.
♻️ چه کسی متهم جابجایی آرای نمایندگان است؟
🔰حمید رسایی: یک روز پس از افتتاحیه مجلس، انتخابات هیأت رئیسه مجلس برگزار شد اما در همان ابتدا مغایرت آرای نمایندگان با تعداد کارتهای توزیع شده، سبب شک و تردید برخی از نمایندگان ازجمله بنده شد.
اکنون سئوال این است که چگونه بعنوان مثال فقط به یک کاندیدا ۴۱ رأی اضافه شده؟ چطور آرای دو نماینده (رسایی و متفکر آزاد) کم شده اما آرای بقیه اضافه شده؟ اگر درتجمیع آرای برگهها اشتباه شده و مثلا یک برگه دوبار شمارش شده، باید آرای همه به یک اندازه اضافه شود، نه اینکه آرای دو نفر کم شود و برای بقیه اضافه شود آن هم نه به یک اندازه بلکه بصورت متفاوت اضافه شود!
هشت نفر از نمایندگان برای شمارش آرا از طرف هیأت رئیسه سنی دعوت شدهاند، چه کسی این هشت نفر را انتخاب کرده بود؟ آقای بروجردی گفت که این افراد را مدیرکل هیأت رئیسه (ابراهیم رسولی) انتخاب کرده است. چون شخصا در هنگام بازشماری حضور داشتم، روشن است که همه اتفاقات در زمان شمارش رخ داده و در برابر اسم برخی افراد، علامت اضافه زده شده و آرای آنها رفته بالا!
این هشت نماینده که شمارش آرا به عهده آنها بوده و همچنین مدیرکل هیأت رئیسه باید پاسخگو باشند و باید بررسی شود چه اتفاقی رخ داده. چه کسی به هنگام شمارش یا پس از آن، این تغییر را ایجاد کرده است.
اگر آقای قالیباف این موضوع را رسیدگی کرد که مطابق بند ۱۱ ماده ۲۲ وظیفه اوست، علامت سئوالی روی ایشان نیست اما اگر از این کار استنکاف کرد، چون مدیرکل هیأت رئیسه و برخی از نمایندگان مثل آقای آزادیخواه از نزدیکان ایشان هستند.
🔺حمید رسایی
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ تذکر رسایی به رئیس مجلس درباره انتخابات هیأت رئیسه:
آقای قالیباف شما میگویید که نمایندگان آرا را شمارش کردند، سئوال اصلی از همان هشت نمایندهای است که آرا را شمارش کردهاند، سئوال اصلی از مدیرکل هیأت رئیسه مجلس است... باید مشخص شود چه کسی آرای نمایندگان را تغییر داده است!
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
.
♻️ آیا رهبر انقلاب از نمایندگان مجلس خواستهاند که در برابر تخلفات روشن و بیّن قانونی مثل افتضاح انتخابات هیأت رئیسه و اضافه کردن ۴۱ رأی به آرای یکی از اعضای هیأت رئیسه سکوت کنند؟! آیا رهبر انقلاب از نمایندگان خواستهاند که در برابر نقض صریح قانون اساسی کوتاه بیایند؟! آیا وظیفه نماینده غیر از این موارد است؟ چرا برخی نمیفهمند یا خود را به تغافل میزنند؟!
حمید رسائی
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
🔻اگر این صحنهها در ایران بود...
🔻این چند روز که عکسها و فیلمهای ضربوشتم دانشجویان آمریکایی در رسانههای خارجی سانسور میشود، نخستین سؤالی که به ذهن میرسد این است که اگر این تصاویر مربوط به ایران بود، روایت ماجرا چطور شکل میگرفت!
ضربوشتم وحشیانه دانشجویان و حتی استادان دانشگاه در حالی است که مطالبه معترضان تنها توقف جنایت در غزه است اما همین را هم تحمل نمیکنند.
600نفر را تا روز شنبه دستگیر و دهها نفر را تحقیر كردند و زیر باد کتک گرفتند؛ تا آنجا که مجبور شدند خونهای ریختهشده دانشجویان را با ماشین آبپاش شستوشو دهند بلکه آثار جنایت پاک شود. اما تمام رسانههای اصلی این خروش بیسابقه را سانسور کردهاند.
🔻تا اینجا آزادیبیان به روایت آزادی آمریکایی است؛ اما بیایید فرض کنیم كه این ماجرا در ایران اتفاق می افتاد. آنگاه رسانهها و سیاستمداران غربی و نهادهای حقوق بشری چطور رفتار میکردند؟ این در حالی است که کنشگری دانشجویان اعتراض به وحشیگری ناتمام و بیسابقه رژیم صهیونیستی است و نه اقدامی علیه امنیت ملی کردهاند و نه آسیبی به اموال عمومی زدهاند و نه آدم کشتهاند و نه کف خیابان مأموران را برهنه و سلاخی نمودهاند و نه با گروههای آدمکش و تفرقهافکن و برانداز همکاری کردهاند و یا اجیر آنها شدهاند.
