eitaa logo
اخبار جبهه مقاومت
138 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.8هزار ویدیو
4 فایل
┄┅═✧ اخبار جبهه مقاومت ✧═┅┄ #شبکه_مدیران_جبهه_حماسه_سازان_ایران @Jebhe_News1
مشاهده در ایتا
دانلود
چند نمونه از ترک‌فعل در دولت سابق که موجب نابسامانی اقتصادی شد قسمت دوم ♦️ در بحث تولید مسکن جهان نیوز با بیان اینکه در دولت قبل توقف ساخت مسکن افتخار بود، افزود: مسکن در ایران خصوصا در دهه 90 حکایتی تراژیک دارد. وزیر راه و شهرسازی که باید یکی از اولویت‌هایش حوزه مسکن باشد به ساخت مسکن اعتقادی نداشت و حتی به این تفکر افتخار می‌کرد. مسکن در اقتصاد کشورهای مختلف جایگاه ویژه‌ای به سبب به‌کارگیری صنایع مختلف دارد اما همین عقب افتادگی سبب شد تا قیمت مسکن به طور سرسام‌آوری افزایش یابد. قشر کمتربرخوردار جامعه که امیدشان به ساخت مسکن دولتی بود با روی کار آمدن دولت‌های روحانی این امید خود را بر باد رفته دیدند. بر‌اساس اطلاعات مرکز آمار ایران از سال 1392 به بعد، میزان ساخت و ساز مسکن با یک سقوط خاص همراه بود، عدم تامین حداقل نیاز 50هزار واحدی ماهانه که از سال 93 شروع شد، زمینه انباشتگی تقاضا در بازار مسکن فراهم کرد. بر این مبنا، انباشتگی تقاضا، افزایش هزینه ساخت و ساز و عدم حمایت مناسب دولت برای تامین مسکن مصرفی مردم در دهه نود موجب شده است تا موضوع مسکن در کشور به یک کلاف سردرگم تبدیل شود. متعلقات این بخش نیز با وضعیت بدی رو‌به‌رو شدند تا جایی که اغلب کارخانه‌های ساخت مصالح ساختمانی، کاشی‌کاری و... با ورشکستگی رو‌به‌رو شدند. https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
چند نمونه از ترک‌فعل در دولت سابق که موجب نابسامانی اقتصادی شد قسمت سوم ♦️در بحث تولید برق میراث خاموشی هم، داستان دیگری است. دهه 90 را دهه رکود سنگین صنعت برق می‌خوانند. موضوعی که در انتهای دولت روحانی با قطعی مکرر برق خود را نشان داد و یکی از میراث‌های این دولت برای دولت رئیسی همین موضوع بود.. با کم‌کاری دولت در سرمایه‌گذاری برای تولید برق، پس از دو دهه کشور دوباره گرفتار خاموشی‌های گسترده در تابستان ۱۴۰۰ شد. پرواضح است که اگر توسعه ظرفیت‌های شبکه برق متناسب با نیازهای کشور نباشد، قطعی برق اجتناب‌ناپذیر خواهد بود. مقایسه مجموع ظرفیت نصب‌شده شبکه نیروگاهی کشور در دولت‌های مختلف نیز نشان می‌دهد طی سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۹ دولت احمدی‌نژاد طی دوره ۸ ساله خود با توسعه ۶۸ درصدی ظرفیت شبکه نیروگاهی کشور رتبه اول را در بین دولت‌های مختلف دارد. پس از آن، دولت خاتمی با توسعه ۶۰ درصدی ظرفیت نیروگاهی کشور در رتبه دوم و دولت مرحوم‌ هاشمی رفسنجانی نیز با توسعه ۵۵ درصدی ظرفیت نیروگاهی ایران، رتبه سوم را دارد؛ اما طی دوره ۸ ساله روحانی ظرفیت شبکه نیروگاهی، تنها ۲۱ درصد توسعه پیدا کرد! https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
چند نمونه از ترک‌فعل در دولت سابق که موجب نابسامانی اقتصادی شد قسمت چهارم ♦️در بحث پالایشگاه ها و ذخیره سازی بنزین از سوی دیگر، ساخت پالایشگاه و ذخیره‌سازی بنزین یکی از اقداماتی است که می‌تواند کمک شایانی به رفع ناترازی بنزین کند و حتی مانع از واردات بنزین برای حل این معضل شود. صادرات فرآورده‌های نفتی و جلوگیری از خام‌فروشی نیز از جمله محسنات پالایشگاه‌سازی است. پالایشگاه سازی از جمله برنامه‌های مهم کشورهای در حال پیشرفت است. به طور مثال طبق آماری که در شهریورماه سال جاری منتشر شد در آسیا ۴۷ پروژه جدید پالایشی در مرحله ساخت یا برنامه‌ریزی است. از این طرح‌ها ۱۸ پالایشگاه در حال ساخت است و ۲۹ طرح در مرحله طراحی هستند. https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
چند نمونه از ترک‌فعل در دولت سابق که موجب نابسامانی اقتصادی شد قسمت پنجم 🔴 نکته جالب توجه در این است که کشورهایی مانند کره جنوبی، چین و ژاپن و حتی هند که تولید‌کننده نفت خام نیستند و واردکننده آن به شمار می‌روند نیز در این سال‌ها همواره به دنبال ارتقای پالایشگاه‌ موجود و احداث پالایشگاه‌های جدید بوده‌اند. اما در دولت‌های حسن روحانی پالایشگاه‌سازی مضموم بود و «بیژن نامدار زنگنه»‌ پالایشگاه‌سازی را کثافت‌کاری قلمداد می‌کرد. https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
🔰 ادا و ادب انگلیسی 🔸بی بی سی فارسی ضمن انتشار ویدئویی از سفیر انگلیس می گوید: "سفارت بریتانیا در تهران مراسم چهارشنبه‌سوری را برگزار کرد. سفیر و کارکنان سفارت، از روی آتش می‌پرند و قاشق‌زنی می‌کنند. سیمون شرکلیف می‌گوید فرهنگ و رسوم یک ملت بسیار مهم است و انتخاب مردم همیشه قابل احترام است. ‌ آقای شرکلیف معمولا آداب و رسوم رایج در ایران را برگزار می‌کند."
