eitaa logo
اخبار جبهه مقاومت
134 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2.9هزار ویدیو
4 فایل
┄┅═✧ اخبار جبهه مقاومت ✧═┅┄ #شبکه_مدیران_جبهه_حماسه_سازان_ایران @Jebhe_News1
مشاهده در ایتا
دانلود
وقتی گزینه‌ها زیاد شود، مخاطب نمی‌تواند از بین آن‌ها انتخاب کند؛ چراکه مدام گزینه‌ها را بررسی می‌کند و در نهایت هم در تحلیل فلج می‌شود.
یک جملهٔ پرتکرار را اینجا هم تکرار می‌کنم: مردم را به‌ انجام‌دادن یک عمل مشخص دعوت کنید و نه بیشتر!
پشت این جملهٔ کلیشه‌ای بین ما فعالان سیاسی هم همین دردسر بزرگ پنهان است. وجود چند دعوت‌ به‌ اقدام (CTA) باعث می‌شود حواس مردم پرت شود و به‌ دلیل فکرکردن بیش از حد، از هدف موردنظرمان دور شود.
پشیمانی مردم، دومین مشکل! وقتی انتخاب‌های مردم زمان انتخاب بیشتر باشد، پس از رای و انتخاب احساس بدتری دارد. چرا؟ استانداردها و انتظارات مردم را خودتان بیشتر کردید. حالا او درگیر این است که گزینه‌های دیگر چقدر بهتر بوده‌اند!
مسئلهٔ مهمی که در نظر گرفته نمی‌شود، زمان و تلاش بیشتر مردم برای بررسی گزینه‌هاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب، وقتی گزینه‌ها زیاد باشد، زمان و تلاش بیشتری هم می‌طلبد. این را بگذارید کنار اضطرابی که زمان انتخاب سراغ مردم می‌رود؛ نکند این گزینهٔ بهتری باشد؟ این یکی چطور؟ آخر هم بی‌نتیجه رها می‌کند.
فرسایش اراده، سومین دردسر تناقض انتخاب! تا حالا دقت کردید افراد شناخته‌شده مثل امام یا حاج قاسم معمولاً یک لباس ساده می‌پوشند؟
شاید دلیل اصلی آن این است که آن‌ها دوست نداشتند (ندارند) خودشان را درگیر انتخاب‌های متنوع کنند؛ آن هم هر روز! مشکل «حالا چی بپوشم؟» واقعاً مشکل ساده‌ای نیست؛ چنین افرادی دوست ندارند وقت و انرژی را صرف آن کنند.
مغز ما به‌علت انجام‌دادن کارهای مختلف از جمله تصمیم‌گیری یا کنترل خود برای جلوگیری از بروز برخی احساسات و اعمال، کم می‌آورد و خودکنترلی ما کمتر می‌شود. به این مسئله «فرسایش اراده» می‌گوییم.
منبع انرژی ما آدم‌ها محدود است. هرقدر تصمیم‌گیری روزانه بیشتر باشد، سریع‌تر منبع انرژی را خالی می‌کنیم.
اصلاً به‌خاطر همین مسئله است که زمان گرفتن رژیم غذایی برای کاهش وزن باید چیپس و پفک‌ را از جلوی چشم برداریم.
فکر کنید در روز مدام بخواهیم تصمیم بگیریم نه، این برای من بد است؛ نباید در آن را باز کنم! بعد از مدتی خسته می‌شویم و رژیم را می‌شکنیم.
همین تصمیم‌گیری‌های کوچک (همین نخوردن‌ها) باعث می‌شود ارادهٔ کافی برای تغییر رژیم غذایی نداشته باشیم و بیندازیم هفته بعد! 😂😂😂
دوستان پِی خستگی ناشی از تصمیم‌گیری را بگیرید، می‌بینید برخی تصمیم‌های بد ناشی از همین خستگی بوده است. شما که نمی‌خواهید تصمیم بد مردم باشید؟
پس در پیام‌ها و پیشنهادهایتان سادگی را حفظ کنید. وقتی مردم بتوانند خیلی ساده و راحت اطلاعات قابل اعتمادی دربارهٔ نامزدهای شما جمع‌آوری کند، راحت‌تر هم می‌تواند گزینه‌های خود را با هم مقایسه کند.