🔻با همه اینها فرض کنید این وقایع در ایران بود؛ آنگاه آنها چه رفتاری میکردند؟
1⃣یکم؛ تمام رسانههایشان بهخط میشدند تا شب و روز عکسها و تصاویر را به کرات بازنشر و تحلیل کنند. اگر هم تصویری پیدا نمیکردند از عکسهای گذشته یا ساختگی یا تصاویر تجمعات دیگر کشورها استفاده میکردند.
2⃣دوم؛ از فرصت استفاده و تمام گروههای آدمکش و تروریست و اراذل و اوباش را بهصف میکردند تا وارد کشور شوند یا از گوشه و کنار شهر جمعشان میکردند تا تجمع دانشجویان را تبدیل به شورشی علیه امنیت کشور كنند.
3⃣سوم؛ تمام مسئولان و سیاستمداران در ردههای مختلف در دیگر کشورها را رديف میکردند تا اين تصاویر را محکوم کنند. از دولتها درخواست میکردند با ایران قطعرابطه کنند و نهادهای امنیتی ایران را تروریستی بنامند.
4⃣چهارم؛ تمام سلبریتیها باید بهصف ميشدند و موضعگیری ميكردند. هر سلبریتیاي هم اعلام موضع نميكرد بهصورت مجازی به او حمله ور میشدند تا از سر ترس سخن بگوید و ساکت نباشد. هر میزان هم لازم بود پول خرج میکردند .
5⃣پنجم؛ هر زمان اعتراضات از دایره اخبار خارج ميشد و به سمت آرامش پیش ميرفت با ریختن خون چند بیگناه آن را شعلهور میساختند. حتي اگر لازم بود، در کف خیابان مامور امنیتی یا انتظامی یا آدم عادی را نيز سلاخی میکردند و خون میریختند.
6⃣ششم؛ همه نهادهای حقوق بشری را بهخط میکردند تا بیانیه دهند و محکوم کنند و قطعنامه دهند و تحریم جدید وضع کنند.
7⃣هفتم؛ از صفحات آشپزی و آرایشگری و پیجهای فیتنسی و صفحات رقص و جادوگری و شومنی گرفته تا همه اینفلوئنسرها را بهخط میکردند و سکه میدادند تا مطالب آنها را بازنشر کنند و این احساس ایجاد شود که تنها یک صدا بیشتر در جامعه وجود ندارد.
8⃣هشتم؛ عدهای سادهلوح و خودحقیرپندار را هم تحریک میکردند تا کاملا واداده، غرب را تشویق کنند و کشور را متهم به ناکارآمدی و فساد و تباهی کنند. البته برای این گروه خرج نمیکردند؛ آنها خودبهخود همراهند.
9⃣نهم؛ جهت تهییج بیشتر و تحریک احساسات، آثار هنری توليد میکردند و شعر میساختند و موسیقی درست میکردند. اما هیچکس برای دختران و زنان دانشجوی آمریکایی شعر «برای خواهرم، خواهرت، خواهرامون» نمیخواند و با عکسهای آنها فیلم و کلیپ نمیسازد.
🔟دهم؛ و دستآخر تا میتوانستند به اموال عمومی و دارایی شخصی مردم و کشور لطمه میزدند تا ترس و وحشت در شهر حاکم شود و مردم احساس کنند همهچیز از دست رفته است و بهزودی انقلاب میشود. بعد هم تصاویر آن را با ضریب بالا توزیع میکردند تا بگویند قدرت برتر در میدان آنها هستند.
🔻این 10خط اصلی برایتان آشنا نیست؟ یقین بدانید نعل به نعل آن را اجرا میکردند. اما امروز هتک حیثیت دانشجویان آمریکایی را نادیده میگیرند بلکه صدایشان آگاهیساز و روشنگرانه نباشد.
🔻دانشجوی آمریکایی امروز به برکت خونهای پاک غزه در دل تاریکی علمی دانشگاههای نظام سرمایهداری روزنههای نور و روشنایی را میبیند و فریاد میزند و این فریادها بهزودی برای مظلوم عالمگیر و برای ظالم دامنگیر خواهد شد.
