت درشرکت بیمه دی است. یکی از مشکلات شرکتهای بیمه این است که وقتی پرداخت انجام میشود بیمار اطلاعی ازجزئیات پرداخت نداشته ونمیداند مبلغ پرداختی مربوط به کدام مراجعه میباشد و کسورات صورت گرفته به چه علت اعمال شده است
طبیعتا شرکت بیمه گاها کسوراتی انجام میدهدکه به بیمار مربوط نبوده بلکه مرتبط به مراکز درمانی طرف قرارداد است. یعنی این مراکز به علت عدم رعایت اصول قرارداد، سبب ایجاد کسوراتی میشوندکه نهایتا منجر به اعتراض بیماران خواهد شد
شرکت بیمه دی درحال حرکت به سمت سلامت محوری است، ما نباید منتظر بیمار شدن افراد باشیم، اتفاقی که دیگر در دنیا مرسوم نبوده وامروزه سازمانها تلاش میکنند تا افراد بیمار نشوند. لذا درپروتکلهای شش ماه دوم سالجاری، بیمه دی به سمت سلامت محوری حرکتکرده ومقرر است ریزفاکتورهایی مانند فشار خون، چربی و قند که از عوامل اصلی مرگ ومیر هستند مرتبا پایش و درسیستم ثبت شودتا بیمار نسبت به کاهش این موارد اقدام نماید.
طبق آمار پزشکی متاسفانه ۷۵درصد عوامل ذکر شده نظیر چربی، قند، فشارخون و چاقی از عوامل اصلی مرگ ومیر هستند. لذا ما اگر بتوانیم برای این بیماران جایزه قراردهیم میتوانیم درکاهش این عوامل مرگ ومیر نقش بسزایی ایفا کرده ودرمسیر سلامت محوری موفق عمل کنیم
طبیعتا مراقبت وسلامت محوری حتی به لحاظ هزینهای نیز تاثیرگذار و ارزشمند بوده و جز وظایف بیمهها به حساب میآید.
رویکرد ما درحوزه درمان، رویکردی سلامت محور است. متاسفانه ضعف ما درچنین حوزه هایی عدم شفافیت و توضیح است. از این رو بیمه دی از ابتدای سالجاری باهدف ایجاد شفافیت لینک تعهدات موظفی خود را برای تمام جامعه هدف ارسال نمودتا بیماران نسبت به این تعهدات آگاهی لازم را کسب نمایند.
❓پرسش حیات: مرکز پاسخگویی ۱۶۷۱ شرکت بیمه دی چه مسئولیتی برعهده دارد؟
✅ پاسخ موهبتی: مرکز پاسخگویی ۱۶۷۱ روزانه به حدود ۲۰۰۰ تماس پاسخ میدهد. این سامانه با اختصاص خط ویژهای برای ایثارگران به صورت آنلاین پاسخگوی پرسشها و مشکلات جامعه هدف است. روزهای چهارشنبه هرهفته ازساعت ۱۰ الی ۱۲ بنده و مدیران استانی شرکت بیمه دی پاسخگوی تماسهای مخاطبین از سراسر کشور هستیم.
با توجه به احصای مشکلات، عدم اطلاع جامعه هدف نسبت به کارکردهای بیمه و تعهدات آن از عمدهترین مشکل ما محسوب میشود. بسیاری ازبیمارستانها ومراکز درمانی به علت بی توجهی به مقررات بیمهای و تعرفه ای سبب ایجاد کسوراتی شده وموجبات گلایه و دلخوری بیماران را ایجاد میکند.
درچند وقت اخیر بیشترین گلهمندی بیماران مرتبط به تاخیر درپرداخت اسناد بود که این امر با به روز شدن پرداختیها مرتفع و به تبع آمار شکایت به شدت کاهش یافت.
طبیعتا درصورت بروزتاخیر در پرداختها خدمت مناسب از سوی شرکت بیمه ارائه نمیدهند و منجر به نارضایتی بیمه شدگان میشود، لذا درحال بروزکردن تمام مشکلات موجود هستیم.
❓پرسش حیات: علت تاخیر در پرداختهای شرکت بیمه دی چیست؟
✅ پاسخ موهبتی: وقتی سرانه واقعی برای بیماران دیده نشود به تبع نارضایتی به وجود می آید. قطعا سرانه واقعی برای ایثارگران ۵۷۰ هزار تومان نیست. از اینرو، وقتی سرانه واقعی برای افراد دیده نشود خود به خود ریال در دراز مدت تامین کننده نیاز نخواهد بود.
ازطرفی همان عدد کف سرانه اگر به موقع پرداخت نشود سبب بروز مشکلات عدیده میشود.
بنیاد شهید و امور ایثارگران بودجه این امر را از سازمان برنامه و بودجه دولت دریافت میکند، لذا درصورت عدم تحقق درآمد سازمان برنامه و بودجه بیمه دی در پرداختها با مشکل مواجه میشود. البته امسال با عنایت دکتر قاضی زاده هاشمی و پیگیریهای صورت گرفته وضعیت درحال بهبود است.
