هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
" خداوند فرشته هایی را خلق کرده که هنگام قرائت آیه ی صلوات (سوره احزاب ، آیه 56) یا زمانی که نام مبارک پیغمبر خدا (صلی الله علیه و آله) برده می شود و انسان ها صلوات می فرستند آن فرشته ها برای آنها دعا می کنند و می گویند : غفرالله لک ، خدا تو را بیامرزد و اگر بعد از شنیدن این آیه یا نام پیامبر (صلی الله علیه و آله) صلوات گفته نشود ملائکه نفرین می کنند و می گویند : لا غفرالله لک ".
/ إن شاءالله همیشه مشمول دعای ملائکه باشیم با صلوات بر محمد و آل محمد /.
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆
@Javanmardi_langarudi
🌧أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌧
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
#تشهد
✨ فراز دیگر تشّهد ، «صلوات» است .
🔻درود فرستادن بر پیامبر و خاندان او ، شعار اسلام و به خصوص ، شیعه است و نماز بدون آن ، ناقص است .
🔻گرچه اهل سنّت، این جمله را در تشّهد نمى خوانند ، ولى «امام شافعى» - از رهبران اهل سنّت - در شعرى چنین سروده است :
🔻اى خاندان پیامبر ! محبّت شما بر ما فرض است و خدا این را در قرآن نازل كرده است . در عظمت قدر شما همین بس كه هر كس بر شما صلوات نفرستد ، نمازش ، نماز نیست .
🔹(الغدیر، ج 2، ص 303)🔹
(( یا اهل بیت رسول الله حبكم
فرض من الله فى القرآن انزله
كفاكم من عظیم القدر انكم
من لم یصل علیكم لا صلاةَ لهُ ))
📚 کتاب پرتوی از اسرار نماز، استاد محسن قرائتی
@Javanmardi_langarudi
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
🔸حدیث نبوی صلی الله علیه و آله :
" أَنَا أَدیبُ اللهِ وَ عَلِیٌّ أَدیبی :
من تربیت شده ی خدا هستم و علی علیه السلام تربیت شده ی من است."
#مکارم_الأخلاق_جلد51/1
💦 @Javanmardi_langarudi
🌱أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌱
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
✅ عذاب الهی در لیلة المبیت
📝 چقدر نزد من خوشایند و دوست داشتنی هستی . اگر مردمانت مرا اخراج نمی کردند ، غیر تو را برای سکونت برنمی گزیدم . [1]
📝 این سخنان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله خطاب به شهر مکه است که ابن عباس آن ها را نقل میکند . این نهایت علاقه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به سرزمین مقدس مکه است .
📝 پیامبر ، سرزمین جدش ابراهیم و سرزمین وحی را دوست داشت و حاضر نبود به راحتی از آن جدا شود . از همین رو بود که 13 سال سختی ها را به جان خرید و با وجود مهاجرت مسلمین به حبشه و مدینه ، خود از آن سرزمین فاصله نگرفته بود . عبدالله بن عدی می گوید که پیامبر را سوار بر ناقهاش در کنار صفا و مروه دیدم . حضرت خطاب به مکه میفرمود :
" تو بهترین زمین خدایی . تو دوست داشتنیترین قطعه زمین برای خدایی . اگر مرا از اینجا اخراج نمی کردند ، هرگز اینجا را ترک نمی کردم ". [2]
📝 اما اقدامات مشرکین سرنوشت دیگری را برای پیامبر می طلبید ؛ هنگامی که وعده ها و وعید های آنان در پیامبر کارساز نشد و جای بزرگترین حامیان پیامبر ، عبدالمطلب و أبوطالب و حضرت خدیجه سلام الله علیهم را خالی دیدند ، تصمیم بر اجرای نقشه شومی گرفتند ؛ قتل پیامبر ، آن هم به گونهای که خاندان ایشان توانایی خونخواهی حضرت را نیز نداشته باشند .
