eitaa logo
🚩سوم خرداد🚩
28 دنبال‌کننده
456 عکس
143 ویدیو
3 فایل
تا زمانی که زنده هستیم و توان فعالیت رسانه ای داریم تمام فعالیت های ما در راه آزاد سازی خرمشهر های پیش رو خواهد بود
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مهندس علیخانی
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با توجه به اخبار منتشره درخصوص وضعیت جسمی و روحی سرکار خانم طالبی دارستانی، همسر ایشان که به عنوان یکی از مدافعین حرم و سرباز مدافع امنیتی مرزهای کشور پیام تصویری مهمی رو منتشر کردند . لطفا با دقت ببینین و برای دوستان ارسال کنین ♦️ میجنگیم، ذلت نمی‌پذیریم ... ♦️ ♦️ @rasool_alikhani
✍پست منان رئیسی نماینده مجلس در مورد خانم دارستانی خاک بر سرتان با این نوع اسلامتان! 🔺️در کمال تاسف و تحیر مطلع شدم که سرکار خانم طالبی دارستانی (دختر شهید دارستانی)، ساعتی بعد از احضار توسط دادسرای امنیت (به دلیل حضور و سخنرانی ایشان در تجمع حجاب و عفاف و بازجویی بی‌ادبانه توسط برخی نیروهای امنیتی و قضایی) دچار حمله شدید عصبی و سکته شده‌اند و اکنون در بیمارستان بستری هستند. اینکه کار جریان نفوذ و نفاق در جمهوری اسلامی به جایی رسیده که نیروهای انقلابی و مطالبه‌گران منویات رهبری را اینچنین مورد هتاکی و بازجویی قرار می‌دهند حقیقتا جای تاسف دارد. 🔺️آقایان! آیا واقعا در این شرایط بغرنج اقتصادی و معیشتی که عده‌ای زالوصفت، معیشت مردم را گروگان گرفته‌اند رسالت خود را به جای تمرکز بر مفسدان اقتصادی، برخورد با نیروهای انقلابی و مطالبه‌گران حجاب می‌دانید؟! و آیا اوج بصیرت شما این است که در چنین شرایط بغرنجی، سنگها را ببندید و سگها را رها کنید؟! 🔺️به بدنه متدین و دلسوز نهادهای امنیتی و قضایی توصیه می‌کنم که هرچه سریعتر تکلیف خود با این جریان نفاقی که در نهادهایشان نفوذ کرده را مشخص کنند، وگرنه دیری نمی‌پاید که این جریان فاسد، خود آنها را نیز می‌بلعد! به این جریان فاسد مثلا مدعی اسلام که آبروی اسلام و جمهوری اسلامی را برده‌اند هم عرض می‌کنم که خاک بر سرتان با این نوع اسلامتان! اگر اسلام این چیزی است که شما مدعی آن هستید پس من مسلمان نیستم 🚩سوم خرداد🚩»
وضعیت اقتصاد و معیشت مردم و حکمرانی فرهنگی عیناً به زمان پهلوی برگشته با تبلیغات مضحک و کلیپ های وطن پرستانه و ای ایران خواندن نه شکم مردم سیر میشود و نه جلوی رفتن فرهنگ به قهقرا گرفته خواهد شد پهلوی هم تا روز آخر فکر میکرد تا صد سال دیگر حکومتش باقیست حکومتی که در آن هرزگان فرهنگی آزاد و قاتلان جان برکفان اسلام و نظام مثل آرمان و روح الله مورد رافتند و امثال طالبی دارستانی مثل یک برانداز بازجویی میشود سرهنگ جوانمردی ها در انتظار چوبه دارند ،یعنی آرزوی براندازانی چون مصی پولی نژادها محقق شد یعنی رژیم چنج پیش از آمریکا و متحداندش ،خود کارگزاران نظام زحمت چنج رژیم را کشیدند انقلاب بدست نااهلان افتاده چه بخواهید بپذیرید چه نخواهید یا حق 🚩سوم خرداد🚩»
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 دکتر سیدیاسر جبرائیلی: بانک‌های خصوصی را منحل و انفال را ملی کنید! 🚩سوم خرداد🚩»
لیبرال‌های ریشو، متعصب‌تر و سخت‌گیرتر از لیبرال‌های بی‌ریش، به اصول لیبرالیسم عمل می‌کنند. در منطق اینان، قیمت بنزین نه یک متغیر اقتصادی که چوب تنبیه انسان‌هاست و انسان،یک عنصر بی‌روح و فقط یک عدد در مدل است. اینان همان منطق بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول را تکرار می‌کنند، فقط با واژگان و ظاهر دینی و انقلابی. به‌جای آن‌که بپرسند چرا شغل و کسب درآمد در مرکز متمرکز شد، چرا مسکن و زمین گران شدند و مردم مستضعف به حاشیه‌ها تبعید شدند و چرا حمل‌ونقل عمومی زمین خورده و وجود ندارد و... انگشت اتهام را می‌گیرند سمت همان تضعیف شده و کارمندی که برای کسب نان حلال به اجبار باید ۱۲۰ کیلومتر راه را طی کند. اگر عینک عدالت به چشم بزنیم واضح است که این انسان مقصر نیست و آینه‌ی بی‌عدالتی ساختارهای ماست. اگر عدالت را جدی بگیریم، باید اول شهر، مسکن، حمل‌ونقل و توزیع فرصت شغلی را اصلاح کنیم، بعد مردم را موعظه‌ی «اصلاح سبک زندگی» کنیم؛ و در واقع این همان گرفتاری ما در قضاوت‌های لیبرالیسم است، فقط با عبا و عمامه و ریش. @hzamanim
