فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برادر فتاح عزیز را انقلابی میدانم اما دلیل نمیشود به خاطر این حرکت زشت ایشان را نقد نکنم. کسانی که من را میشناسند میدانند ، همیشه بیشترین نقد را به خودی ها داشتم ، زیرا معتقدم ضعف ماست که بهانه دست دشمن میدهد به قول امام ، مگس روی زخم مینشیند و باید زخم را از بین ببریم.
خصوصیت یک مدیر طراز انقلاب سعه صدر بالا حتی در بدترین شرایط است. یک سوال ساده که حق آقای دلاوری و مردم ایران است که بدانند نباید چنین پاسخ تندی داشته باشد.
نیش و کنایه ها را برای دشمن نگه دارید و شمشیر را به روی نیروهای خودی نکشید ، شما الگوی نسل جوان هستید این الگو را خراب نفرمایید.
.
#امیرحسین_اسفندیاری
@Naslsevom
⭕️ پست_مهدوی
✔️ مرگ سفید در آخرالزمان چیست؟
🔸 در روایات مربوط به عصر آخرالزمان و پیش از ظهور حضرت بقیہ اللّه الاعظم💖( عج ) از معصومین علیهم السلام اشاراتی به وقوع مرگ سفید و مرگ سرخ داریم. که نیاز به بررسی و تحلیل این اخبار است.
🔹قطعأ این چنین اخبار را باید با نگاهی روشن و بروز کالبد شکافی کرد.
🔸 مرگ سرخ قطعأ و یقینأ کشتار وسیعی است که ممکن است فرامنطقه ای و در جغرافیایی وسیع صورت بگیرد
🔰و یا میتواند در یک جغرافیای خاص و موقعیت منحصر بوجود بیاید.
🍃زمان شروع تا پایان آن مشخص نیست اما طبق برداشت ها از روایات دیگر، منتهی خواهند شد به سال ظهور حضرت حجت عج
🔸 از امير المؤمنين علي ع منقول است که فرمود : پيش روي قايم ـ عليه السلام ـ مرگي سرخ و مرگ سفيد پديدار گردد و ملخ هاي خونرنگ وقت و بي وقت هجوم آورند، اما مرگ سرخ يعني شمشير و مرگ سفيد يعني طاعون.. بنابر اين، مقصود از مرگ سرخ کشته شدن در اثر جنگ و مقصود از مرگ سفيد مُردن در اثر شيوع بيماري هاي مانند طاعون و ویروس های ناشناخته خواهد بود.
🔸 پس نتیجتأ بیماری های ویروسی و عفونتی در آخرالزمان شیوع عجیبی خواهند داشت.
📚 بحار الانوار ، ج۵٢ ، ص ١١٣
#ویروس_کرونا #کروناویروس
#کرونا
@Naslsevom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید بلایی که قالیباف سر تهران آورد!
🔺سیل بندی که دوران شهرداری قالیباف در این اتوبان احداث شده از یک فاجعه در بارش های پایتخت جلوگیری نمود.
#مدیریت_جهادی
@Naslsevom
ظهور نزدیک است.
.
بعد از بهمن ماه سال ۹۶ و عملیات خوشه زیتون ترکیه ، روابط آنکارا و دمشق سیاه تر از گذشته شد این اختلافات با دخالت کشورهای بیگانه و تحریک کردهای سوریه توسط ترکیه رفته رفته وخیم تر شد تا جایی که دیروز آنکارا رسماً اعلام جنگ علیه سوریه کرد.
همان طور که در روایات داریم تا زمان ظهور شام آرام نخواهد شد و یکی از نبرد های بزرگ در عصر حضرت نبرد قرقیسیا(منطقه ای در جنوب ترکیه) خواهد بود. نبردهای شامات دوست و دشمنان منجی را مشخص میکند از همین جهت باید مورد توجه اهالی سیاست قرار بگیرد. مخصوصا در شرایط امروز که بیش از ۳۰۰ گروه نظامی در منطقه فعال است و هرکدام تفکر خاص خود را دارد و تفکر آن ربط به تفکرات کشور هم ندارد ، به طوری که یک گروه نظامی در فلسطین امروز از ترکیه حمایت کرد. این تعدد گروه های نظامی با تفکر های مختلف میتواند به جبهه ی مقاومت و فضای رسانه ای آن ضربه وارد کند ، مخصوصا که این تحولات در جهان رسانه ای میشود و از نشانه های ظهور منتقم آل محمد هم هست.
.
امیرحسین اسفندیاری
@Naslsevom
🔻این درد را کجا بریم؟
🔹دهم تیر ماه ۱۳۶۰، نمایندگان حادثه دیده در فاجعه هفتم تیر- که منجر به شهادت شهید بهشتی و ۷۲ نفر دیگر شد- بهخاطر اینکه مجلس، در وانفسای جنگ تحمیلی از اکثریت نیافتد، با ویلچر، دست به عصا و سر باند پیچی شده و به همراه پرستار در مجلس حاضر شده و جلسه علنی برگزار کردند. جلسه دهم تیرماه مجلس درحالی برگزار شد که ۲۷ نماینده به شهادت رسیده بودند.
🔸حالا پس از سی و هشت سال، درحالی که کشور درگیر ویروس ناخواندهای شده و هر روز آمار مبتلایان و جانباختگان بالا میرود، نمایندگان مجلس بهجای حضور در میدان و دلگرمی دادن به مردم(حتی در ظاهر) تصمیم به تعطیلی خانه ملت میگیرند. آنهم تا اطلاع ثانوی.
@Naslsevom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم #وحشتناک از مادر و کودک زنده به گور شده در #هند
السلام علیک یارسول الله
السلام علیک یا اباعبدالله😭
@Naslsevom
سلاحی به نام #کرونا
.
پس از جنگ جهانی اول که فرانسه و آمریکا از سلاح های بیولوژیکی در آن استفاده کردند و با وجود قانون ژنو که استفاده از این سلاح را غیر قانونی اعلام میکرد ، گسترش یافت.
امروز کشورهای اسرائیل ، آمریکا و فرانسه بیشترین پتانسیل برای ساخت سلاح های بیولوژیکی را در اختیار دارند. آمریکا چندین بار از این سلاح علیه دشمنان خود استفاده کرده است.
از چندین سال پیش اروپا به رهبری انگلستان برنامه جمع آوری DNA مردم آسیا را کلید زد ، ولی خیلی زود با هوشیاری کشورهای مختلف این پروژه ناقص و در سایه دنبال شد.