✅ لیلة المبیت
📝 وقتی پیامبر از نقشه شوم مشرکین اطلاع یافت و به اجبار تصمیم به ترک مکه گرفت ، پسر عم خویش ، علی بن أبیطالب علیه السلام را فرا خواند و توصیههای لازم را به او گفت ؛ اینکه در مکه بماند و امانات را به صاحبانش برگرداند و در فرصت مناسب خانواده پیامبر را به همراه خود به مدینه بیاورد .
📝 اما توصیه دیگر پیامبر این بود که شبانگاه به جای پیامبر صلی الله علیه و آله در بستر بیارامد تا پیامبر به راحتی منزل را ترک گوید و بدون مزاحمت کفار به مدینه هجرت کند .
📝 حضرت علی پذیرفت . همان رو انداز سبز رنگ پیامبر را بر خود کشید و بر جای پیغمبر خفت . کفار به بستر پیامبر یورش بردند تا او را برای همیشه از بین ببرند . اما با پسر عم او رو برو شدند و او را بر جای پیامبر یافتند . پیامبر را از او جستند . حضرت فرمود که مگر او را به من سپرده بودید که الآن او را از من میخواهید . با شنیدن این پاسخ ، کافران علی علیه السلام را با خود برده و مورد ضرب و شتم قرار دادند .
📝 دور کردن عذاب از اهالی مکه را نیز می توان از افتخارات انحصاری امام علی علیه السلام در این شب دانست . شاید از این راه بهتر معنی آیه مباهله را درک کنیم ؛ وقتی خداوند از حضرت علی تعبیر به نفس پیامبر میکند . چرا که در جای دیگر خطاب به پیامبر میفرماید : ما تا وقتی تو در میان این قوم باشی آن ها را عذاب نخواهیم کرد .
خداوند این اقدام حضرت را ستود و جان فشانی امام را در قرآن کریم ، جاودانه کرد ؛
برخى از خلق در رضاى خدا جان خود را دهد .[3]
✅ لیلة المبیت از نگاهی دیگر [4]
📝 به تصریح آیات قرآن کریم ، پیامبر صلی الله علیه و آله از مکه اخراج شد . این صراحت را در آیات 40 سوره توبه و 13 سوره محمد و 76 سوره اسراء میتوان جست .
📝 قرآن کریم می گوید که حضرت رسول وقتی مورد تهدید مکیان قرار گرفت از آن دیار اخراج شد . امری که در مورد برخی پیامبران دیگر نیز اتفاق افتاد .
📝 سنت خداوند بر این است که در صورت اخراج یک پیامبر از شهرش ، عذاب الهی مردمان آن شهر را فرا خواهد گرفت . در ماجرای حضرت لوط ، به محض خروج پیامبر خدا عذاب الهی ، اهالی شهر را فرا گرفت .
📝 همچنین در ماجرای موسی کلیم الله ؛ همین که پیامبر الهی و همراهانش از رود نیل عبور کردند آب ، فرعونیان را در خود بلعید و هلاک کرد . این یک وعده الهی است و تخلف ناپذیر .[5]
📝 در جریان اخراج حضرت محمد صلی الله علیه و آله نیز خداوند بر این سنت تأکید نموده است ؛ نزدیک بود که تو را از این سرزمین بیرون برانند که در این صورت جز مدت کمی باقی نمی ماندند . [6]
📝 چه بسیار مناطقی که از این منطقهای که پیامبر را اخراج کردند قویتر بودند ، آن ها نیز در برابر عذاب الهی نه توان مقاومتی داشتند و نه یاری . [7] از این رو با اخراج پیامبر ، عذاب الهی حتمی بود ؛ آن هم عذابی فوری نه با تأخیر .
📝 پیامبر اسلام حتماً از این سنت الهی مطلع بود و از آن رو که مهربانی و عطوفت ایشان زبانزد است ، راه حلی برای ممانعت از وقوع عذاب الهی اندیشید .