طبقه ناجی؟! • شکل گیری طبقه متوسط در برخی کشورهای اروپایی، به محدود کردن اشراف و سلطنت و رخ دادِ "مشروطیت" انجامید. این، شعار شد که "بدون بورژوازی، دموکراسی نداریم"! • غربزده های ایران این حرف را رها نکردند و به زبان های مختلف تکرار می کنند. اخیراً دکتر سریع القلم با لحنی توهین آمیز و دفاع روزنامه سازندگی از ایشان! • در حالیکه در همان تاریخ اروپا هم ثابت شد: طبقه متوسط، "همیشه دنبال منافع خود" هست؛ اما منافعش همیشه از "دموکراسی" نمی گذرد. مثلا از ترس کمونیسم، موتورِ فاشیسمِ هیلتر و موسولینی و فرانکو هم میشود! حالا اشمیت تئوریزه می کند: "تنها یک دولت اقتدارگرای قوی [بخوانید: هیتلر] می تواند حافظ دارایی های طبقه متوسط باشد"! [بخوانید!] موتورمتحرکِ "استعمار" نیز همین طبقه بود! در آسیا هم حافظ "الیگارشی های عربی"، همین طبقه است! • پس هیچ ملازمه ای بین طبقه متوسط و مردمسالاری نیست! از لیبرالیسم، فقط آزادی اقتصادی و بالتبع اخلاقی اش برایشان مهم است؛ با آزادی سیاسی بشود یا سلطنت و فاشیسم فرقی نمی کند! • دقیقا از اینجا هم "ضد انقلاب"اند؛ چون برای انقلاب، آزادی سیاسی مهم است و بر آزادی اخلاقی (بی بند و باری) و اقتصادی قیدهایی می زند! • مشکل این روشنفکران فقط در انتخاب مسئولان از طبقات محروم نیست، بلکه انتخاب کردن و "رای دادن طبقه محروم" هم هست! انتخابات ۸۴ و ۸۸ را دقیقا از هر دو جهت بد می دانند. انتخاباتهایی با کاهش مشارکت محرومین و رای دادن بیشتر بالاشهری ها (برخی انتخابات های پس از آبان۹۶) برایشان دموکراسی تر است ولو مشارکت زیر ۵۰٪ باشد! محسن قنبریان 🚩سوم خرداد🚩»
♦️ضرب‌الاجل ترامپ برای زلنسکی 🔹رسانه انگلیسی گزارش داد دولت آمریکا به رئیس‌جمهور اوکراین تنها «چند روز» فرصت داده تا به پیشنهاد صلح ایالات متحده که شامل تبادل سرزمین با روسیه می‌شود، پاسخ دهد./ایسنا
♦️زلنسکی: قدرت بازپس‌گیری سرزمین‌ها را نداریم رئیس‌جمهور اوکراین: 🔹امروز، ما قدرت یا حمایت متحدان خود را برای بازپس‌گیری کریمه و سایر سرزمین‌های تحت کنترل روسیه نداریم. 🔹فردا، اوکراین قصد دارد یک طرح صلح را به ایالات متحده تحویل دهد. اگر روسیه نیز آماده باشد، اوکراین آماده آتش‌بس در حوزه انرژی است.
♦️جنگنده های آمریکایی وارد آسمان ونزوئلا شدند 🔹نیروی دریایی آمریکا پرواز جنگنده‌های اف۱۸ را نزدیک ونزوئلا تایید کرد 🔹جت‌های ناو هواپیمابر یو اس اس جرالد آر. فورد در حال انجام عملیات پروازی بر فراز دریای کارائیب هستند. 🔹نیروهای نظامی آمریکا در منطقه برای پشتیبانی از عملیات نیزه جنوبی، تحت هدایت وزارت جنگ برای حفاظت از میهن در این منطقه مستقر شده‌اند https://rubika.ir/Akhbarefori/BEFEFGHBFHBGCEDJ 🚩سوم خرداد🚩»
ما حتی اگر مسلمان نباشیم، دغدغه تربیت فرزندانمان را داریم. آن بی‌شرف می‌گوید این مطالبات سیاسی است، این بی‌شعور می‌گوید اینها چرا فریاد وااسلاما سر می‌دهند؟ آن بی‌عرضه هم که سنگ را بسته و سگ را باز کرده است.. ان‌شاءالله مادر همهٔ شهدا (علیهاالسلام) خود بین ما و آنها [و نوچه‌هایشان] قضاوت خواهد کرد. ✍️امید شمس آذر 🚩سوم خرداد🚩»
هدایت شده از مجلس نیوز
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با حذف ارز ترجیحی برنج وارداتی باید دست دلالان از بازار برنج قطع شود کشوری، نایب‌رئیس دوم کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی ✅اخبار مجلس شورای اسلامی👇 https://eitaa.com/joinchat/2708275222Cce409e5184