اونجلیست ها همواره سعی کردند پروژه ی ققنوس برای آمریکا را کلید بزنند ، بر مبنای این پروژه آمریکا مثل یک ققنوس باید که در پایان عمر خود با سوزاندن خود ققنوس جدیدی را متولد کند و بسوزد تا از بین برود. وقتی به سرمایه گذاری صهیونیست ها در چین و کوچ شرکت های بزرگ از آمریکا به چین توجه کنیم متوجه میشویم ، چین همان ققنوس جدید خواهد بود ، البته با جمعیت زیاد که از ۵۰ سال پیش همواره باعث نگرانی آمریکا و اونجلیست ها بوده است.
چین نه روسیه است که با تحریم و جنگ اقتصادی آسیب ببیند و نه کره شمالی است که از جنگ با آمریکا واهمه داشته باشد ، پس باید جلوی رشد اقتصادی و مخصوصاً جمعیتی آن گرفته شود.
با توجه به سرعت انتقال بالای کرونا در مردم مشرق زمین و توجه به این مورد که تعداد زیادی از مبتلایان به #کرونا در اروپا هم اهل مشرق زمین بودند و یادآوری پروژه ۷ سال پیش اروپا برای دریافت DNA مردم آسیا به این موضوع پی خواهیم برد که دوباره کارخانه فورت ديتريك آمریکا ویروس جدیدی را برای مقابله با چین تولید کرده است. بیش از ۲ سال است که فیلم های هالیوود به سمت جمعیت و خطر افزایش جمعیت و نیاز به غربال کردن انسان ها تولید شده است ، که از بین آن ها میتوان به آخرین شاهکار کمپانی مارول یعنی Avengers: END GAME اشاره کرد.
سابقا در مورد انیمیشن سیمپسون ها نوشتم ، انیمیشن استراتژیک که مو به مو حوادث پیش روی آمریکا را در حدود ۲۰ سال پیش پیش بینی کرد ، که طبق یکی از این پیش بینی ها ویروسی از چین در جهان شیوع پیدا میکند.
با کنار گذاشتن تمام این موارد و نظر نخبگان چینی در ۱۲ سال پیش مبنی مبنی بر ورود چین به جنگی علیه آمریکا در سال ۲۰۲۰ میشود به این موضوع پی برد که کرونا ابزار خود ساخته آمریکا برای به زانو در آوردن چین است ، که به دلیل عدم کنترل آن به خود آمریکا هم آسیب وارد کرده است.
.
#امیرحسین_اسفندیاری
@Naslsevom
@Naslsevom
🔴 آتشبس ادلب، اردوغان بازنده بزرگ؛ سوریه و مقاومت برنده اصلی
🔸 همانگونه که از هفته گذشته پیشبینی میشد، علیرغم لشکرکشی ترکها به ادلب سوریه و حملات زمینی و هوایی گسترده و پشتیبانی میدانی از تروریستها، نهایتاً با توافق روز پنجشنبه پوتین _ اردوغان، ترکیه نهتنها هیچ دستاوردی نداشت، بلکه مجبور است از مناطق دیگری هم که در اختیار تروریستها بود، عقبنشینی کند. (مناطق آبی رنگ در نقشه که باید تخلیه کنند)
در این زمینه نکاتی گفتنی است:
🔺 ۱. توافق موسکو شامل آتشبس کامل خطوط تماس طرفین در ادلب، ایجاد یک کریدور امنیتی شش کیلومتری در شمال و جنوب بزرگراه سراقب _ لاذقیه و برگزاری گشتهای مشترک روسیه _ ترکیه در امتداد بزرگراه حلب _ دمشق است. بهعلاوه دو جاده راهبردی ترانزیت شمال به جنوب تحت کنترل سوریها خواهد بود.
🔺۲. این توافق یعنی اردوغان با بسیج امکانات و دادن تلفات سنگین انسانی و تهدید ناتو و آمریکا، نهتنها هیچ دستاوردی نداشته بلکه با تحمل خسارت بالا و افتضاح داخلی و خارجی، با پذیرش شکست، باید عقبنشینی کند.
🔺۳. قبلاً گفته شد که ترکیه، نه توان عملیات نظامی دارد و نه کارتی برای امتیازگیری. تلفات بسیار زیاد تروریستها هم به این لشکرکشی افزوده شده است.
🔺۴. اکنون سه موضوع قابل پیشبینی است:
الف. درگیری و تسویه حساب داخلی گروههای تروریستی ادلب با هم و البته پرداخت هزینه آن توسط ترکیه.
ب. قرار گرفتن اردوغان در فشار سختی داخلی.
ج. عدم پایبندی تروریستها به این آتشبس و آغاز مجدد درگیریها در کوتاهمدت.
📚 تبیین
@naslsevom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طنز_محرمانه
وضعیت این روزهای کشور رو در این فیلم ببینید.
.
نسل سوم را دنبال کنید.
@Naslsevom
••••
عجب خیالِ قشنگى که در کنارِ منى
تویى ڪه باعث آرامش و قرار منے
به انتظار تو پا تا به سر همه شوقم
تو عاشقانه ترین شعر #انتظار منے
عید شما مبارک
@Naslsevom
مرگِ بازار آزاد
.
آدام اسمیت از اقتصاددان های بزرگ و از پایه گذاران مکتب لیبرالیسم معتقد به دست نامرئی است ، او میگوید باید دولت حداقلی باشد و مردم حداکثری با این شرایط بازار آزاد به وجود میآید و دست نامرئی بازار که همان میزان عرضه و تقاضا است قیمت را تعیین میکند و نیاز به دخالت دولت برای تنظیم قیمت ها نیست.
آدام اسمیت و مکتب لیبرالیسم الگوی مدیریتی کشورهای به اصطلاح جهان اول است این مکتب در تمام دانشگاه های جهان تدریس میشود و بسیاری از افراد و مسولین کشورهای مختلف را شیفته خود کرده است ، تا جایی که آقای روحانی مبنی مدیریتی ایده آل برای کشور را مکتب نئولیبرالی میداند.
امروز نه برای اولین بار و نه برای آخرین بار این نظریات به چالش کشیده شده است ، کشورهایی همچون فرانسه و آمریکا که لیبرال ترین کشورهای جهان هستند و مخالف دخالت در بازار و تعیین قیمت و میزان عرضه و تقاضا میباشند ، اما امروز در شرایطی قرار گرفته اند که نه تنها باید در میزان عرضه(جلوگیری از احتکار و تشویق به تولید) و تقاضا(سهمیه بندی و کوپنی کردن) دخالت کنند بلکه با تعیین قیمت جلوی ۲۶ برابر شدن قیمت ماسک را هم بگیرند. برای همین است که کاپیتالیسم (سرمایه داری) جز لاینفک لیبرالیسم(اباحه گری یا آزادی بی مرز) است ، چون این مکتب مکتب ثروتمندان است و قوانینی را برای راحتی این افراد قرار داده است و اصولاً اعتقادی به عامه ی مردم ندارد.