📝 در جریان عذاب قوم لوط ، خداوند عذابش را از یک گروه غیر از پیامبر خدا استثناء کرده است و آن گروه کسی نیست جز خاندان پیامبر ؛ وقتی حضرت ابراهیم علیه السلام از عذاب قوم آگاه شد گفت که لوط در میان آنان است . خداوند فرمود که ما بهتر می دانیم چه کسی در میان آنان است ، ما لوط و خاندانش را نجات میدهیم . [8] از همین رو بود که خداوند از لوط خواست تا خاندانش را هم با خود ببرد .[9]
👇👇👇
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
👆👆👆
📝 سنت خداوند بر این است که در صورت اخراج یک پیامبر از شهرش ، عذاب الهی مردمان آن شهر را فرا خواهد گرفت. در ماجرای حضرت لوط ، به محض خروج پیامبر خدا عذاب الهی ، اهالی شهر را فرا گرفت در داستان حضرت نوح نیز، شاید علت سوال حضرت نوح از خداوند در مورد عدم نجات فرزندش با عنایت به همین سنت تخلف ناپذیر است . از این روست خداوند در پاسخ، فرزند نوح را خارج از خاندان پیامبر میداند . [10]
📝 حضرت محمد صلی الله علیه و آله نیز با عنایت به این مطلب ، خاندان خود را از شهر خارج نکرد تا عذاب الهی را از مردمان این سرزمین دور بدارد . هرچند خداوند متعال وقتی شهر مکه را شهری امن قرار میدهد ، خود در این امر پیش قدم است [11] اما امنیت این شهر نه از ذات آن ، که از حضور ولی خداست . [12]
📝 از این رو دور کردن عذاب از اهالی مکه را نیز می توان از افتخارات انحصاری امام علی علیه السلام در این شب دانست . شاید از این راه بهتر معنی آیه مباهله را درک کنیم ؛ وقتی خداوند از حضرت علی تعبیر به نفس پیامبر میکند [13] چرا که در جای دیگر خطاب به پیامبر میفرماید : ما تا وقتی تو در میان این قوم باشی آن ها را عذاب نخواهیم کرد . [14]
#پےنوشت
👈 [1]. تفسیر درالمنثور، ج1، ص 123
👈[2]. همان
👈 [3]. بقره، آیه 207؛ ترجمه تشکری
👈 [4]. این نگاه، از مقاله دکتر امیرمحمود کاشفی برداشت شده است؛ «تحقیقی در قصه اخراج نبی اعظم صلی الله علیه و آله و بیتوته وصی علیه السلام و بررسی این واقعه از دیدگاه قرآن کریم»، مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، 1386، شماره 181
👈 [5]. اسراء، آیه 77
👈 [6]. همان، آیه 76
👈 [7]. محمد، آیه 13
👈 [8]. عنکبوت، آیه 32
👈 [9]. هود، آیه 81
👈 [10]. همان، آیه 46
👈 [11]. بقره، آیه 125
👈 [12]. فتح، آیه 27
👈 [13]. آل عمران، آیه 61
👈 [14]. انفال، آیه 33
http://www.erfan.ir/farsi/76517.html
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆
https://eitaa.com/Javanmardi_langarudi
🌧أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌧
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
✅ افتخار آفرينى اميرالمؤمنين در ليله المبيت
📝 از چهل قبيله ، چهل نفر انتخاب شدند كه در خانه پيامبر صلى الله عليه وآله بريزند ايشان را قطعه قطعه كنند . پيامبر صلى الله عليه وآله به اميرالمؤمنين عليه السلام فرمود : خداوند به من امر كرده است كه بايد به مدينه مهاجرت كنى ، ولى كسى بايد در رختخواب من بخوابد كه آنها خيال كنند من بيرون نرفته ام تا مرا دنبال كنند . «عبدا مؤمناً» وقتى پاى جان در ميان باشد ، نبايد عقب نشينى كند .
گفت : يا رسول الله ! اگر من در جاى شما بخوابم ، شما به مدينه سالم مى رسيد ؟ فرمود : بله ، گفت : من يك جان دارم ، آن را امشب فداى شما مى كنم ، اى كاش هزار جان داشتم و با شما معامله مى كردم .