🔸انگلیسی ها آن قدر مبادی آداب هستند که در هند، به گاوها ادای احترام می کردند، چون مورد پرستش هندی ها بود. اما همان انگلیسی ها، به مدت ۱۵۰ سال، دار و ندار ملت هند را چاپیدند. این، ادب انگلیسی است.
🔸بی بی سی می گوید سفیر انگلیس به آداب و انتخاب ملت ایران احترام می گذارد، اما نمی گوید که همین انگلیس؛ 🔻 همین انگلیس کودتا ترتیب داد و دیکتاتور سفّاکی به نام رضاخان را بر حکومت گماشت.
🔻 همین انگلیس ایران را دو بار اشغال کرد و با غارت تمام منابع غذایی، قحطی و قتل عام چند میلیون نفری را سر سفره ملت ایران آورد.
🔻 همین انگلیس گماشته خود (رضاخان) را پس از ۱۶ سال کنار گذاشت و پسر بی کفایت تر و جنایتکار او را به سلطنت گماشت.
🔻 همین انگلیس یک دهه بعد، هنگامی که ملت ایران خواستند نفت را ملی کنند، کودتای آژاکس را با کمک آمریکا علیه دولت مصدق ترتیب داد و اختناق پهلوی را برای ۳۷ سال دیگر تمدید کرد.
🔻انقلاب اسلامی، انتخاب ملت ایران بود؛ اما انگلیس از همان روز اول به کارشکنی و توطئه پرداخت.
🔻دولت تاچر نخست وزیر سابق همین انگلیس در جنگ تحمیلی، به شکل همه جانبه از تجاوزگری و جنایات صدام پشتیبانی کرد.
🔻 همین انگلیس سال ۱۳۸۸ در حالی که ۸۵ درصد مردم (۴۰ میلیون نفر) در انتخابات شرکت کرده بودند، نزاعی را مبتنی بر دروغ تقلب ترتیب داد که هدف آن، فراتر از تضییع رای اکثریت (۲۴/۵ میلیون نفری)، از هم گسیختن وحدت ملی، جنگ داخلی و ویرانی ایران بود.
🔻 همین انگلیس در برجام متعهد شد تحریم ها را بر دارد؛ اما آقای طریف اعلام کرد بیست ماه پس از اجرای برجام نمی توانیم حتی یک حساب بانکی در لندن باز کنیم. تحریم های ضد انسانی -حتی در حد دارو ادامه داد.
🔻 همین انگلیس تیرماه ۱۳۹۸، نفتکش ایرانی را در جبل‌ الطارق توقیف کرد و مادام که نفتکش انگلیسی از سوی ایران توقیف نشد، دست از شرارت و یاغیگری بر نداشت.
🔻 همین انگلیس در تمام این سال ها، میزبان گروه های متعدد تروریستی شده که ملت ایران را در مناطق مختلف کشور به خاک و خون کشیده اند.
🔹خلاصه این که انگلیسی ها در ادای احترام در آوردن نسبت به ملت ها، خیلی مبادی آداب هستند.
مصاف، ارز دیجیتال! این رشته‌توییت جای تحقیق و تفحص فراوان داره تا نسبت موسسه مصاف و صرافی ارز دیجیتال روشن بشه. هیچ قضاوتی نمیکنیم و فقط از آقای رائفی‌پور میخوایم در راستای همون شعار شفافیت(؟) خودش، درباره این موضوع، و مطالب مطرح شده در این توییت، بطور روشن و صریح، توضیح بده. پیشاپیش از تکرار این کلیشه که من مسئولیتی در نظام ندارم و مکلف به شفافیت نیستم پرهیز کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کمال آباد کرج رو میشه بجای فعال شدن گنبد آهنین نشون داد. 😂😂😂😂😂
آخوند پروانه‌یی اهل رسانه است تا این که اهل رساله باشد. سر هم‌این که نمی‌داند کف جنگ احزاب حجاب، مبنای کنش مکتبی‌های شریعت‌مدار در مهار سکولارهای شریعت‌ستیز ، تحریرالوسیله است و نه عنکبوت مقدس...
عرفی‌سازها اگر با حجت شرعی بی‌گانه نبودند شریعت‌مدارها را با بن‌یادگراها یک‌کاسه نمی‌کردند؛ می‌فهمیدند که شریعت‌مدارها در کنش نرم تا سخت تابع حجت فقهی و متن شریعتند؛ کنش شریعت‌مدارها شرعی است و نه مانند بن‌یادگرایان شخمی و یا مانند عرفی‌ساز‌های شکمی...