اما یک سوال دیگر ایجاد میشود ، اگر لیبرالیسم مکتبی برای قدرت رانی سرمایه داران است چرا دولت با این کار(جلوگیری از احتکار و تنظیم قیمت) جلوی منفعت طلبی سرمایه داران را گرفت؟
در پست های بعد این مورد رو پاسخ خواهم داد.
.
امیرحسین اسفندیاری
@Naslsevom
رفاه حق سرمایه داران است!
.
در پست قبلی در مورد اقتصاد لیبرالی صحبت کردیم و گفتیم لیبرالیسم برای رفاه سرمایه داران است و دولت هم تمام تلاش خود را برای تضمین امنیت و رفاه آن ها را برعهده دارد ، اما به دلیل نواقص مکتب لیبرالی همواره قوانین آن مورد نقض قرار گرفته است. سوالی مطرح شد که اگر لیبرالیسم (اباحه گری) و دولت به نفع سرمایه داری(کاپیتالیسم) است چرا در مواردی علیه سرمایه داران فعالیت کرده است؟
لیبرالیسم بر اساس ۵ اصل استوار است. ذیل اصل چهارم(اصل عدالت) نظریه ای به اسم Welfare State(دولت رفاه) وجود دارد. این نظریه چنین بیان میکند که دولت موظف به پرداخت یارانه و ایجاد کار و رسیدگی به قشر مستضعف جامعه است ، نه به این خاطر که این کار یک عمل انسانی و از وظایف دولت است بلکه به این خاطر که اگر به این قشر بیش از حد فشاری تحمیل شود موجب شورش و نقض اصل پنجم(اصل امنیت) میشود.
یعنی اگر دولت های لیبرال گاهی علیه سرمایه داری برمی خیزند صرفا جهت جلوگیری از ضربه های بیشتر به سرمایه داران است.
.
امیرحسین اسفندیاری
@Naslsevom
عقده های پایتخت
سریال پایتخت بصورت عقیم و ناتمام، پایان یافت البته داستان خاصی هم نداشت که ناتمام مانده باشد! درباره ضعف محتوا و سناریو و نویسندگی این سریال سخن بسیار است اما نکات اساسی، چیزهای دیگری هستند. در ادامه 5نکته اساسی در تحلیل پایتخت بیان می شوند:
آقای تنابنده سابقه تمسخر احکام شرعی را در پرونده خود دارد. به عنوان مثال، وی در فیلم «قسم»، که اتفاقا تهیه کننده آن هم #الهام_غفوری است، یک فرع فقهی بسیار پیچیده را مستمسک هجمه به فقه شیعه کرده است. به گفته تنابنده، وی 10سال با ایده فیلم قسم درگیری ذهنی داشته است. در این فیلم زنی بنام رضوان بدون دلیل محکمه پسند، به جرم قتل شوهرش محاکمه می شود و خانواده شوهر با سوء استفاده از حکم فقهی قسامه، دنبال اعدام زن میروند..
آقای تنابنده در فیلم «عنکبوت» نیز نقش قاتل زنان خیابانی را بازی می کرد. قاتلی که ظاهرا مذهبی و بسیجی است و از سر دغدغه دینی، زنان هرزه خیابانی را ترور میکند! در این فیلم تصریح می شود که چنین خشونتی نتیجه تحمیل حجاب و مذهب است. تنابنده در پایتخت مکررا میگوید پیشانی من را «عنکبوت» نیش زده اما مگر عنکبوت نیش میزند؟ تنابنده با چنین سابقه ای آیا به دنبال یادآوری همان فیلم «عنکبوت» نیست؟
در ماجرای حمایت باران کوثری و رخشان بنی اعتماد از یکی از همکاران داعش، آقای تنابنده از وی حمایت و تلویزیون را تحریم کرد! با این حال پایتخت ۶ نمایش داده شد تا تنابنده همه عقده های خود نسبت به دین، نظام و صداوسیما را خالی کند.
مهناز افشار در افشاگری های خود تصریح کرده بود که توییت های وی درباره طلبه همدانی را آقای تنابنده و خانم الهام غفوری (همسر سیروس مقدم و تهیه کننده پایتخت) به او داده اند! امری که بعدها به فراموشی سپرده شد.
پایتخت6 از سطح تمسخر احکام بالاتر رفته و به سطح کتک زدن پدر(قسمت هشتم)، عادی سازی روابط بانامحرم، رقاصی و تبلیغ آهنگ های ساسی مانکن و .، عشق مثلثی فهیمه! رسیده است.
پایتخت 6، ادامه روند فیلمسازی تنابنده در تمسخر احکام دینی به علاوه انتقام از نظام بود با این حال، صداوسیما هم در اقدامی واقعا عجیب، بصورت مکرر پیامهای تشکر مردمی از سریال پایتخت6 را پخش میکند تا اندک اعتماد مردمی را نیز از دست بدهد. در واقع مشکل اصلی از خود صداوسیماست که بودجه های میلیاردی به چنین افرادی می دهد و علی رغم انتقادها بشدت از وی حمایت میکند!
منبع:مدرسه انقلاب
@Naslsevom
شهید گمنام هسته ای کیست؟
🚨به مناسبت 20فروردین، روز انرژی هسته ای💡
شهدای هسته ای را همه می شناسند و می دانند که اگر تلاش های این عزیزان نبود، نه صنعت هسته ای ایجاد می شد و نه کسی امثال ظریف را به عنوان طرف مذاکره حساب می کرد.
یکی از شهدای هسته ای، طلبه ای است بنام مهدی مطلبی که در راه تبیین مواضع رهبری پیرامون خسارت محض برجام، دچار حادثه شده و جان باخت. وی در حال انجام ماموریت بود و فارغ از احتمال قتل عمدی او، عنوان شهید بر وی صادق است.
حاج مهدی مطلبی متولد سال1364 بود که در سال 1382 تحصلات حوزوی خود را در مدرسه علمیه معصومیه آغاز کرد. وی انس و الفت زیادی با شهدا داشت تا جایی که مسئولیت واحد شهدای بسیج مدرسه معصومیه و برگزاری نشستهای شبی با شهدا بر عهده او افتاد
مطلبی سه اثر در حوزه انرژی و مسائل هستهای تالیف نموده است:« نقد و بررسی متن توافقنامه ژنو» که یک ماه بعد از امضای این توافقنامه به چاپ رسید.
دیگری« راز آنچه مرقوم داشته اند» و همچنین کتاب« عقب نشینی ممنوع».
دکتر سعید جلیلی وقتی کتاب را مطالعه کردند با تعجب گفته بودند که واقعا این که یک طلبه با مشغلههای متفاوت و فضای فکری درسی و علمی حوزوی توانسته چنین اثری در تبیین حقیقت توافقنامه ارائه کند، جای تبریک دارد.