نگاه حضرت على عليه السلام به پيغمبر صلى الله عليه وآله ، نگاه به معلم و استاد بود ، نه اينكه براى جلب نظر پيغمبر صلى الله عليه وآله بخوابد . پيغمبر صلى الله عليه وآله از مكه خارج شدند . در آن تاريكى شب ، اين آيه نازل شد: «وَ مِنَ النَّاسِ مَن يَشْرِى نَفْسَهُ ابْتِغَآءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ » جان على عليه السلام را در مقابل مرضات خود خريدم ، نه در مقابل بهشت ، چون جان او با بهشت قابل مقايسه نيست . على عليه السلام و پيغمبر صلى الله عليه وآله با هدايت ما بهشت ساز شدند .
http://www.erfan.ir/farsi/35453.html
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆
https://eitaa.com/Javanmardi_langarudi
🌧 شبهات احکام و مسائل شرعی را از این کانال به دست آورید 🌧
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
#لیلةالمبیت
🍃 حضرت علی علیه السلام در #لیلةالمبیت شب هجرتِ رسول خدا {صلی الله علیه و آله} از #مکه_معظمه به #مدینه_منوره در رختخواب پیامبر اعظم {صلی الله علیه و آله} خوابید و أبداً نترسید با آنکه ممکن بود آنحضرت را به قتل برسانند به همین منظور خداوند متعال در شأن او این آیه کریمه را نازل فرمود:
" وَ مِنَ النَّاسِ مَن یَشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ ِاللهِ وَاللهُ رَؤُفٌ بِالْعِبَادِ."
بعضی از مردم ( همچون علی {علیه السلام} در #لیلةالمبیت که در جایگاه پیامبر {صلی الله علیه و آله} خوابید ) جان خود را به خاطر جلب رضای خدا می فروشند و خداوند نسبت به بندگان مهربان است.
#بقره_آیه207
به عبارت دیگر
#لیلةالمبیت
شبی است که کفّار قریش جمع شده بودند تا خون پیامبر {صلی الله علیه و آله} را بریزند آن شب به امرِ رسول خدا {صلی الله علیه و آله} امام علی {علیه السلام} در جایگاه پیامبر {صلی الله علیه و آله} خوابید و خداوند به پاس قدردانی از جان گذشتگی آن حضرت این آیه کریمه را نازل فرمود :
" وَ مِنَ النَّاسِ مَن یَشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ ِاللهِ وَاللهُ رَؤُفٌ بِالْعِبَادِ."
#بقره_آیه207
یعنی از مردم کسی است که در طلب رضای خدا از جان خویش می گذرد ( و او علی {علیه السلام} است ) و بدین ترتیب پیامبر به سلامت به سوی یثرب که بعدها به نام آن حضرت مدینةالنبی موسوم گشت هجرت فرمود.
📚 #فخرالنبی_صفحه32و108
💢احڪام و مسائل شرعے💢
🎇کارشناس احکام و مسائل شرعی حجّت الاسلام والمسلمین سیّد شمس الدّین جوانمردی لنگرودی🎇
@Javanmardi_langarudi
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
002207.mp3
96.4K
🌷 سوره بقره ، آیه 207
( وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِ )
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
002207(2).mp3
55.3K
🌷 سوره بقره ، ترجمه آیه 207
" بعضى از مردم با ایمان و فداکار ، همچون على در «لیله المبیت» به هنگام خفتن در جایگاه پیغمبر جان خود را به خاطر خشنودى خدا مى فروشند و خداوند نسبت به بندگان مهربان است ".
