eitaa logo
🚩سوم خرداد🚩
28 دنبال‌کننده
456 عکس
143 ویدیو
3 فایل
تا زمانی که زنده هستیم و توان فعالیت رسانه ای داریم تمام فعالیت های ما در راه آزاد سازی خرمشهر های پیش رو خواهد بود
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ظهوریان: پرونده‌ها ابهامات زیادی دارد؛ اکبر طبری با ۳۰ سال حکم قطعی آزاد شده، مالک متخلف بانک آینده راست راست راه می‌رود و به ریش مردم می‌خندد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در صحن علنی مجلس: 🔹آقای اکبر طبری که ۳۰ سال حکم قطعی داشت، حالا آزاد شده و هیچ توضیحی برای مردم ارائه نشده است. 🔹مالک متخلف بانک آینده همچنان آزاد است و راست راست راه می رود و به ریش مردم می خندد. 🔹به چه نحوی فرار متهمان اصلی پرونده چای دبش انجام شده است و چه توضیحاتی به مردم داده شده؟ 🔹تا زمانی که مبارزه با فساد در کشور خودمان را حل نکنیم، مبارزات و همکاری‌های بین‌المللی نمی‌تواند مشکلی را از ما برطرف کند. @shahraranews
هدایت شده از جارچی همدان
736.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 راهپیمایی مردم همدان در محکومیت اغتشاشات عضو بزرگترین کانال همدانی‌ها باش 👇 https://eitaa.com/joinchat/977272832Cf46766fe2c
دوگونه کفتار وجود دارد یک گونه‌ چهار پا هستند و در حیات وحش زندگی می کنند اما گونه دیگر کفتار ها دو پا هستند و فقط در ایران یافت می شود از خصوصیات منحصر به فرد این گونه از کفتارها این هست که فقط هم نوع خود را تکه پاره می کنند یک نمونه از عملکرد این گونه کفتار در فیلم مشاهده می شود
🚩سوم خرداد🚩
دوگونه کفتار وجود دارد یک گونه‌ چهار پا هستند و در حیات وحش زندگی می کنند اما گونه دیگر کفتار ها دو
باید هم وقیحانه هر غلطی بکنند چون دلشان به رافت مسئولین رئوف مان قرص است آخرش مثل قاتلان شهید آرمان ،دیوان عالی حکمشان را نقض و با وثیقه آزاد میشوند یا امثال ولایتی و پزشکیان شفاعتشان را میکنند اقتدار دهه شصت باید احیا شود تا امنیت بازگردد.
⭕️ بدون اغماض با اغتشاش‌گران برخورد خواهیم کرد 🔹دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان، با صدور بیانیه‌ای رسمی ضمن تأکید بر شرایط حساس کنونی کشور، اعلام کرد: هرگونه حضور در تجمعات غیرقانونی با اقدامات هنجار شکن اعم از اخلال در نظم عمومی، تخریب اموال، تمرد در برابر مامورین، فراخوان و دعوت به تجمع غیر قانونی، توهین، تهدید، آتش زدن اموال، جرم بوده و برخورد قاطع دستگاه قضایی را در بر خواهد داشت. وی همچنین از خانواده‌ها خواست با مراقبت و کنترل فرزندان خود مانع حضور آنان در تجمعات غیرقانونی و مخل نظم عمومی شوند. 🔻 مشروح خبر: https://ostanha.tabnak.ir/00562R حقیقت همیشه تابناک است 🆔 @Tabnak_lorestaan
✍️محمد صادق کوشکی. ⭕️ از حافظان امنیت حمایت کنیم! 🔹پنج شنبه شب گذشته(۱۴۰۴/۱۰/۱۱)، حمله‌ای تروریستی به یک پایگاه‌ انتظامی شهرستان ازنا رخ داد که بر اساس فیلم‌های منتشره توسط اغتشاشگران، گروهی از عناصر آموزش‌دیده با سلاح و تجهیزات مربوطه،مجری این تهاجم بوده اند. 🔹نیروهای پلیس در واکنش به این حمله،مطابق وظایف قانونی خود،پیش از هرگونه اقدام قهری،با دعوت به آرامش، هشدار قانونی و روش‌های بازدارنده غیرخشونت‌آمیز تلاش کرد تهاجم را مهار کنند. 🔹با این حال،تداوم حمله و بی‌توجهی مهاجمان به هشدارها و تلاش برای تصرف پایگاه و سرقت تسلیحات آن شرایطی را رقم زد که مدافعان امنیت برای مقابله با آن ناگزیر از بکار گیری سلاح گرم در مواجهه با تروریستها شدند و در نتیجه تعدادی از مهاجمین به هلاکت رسیده و مجروح شدند. 🔹این اقدام شجاعانه پلیس،در مسیر انجام وظیفه و دفاع از امنیت عمومی شایسته تقدیر و تکرار است و لازم است فرماندهان عالی پلیس با تمام توان از عوامل این حرکت غیرت مندانه،حمایت نموده و دست نیروهای انتظامی در سراسر کشور را برای تکرار چنین عملیات‌های قاطعانه ای باز گذارده و مانع بسته شدن دست مدافعان امنیت توسط معدود نیروهای مسئله دار یا ناآگاهِ وزارت کشور یا قوه قضائیه شوند! 🔹عوامل پلیس در لرستان با این اقدام بجا و شجاعانه نشان دادند که حافظان امنیتِ جامعه در برابر تروریست های اجاره ای رژیم صهیونی،تماشاچی نیستند اما برای تکمیل این حرکت درست، لازم است فعالان رسانه ای جبهه انقلاب به صورت گسترده از این اقدام حمایت نموده و از فرماندهی پلیس و رئیس دستگاه قضا،تداوم چنین اقداماتی را مطالبه کنند. ▪️نباید اجازه داد تجربه تلخ پلیس شرافتمند و فداکار سرهنگ جوانمردی (فرمانده ناحیه انتظامی بندر انزلی در زمان آشوب‌های ۱۴۰۱)تکرار و دست مدافعان امنیت به دست عده ای بی اطلاع یا مغرض،بسته شود.