شرکت بیمه دی حدود ۹۰۰ میلیارد طی چند سال گذشته از دولت طلب دارد، البته دولت در تلاش است این بدهیها را پرداخت نماید. هرچند مشکلاتی از این دست مربوط به سایر بیمهها از جمله بیمههای پایه نیز میشود.
به همین خاطر است که میگوییم تا مادامی که سرانه واقعی درنظر گرفته نشود بدهی ایجاد میشود. از این رو ضروریست سرانهها در بیمههای پایه و تکمیلی واقعی درنظر گرفته شود.
طی یک الی دوسال گذشته شاهد حمایتهای خوبی از جانب مجلس و دولت بودهایم. کما اینکه دولت توجه ویژهای به بخش ایثارگران دارد اما این را باید درنظر گرفت که آمار مراجعه ایثارگران بسیار بالاست و این سرانه کفاف هزینهها را نمیدهد.
تصور میکنم با اجرای برنامههای مطرح شده، ارتباط تنگاتنگ با ایثارگران، تکریم و اطلاع رسانیهای به موقع و مستمر شاهد رفع مشکلات موجود باشیم.
شرکت بیمه دی با نگاه مشتری مداری مدت پرداخت کسورات را کاهش داده است چراکه نگاه ما در پرتفوی ایثارگران نگاهی اقتصادی نیست. ما هیچگاه به دنبال سود نبوده ایم و صرفا در پی خدمت و کسب رضایتمندی ایثارگران هستیم.
@Jameisargran
🔻مخالفت کمیسیون تلفیق با هرگونه تغییر در «افزایش سن بازنشستگی» و «تغییر درمدت زمان محاسبه میانگین حقوق»
🔰آصفری ،عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه از رد پیشنهاد دولت و مخالفت این کمیسیون با هرگونه تغییر در «افزایش سن بازنشستگی» و «تغییر میانگین محاسبه حقوق به ۵ سال» در برنامه هفتم خبر داد
🔸در نشست کمیسیون تلفیق با پیشنهاد محاسبه حقوق بازنشستگی براساس میانگین ۵ سال آخر خدمت افراد بازنشسته مخالفت شد و بر این اساس همان میزان میانگین حقوق ۲ سال آخر خدمت برای تعیین حقوق بازنشستگی پا برجاست.
🔸همچنین در ادامه این نسشت با پیشنهاد افزایش سن بازنشستگی مخالفت شد و موضوع قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیان آور نیز به همان شیوه قبل محاسبه خواهد شد.
🖍پی نوشت:
دولت در ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم توسعه، سن بازنشستگی برای را زنان ۵۳ سال و برای مردان ۵۶ سال تعیین کرده بود، همچنین دولت پیشنهاد داده بود محاسبه حقوق بازنشستگی براساس میانگین ۵ سال آخر حقوق افراد بازنشسته باشد.
@Jameisargran
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی: برای ترغیب مردم به استفاده از کارت سوخت شخصی طرح «محدودیت سقف سوختگیری» با کارت جایگاهها اعمال خواهد شد
@Jameisargran
🔻آیا میتوان مهریه بیش از 110 سکه را مطالبه کرد؟
🔹قانون حمایت از خانواده که در سال 91 به تصویب نمایندگان مجلس رسید، حد حمایت قانونی از مطالبه مهریه را تا میزان 110 سکه اعلام کرد و مطالبه میزان بیشتر از آن را منوط به ملائت زوج دانست که در ادامه به آن اشاره میشود:
🔸در مهریههای تا 110 سکه نیازی به اثبات زوجه مبنی بر استطاعت زوج نیست در این مرحله زوج باید خودش در دادگاه عدم استطاعتش را در پرداخت مهریه اثبات کند.
🔸در مهریههای بیش از 110 سکه زوجه باید به دادگاه اثبات کند که زوج توانایی پرداخت این تعداد سکه را دارد.
@Jameisargran
🛑 تفاوت قرارداد کارگری با پیمانکاری
🔸وقتی با فردی به عنوان پیمانکار، قرارداد میبندید، صرفا ذکر عنوان قرارداد پیمانکاری موجب پیمانکار شناخته شدن طرف قرارداد و خارج شدن از شمول قانون کار نمیگردد، بلکه برای این که قرارداد از حالت کارگری به حالت پیمانکاری (فردی) در آید، باید چهار ویژگی در آن لحاظ گردد.
1⃣ یکی از نشانههای پیمانکار فردی اینست که بر خلاف کارگر، او تابع مقررات خاص کارگاه نیست. به عنوان مثال، ساعت ورود و خروج پیمانکار تابع ساعات کار معمول کارگاه برای سایر کارگران نبوده، بلکه لازم است برای پیمانکار دوره کاری تعریف کنید و پیمانکار باید در آن دوره، کار موردنظر را به اتمام برساند. ذکر ساعت شروع و خاتمه کار برای پیمانکار در قرارداد پیمانکاری، ماهیت قرارداد را به کارگری نزدیکتر مینماید.