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
📝 چرا نام حضرت علی علیه السلام در قرآن نیامده است ؟
📖 نه تنها نام علی علیه السلام بلکه نام سایر امامان معصوم علیهم السلام هم در قرآن مجید نیامده ، و نیازی هم نبوده که نام آن بزرگواران در قرآن بیاید ، چنان که از صد و بیست و چهار هزار پیامبر فقط نام بیست و چند تن از آنان به خاطر ضرورت آمده است ، و نیز شکل ظاهری بسیاری از احکام چون نماز ، زکات ، حج ، و . . . . در قرآن نیامده و این نقص و عیب کتاب خدا نیست کتاب خدا برای هدایت بندگان کتابی جامع و کامل است ولی دارای قوانین سربسته که توضیحش طبق خود آیات بر عهده پیامبر و پس از او بر عهده معصومان است .
📖 از جمله آیات سربسته و مبهم آیات مربوط به رهبری پس از پیامبر است که گاهی در آن آیات به ویژه گی ها و اوصاف اشاره شده مانند دو آیه زیر :
اطیعوالله و اطیعوا الرسول و اولوا الامر منکم
که اولوا الامر مبهم است و رسول خدا بر اساس روایات زیادی که شیعه و سنی نقل کرده اند نام دوازده امام معصوم علیهم السلام را بیان کرد و آنان را مصداق حقیقی اولوا الامر در آیه معرفی فرمود .
و آیه : انما ولیکم الله و رسوله و الذین آمنوا الذین یقیمون الصلاه و یوتون الزکاه و هم راکعون. سرپرست و رهبر و ولی شما خدا و پیامبر و مومنانی هستند که بر پا دارنده نماز و ادا کننده زکات اند در حالی که در رکوعند که وصف ایمان و اقامه صلاه و ادای زکات در حال رکوع به نوشته شیعه و سنی در رابطه با علی علیه السلام است . آن حضرت مصداق اتم آیات جهاد ، هجرت ، ایمان ، اخلاص ، بندگی ، و علم و دانش است و موقعیت ولایتی آن حضرت به این صورت در جامعه محفوظ تر می ماند تا نام آن حضرت ذکرشود و هر علی نامی به جان جامعه بیفتد و بگوید منظور از علی در قرآن من هستم .
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆
@Javanmardi_langarudi
🌧 شبهات احکام و مسائل شرعی را از این کانال به دست آورید 🌧
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
صراط مستقیم در قرآن کریم یعنی علی[علیه السلام]
🍃 در قرآن کریم می خوانیم :
< اِنَّک عَلَیٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ >.(زخرف / ۴۳)
همانا تو بر جاده ی مستقیم و راه راست قرار گرفته ای.
🍃 به روایت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام پس از نزول این آیه کریمه حضرت خاتم الأنبیاء صلی اللّه علیه وآله از درگاهِ خداوند متعال مسئلت نمود :
اِلٰهی ماالصراطُ المستقیم ؟
خدایا راه راست کدام است؟
🍃 خداوند متعال فرمود :
ولایة علیّ بن ابیطالب فَعلیٌّ هُوَ الصِّراطُ المستقیم.
راه راست ولایت علی بن ابیطالب است. پس در حقیقت علی علیه السلام همان راهِ مستقیم الهی است.
✍ منبع : بحار،ج۳۵ / ۳۶۷ و فخرالنَّبی تألیف : صدیق عربانی(گیلانی) صفحه ی ۲۸۰
💢احڪام و مسائل شرعے💢
🎇کارشناس احکام و مسائل شرعی حجّت الاسلام والمسلمین سیّد شمس الدّین جوانمردی لنگرودی🎇
@Javanmardi_langarudi
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
🌺🌸 عمار یاسر رحمة الله گوید :
🍃 با علی علیهِ السَّلام به راهی می رفتیم به سرزمینی گذشتیم که پُر از مورچه بود، گفتم :
🍃 ای امیرمؤمنان !
آیا در میان مخلوق کسی را سراغ داری که شمارِ این مورچگان را بداند؟
🍃 فرمود :
آری ای عمّار، من مردی را می شناسم که تعداد آنها را می داند واز شمارِ نر و ماده آنان نیز آگاه است ! گفتم آن مرد کیست؟
🍃 فرمود : ای عمّار آیا در سوره ی یاسین آیه ی ۱۲ نخواندی :
{ وَ کُلَّ شَیْءٍ أَحْصَیْنَاهُ فِی إِمَامٍ مُبِین ٍ}
ما هر چیزی را در اِمام مبین برشمرده ایم؟
چرا مولایم.