مطلبی در کتاب ” عقبنشینی ممنوع” به بررسی نظرات مقام معظم رهبری درباره مذاکرات هستهای دولت یازدهم، از مرداد92 تا اسفند93 پرداخت.
روز بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه کتاب، مسئول انتشارات شهید کاظمی که کتاب را چاپ کرده بود، آن را به آقازاده حضرت آقا رسانده بودند. چند روز بعد هم ایشان پیام داده بودند که به نویسنده کتاب بگویید که من این کتاب باارزش را خواندهام و از طرف من از ایشان تشکر کنید.
انتشارات شهید کاظمی، پس از اتمام نمایشگاه، مجددا اقدام به چاپ و توزیع کتاب کرد اما این بار چیز زیادی از چاپ نگذشت که تلفنهای مشکوک به مسئول چاپخانه شروع شد. اول با حربه تطمیع وارد شده و گفته بودند که تمام کتاب هایتان را یکجا میخریم!!
اما وقتی دیدند که ناشر موافقت نمیکند و میگوید دوست دارد کتاب را به دست مخاطب عام برساند، شروع کرده بودند به تهدید که اگر دست از چاپ کتاب برندارید با چندتا نارنجک انتشاراتتان را میفرستیم هوا
چاپخانه سه روز از چاپ دست نگه داشت اما وقتی در تماس بعدی، ناشر بهشان گفت که من آرزو داشتم توی جنگ با نارنجک دشمن بروم هوا حالا که آنجا نشد، شاید قسمت بوده توی این جبهه به فیض برسم، کتاب هم مجددا چاپ شد.
همسر شهید مطلبی می گوید:
تلفنهای تهدیدآمیز به حاج مهدی شروع شد. اول گفتند به خاطر مطالب که توی کتاب عنوان کردی از شما شکایت میکنیم و دادگاهیات میکنیم. من خیلی نگران بودم اما چند وقت گذشت و هیچ خبری نشد. حاج مهدی هم میگفت چون جز حقیقت توی کتاب چیزی ننوشتهام نتوانستهاند مطلبی علیه من پیدا کنند.
مدتی بعد، دوباره تلفنهایشان شروع شد. نمیگفتند از طرف چه کسی تماس میگیرند اما فقط یکسره تهدیدش میکردند. حاج مهدی به من نمیگفت که چه چیزی به او میگویند فقط یک مرتبه که خانه بود و زنگ زدند برای تهدید کردن دوباره دیدم دارد بهشان میگوید آقاجان فقط خواهشا هر کاری که از عهدهتان برمیآید، کوتاهی نکنید!!
یکی از همکاران شهید احمدی روشن درباره شهید مطلبی می گوید: چون دیدم مطلبی طلبه است با حالتی گلایهآمیز گفتم واقعا چرا در این شرایط حساس برخی سکوت کرده اند؟ ایشان هم سرشان را انداخته بودند پایین و فقط گوش میکردند. حرفم که تمام شد گفت خب فلانی شما بگو چه کنیم؟
یک لحظه یاد حرف مصطفی افتادم وگفتم وقتی آن موقعها کارمان جایی گره میخورد و به هیچرقمی پیش نمیرفت، مصطفی میگفت بچهها باید خون بدهیم؛ و جدا هم درست میگفت فقط با دادن خون گره از مشکلمان باز میشد. حالا هم واقعا باید خون بدهیم. تا این حرف را زدم مرحوم مطلبی سرش را آورد بالا و توی صورتم نگاهی انداخت و با حالتی خاص گفت فلانی انشاءالله که خون هم میدهیم.
💠روحش شاد، یادش گرامی و مسیرش پر رهرو باد.
نسل سوم
@Naslsevom
احمدی نژاد دوم!؟
.
مثل سابق بزرگان جریان اصولگرایی با ترفند همیشگی تعلل برای ارائه لیست تا چندروز مانده به انتخابات و بلاخره ارائه یک لیست ضعیف(این روش هم باعث جذب رای جناح اصولگرا و هم باعث خورسندی مردم از وحدت میشود و هم افراد مورد تأیید این بزرگان را وارد رقابت میکند. همیشه با این کار افراد لایق از دور رقابت حذف شدند و مردم هم مجبور به رای به این افراد هستند) توانست تعدادی از نزدیکان خود را وارد بهارستان نماید.
قبل از انتخابات درگیر وحدت و بعد از آن درگیر کرونا بودیم ، در حالی که بزرگان اصولگرا در حال تعیین رئیس مجلس بودند و طبق شنیده های آقایان قالیباف و زاکانی گزینه های اصلی برای ریاست مجلس هستند.
قالیباف را مدیری جهادی اما بدون بصیرت لازم میدانم. از نظر بنده برادر قالیباف جز ۱۰ مدیر برتر کشور برای کارهای اجرایی هستند ، اما نه ایشان بصیرت لازم برای تصدی ریاست مجلس را دارند نه آقای زاکانی ، فراموش نکردیم مواضع آقای قالیباف در حمایت از برجام و یا حمایت از کروبی در انتخابات سال ۱۳۸۸ و اختصاص ۲۳ ستاد به کروبی و اختصاص ۱۲ ستاد به محسن رضایی یا سنگ اندازی ایشان در عدم وحدت در انتخابات ۹۸ و ۹۲ و اشکالات مختلف که حتی رهبری هم یک بار به ایشان تذکر دادند.
برادر قالیباف همانند احمدی نژاد که تحت تاثیر شدید بقایی و مشایی است ، او هم تحت تاثیر آقایان ا.ع و م.ت هستند ، افرادی که تفکراتی نزدیک به شبه گفتمان اعتدال دارند و یا مثل آقای ا.ع خودشان از مشاوران آقای ظریف در برجام و سیاست خارجه هستند. در این زمان که به سختی توانستیم وحدت کسب کنیم و تمام آبروی جناح انقلاب را پای لیست ایران سربلند(اسم این لیست هم به اصرار آقای قالیباف شعار انتخاباتی ایشون در سال ۹۲ برای انتخابات ریاست جمهوری باقی ماند و بماند اشکالات دیگری که به وجود آوردند) بگذاریم ، نمیتوان ریسک کرد و افرادی را همچون آقای زاکانی( که بیشتر به منافع خود و جبهه اصولگرایی توجه دارد تا منافع ملی و انقلابی) و قالیباف را به ریاست مجلس انتخاب نماییم.
.
امیرحسین اسفندیاری
@Naslsevom
نقش خرده فروشی ها در اقتصاد
.