2⃣ تفاوت دیگری که بین کارگر و پیمانکار فردی وجود دارد اینست که کاری که به کارگر ارجاع داده میشود میبایست الزاما توسط خود وی انجام پذیرد و کارگر ذاتا حق واگذاری انجام وظایفش به دیگری را ندارد اما پیمانکار فردی میتواند کار محوله را به وسیله کارگران خود اجرا نماید و از این لحاظ محدودیتی ندارد. پس باید در قرارداد به شکلی واضح به این موضوع اشاره شود.
3⃣ فرق سومی که بین کارگر و پیمانکار فردی وجود دارد، از لحاظ ابراز کار است، کارگران الزامی به همراه داشتن ابزار کار شخصی ندارند اما پیمانکار فردی میباید ابزار کار را شخصا تهیه نموده و یا بر اساس مفاد قرارداد، تمام یا بخشی از ابزارکار را از کارفرما به امانت دریافت کند. ذکر شروط قیمابین در این رابطه در متن قرارداد بسیار مهم است.
4⃣ تفاوت چهارم درنحوه محاسبه مزد است، دستمزد کارگر براساس مدت زمان (تعداد ساعت، روز و ماه) اشتغال و یا تعداد واحد کار انجام شده (کارمزد) و یا ترکیبی از این دو، محاسبه میگردد. اما دستمزد پیمانکار فردی باید متناسب با حجم کل کار محاسبه و پرداخت شود.
♦️نکته: پس بر خلاف تصور، صرف پرداخت مزد، بر اساس مساحت، طول و یا وزن کار انجام شده، به تنهایی ماهیت قرارداد را به پیمانکاری یا مقاطعه کاری تبدیل میکند. دقت داشته باشید که عنوان قرارداد تعیین کننده شمول یا عدم شمول قانون نمی باشد و ماهیت قرارداد و شرایط کار است که در این خصوص تعیین و تکلیف مینماید.
@Jameisargran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جزئیات سقف سوختگیری بنزین در کشور اعلام شد/محدودیت سوختگیری در تهران 40 لیتر شد.
سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت:
🔹با کارت آزاد جایگاه، در سطح کشور با 4 مدل روبرو هستیم: 15 لیتری 20 لیتری 30 لیتری و 40 لیتری. نسبت به شهرها متفاوت است.
🔹سوختگیری با کارت سوخت شخصی با 3 مدل 30 40 و 60 لیتر است.
🔹در تهران 2 روز است که محدودیت سوختگیری با کارت آزاد جایگاه 40 لیتر شده است.
@Jameisargran
✴️ ایرادات ضوابط اجرایی بودجه ۱۴۰۲ کل کشور (نامه شماره ۴۰۳/هـ ب مورخ ۲۱/۵/۱۴۰۲ رییس مجلس شورای اسلامی)
حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رئیسی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم؛
بازگشت به رونوشت تصویبنامه هیأت وزیران به شماره ۴۳۰۰۹/ت۶۱۲۶۶هـ مورخ ۱۰/۰۳/۱۴۰۲، موضوع: «ضوابط اجرایی ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور» و اصلاحیه آن به شماره ۶۴۴۴۹/ت۶۱۴۵۸هـ مورخ ۱۷/۰۴/۱۴۰۲، متعاقب بررسیها و اعلام نظر مقدماتی «هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین» و مستنداً به صدر ماده واحده و تبصره (۴) الحاقی به «قانون نحوه اجراء اصول هشتاد و پنجم (۸۵) و یکصد و سی و هشتم (۱۳۸) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی» و ماده (۱۰) آییننامه اجرایی آن، مراتب متضمن اعلام نظر قطعی اقدام لازم در مهلت مقرر قانونی و اعلام نتیجه به این جانب ابلاغ میگردد. بدیهی است پس از انقضای یک هفته مهلت مقرر در قانون، آن بخش از مصوبه که مورد ایراد قرار گرفته است، ملغیالاثر خواهد بود.
«۱- نظر به اینکه جزء (۴) بند (الف) تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور در رابطه با لزوم ثبت اطلاعات نیروی انسانی دستگاهها است که در مقام بیان حکم فقط کارکنان رسته سیاسی وزارت امور خارجی را مشمول حکم میداند، بنابراین، عبارت «و سایر رستههای مرتبط» مندرج در بند «۱» مصوبه اصلاحی از حیث توسعه شمول قانون، مغایر قانون است.
۲- با عنایت به بند «ب» تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور که ناظر به موقوفالاجراء نمودن اختیارات دستگاههای اجرایی در خصوص استخدام و نیروی انسانی در سال ۱۴۰۲ میباشد، بنابراین، عبارت هرگونه بکارگیری نیروی انسانی در قسمت میانی ماده (۶) مصوبه اصلی که از حیث گستره و دایره شمول اعم از واژه استخدام و متمایز با آن میباشد، مغایر قانون است.»
محمد باقر قالیباف- رییس مجلس شورای اسلامی
@Jameisargran