🍃 فرمود : من همان امامِ مبِینم.
🌺🌸 امام صادق علیهِ السَّلام در تفسیر آیه ی ۸۳ سوره صافّات
[ وَ إِنَّ مِن شِیعَتِهِ لَإِبْرَاهِیمَ ]
🍃 فرمودند : یعنی ابراهیم علیه السلام ازشیعیان علی علیه السلام است.
✍ تفسیر برهان ۴ / ۷ و ۴ / ۲۰ و فخر النَّبی تألیف صدیق عربانی(گیلانی) صفحه ی۸۵
@Javanmardi_langarudi
🌱أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌱
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
💐 علی علیه السلام معلّم جبرئیل امین 💐
🍃 روزی جبرئیل در خدمت پیامبر صلی الله علیه و آله مشغول صحبت بود که حضرت علی علیه السلام وارد شد. جبرئیل چون آن حضرت را دید برخاست و شرائط تعظیم به جای آورد .
🍃 پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود :
یا جبرئیل ! از چه جهت به این جوان تعظیم میکنی ؟
🍃 عرض کرد : چگونه تعظیم نکنم که او را بر من ،حق تعلیم است !!
🍃 فرمود : چه تعلیمی ؟؟
🍃 عرض کرد : در وقتی که حق تعالی مرا خلق کرد از من پرسید : تو کیستی و من کیستم ؟ من در جواب متحیٓر ماندم ، و مدتی در مقام جواب ساکت بودم که این جوان در عالم نور به من ظاهر گردید ، و اینطور به من تعلیم داد که بگو :
🍃 تو پروردگار جلیل و جمیلی و من بنده ذلیل و جبرئیلم .
🍃 از این جهت او را که دیدم تعظیمش کردم.
🍃 پیامبر پرسید : مدت عمر تو چند سال است ؟
🍃 عرض کردم : یا رسول الله صلی الله علیه و آله در آسمان ستاره ای است که هر سی هزار سال یک بار طلوع میکند ، من او را سی هزار بار دیده ام .
✍ آدرس : تحفة المجالس ، صفحه ۸۰ .
@Javanmardi_langarudi
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
Kafi--MOHAMMAD-EBN-ABI-ABKAR-VA-ASHEGH-EMAM-ALI.mp3
909.3K
#بسیار_ویژه_شنیدنی
✨ محمد بن ابی بکر عاشق امام علی علیه السلام
🌱أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌱
@Javanmardi_langarudi
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
✅ علی علیه السلام نقطه تحت باء بسم الله الرحمن الرحیم است
🔹در انوارِ نعمانیه حدیثی از امیرالمؤمنین علی علیه السلام نقل می کند که بیان آن ما را به عظمت مقام والای آن امام معصوم علیه السلام بیشتر آگاه می کند آن امام علیه السلام فرمودند :
علمِ ما کان و ما یکون کُلُّه فی القرآن و علم القرآن کُلُّه فی سورة الفاتحة .
یعنی تمام علوم گذشته و آینده در قرآن کریم است و تمام علوم قرآن در سوره مبارکه فاتحة الکتاب است و علمِ سوره فاتحة الکتاب کُلّاً در بسم الله نهفته است و علم بسم الله تماماً در باء بسم الله نهفته است. وَ أَنَّا النُقْطَةُ تحت الْبٰاء. و منم نقطه ی زیر باء بسم الله الرحمن الرحیم یعنی منم معدن تمامی علوم اولین و آخرین و مفسّر و مبیّن تمامی آیات قرآن کریم.
✍ فیض ربانی در شناخت علوم قرآنی ، صفحه۱۶۵.
