eitaa logo
اخبار جبهه مقاومت
137 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.8هزار ویدیو
4 فایل
┄┅═✧ اخبار جبهه مقاومت ✧═┅┄ #شبکه_مدیران_جبهه_حماسه_سازان_ایران @Jebhe_News1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ♨️‌️ سلوان مومیکا، یک اسلام هراس اهل عراق که اغلب قرآن کریم و مقدسین اسلامی را در ملاء عام سوزانده بود، زنده است و خبر خودکشی او صحت ندارد. 🔹‌به این ترتیب سالوان مومیکا که به نروژ فرار کرده بود توسط نیروهای امنیتی این کشور با در نظر گرفتن شخصیت غیر ارادی دستگیر شد و نروژ تصمیم گرفت او را به سوئد اخراج کند و سوئد نیز به نوبه خود می خواهد او را به عراق اخراج کند. 🔹‌در عراق مشخص است که چه سرنوشتی در انتظار او خواهد بود.
🔷 در جمع مربیان آموزشی رزمندگان در سال های مقدس...جمعی از این عزان به شهادت رسیده اند...... ✅ مربی خندان و متواضع رزمندگان در سال های دفاع مقدس و مقاومت حاج رحیمی به تواضع و اخلاق خوش معروف بود حاج رحیمی ازمربیان آموزش پادگان امام علی(ع)و بعدهم پادگان امام حسین(ع) بود حاج رحیمی رو به مربی قطب نما و جهت یابی میشناختن و این شاخصه برازنده اش بود او جهت خدایی شدن رو نشون میداد و بالنجم هم یهتدون.... حاج رحیمی هیچوقت اسیر پادگان آموزشی نشد او مشامش به عملیات خیلی تند و تیز بود...خودش رو سر وقت میرسوند و قوت قلب فرماندهان در سختی عملیات ها بود او هم یک مربی آموزشی کار بلد بود و هم یک فرمانده میدانی صحنه ی نبرد اما تواضعش از او یک رزمنده ساخته بود تا فرمانده و تا آخرین روز زندگی از او دور نشد... حاج رحیمی بعد از سال های دفاع مقدس هم به کار هدایت و آموزش پرداخت و میدانست که جبهه مقاومت نیاز به رزمندگان آموزش دیده و کار بلد دارد و همه داشته ها و اندوخته هایش را در طبق اخلاص گذاشت و قدرشناسی را به دنبال داشت... حاج رحیمی عاشق اهل بیت(ع) بود هیات های رزمندگان و پیشکسوتان لشگر ده سیدالشهداء(ع) خاطره های خوبی از او دارد هیچگاه پست و مسوولیت و جایگاه و درجه اش او را از حضور در جمع یارانش در سال های دفاع مقدس محروم نکرد و حاج رحیمی تا آخرین روز از حیات خاکی اش از سبیل هدایت فاصله نگرفت و حقش شهادت بود که در روز شهادت مولایش امیرالمومنین(ع) به او هدیه شد.... روحش شاد و خلعت شهادت بر او مبارکباد. (جعفرطهماسبی)
شهادت 3 رزمنده جنبش امل و 2 رزمنده حزب‌الله در جنوب لبنان جنبش امل لبنان امروز از شهادت 3 رزمنده خود در حملات ارتش صهیونیستی خبر داد و اعلام کرد که به عهد خود با امام موسی صدر برای دفاع از لبنان پایبند است.
جنبش اَمَل یکی از دو حزب عمده شیعه در لبنان است. این جنبش در سال ۱۹۷۴ توسط آیت الله امام سید موسی صدر و شهید دکتر مصطفی چمران پایه‌گذاری شد. جنبش امل یکی از متحدین حزب الله لبنان در مقاومت است. هم‌اکنون نبیه بری رئیس مجلس شورای ملی لبنان دبیرکل جنبش امل است.
