eitaa logo
پایگاه خبری فَرّ ایران
139 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
3.2هزار ویدیو
10 فایل
جبهه حماسه‌سازان ایران دبیرکل: حسین مهدی زاده ماموریت ما: نظریه‌پردازی، نظارت بر حاکمیت و کادرسازی در این کانال، خبرهای مهم, تحلیل‌های سیاسی، یادداشت‌های راهبردی و دیدگاه‌های جبهه حماسه‌سازان ایران را دنبال کنید.
مشاهده در ایتا
دانلود
حماقت مقامات صهیونیستی حدو مرز ندارد ایران خیلی وقته اعلام کرده دوران بزن در رو تمام شده و این مسئله را با زدن پایگاهای امریکائی ها در عراق ثابت کرد شما که عددی نیستید شماها فعلا با گروههای مقاومت دست و پنجه نرم کنید برایتان کافی است با ایران پنجه نیاندازید که برایتان گران تمام خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای شهروند فلسطینی: فرودگاه را منفجر کردند فلسطینی‌ها با ثبت ویدئوهای گسترده یک تنه به جنگ دستگاه سانسور رژیم اشغالگر اسرائیل برخواسته‌اند. فردی که در حال ثبت این لحظه است، می‌گوید که «فرودگاه را منفجر کردند». در این ویدئوی 43 ثانیه‌ای حداقل 3 موشک به شکل مستقیم به فرودگاه «نواتیم» برخورد می‌کند. از سوی دیگر در حالی که صهیونیست‌ها به‌شدت تلاش می‌کنند نشان دهند که پدافندشان توانسته تعداد زیادی از موشک‌های ایرانی را رهگیری کند، اکنون با یک دردسر جدی مواجه شده‌اند؛ فیلم‌هایی که شهروندان فلسطینی از اصابت موشک‌ها تهیه و منتشر کرده‌اند، یک دردسر بزرگ برای دستگاه سانسور رژیم اشغالگر به وجود آورده است.
برادران نظامی اعم از سپاه و ارتش دست خدا یارتان خدا نگهدارتان کاش یک سپاه اقتصادی هم داشتیم تا این بساط نا امنی اقتصادی و بالا و پایین بردن دلار و ما نا امن جلوه دادن اقتصاد ایران رو جمع میکرد.
کاری که تیک تاک چینی در برابر اقدامات شدید سانسور اخبار غزه سیستم رسانه ای امریکا کرد و 150 میلیون مخاطب امریکایی را از واقعیتهای غزه آگاه کرد باعث شد دولتمردان امریکا علیه این پیام رسان به بهانه های واهی اقدام کنند حالا هم رژیم صهیونیستی نمی تواند از رسانه ای شدن اقدام موشکی سپاه جلوگیری کنند.
نتانیاهو پارسال : سر مار در تهران است نتانیاهو بامداد ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ : چقدر مارش بزرگه 😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هول نشو! بگو فرداد😂 کارشناسان(؟) رسانه‌های فارسی‌زبان درباره تنبیه رژیم صهیونیستی توسط ایران چه گفتند؟ باحال ترین ویدئو😂😂😂
از پایگاه هوایی نواتیم که با موشک های سپاه هدف قرار گرفت چه می دانید؟
♨️جمهوری اسلامی فعلا اعصاب نداره؛ بجای برای مدتی با تردد کنید! 📌خورد کردن دهان جنبش بی‌ناموس‌ها و سلیطه‌ها
لحظه ای چشماتون رو ببندین و قیافه الهام علی اف رو تصور کنید.😂😂😂😂 بدبخت روی دیوار کی یادگاری نوشته بود.