در مورد بازار آزاد و تأثیرات آن بر اقتصاد صحبت کردیم و گفتیم که در جهت تحقق اهداف سرمایه داران قوانینی تصویب شده است. قانون دامپینگ یکی از قوانین در جهت حمایت از سرمایه داری است و باعث شده به جای وجود تولیدی های خانگی ، سوپر مارکتی ها و صنایع کوچک این مشاغل کوچک از برود تا رقیبی برای سرمایه داری و سرمایه داران ایجاد نشود.
خود این قانون باعث احتکار و تورم و بحران ها مختلف میشود ، که نمونه آن را به صورت عینی در غرب میبینیم. فروشگاه های زنجیره ای همچون والمارت ، کاستکو ، تسکو و... با احتکار مواد غذایی و بهداشتی مورد نیاز مردم ، دولت را مجاب به توقیف محموله های کشورهای مختلف جهان کرده است تا بتواند تا حدودی مشکل قحطی در کشورهای غربی را جبران کند ، بحرانی که روسیه هم چند سالی است به آن دچار شده است. پوتین با همه توانایی ها و قدرت در عرصه سیاسی و نظامی نتوانسته اقتصاد نابود شده ی روسیه بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را بازسازی کند و فقط با پیاده سازی الگوهای نئولیبرالی کشور را در آرامش نسبی قرارداده است.
خرده فروشی ها و صنایع کوچک برعکس غرب در ایران فعالیت موثر داشته و بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور را در بر گرفته است. پس از ۸۸ و حکمفرمایی نظریات میلتون فریدمن در دولت دوم احمدینژاد و ادامه کار با نظریات مشابه توسط دولت تدبیر و امید باعث تضعیف و ضربه شدید به این خرده فروشی ها شده است که نابودی آن ها خطری بزرگ برای اقتصاد مشکل دار ایران است.
.
امیرحسین اسفندیاری
@Naslsevom
رکن اصلی اقتصاد مقاومتی
.
خرده فروشی ها برعکس کشورهای لیبرالی در چین بسیار مورد حمایت دولت قرار دارند ، به طوری که کاهش یک درصدی رشد این بنگاه اقتصادی در یک ماه هیاهوی رسانه ای را علیه مدیران این کشور به راه انداخت ، چین رشد اقتصادی و قدرت سیاسی خود را مدیون این صنایع کوچک و متوسط میداند ، صنایعی که امروز بازار های جهان را در اختیار دارند.
الگوی چین در واقع نه نظریات مرکانتلیست ها( نظریاتی که باعث پیشرفت اروپا شد (به زودی در این مورد مینویسم)) و نه نظریات آدام اسمیت و پیروانش(مکتب لیبرالی که بر اکثر کشورهای جهان حاکم است) است ، بلکه این مدل شبیه ترین مدل پیاده شده به اقتصاد مقاومتی میباشد ، لاکن چین بدون نظریه پرداز و با سختی و تلاش و کوشش و تحمل خسارات فراوان به این مدل دست یافته ، مدلی که رهبری سال هاست کامل تر و بدون نقص آن را به دولت ها پیشنهاد داده اند ، اما هیچکدام به فکر اجرایی ساختن آن نبودند. این مدل در ارگان هایی چون سپاه ، ارتش و تا حدودی بسیج و در کشور یمن پیاده سازی شده است و امروز مردم یمن یکصدا میخوانند ((با یک دست میکاریم و با دست دیگر میجنگیم)) و بیش از ۶ سال است با همین شیوه تورم کشورشان را بدون داشتن دولت از تورم کشور عزیزمان پایین تر نگه داشته و همزمان با بیش از ۱۰ کشور مستقیم و غیر مستقیم و با پای برهنه میجنگند و چشم طمع جهان خواران را کور کرده اند.
امام خامنه ای فرمودند: رکن اصلی اقتصاد مقاومتی حمایت از صنایع کوچک و متوسط است. اما چون این اندیشه ها مخالف با سیاست یقه سفیدهاست ، به جای حمایت از صنایع کوچک و متوسط دولت یا به دنبال ساخت صنایع بزرگ است(که پول ساخت آن ها را ندارد) یا دنبال جذب سرمایه گذار خارجی است. اما هیچوقت پاسخ ندادند کدام سرمایه گذار و شرکت چند ملیتی تا به حال دانش خود را به کشور دیگری هدیه کرده است ، همه ی آن به دنبال بهره کشی از نیروی کار و سرمایه های کشورها سرمایه گذاری میکنند.
لیبرال ها بهتر است بعد از ۴۰ سال آزمون و خطا و اجرای نظریات غربی که در خود غرب هم جواب نداده است ، نگاهی به نظریات اقتصاد مقاومتی داشته باشند که منشأ الهی دارد بی اندازند.
.
امیرحسین اسفندیاری
@Naslsevom
غرب چه گونه غرب شد؟
.
قبل از قرن ۱۶ مسیر تجارت جهان از زمین و از شرق به غرب بود ، زیراهم مواد اولیه در کشورهای هند ایران و چین بود و هم تکنولوژی در کشورهای شرقی بود.
در سال ۱۶۴۸ کتابی تحت عنوان «اتریش از همه جا بهتر خواهد شد اگر بخواهیم» توسط هورتیش آلمانی نوشته میشود ، او نظریات جدیدی در باب اقتصاد بیان میکند که بعدها به اقتصاد مرکانتلیستی(سوداگرایی) معروف شد. هورتیش در این کتاب چنین میگوید: هر قطعه از زمین باید در کشاورزی ، معدن و صنعت به کار گرفته شود. همهی مواد خام باید در خدمت صنایع کوچک و در داخل کشور باشد. افزایش جمعیت باید سریعاً صورت گیرد. صادرات طلا و نقره باید کاهش پیدا کند و واردات کالای خارجی هم باید کاهش یابد و الویت با واردات کالاهای خاص مورد نیاز باشد. ما باید به تکنولوژی دست پیداکنیم و به سمت خرید مواد خام برویم.
پس از آن اروپا با خرید مواد خام و با کمک پرتغالی ها که به کشتی های پیشرفته دسترسی داشتند تجارت از راه دریا را شروع کرده و به روش های مختلف زمین و تجارت زمینی را نا امن کردند و بعد ها با کمک انقلاب صنعتی و استفاده از ابزارآلات پیشرفته و استفاده از جنبش فمینیست و جنس زن به عنوان کارگر ارزان قیمت توانستند تکنولوژی را به صورت کامل از شرق به غرب منتقل کنند. بعد از آن با حمله و به استعمار درآوردن کشور های ضعیف مواد خام را هم بدون پرداخت هزینه گزاف به چنگ خود درآوردند.