چند ایدهٔ دیگر هم برای شما دارم: ۱_ برای دعوت به اشتراک گذاشتن محتوا، ۲ تا ۳ شبکهٔ اجتماعی مهم را انتخاب کنید و همه را زیر هر پست نگذارید.
۲_ شعار محبوب تشکیلات را برجسته کنید تا بار تصمیم‌گیری را از روی دوش مخاطب بردارید.
۳_ مسیر انتخاب را برای مخاطب هموار کنید؛ چند پرسش مطرح و سپس جواب مطابق به همان سوال ها ارائه کنید.
4_به مخاطب اجازه دهید نامزد تشکیلات را بهتر درک کند؛ مثلاً، از شخصیت شجاع او بگوئید.
امیدوارم یادداشت این امشب برای شما دوستان حزبی و فعالان ستادهای انتخاباتی مفید باشد. خوشحال می‌شوم نظرتان را با بنده باشتراک بگذارید.
مصلحت مانند عدالت در طول شریعت است و نه در عرض آن. تقریر عرضی مصلحت در کنار شریعت بوی تند شرک می‌دهد...
✅ لینک مشاهده عملکرد نماینده ها🔻 ✍ فقط کافیه اسم نماینده شهر خودتون رو وارد کنید و عملکرد ایشان در مجلس را ببینید https://shafanama.ir/نمایندگان-مجلس
از کاندیدای شهرتان بپرسین با راه‌اندازی یه همچین سامانه‌ای برای مشاهده عملکرد نماینده در قضیه اقامه شریعت موافقین؟! که با یه کلیک بفهمیم نماینده‌مان توی مجلس شریعت‌مدار هست یا چه؟! نماینده ما صورتیه یا سرخ؟! سامانه‌ی شریعت‌نما...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رائفی‌پور: از حق خودمون گذشتیم و کاندید نشدیم تا اثبات کنیم چیزی برا خودمون نمیخوایم! پ‌ن: دست شما درد نکنه🌻. فقط جسارتا، کسی با مدرک لیسانس تایید صلاحیت نمیشه و حداقل باید فوق لیسانس داشته باشین و شما ندارین فلذا حقی هم ندارین که ازش گذشته باشین و منتشو بذارین🤓 با تشکر خداحافظ😊
ما با کفار، حتا ایرانی، گفت‌وگو نمی‌کنیم؛ ما کفار را دعوت می‌کنیم...
این دموکراسی‌خواه‌هایی که هنوز احساس مسلمانی دارند می‌گویند: خدا حق تشریع را به انسان وا سپرده است؛ یعنی: پیامبران بازنشست شده‌اند، وحی هم که نمی‌آید، و افسارمان بر شانه‌ی ما نهاده شده است. به این مشرب در فلسفه‌ی سیاست چه باید گفت؟ ...
هن گامی که همه انقلابی باشند هیچ کس انقلابی نیست‌...
نامزد‌های سرخ انتخابات را فهرست کنید و صورتی‌ها را دور بریزید؛ هر کدام از ما باید صبح جمعه با یک سیاهه‌ی سرخ در دست پای صندوق رأی باشیم...
ولایت ولی فقیه از فقاهتش می‌آید یا از فالوورهایش؟ این ریشه‌یی‌ترین چالش معرکه‌ی فلسفه‌ی سیاست در نیم‌قرن اخیر در ایران اسلامی میان مکتبی‌های متشرع و سکولارهای بظاهر انقلابی است...
مرز نهضت از بدعت یک تار مو است: حجت...