سید موسی صدر سید موسی صدر زاده ۱۴ خرداد ۱۳۰۷ قم، ایران درگذشته مفقودشده ۹ شهریور ۱۳۵۷ در لیبی ملیت ایرانی همسر(ان) پروین خلیلی فرزندان صدرالدین، حمید، حورا و ملیحه محل تحصیل حوزه علمیه قم / دانشگاه تهران / حوزه علمیه نجف پیشه روحانی، سیاستمدار سیّد موسی صدر (زادهٔ ۱۴ خرداد ۱۳۰۷ – مفقود شهریور ۱۳۵۷ در لیبی) روحانی ایرانی دانش‌آموخته دانشگاه تهران، مجتهد شیعه و مؤسس مجلس اعلای شیعیان لبنان و جنبش امل بود. او از سال ۱۳۳۸ به لبنان رفت و تا زمان مفقودی در آنجا بود. ورود او به لبنان مصادف بود با تمایل شیعیان لبنان که اکثریت جمعیت را داشتند به رشد در برابر مسیحیان مورد مساعدت قرار گرفت. او از اوایل دهه ۱۳۵۰، فرزندان خود را به‌تدریج به پاریس فرستاده و در سال آخر، به‌همراه همسرش به آنها پیوسته بود و عملا در آنجا زندگی می‌کرد. صدر، از گروه‌های مختلفی مثل دولت لبنان، شیعیان لبنان و شیعیان ایران کمک‌های مالی دریافت کرده و اهداف مستقلی را پیگیری می‌کرد. همین امر باعث شد توسط افرادی مثل یاسر عرفات، سرهنگ قذافی که برنامه‌های دیگری برای لبنان داشتند، مورد تنفر قرار بگیرد.
سید موسی صدر در کنار تحصیلات حوزوی در قم، دروس دبیرستان خود را به اتمام رساند و در سال ۱۳۲۹ به عنوان نخستین روحانی دانشجو و دانشگاهی به همراه دوستش عبدالجلیل جلیلی کرمانشاهی، در لیسانس رشتهٔ «اقتصاد در حقوق» (معادل رشتهٔ حقوق اقتصادی کنونی) وارد دانشگاه تهران شد و در سال ۱۳۳۲ فارغ‌التحصیل شد.
صدر پیش از عزیمت به نجف، از سوی علامه طباطبایی مسئولیت نظارت بر نشریه «انجمن تعلیمات دینی» را بر عهده گرفت.
وی هم‌زمان با تحصیل در حوزه علمیه نجف، به عضویت هیئت امناء جمعیت «منتدی النشر» درآمد و پس از بازگشت به قم ضمن اداره یکی از مدارس ملی این شهر، مسئولیت سردبیری مجله تازه تأسیس «مکتب اسلام» را عهده‌دار شد.
از مهم‌ترین اقدامات او در آخرین سال اقامت در شهر قم، تدوین طرحی گسترده برای اصلاح نظام آموزشی حوزه‌های علمیه بود که با هم‌فکری شهید آیت الله دکتر بهشتی و آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی صورت گرفت
پس از اینکه عبدالحسین شرف الدین روحانی اصلی شیعیان لبنان درگذشت، شیعیان لبنان از آیت الله العظمی بروجردی (که با آنها در ارتباط بود و به آنها کمک میکرد) خواستند فرد جوانی را به لبنان بفرستند که رهبریِ آن‌ها را بر عهده بگیرد.
صدر از زمستان سال ۱۳۳۸ و هم‌زمان با آغاز فعالیت‌های دینی و فرهنگی خود در مناطق شیعه‌نشین لبنان، مطالعاتی به منظور ریشه‌یابی عوامل عقب ماندگی اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی شیعیان انجام داد. سپس برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدتی از اواسط سال ۱۳۳۹ طراحی و اجرا شد.
در تابستان سال ۱۳۴۵ و پس از اجتماعات چند روزه شیعیان لبنان در بیعت با او، از حکومت لبنان درخواست کرد تا همانند دیگر طوائف مجلسی نیز طایفه شیعه آن تأسیس شود. مجلس اعلای شیعیان که نخستین بخش از برنامه بلندمدت صدر به‌ شمار می‌رفت، در اول خرداد سال ۱۳۴۸ تأسیس و خود او با اکثریت آراء به ریاست آن انتخاب شد.
فقر فرهنگی پیش از آغاز فعالیت صدر به حدی بود که برخی از مسلمانان لبنان مراسم عقد و ازدواج و ترحیم خود را در کلیسا بر پا می‌کردند و امواتشان را در گورستان‌های مسیحیان دفن می‌کردند. صدر با تأسیس مراکز آموزشی شیعیان حرکتی را آغاز کرد.