سال ها بعد که اروپا به پیشرفت رسیده بود به جای پیشبرد این نظریات به دودلیل به سمت اقتصاد بازار آزاد رفت ۱.این نظریات برای کشورهای در حال توسعه بود نه کشور های توسعه یافته( ولی نظریات اقتصاد مقاومتی برای همه کشورها قابل اجراست) ۲. یک کشور پیشرفته بیشتر از کاهش واردات به افزایش صادرات نیاز دارد که این عامل باعث طمع این کشورها برای ورود به بازار آزاد شد.
.
امیرحسین اسفندیاری
@Naslsevom
ما چه گونه ما شدیم؟
.
ایران در زمان هخامنشیان به خاطر عدم پیشرفت جهانیان ونه داشتن دانش و تکنولوژی ، توانست به قدرت اول جهان تبدیل شود. بعد از آن با پیشرفته شدن جوامع رقابت بین کشورها سخت تر شد. در دوره صفویه اوج شکوه ایران را شاهد بودیم زمانی که در اکثر عرصه ها مخصوصاً علم و دانش به واسطه پرورش دانشمندان بزرگ رتبه اول در جهان را داشتیم. بعد از آن و در زمان قاجارها و پهلوی شاهان ایران با تاراج کردن استراتژیک ترین مناطق ایران سعی کردند چندروزی بیشتر بر تخت پادشاهی تکیه زنند.
شاهانی که به جای توجه به علم و دانش و پیاده سازی اقتصاد درونزا (اقتصاد مقاومتی) به سمت واردات کالا از غرب و شرق رفتند و به جای ترویج فرهنگ ساده زیستی و اصلاح الگوی مصرف ، تجمل گرایی و اشرافی گری را به یک ارزش بدل نمودند.
اما در این یادداشت قصد ندارم به بی کفایتی شاهان و دخالت عوامل دربار اشاره داشته باشم. بلکه قصد دارم نقش مردم را حداقل در ۴۰ سال گذشته بررسی کنم.
همیشه علاقه داریم تقصیر را گردن دیگری بی اندازیم ، همیشه گله مندیم از مسولین و نقش خود را در نظر نمیگیریم. پیشرفت های کره ، ژاپن ، چین و دیگر کشورها را فقط به خاطر تلاش مدیران این کشور میدانیم. ژاپنی که امروز یکی از قدرت های اقتصادی است با تلاش شبانه روزی مردم این کشور به این جا نرسید؟ به این خاطر نبود که ژاپنی ها فقط در مترو و اتوبوس وقت خواب داشتند؟ به این خاطر نبود که بیش از ۱۰۰۰ چینی به خاطر کار زیاد تلف شدند؟ به این خاطر نبود که در سرمایه زمستان فقط یک ساعت از بخاری های کم مصرف استفاده میکردند؟ مردم کره به جای خرید تلویزیون رنگی و با کیفیت ژاپنی تلویزیون سیاه و سفید بی کیفیت سامسونگ را میخریدند تا این شرکت پا بگیرد. شرکت های بزرگ جهان چون سامسونگ (غول تکنولوژی ، کشتی سازی ، برج سازی ، صنایع نظامی و...) اپل( با ارزش ترین شرکت جهان) گوگل ، آمازون ، کوکاکولا ،تویوتا و... کدام یک دولتی اند؟
مردمی که به سمت راحت طلبی و رفاه گرایی بروند و پول خود را به جای صنعت در بانک سرمایه گذاری کنند ، پیشرفت نخواهند کرد. این یک اصل قرآنی و عقلی است ؛ تا قومی تغییر نخواهد خدا آن قوم را تغییر نخواهد داد ، جهش تولید جز با ساخت و شرکت در تولید و حمایت از تولید ایرانی امکان پذیر نخواهد بود و تا جهش تولید رقم نخورد پیشرفتی هم رقم نخواهد خورد.
میشل فوکو: جهان سوم جاییست که مردم منتظر یک روز خوب اند ، نه آوردنش
در متن تحلیل قبل (غرب چه گونه غرب شد) و در این یادداشت سعی کردم علاوه بر توضیح روند قدرت یافتن غرب و تضعیف قدرت ایران تا دوران پهلوی نقدی بر دو کتاب دکتر صادق زیباکلام که به همین نام هستند داشته باشم ، کتابی که نگاه ساده و ناقص به گوشه ای از عوامل تاثیر گذار داشته است.
.
امیرحسین اسفندیاری
@Naslsevom
۱۲سال پیش وقتی نایل فرگوسن استراتژیست آمریکایی برای نخستین بار در کتاب خیزش پول، ترکیب قدرت چین و آمریکا را در قالب مفهوم #چیمریکا تئوریپردازی کرد گفت بسیاری از وقایع آینده محصول این گربه-سگ است. البته فکر نمیکرد یکی از محصولات این ترکیب همزیانه فتنه جهانی #کرونا باشد.
برخی میگویند کرونا کار چین بوده برخی میگویند کار آمریکا. پاسخ را باید در مفهوم #چیمریکا یافت. بسیاری از پدیدههای جهانی شده محصولی ترکیبی از کشور چیمریکاست. گربه-سگ استعاره از این است که اگر چه آمریکا و چین رقیب یا دشمن هم هستند اما حیاتشان به هم گره خورده است.
آمریکا و چین در زمینههای مختلف پروژههای مشترک زیادی دارند. یکی از این حوزهها، تکنولوژیهای زیستی بوده است. هر دو طرف هم صدایش را درنمیآورند که حقیقت ماجرای #کرونا_ویروس چه بوده. در سالهای آتی منتظر ظهور محصولات دیگری از پیوند نامیمون چین-آمریکا باشید.
حسام الدین حائری زاده
.
@Naslsevom
#جهش_تولید در جهان
.
تولید ملی و نقش آن در پیشرفت اقتصاد های بزرگ جهان را نمیشود نادیده گرفت ، اصلی ترین عامل کشورهای مختلف که امروز در عرصه اقتصادی حرفی برای گفتن دارند توجه ویژه به تولید ملی بوده است.
در چند یادداشت قرار است نقش شعار سال در پیشرفت کشورهای مختلف را بررسی کنیم.
نگاهی به سرزمین جومونگ
کره جنوبی ، کشوری با جمعیت ۵۰ میلیون نفری ، تورم ۰.۷٪ و با تولید ناخالص ۱.۳ تریلیون دلاری ، کشوری که مساحتی کمتر از یک شانزدهم ایران و جمعیتی کمتر و با فقدان منابع و معادن انبوه خدادادی بیش از سه برابر ایران تولید میکند.
کره جنوبی که ۶۰ سال پیش و بعد از جنگ ویرانگر با کره شمالی یک کشور مخروبه ، فقیر(در دهه ۶۰ میلادی رقابت سختی بین کره جنوبی و کشورهای آفریقایی برای کسب عنوان فقیرترین کشور جهان وجود داشت) و جز کشورهای همیشه متقاضی برای وام بود ، با ارزش شمردن تولید خود را به یکی از ۱۰ قدرت اقتصادی تبدیل کرد.
