eitaa logo
پایگاه خبری فَرّ ایران
139 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
3.2هزار ویدیو
10 فایل
جبهه حماسه‌سازان ایران دبیرکل: حسین مهدی زاده ماموریت ما: نظریه‌پردازی، نظارت بر حاکمیت و کادرسازی در این کانال، خبرهای مهم, تحلیل‌های سیاسی، یادداشت‌های راهبردی و دیدگاه‌های جبهه حماسه‌سازان ایران را دنبال کنید.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ رهبر انصارالله یمن: چرا تحریرالشام برای آزادی مقدس ترین منطقه شام یعنی فلسطین و قدس حرکت نمی‌کند؟ سید عبدالملک بدرالدین الحوثی: 🔸دشمن می خواهد با افزایش درگیری در کشورهای اسلامی مسئله فلسطین را از تمرکز خارج کرده و مسلمانان را تضعیف کند 🔸می خواهند قبل از اینکه ترامپ وارد کاخ سفید شود یک قربانی برای او بکنند.
تمجید یونس زارعیون از اردوغان و خوشحالی از سقوط سوریه ✍ رئیس جمهور ما به همچین جانور های اجازه ملاقات داده بود. خبر مرتبط👇👇👇
✍ یک پانترک تجزیه طلب (که علنا هم به این موضوع افتخار می‌کند) و هتاک به رهبری است، ابتدا به دیدار رئیس‌جمهور می‌رود بعد هم آزادانه عناصر میهن‌ پرست کشور را تهدید جانی می‌کند. ➖در گذشته متنی خوانده بودم که به گذر زمان حقیقت آن برایم واضح تر میشود: «دروغ است که مملکت دست حزب‌اللهی هاست، مظلوم‌ترین ها حزب‌اللهی ها هستند» ➖هزار زن چادری را کتک بزنند، مسئولان ما یک موضع، مشابه مهسا امینی برایشان نخواهند گرفت.
🔺برای روسها رسیدن تروریستها به لاذقیه مسئله مرگ و زندگی هست. سقوط پایگاه روسها در لاذقیه یعنی قطع کامل پای روسیه در خاورمیانه و مدیترانه! شاید روسیه مجبور بشه برای حفظ پایگاه خودش در لاذقیه اندکی از تمرکز خود در اوکراین بکاهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ♨️ صحنه‌ای تلخ از لحظه اعدام یک شهروند سوری با رگبار گلوله به دست گروه های تروریستی در حلب
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ انصاری معاون حقوقی رییس جمهور 🔹یعنی همه مشکلات کشور حل شده و مشکل فقط نبودن اقای ظریف است؟ ✍ همین سوال را ما میپرسیم! آیا همه مشکلات کشور را حل کردید و مشکل فقط بودن ظریف است؟ مگر نه اینکه تمام فشاری که امروز به خاطر ترس از اجرای مکانیسم ماشه بر ما تحمیل شده و ما را وادار به پذیرش مذاکره مجدد کرد که تبعاتش در این برهه از زمان دامنگیر کشور و حتی جبهه مقاومت شده، مرهون بی درایتی و بی کفایتی و ساده لوحی ظریف در امضای برجامیست که نخوانده آنرا امضا کرده است؟ چه اصراری بر حضور فرد بی کفایت و بی درایتی مثل ظریف در بدنه دولت دارید؟ آیا قصدتان آسیب به دولت و ملت و شخص پزشکیان است؟ دوما: اساسا چیزی به نام تابعیت قهری نداریم و دروغ محض است! تا فرد دیپلمات خودش درخواست ندهد امکان اخذ تابعیت برای خانواده اش میسر نیست! یا این موضوع را نمیدانید که معنایش عدم صلاحیت شما در این مسند مهم است و یا میدانید و آگاهانه قصد فریب مردم و نظام را دارید. از لباسی که به تن دارید شرم نمیکنید لااقل از مردم شرم کنید!
خلاصش اینه اگر به مظفرالدین شاه نشونش میدادن با اون همه بی کفایتی و حماقتش امضا نمیکرد اما ظریف امضا کرد. مکانیزم ماشه به این شکل هست هر وقت هر زمان یکی از کشورهای طرف مقابل ایران در مذاکرات برجام، دلش خواست و عشقش بکشه اعلام کنه که ایران برجام رو نقض کرده، پرونده به شورای امنیت برمیگرده! در شورای امنیت اعضا بررسی میکنن که تحریمها برگرده یا همچنان معلق بمونه! جالبش اینجاست اگر همه اعضا شورای امنیت تصمیم بگیرن که تحریم ها همچنان معلق بمونه آمریکا میتونه وتو کنه و تحریم ها مجدد بر میگرده! اما اگر اعضای شورای امنیت تصمیم بگیرن تحریم ها مجدد برگرده دیگه روسیه و یا چین که همیشه به نفع ما وتو میکردن اینجا دیگه حق وتو ندارن چون فقط ادامه تعلیق تحریم به رای گذاشته میشه !😄 یعنی فقط آمریکا در این مورد حق وتو داره! خلاصه اینکه در هر صورت تمااام تحریم ها برمیگرده و حتی امکان اقدام نظامی علیه ایران وجود داره. بعد هنوز یه عده بی خرد و نادان اینجا برای ظریف هورااا میکشن
هدایت شده از Davood Maarefvand
🌸السلام علیک یا حجت ابن الحسن العسکری(عج)🌸 ظهر آدینه بخیر و مبارک  روز ظهور امام مهدی(ع) روز تأویل قرآن است. محدث بزرگ علی بن ابراهیم قمی راوی و مفسر امامی که در دوران امام هادی(ع)، امام حسن عسکری(ع) و غیبت صغری زندگی می‌کرده و محمد بن یعقوب کلینی و علی ابن بابویه قمی (پدر شیخ صدوق) از شاگردان او بوده اند در ذیل آیه هَلْ یَنظُرُونَ إِلاَّ تَأْوِیلَهُ یَوْمَ یَأْتِی تَأْوِیلُهُ (اعراف/۵۳) آیا آنها انتظار تأویل آیات قرآن را دارند؟ آن روز که تأویل آنها فرا رسد؟ اینگونه فرمودند : این آیه درباره حضرت قائم(عج) و روز قیامت است. امام مهدی (ع) مصداق بارز قرآن ناطق است که با آمدن وی همه ِآیات قرآن تفسیر می‌شود، قرآن بر جهان حکومت می‌کند، قرآن از مهجوریت بیرون می‌آید، همه مردم به معارف ناب آن به سرعت دست پیدا می‌کنند و حتی ضعیف‌ترین افراد جامعه به این موهبت الهی خواهند رسید، ان شاءالله. اللّهم عجّل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنی من خیر اعوانه و انصاره والمستشهدین بین یدیه 🌸 به امید آن روز - معارف وند🌸
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. حتی اگر حتی اگر جفا کند می‌شود! منتخب اکثریت رای دهندگان، قصد دارد به حرامزاده‌ اثبات کند دنبال نیست! .