تاسیس جنبش امل وی با تأسیس جنبش امل سعی در ترسیم خط و مشی مستقل الهام گرفته از آداب تشیع، ایمان و اخلاص در عمل و صدق در عقیده و گفتار، بازگشت به اصل خویشتن، زدودن آثار محرومیت و پیشرفت شیعیان لبنان کرد. (ساختار سیاسی اجتماعی لبنان-ص۱۴۹)
تاسیس حرکت المحرومین صدر از بهار سال ۱۳۴۸ تا اواسط زمستان سال ۱۳۵۲ برای پروژه‌های زیربنایی در مناطق شیعه‌نشین و محروم با دولت لبنان گفتگو کرد. در پی امتناع دولت، حرکت المحرومین در اوایل سال ۱۳۵۳ به رهبری موسی صدر شکل گرفت و راهپیمایی‌های مردمی عظیمی در شهرهای بعلبک، صور و صیدا علیه دولت به وقوع پیوستند.
تاسیس مدرسه صنعتی جبل عامل در مهر ۱۳۴۸ مدرسه صنعتی جبل عامل به مدیریت مصطفی چمران آغاز به کار نمود.
با آغاز جنگ داخلی لبنان در فروردین سال ۱۳۵۴، تمامی تلاش‌های موسی صدر صرف پایان دادن به این بحران شد. وی در خرداد آن سال در مسجد عاملیه بیروت اعتصاب کرد و به پشتوانه مشروعیت مردمی و مقبولیت وسیع و شخصیت کاریزماتیک خود آرامش را به لبنان بازگردانید.
با شروع مجدد جنگ صدر در اردیبهشت ۱۳۵۵ از حافظ اسد خواست با اعزام نیروهای سوری به لبنان، موازنه قوا و آرامش را به این کشور بازگرداند. وی اقدام به حل اختلافات مصر با سوریه و متعاقب آن برپایی کنفرانس ریاض در مهر ۱۳۵۵ کرد و باعث آرامشی شد که تا زمانی‌ که صدر در لبنان بود ادامه پیدا کرد.
گفتگوی ادیان صدر از زمستان ۱۳۳۸ با طرح شعار «گفتگو، تفاهم و همزیستی»، پایه‌های روابط دوستانه و همکاری را با مطران یوسف الخوری، مطران جرج حداد، شیخ محی الدین حسن و دیگر رهبران دینی مسیحی و اهل سنت لبنان بنا نهاد. در دو دهه حضور صدر در لبنان، هیچ مراسم سرور یا اندوهی از شیعیان نبود که در آن شرکت جوید و تنی چند از فرهیختگان مسیحی و اهل سنت همراه وی نباشند. حمایت صدر از بستنی فروش مسیحی در اوایل تابستان سال ۱۳۴۱ در شهر صور و فتوای وی مبنی بر طهارت اهل کتاب، توجه محافل مسیحی لبنان را جلب کرد.
عضویت در جنبش حرکت اجتماعی در اواخر تابستان ۱۳۴۱ مطران گریگوار حداد به شهر صور آمد و از صدر برای عضویت در هیئت امناء «جنبش حرکت اجتماعی» دعوت کرد.
حضور در مراسم مسیحیان از اواخر سال ۱۳۴۱ حضور گسترده موسی صدر در کلیساها، دیرها و مجامع دینی و فرهنگی مسیحیان آغاز شد. سخنرانی‌های صدر در دیرالمخلص واقع در جنوب، و کلیسای مارمارون در شمال لبنان طی سال‌های ۱۳۴۱ و ۱۳۴۲، تأثیراتی بر مسیحیان آن کشور بر جای نهاد. وی در زمستان سال ۱۳۵۳ خطبه‌های عید موعظه روزه را در حضور شخصیت‌های مسیحی لبنان در کلیسای کبوشیین بیروت ایراد نمود و اگر آتش جنگ داخلی شعله‌ور نمی‌شد، در پی آن بود تا کاردینال مارونی لبنان را برای ایراد خطبه‌های یکی از نمازهای جمعه شهر بیروت دعوت نماید.
ارتباط با دیگر کشورها صدر در تابستان سال ۱۳۴۲ و طی سفری دوماهه به کشورهای شمال آفریقا، طرحی نو برای هم‌فکری مراکز اسلامی مصر، الجزایر و مغرب با حوزه‌های علمیه شیعه لبنان ارائه داد.
گفتگوهای الندوه اللبنانیه وی در بهار سال ۱۳۴۴، نخستین دور سلسله گفتگوهای اسلام و مسیحیت را با حضور بزرگان این دو دین در مؤسسه فرهنگی «الندوه اللبنانیه» به راه انداخت.