کره جنوبی در هفت برنامه توسعه اقتصادی توانست تولید در کشور را رونق داده و اقتصاد خود را نسبت به بحران مقاوم سازد.
وام های ارزان قیمت بانکی ، تسهیلات برای واردات مورد نیاز ، معافیت های مالیاتی ، ممنوعیت واردات کالای مشابه ، ارزشمند شدن تولید در کشور
جدا از برنامه های اقتصادی ، قوانین مختلفی باعث جهش تولید شده است ، مثلاً آیین نامه های معماری و نظام مهندسی محدودیت ساخت پارکینگ را اعمال کرده است ، زیرا در کره جنوبی اصلی ترین رقیب برای خودروهای بی کیفیت تر داخلی نسبت به خودروهای خارجی ؛ خودروهای آمریکایی هستند ، این قوانین با کوچک ساختن اندازه پارکینگ اجازه ورود خودرو های عضلانی و بزرگ آمریکایی را نمیدهد.
تعصب زیاد به خرید کالای ساخت کره به قدری بالاست که مردم این کشور به جای خرید خودروهای بهتر و با کیفیت تر شرکت های تویوتا و بنز و... فقط از دو شرکت هیوندای و کیاموتورز خودرو حتی با قیمت های بالاتر میخرند.
امیرسخنواران علی ابن ابی طالب (ع): و دل جوان همچون زمین کشت نشده است هر چه در آن افکنند بپذیرد...
شاید ما به این حدیث عمل نکرده باشیم اما کره ای ها عمل نمودند. فساد ستیزی ، فرهنگ کار و حمایت از تولید داخل ، احترام به بزرگتر و... در نوجوانی و در مدارس این کشور به مردم آموزش داده شده تا مردمی متعصب نسبت به این کشور را پرورش دهد.
.
امیرحسین اسفندیاری
@Naslsevom
🔶 #جهش_تولید در غرب وحشی
.
🔹در یادداشت قبل در مورد کره جنوبی ؛ یکی از کشورهایی که همیشه به خاطر شرایط مشابه با ایران مورد مقایسه قرار گرفته است پرداختیم و در مورد علل پیشرفت این کشور توضیحاتی رو دادیم ، لاکن کره جنوبی تنها کشور جهان نیست که با تبدیل تولید به یک ارزش توانست پیشرفت کند بلکه هر کشوری که بخواهد تبدیل به یک قدرت اقتصادی شود باید به دنبال تولید داخلی باشد ، از این رو همانطور که در یادداشت قبل گفتم قصد بررسی ۱۰ اقتصاد برتر جهان و میزان اهمیت دادن این کشور ها به تولید را بررسی میکنیم.
🔸برخلاف تصور ما از آمریکا این کشور بیش از ۲۸۰ سال است که سعی در کشور سازی دارد. آمریکا با دور بودن از دو جنگ جهانی و با غارت کشور های مختلف و سواستفاده از سیاه پوستان و توجه ویژه به علم و تولید امروز توانسته در جایگاه اول اقتصاد جهان قرارگیرد ، آمریکا با تولید ناخالص بیش از ۳۰ برابر ایران و یک چهارم کل جهان با ۱۸ تریلیون دلار و نرخ رشد ۲.۵ و نرخ تورم ۰.۱ درصد و جمعیتی بیش از ۳ برابر ایران و با مساحتی تقریبا ۶ برابر ایران ، قدرت اقتصادی خود را تثبیت میکند.
🔸تولید و حمایت از تولید و تولیدکننده به قدری اهمیت داشت که در زمان توسعه آمریکا حتی در محوطه کاخ سفید کشاورزی رواج داشت و رؤسای جمهور به صورت نمادین به کشاورزی می پرداختند.
🔶توجه به تولید و تصویب قوانین در جهت حمایت از تولید بعد از قدرت یافتن فرانکلین روزولت و اجرای((طرح نوین)) شدت گرفت و بعد از آن در دوران ریاست جمهوری کلینتون و کارتر با توجه به صادرات و نبود رقیب(جنگ زدگی کشورهای بعد از جنگ جهانی و دور بودن آمریکا فرصت ویژه ای را برای ارسال محصولات خود به دیگر کشورها به وجود آورد) یا اعطای وام با بهره ی زیاد به دیگر کشور ها را فراهم کرد و توانست بعد از سال ها اقتصاد آمریکا را از بحران دهه ۳۰ نجات دهد.
🔸دیپلماسی خارجی که به قول دکتر سعید جلیلی یکی از اصلی ترین عوامل حمایت از تولید است ، یکی دیگر از راه های موفقیت و قدرت یافتن این کشور بوده است. متاسفانه در دولتی که ۶ ماه در کشور چین اصلی ترین شریک تجاری سفیر نداریم یا در کشور عراق که یکی از مقاصد اصلی صادرات تولیدکنندگان ایرانی است ، فقط یک رایزن تجاری در برابر ۶۰ رایزن تجاری ترکی داریم ، نباید هم تولید در کشور جهش پیداکند.
🔸در یادداشت های قبل و در توضیحات اقتصاد لیبرالی گفته بودم آمریکای امروز به صنایع بزرگ بیشتر از صنایع کوچک و متوسط بها میدهد که مخالف با اصول اقتصاد مقاومتی و حتی پیشینه خود آمریکاست ، زیرا این کشور با حمایت از صنایع کوچک و متوسط پس از تصویب قوانین دهه ۵۰ نرخ رشد بسیار بالا را کسب کرد و توانست تبدیل به آمریکا شود.
🔶شرکت های دانش بنیان ، صنعت هواپیما ، کامپیوتر و تجهیزات ارتباطی ۵۰ درصد صادرات آمریکا را شامل میشود.
.
✍️امیرحسین اسفندیاری
@Naslsevom
🔶 #جهش_تولید
سرزمین سامورایی ها
.
▪️ژاپن کشوری با جمعیتی حدود ۱۳۰ میلیون نفر و مساحتی به اندازه سه استان خراسان و با تورم ۰.۸ درصد و نرخ رشد اقتصادی ۰.۵ درصد و تولید ناخالص بیش از ۴ تریلیون دلار توانسته جایگاهی در میان ۱۰ قدرت اقتصادی جهان پیداکند.