همشهری
محسن مهدیان
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
دکتر رهامی کاندیدای ریاست جمهوری:
"دنبال دولت اجتماعی و توسعهمدارم"
✍ #رضا_قاسمپور
پنجشنبه ۱۰ خرداد ۴۰۳ در معیت تعدادی از دوستان در جلسه هماندیشی دکتر "محسن رهامی" از کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری دولت چهاردهم شرکت کردیم.در این نشست چهارساعته پیرامون آخرین وضعیت سیاسی اجتماعی کشور بحث و بررسی صورت گرفته و حاضرین در نشست نقطهنظرات خود را شفاف و صریح به اشتراک گذاشتند.
در ادامه دکتر رهامی ضمن استقبال از نشست با فعالین سیاسی اجتماعی دیدگاههای خود را در خصوص مسائل کلان کشوری و حوزه اجرا تبیین کرده و لابهلای توضیحاتش به سوالات متکثر و متنوع حاضرین پاسخ گفتند.
🌀انتخابات؛ فصل خرمن سیاسی
در ۲۶ سالگی به همراه رهبر معظم انقلاب نماینده دور اول و دوم مجلس بودم. ۱۸ سال حاکم شرع استانهای زنجان و قزوین، دو دوره معاون پارلمانی وزیر علوم، دانشیار حقوق دانشگاه تهران و سالها تدریس و تحقیق در پنج قاره جهان آمادگی لازم را برای پای گذاشتن در عرصه خطیر انتخابات را برایم فراهم کرده است. با مطالعات میدانی در جریان مشکلات کف جامعه هستم و معتقدم که با همین امکانات و با همین اختیارات فعلی نیز میتوان جامعه را بهتر از وضعیت فعلی اداره نمود.
ما با دارا بودن منابع عظیم نفت و گاز و معادن و... یکی از ثروتمندترین ملتها هستیم، ولی به دلیل سوءمدیریتها، اختلاسها و تحریمهای بینالمللی مملکت را با تنگنای جدی مواجه کردهایم.
انتخابات فصل خرمن سیاسی است و انتخابات ریاست جمهوری فرصتی برای به نمایش گذاشتن جمهوریت نظام است.
🌀بسط عدالت جنسیتی و حقوقاقوام
در صورت کسب توفیق خدمت، دولت من دولت اجتماعی و توسعهمدار خواهد بود. توسعه نهادهای اجتماعی، ایجاد فضای مناسب برای فعالیت این نهادها، بسط امنیت اجتماعی، پذیرش تنوع قومی و فرهنگی با حفظ کلیت نظام، ایجاد زمینه مشارکت ملی، تمرکز زدایی و حرکت به سمت نوعی از فدرالیسم بخشی از برنامهها و اهداف من در صورت انتخاب خواهد بود. عدالت جنسیتی و مذهبی را پیاده میکنم. نصف کابینه خود را به زنان اختصاص میدهم. دولت ملی یعنی اقوام و مذاهب باید در اداره کشور نقش داشته باشند.
🌀 آموزشوپرورش به سبک قاجاری
در خصوص آموزش و پرورش برنامههای کشورهای موفقی مثل فنلاند و ژاپن مطالعه شده است. حوزه آ.پ از نظر من اهمیت زیادی دارد زیرا مجموع دانش آموزان، خانوادهها و معلمان حدود چهل میلیون نفر میشود. اگر هدف توسعه پایدار داریم، باید نیروی انسانی مناسبی تربیت کنیم. تاکنون به جایگاه آ.پ توجه کافی نشده است. معتقدم آموزش و پرورش ما مثل دوران قاجار اداره میشود. به معلم چون کارمند دیده میشود در حالیکه معلم محور اصلی توسعه فرهنگی است و باید قانون مخصوص معلمان داشت.
🌀اولویت کسبوکار و عدالتآموزشی
در حوزه دانشگاهها بر اساس نقشه جامع علمی کشور، برنامه علمی متناسب با شرایط روز در حال نهایی شدن است. در این برنامه به عدالت آموزشی توجه شده است. اکنون حدود پنج میلیون فارغ التحصیل دانشگاهی داریم که دنبال کار هستند. در این برنامهها به این مشکلات توجه کردهایم. باید زمینه نگاه داشتن نخبگان در کشور را ایجاد کرده و در مرحله بعد نخبگان علمی خود را به کشور بازگردانیم.
🌀آسیبهای اجتماعی و محیط زیست
حل مشکلات صندوقهای بازنشستگی، توسعه دولت الکترونیک و بوروکراسیها، اصلاح الگوی مصرف، افزایش بهره وری، کاهش خام فروشی و تولید ارزش افزوده، تقویت بیمه بیکاری، تولید انرژی پاک، حل مشکل کمبود آب و اصلاح الگوی کشت، تعامل علمی و سیاسی با دنیا بر اساس چارچوبهای کشور، مقابله با آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، مقابله با آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد و مهاجرت و حاشیه نشینی، توسعه متوازن و تامین عدالت اجتماعی، کوچک کردن دولت، ارزان کردن هزینههای دولت و کاهش تشریفات در دولت، توسعه اختیارات شورای شهر، واگذاری اختیارات از مرکز به شهرها بخشی دیگر از برنامه های من است.
