از بین حاضران با آقایان طحان، شکراللهی، دکتر برهانی فر و نوری مقدم اشنائی داشتم.دهه شصت در گروه سیر مطالعانی شیخ مرتضی انصاری ره از محضر جناب دکتر برهانی فر در بحث فلسفه کسب فیض میکردیم.
بیشتر حاضران ضمن تبریک انتصاب جناب استاد کبیری به سمت جدید، نسبت به عملکرد کارگروه انتخابات شورای ائتلاف استان انتقاد داشتند. بیشتر انتقادات متوجه این نکته بود که چرا از ظرفیت خوب احزاب در استان استفاده نشده است.
در این جلسه بنده هم به ایشان تبریک گفتم. آقای کبیری را انسانی آرام و اخلاق مدار دیدم. اکراه شدید داشت دبیر قبلی شورا تخطئه شود. در صحبت هایش درخواست داشت احزاب که رسانه جمعی دارند سعی کنند از پخش شایعات دراین باره ( علت برکناری آقای سیفی) جلوگیری بعمل آورند. خدا وکیلی حق داشت. مستنداتی را به همه نشان داد که نشان میداد موضوع مهمی نبوده است.
بنده درعرایضی از آقای کبیری استدعا کردم خود را مغلول الید نبیند و با توجه به اختیاران ویژه ای که ضمن صدور حکم نسئولیت به ایشان اعطا شده است فرایندهای مغفول مانده از دید دبیر قبلی شورای را به فعلیت برساند.یکی از همین فرایند ها، فرایند شناسائی و کشف داوطلبان نمایندگی مردم در مجلس با کمک احزاب مردمی است.
موافقت امام خمینی با انحلال حزب جمهوری اسلامی
سالروز تأسیس حزب جمهوری اسلامی/6
بسمه تعالی
🔹جنابان حجتی الاسلام آقای خامنهای و آقای هاشمی ـ دام توفیقهما
🔸موافقت میشود. لازم است تذکر دهم که حضرات آقایان مؤسسین محترم حزب، مورد علاقه اینجانب میباشند.
🔹امیدوارم همگی در این موقع حساس با اتفاق و اتحاد در پیشبرد مقاصد عالیه اسلام و #جمهوری_اسلامی کوشا باشید.
🔸ضمناً تذکر می دهم که اهانت به هر مسلمانی چه عضو حزب باشد یا نه بر خلاف اسلام و تفرقهاندازی در این موقع از بزرگترین گناهان است. والسلام علیکما و رحمة الله .
11 خرداد 66
روح الله الموسوی الخمینی
(صحیفه امام، ج20، صص276-275)
هدف تشکیل حزب جمهوری اسلامی
سالروز تأسیس حزب جمهوری اسلامی/2
شهید بهشتی: هدف حزب جمهوری اسلامی بسیج نیروهای مؤمن به انقلاب اسلامی برای تحقق بخشیدن هر چه سریعتر و بهتر و گستردهتر به آرمانهای این انقلاب و سازمان دادن به آنها بود.
(مقاله حزب جمهوری اسلامی، مولود سالم انقلاب، فصلنامه ١۵ خرداد، ش ١٢، ص ١۵٩)
وقتی بنی صدر، سید ابوالحسن بنی صدر فرزند آیت الله بنی صدر بود و نخست وزیرش شهید رجائی و هنوز با استیضاح نمایندگان انقلابی به رهبری آقای خامنه ای رسوا نشده بود؛ کسی جرات نداشت به محبوب ترین رئیس جمهور ایران کوچکترین نقد و نظری کند بلکه حتی نقادی انواع خیانت های او هزار انگ بدنبال داشت!!
⭕️ وقتی مغروق هاشمی، آیت الله هاشمی رفسنجانی، یار غار امام راحل بود، سردار سازندگی و آبادگر کشور شناخته می شد و هنوز محمود احمدی نژاد در مناظره انتخاباتی آن گونه رسوایش نکرده بود، امت حزب الله در نمازجمعه ها شعار می دادند: "اطاعت از هاشمی اطاعت از رهبر است مخالف رهبر دشمن پیغمبر است" هر مخالفت با سیاست های لیبرالی و سرمایداری او ضدیت با نظام مساوی شناخته می شد!!!
🔹 افراد بصیری چون شهید دیالمه، رهبر انقلاب و... بارها علیه میرحسین موسوی و افراد دیگر افشاگری ها کردند اما متاسفانه جریان انقلابی باور نکردند و زمانی متوجه شدند که کار از کار گذشته بود...
⚠️متاسفانه دیر بیدار شدن جریان انقلابی در نتیجه اعتماد کردن به عنوان ها و منصب ها و نسبت ها و سوابق! است، بارها انواع ضربات و صدمات به اسلام و انقلاب وارد کرده...
👈👈جریان انقلابی بجای بررسی رویکرد و عملکرد فلان مسئول، صرفا به عنوان و منصب و سوابق او بسنده کرده و افکار و اعمال او را بصورت مجزا بررسی نکرده؛ هر چند بارها انواع شریح قاضی ها چوب این رفتارشان را به امت زده اند اما امت باز هم بیدار نشده و دست از این رویه غلط برنداشته...
⭕️جریان انقلابی همیشه باید مراقب افرادی باشد که پشت مقدسات پنهان شده اند و به شدت سعی دارند هر خطاکاری یا خیانت کاری را پای خواست یا حمایت ولایت بنویسند تا خود را از مواخذه فراری دهند.