🌱أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌱
@Javanmardi_langarudi
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆
🌼شبهات احکام و مسائل شرعی را از این کانال به دست آورید🌼
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
فاطمه بنت اسد.mp3
563.8K
🚨 #بسیار_ویژه
#فاطمه_بنت_اسد
#مادر_امیرالمؤمنین
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی از قم المقدسه }💎🎆
@Javanmardi_langarudi
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
سلام.mp3
950.6K
🚨 #بسیار_ویژه
🔹مرد ناصبی و سلام به امیرالمؤمنین
@Javanmardi_langarudi
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
#پدر_امّت
🌧 رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمودند :
« حقُّ عليٍّ على هذهِ الاُمّةِ كحَقِّ الوالِدِ على وَلَدِه »
" حقّ على [علیه السلام] بر اين امّت همچون حقّ پدر است بر فرزندش ".
#امالےطوسےصفحه54
@Javanmardi_langarudi
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
یاعلی.mp3
457.8K
🚨 #بسیار_ویژه
#حضرت_موسی
#گفتن_ذکر_شریف_یاعلی
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی از قم المقدسه }💎🎆
@Javanmardi_langarudi
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
حب علی.mp3
1.16M
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
🚨 #بسیار_ویژه
✅ دوستي علي(ع) برائت از آتش
🔹عَنْ عُمَرِ بْنِ الْخَطَّاب: قَالَ رَسُولُ اللهِ(ص):
«حُبُّ عَلِيٍّ بَرَاءَةٌ مِنَ النّارِ».
🔸از عمر بن خطاب روايت است كه رسول خدا(ص) فرمود:
«محبت علي ماية دوري از آتش دوزخ است».
✍ ديلمی، فردوسالاخبار، ج2، ص226؛ ابنجبر، نهجالايمان، ص452؛ قندوزی، ينابيعالموده، ج2، ص75.
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆
@Javanmardi_langarudi
🌼شبهات احکام و مسائل شرعی را از این کانال به دست آورید🌼
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
🚨 #بسیار_ویژه
✅ جواز عبور از صراط
🔸عَنْ أَبِي بَكْر قَالَ: سَمِعْتُ رَسُولَ اللهِ(ص) يَقُولُ:
«لَا يَـجُوزُ أَحَدٌ الصِّرَاطَ إِلَّا مَنْ كَتَبَ لَه عَلِيٌّ الْـجَوَازَ».
🔹ابوبكر گويد: شنيدم رسول خدا(ص) ميفرمود:
«احدي از پل صراط نميگذرد جز كسي كه از علي جواز عبور داشته باشد».
✍ ابنحجر هيتمي، الصواعقالمحرقه، ص126؛ قندوزی، ينابيعالموده، ج3، ص230.
🌱أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌱
@Javanmardi_langarudi
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
🚨 #بسیار_ویژه
✅ محبت علي(ع) عمل صالح است
🔻عَنْ مَعَاذِ بْنِ جَبَل: قَالَ رَسُولُ اللهِ(ص):
«حُبُّ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حَسَنَةٌ لَا يَـضُـرُّ مَعَهَا سَيِّئَةٌ، وَبُغْضُهُ سَيِّئَةٌ لَا تَنْفَعُ مَعَهَا حَسَنَةٌ».
🔺معاذ بن جبل از رسول خدا(ص) روايت ميكند كه حضرت فرمود:
«محبت علي بن ابيطالب حسنهاي است كه با وجود آن، گناه زيان نميرساند، و دشمني او گناهي است كه با وجود آن، هيچ عمل نيكي سودي نميبخشد».
🍃 [توضيح: زمخشري در توضيح اينگونه احاديث مينويسد: زيرا دوستي علي(ع) ايمان كامل است و با ايمان كامل گناهان ضرري نميزنند.] 🍃
✍ ديلمي، فردوسالاخبار، ج2، ص292؛ قندوزی، ينابيعالموده، ج2، ص250، 292.
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆
🌼شبهات احکام و مسائل شرعی را از این کانال به دست آورید🌼
@Javanmardi_langarudi