🔻تغییرات نرخ دلار در دوره‌های مختلف ریاست بانک مرکزی/ تفاوت معنادار نرخ ارز در دو دوره ریاست فرزین بر بانک مرکزی
🚩سوم خرداد🚩
✍️محمد صادق کوشکی. ⭕️ از حافظان امنیت حمایت کنیم! 🔹پنج شنبه شب گذشته(۱۴۰۴/۱۰/۱۱)، حمله‌ای تروریستی
تلاش های اغتشاشگران برای حمله به مراکز انتظامی در شهرهای کوچک نشاندهنده فقط یک مورد است. اینکه می خواهند مسلح شوند. یعنی مسلح نیستند. نه اینکه خود یا اربابانشان نخواسته اند مسلح باشند. نتوانستند اسلحه به دست بیاورند. اینجا واقعا باید آفرین گفت به سازمان های امنیتی ایران که طی سه سال گذشته، حفره هایی را که باعث شده بود جوکرها در سال ۱۴۰۱ و در دوران سیاه سید خراسانی فیک، مسلح باشند را ترمیم کرده و چنان با قدرت عمل کردند که اکنون عملا دست پیاده نظام صهیونیسم در ایران خالی باشد. من امیدوارم روند به هلاکت رسیدن سربازان رژیم صهیونیستی چه در ایران و چه در خارج از ایران، حفظ شده و تصاعدی بالا برود. همینجا هم بگویم که فارسی زبانانی که به ندای نتانیاهو لبیک می گویند، ایرانی و هم وطن و فرزند این آب و خاک نیستند.
بسیار کار خوبی میکنه هیچ وقت عذرخواهی نمیکنه و خودش رو بازیچه دست عده ای احمق نمیکنه بسیاری از انقلابیون سال ۱۳۵۷ عنوان میکنند که محمدرضا شاه هم وقتی به تلوزیون امد و عذرخواهی کرد نه تنها مردم معترض راضی نشدند بلکه جسارتشان بیشتر و عزمشان در مسیر سرنگونی حکومت، راسخ تر شد چرا که چنین اقداماتی سیگنال ضعف به شورشی ها و معترضان القا میکند در مصر و تونس و هر جایی که انقلاب شد هم با ضعف نشان دادن حکام ،معترضین جری شدند . نه راضی و خشنود.
جناب آیا افرادی که اخیرا برای حراست دانشگاه‌ها گمارده‌اند را می‌شناسید یا اعتماد به توصیه‌کنندگان کرده‌اید؟ آیا می‌دانید که قبلا در فتنه‌ها چه کرده‌اند؟ از عدم اعتراض رسانه‌های داخلی در این تعویض‌ها نگرانم، مبادا نفت باشند؛ خدای نکرده.
🚩سوم خرداد🚩
جناب #وزیر_اطلاعات آیا افرادی که اخیرا برای حراست دانشگاه‌ها گمارده‌اند را می‌شناسید یا اعتماد به تو
همه چیز را وقتی با یک ماله وفاق توجیه کنی همین میشود و بدتر از این! از ابتدا وفاق دسیسه و حیله ای بود که تیزی نظارت مجلس و قوه قضائیه و دستگاههای اطلاعاتی بر فتنه گران کند شود که شد. وضعیت بازار ارز و تنش های این چند روز ناشی از همین تسامح دستگاه ها با عوامل مساله دار است.