🔻توجه🔻
✋هر کس با هر عنوان یا منصب یا نسبت یا سابقه ای، بوسیله هر توجیهی با هر توهم مصلحتی، ذره ای خلاف مسیر ناب انقلاب و اسلام حرکت کند؛ جریان انقلابی دیگر او را انقلابی نمی دانند.
جریان انقلابی بین سوابق و مسئولیت ها با حرکات و سکنات شخص فرق می گذارند، هیچگاه نمی گویند چون فلان کس منصوب رهبری است پس هر کار خواست می تواند انجام دهد یا چون فلان کس سال ها در خط انقلاب بوده و به اسلام خدمت کرده، حق دارد اکنون خلاف اسلام موضع گیرد.
#انتخاب_اصلح
#بانک_ها_غلط_میکنند
#مافیای_ثروت_و_قدرت
#ساکتین_اغتشاشات
#اشرافی_گری
#قیام_علیه_لیبرالیسم
#خواص_بی_خاصیت
#انتخابات_مجلس
#ویروس_اندلس
#فریب_نخوریم
#سفره_مردم
#جهاد_تبیین
#معیشت_مردم
#وهابیت
#بهایت
#اصولگرا_اصلاحطلب_دو_لبه_قیچی_برای_بریدن_گلوی_ملت
جمهوریت و اسلامیت نظام از هم غیرقابل تفکیک هستند. یعنی تقویت هر کدام به تقویت آن یکی و تضعیف یکی به تضعیف دیگری منجر میشود.
به حسب قانون، انتخابات شرایطی دارد، رأی دهنده شرایطی دارد و داوطلبانی که خود را در معرض انتخاب جمهور میگذارند نیز باید واجد شرایطی باشند. #انتخابات_خوب دربرگیرنده جمیع این شرایط است.
تجربیات ایران اسلامی در برگزاری انتخابات و مراحل آن اعم از اجرا و نظارت، حداقل در منطقه آسیای غربی بینظیر است.
از لحاظ اخلاق سیاسی و حکمرانی، انتخابات یک نعمت است. شکر این نعمت به ادای وظایف ما در قبال آن است. کفران این نعمت هم مثل تضییع هر نعمت دیگری، بدون عقوبت نیست.
در قوانین و مقررات اجرایی و نظارتی، صلاحیت داوطلبان بررسی میشود. اما مهمتر از صلاحیت، موضوع اهلیت است که توسط مردم و با رأی آنها تشخیص داده میشود.
داوطلبی اهلیت دارد که حاضر باشد زیر بار امور مردم برود و نه اینکه بر بار آنها اضافه کند!
اهلیت را با راستگویی و امانتداری میتوان تشخیص داد. کسی که ادعای حل مشکلات کوچک و بزرگ را دارد، باید به خودش و مردم در مورد توانمندیاش راست بگوید و امانتی را که مردم به او میسپارند را تلف نکند.
مردم به کسی که اهلیت دارد، اقبال نشان میدهند ولو اینکه با همه دیدگاههای او کاملاً موافق نباشند.
مردم به داوطلب واجد صلاحیت و دارای اهلیت اعتماد میکنند و از او پذیرش خواهند داشت؛ چرا که چنین کسی حق حاکمیتی مردم را کتمان و پایمال نمیکند و در بزنگاهها منافع خود و گروهش را بر منافع ملی ترجیح نمیدهد.
واقعنگری یعنی ارزیابی متوازن فرصتها و تهدیدها / امکانات و محدودیتها در کنار همدیگر، نه بیشتر و نه کمتر.
واقعنگری و بیان مشکلات و کاستیها، نباید به سیاه نمایی و تخریب امید مردم منجر شود. کسی که به مردم بنبست بودن مسیر را القاء میکند، سیگنال قدرتطلبی خودش را در فضای سیاسی و جامعه ارسال میکند. چنین فرد یا جریانی، چگونه امور روزمره یا راهبردی کشور را تدبیر و تمهید خواهد نمود؟!
قبول امانت متضمن قبول مسئولیت و پاسخگویی است. کم نبودند افرادی که متواضعانه به کرسی قدرت رسیدند، اما طلبکارانه و متکبرانه آن را ترک کردند. کسی که فردا، بهطور شفاف و فارغ از بهانهتراشی و مغالطه، حاضر به پاسخگویی در برابر عملکردش نیست؛ چگونه میتواند ادعای امانتداری مردم را داشته باشد؟!
کسی اهلیت دارد که در کارنامهاش عملکرد مثبت وجود داشته باشد. توانمندی بر اساس کارنامه قابل اثبات است.
کارنامه مثبت افراد داوطلب به مردم نشان میدهد که مسائل جامعه، راه حل دارند و باید کار را به اهلش سپرد تا مسائل کوچک و بزرگ حل بشود.
راهحل مسائل و معضلات کشور، در داخل کشور ساخته و پرداخته میشود. مواضع اصولی ایران اسلامی درباره چگونگی سیاست خارحی - که بعنوان یکی از ارکان و ابزار اداره کشور تابع قواعد عقلانیت انقلاب اسلامی و دربردارنده عزت، حکمت و مصلحت است - نیز از تصمیماتی سرچشمه میگیرد که منافع حیاتی و اساسی ایران اسلامی را در کانون توجه خود قرار میدهند.