▪️ژاپنی ها مردمی وطن دوست و اهل کارو تلاش و بسیار معتقد به اندیشه های کنفوسیوس( فیلسوف و معلم اهل چین) هستند ، تعصب مردم ژاپن روی کشورشان به قدری بالاست که پس از قرائت بیانیه تسلیم ژاپن ، بعد از بمباران اتمی بیش از ۵۰۰۰ افسر ارشد ژاپنی با خودکشی(هاراگیری) کردند. ژاپن بعد از جنگ جهانی در اشغال آمریکا با بیش از ۱۳ میلیون بیکار ، با زیرساخت های نابود شده و سرزمینی بدون منابع معدنی حتی قدرت دفاع از ناموس مردم را هم نداشت ، اما با سیاست گذاری های مختلف و مقابله با حیله های آمریکا توانست اقتصاد نابود شده خود را بازسازی کند.
▪️آمریکا که هیچگاه کشور قدرتمندی جز خودش را برنمیتابد با شگردهای متفاوت سعی در عقب نگه داشتن ژاپن از برنامه های خود را داشت مثلاً با اصلاحات ارضی که نمونه آن در ایران ۱۰ سال بعد انجام شد ؛ توانست خودکفایی کشاورزی در ژاپن را از ۴۶ درصد به ۸ درصد برساند ، که یکی از بزرگترین آسیب ها به تولید در ژاپن بود. پس از شروع جنگ سرد آمریکا به خاطر عدم گرایش ژاپن به شوروی مجبور به لغو سیاست های خود علیه ژاپن شد و فرصتی طلایی برای ژاپن به وجود آمد ؛ تا بدون ترس از مزاحم به جهش تولید بپردازد. در این فرصت ژاپن با مبارزه جدی با فساد و محتکرین و توجه بسیار زیاد به فرهنگ و مدارس توانست اصل تولید را به جای سود نهادینه کند و واحد پولی جدید به نام «ین» را طراحی کنند و نقدینگی بسیار زیاد که موجب تورم میشد را به صنعت سرازیر و تولید رونق بگیرد پس از آن مردمی که بعد از جنگ جهانی ، زمانی که کفش نمیخریدند تا ژاپن خود بتواند کفش تولید کند ، با تلاش شبانه روزی که منجر به کشته شدن تعداد زیادی از ژاپنی ها شد ، توانستند جهش تولید را رقم بزنند و برای نسل های بعد از خود رفاه را فراهم نمایند.
▪️امروزه هم فرهنگ کار و تولید ، ساده زیستی ، قناعت و احترام به بزرگتر با وجود تهاجم فرهنگی آمریکا هنوز در این کشور طنین انداز است اما نمیتواند جلوی افول خانواده و اخلاق در ژاپن را بگیرد. مردم ژاپن که روزی آمریکاییان را متجاوز میدانستند امروز حمله اتمی را حرکتی شایسته برای پایان قتل عام دانسته و حضور آمریکاییان در این کشور را مایه پیشرفت میدانند و دیگر مثل سابق علیه تجاوز آمریکایی ها به مردمان ژاپن حساس نیستند.
.
✍️امیرحسین اسفندیاری
💠 @Naslsevom
🔶 اقتصاد منهای نفت
.
▪️در این روزهای کرونایی و کاهش چشمگیر حمل و نقل زمینی دریایی و هوایی ، مصرف سوخت در جهان تا ۹۰٪ کاهش یافته است و این عامل باعث آسیب جدی به کشور های متکی بر منابع نفتی از جمله عربستان و امارات بوده است.
▪️قیمت نفت برنت دریای شمال آمریکا به منفی ۴۰ دلار رسیده است ؛ یعنی با خرید هر بشکه نفت به جای پرداخت پول ۴۰ دلار نیز دریافت خواهید کرد ، ایران تنها کشوری در جهان است که به لطف تحریم ها از این کاهش قیمت نفت آسیبی ندیده است ، زیرا نزدیک به یک سال است که فروش نفت ایران به صفر رسیده و باالجبار دولت فرمایش رهبر انقلاب که تقریبا ۳۰ سال پیش مبنی بر اقتصاد منهای نفت مطرح شد را اجرا کرده است.
▪️عدو شود سبب خیر اگر خدا بخواهد ، با تحریم ایران توسط آمریکا و مشکلات فروش نفت ، ایران مجبور شد به تکنولوژی بستن چاه های نفت دست پیدا کند تکنولوژی بسیار پیشرفته که امروز در اختیار ایران است و آمریکا به علت عدم دستیابی به این تکنولوژی اگر استخراج نفت را متوقف کند باعث نابودی چاه های نفت خود میشود ، پس مجبور است بعد از پر شدن ذخایر نفتی در جهان آن را با امتیازات ویژه به بازار بدون متقاضی عرضه نماید.
▪️اقتصاد مقاومتی اقتصاد متکی با داخل و مخالف خام فروشی است ، اگر این اقتصاد امروز در کشور پیاده سازی شده بود در همین شرایط کرونایی میتوانست رشد اقتصادی بالای ۱۰درصد را برای ایران حفظ نماید.
.
✍️امیرحسین اسفندیاری
💠 @Naslsevom
#جهش_تولید
🔶 عروس اروپا
.
▪️فرانسه کشوری که به عروس اروپا شهره است ، پس از جنگ جهانی دوم با مشکلات فراوان شروع به بازسازی و سازندگی با سرعت زیاد کرد و از آن به عنوان دوره ۳۰ ساله باشکوه یاد میکنند.
▪️فرانسه با حمایت از صنایع کوچک و متوسط که ۷۰ تا ۸۰ درصد اقتصادش را تشکیل میدهد توانست اقتصادی رو پایه گذاری کند که امروز با ۶۶ میلیون جمعیت و تورم صفر درصدی و میزان تولید ناخالص داخلی ۲.۵ تریلیون دلار در جایگاه پنجم جهان قرارگیرد.
▪️فرانسه پربازدیدترین کشور جهان و قطب توریست است به همین جهت با دارا بودن بیش از ۲۰هزار هتل و ۳۹۰۰ موزه توانسته ۷ درصد از کل بودجه خود را از این قسمت تأمین نماید.این کشور با مردمی سازی اقتصاد و سهیم کردن آنها در تولید ملی توانست مردم را مجاب با کار با کیفیت تر و اضافه کاری بدون دستمزد نماید که این امر باعث تجربه رشد اقتصادی بالای ۱۲ درصد شد و وضعیت عمومی مردم را بهبود بخشید. فرانسه با تکیه بر شرکت های دانش بنیان و توجه به صنایع وابسته به نفت و گاز در شرایطی که خود هیچ منبع نفت و گازی نداشت چهارمین شرکت بزرگ نفتی جهان به نام توتال را در کشور خود جای دهد.
▪️جمعیت یک کشور از مولفه های اساسی قدرت آن کشور محسوب میشود از این رو فرانسه با پاداش تولد و اعطای مزایای ویژه مردم را به افزایش جمعیت تشویق میکند و ۵ درصد از درآمد ملی خود را به این امر اختصاص میدهد.
.
✍️ امیرحسین اسفندیاری
💠 @Naslsevom