eitaa logo
پایگاه خبری فَرّ ایران
142 دنبال‌کننده
3هزار عکس
3.1هزار ویدیو
6 فایل
جبهه حماسه‌سازان ایران دبیرکل: حسین مهدی زاده ماموریت ما: نظریه‌پردازی، نظارت بر حاکمیت و کادرسازی در این کانال، خبرهای مهم, تحلیل‌های سیاسی، یادداشت‌های راهبردی و دیدگاه‌های جبهه حماسه‌سازان ایران را دنبال کنید.
مشاهده در ایتا
دانلود
نرخ مرگ و میر به علت ابتلا به اسهال 2017 آمریکا و ایران هر دو شرایط یکسانی دارند.
نرخ مرگ و میر به علت ابتلا به سل 2017 آمریکا و ایران هر دو شرایط یکسانی دارند.
نرخ مرگ و میر به علت ابتلا به سوء تغذیه 2017 آمریکا و ایران هر دو شرایط یکسانی دارند.
نرخ مرگ و میر به علت ابتلا به بیماری قلبی و عروقی 2017 آمریکا و ایران هر دو شرایط یکسانی دارند.
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنانی کمتر نشر داده شده از امام خامنه ای پیرامون ضرورت برخورد قاطعانه با بدحجابی از دقیقه سوم بیشتر دقت کنید.
. ♨️ پامپئو: قصد ایران نابود کردن شیطان کوچک و شیطان بزرگ است 🔹وزیر خارجه سابق آمریکا گفت: «ما توانایی برای بازدارندگی در برابر ایران را از دست داده‌ایم. ما اجازه داده‌ایم ایرانی‌ها اظهاراتی از این قبیل مطرح کنند که به آمریکایی‌ها گفته‌ایم وارد این ماجرا نشوند.» 🔹او اضافه کرد: «این اتفاقات، نشانه ضعف است. آنها چراغ سبز به رژیمی هستند که به روشنی گفته‌ قصدش نابود کردن شیطان کوچک در اسرائیل و شیطان بزرگ در آمریکا است».
یک مقام ارشد ارتش سودان به خبرگزاری رویترز می‌گوید که پس از حدود یک سال از شروع جنگ داخلی در این کشور پهپادهای رزمی ایرانی در تغییر تعادل قوا به نفع نیروهای ارتش سودان نقش مهمی ایفا کرده، پیشروی نیروهای رقیب را متوقف و به نیروهای ارتش کمک کرده بخشی از مناطق اطراف پایتخت را بازپس بگیرند.
آنها می‌گویند به نظر می‌رسد که پهپادهای جدید تحرک شبه نظامیان «نیروهای پشتیبانی سریع» را رصد می‌کنند، مواضع آنها را هدف می‌گیرند و خیلی هدفمند به توپخانه این نیرو که در ام درمان، یکی از سه شهر واقع در سواحل رود نیل که بخشی از خارطوم است، حمله می‌کنند.
منابع ایرانی و منطقه‌ای می‌گویند هدف جمهوری اسلامی از حمایت از نیروهای ارتش سودان تقویت مناسبات با این کشور است که موقعیت استراتژیکی دارد.
سودان در سواحل غربی دریای سرخ قرار دارد و کانون مهمی از رقابت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای در شرایط حساس و جنگی خاورمیانه است.
یمن هم در ساحل شرقی دریای سرخ قرار دارد. اینطوری دو طرف به دست نیروهای ایرانی می افتد.
یک دیپلمات غربی که نخواست نامش فاش شود به خبرگزاری رویترز می‌گوید: «ایران در مقابل چه می گیرد؟ آنها اکنون در ساحل آفریقایی دریای سرخ یک مرکز عملیاتی دارند.»