🌀یارانه تنها راهحل مشکلات نیست
بخشی از مشکلات اقتصادی کشور به حوزههای دیگر بر میگردد وقتی نمی توان با FATF و نظام اقتصادی جهانی کنار بیایید، منابع مالی شما در کره و چین بلوکه میشود. وقتی امنیت سرمایه تامین نمیشود سرمایه داخل به خارج سرازیر میشود. یارانه تنها راه حل مشکلات نیست. باید تورم کنترل و سرمایه جذب شود. آخرین تکنیک و علم را باید وارد کشور کنیم تا محصولات خود را صادر کنیم.
🔻رسانههای آزاد حلقه پیشرفت جامعه
🔻کنترل فساد با نهادهای نظارتی قوی
🔻اساستبعیض از خانواده و آ.پ است.
🔻اصلاحطلبان تریبونی ندارند.
🔻دولت ملی یعنی توزیع عادلانه مواهب
🔻احتمال کم در امور مهم منجز است.
🔻امور سیاسی اقتضائی است.
🔻وکالت سنگینترین پروندههای نظام
🔻انتخابات پیشانی جمهوریت است.
🔻قومیتها خودِ ایران هستند.
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
♨️امروز شاهد اعتراض آقای رسایی در صحن مجلس نسبت به اتفاقی که در خصوص شمارش آرا افتاد بودیم و دیدیم که با بازشماری آرا نتیجه تغییر کرد و حتی افرادی هم جابجا شدن و متوجه شدیم حق با ایشون بود!
اما معلوم نیست چرا بعضیها بجای حمایت از این حرکت انقلابی آقای رسایی در مواجه با یک تخلف آشکار، با برداشت غلط از فرمایشات رهبری معظم اقدام این نماینده متدین و انقلابی رو مصداق برهم زدن آرامش در مجلس معرفی میکنن!
یعنی چی واقعا؟!
این افراد چه نگاهی به رهبری معظم دارند که تصور میکن نظر ایشون این هست که نمایندگان و مسئولین هر کجا فسادی یا تخلفی مشاهده کردن بنا به مصلحت نظام باید سکوت کنن تا آرامش به هم نخوره!
چه بلایی به سر بعضی از ما اومده که ناحق رو حق و حق رو ناحق میبینیم و بجای برخورد با فاسد، نوک شمشیر رو به سمت اعتراض کنندگان به فساد گرفتیم.
خدا نگذره از افرادی که با تزریق این نوع تفکر مسموم و بستن دهان حق گویان، حاشیه امن برای بعضی افراد متخلف و فاسد ایجاد میکنن.
واقعا فرق این اتفاق ناخوشایند، با اتفاقی از نوع چای دبش چیه؟
اونجا پول جابجا شد اینجا رای!
چند روز دیگه زمان انتخاب کمسیون هاست و بعدش انتخاب وزرا و... اگر مجدد شاهد تکرار این نوع اتفاق ناخوشایند بودیم چی؟
نمایندگان حق طلب باید سکوت کنن چون ممکنه تنش ایجاد بشه؟!
واقعا خط و ربط این نوع تفکر مسموم از کجاست؟!
پس چرا اینقدر به اوضاع اعتراض میکنیم؟
حالا که یک نفر شیرمرد پیدا شده و با خود انتحاری جلوی این رویه غلط ایستاده چرا نباید مورد حمایت ما مردم قرار بگیره؟
واقعا چرا بعضی از ما نسبت به شب اول قبر و پاسخگویی در برابر پروردگار بی اعتقاد شدیم.
خداوند عاقبت ما رو ختم به خیر کنه تا شرمنده روی رسول الله(ص)نباشیم.
نویسنده: ناشناس
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
«علی لاریجانی» با این توییت ظاهرا کاندیداتوری خود را اعلام کرد: بدون شما به مقصد نمیرسیم
🔹لاریجانی مقصد اول خود را روی نقشه وزارت کشور و مقصد دوم را پاستور تعیین کرده است.
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
مزین شدن سازمان ملل به تصویر شهید_خدمت
ادای احترام به رئیس جمهور شهید ایران سیدابراهیم رئیسی در سازمان ملل
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ علی لاریجانی وارد ستاد انتخابات شد
🔹علی لاریجانی در دقایق اولیه دومین روز ثبتنام برای اعلام نامزدی در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری وارد ستاد انتخابات شد.
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh