محمد نسیمی - خبرنگار - یه رشته استوری کار کرده بود تحت عنوان #بچههای_بالا
از مجاهدت سربازان گمنام امام زمان در روزهای گذشته گفته بود که خودتون توی تصاویر ببینید و بخونید. (البته من فقط ۱۰ تصویر آوردم)
👈 اما استوری آخرش خیلی خیلی دردناک بود و جیگر آدم رو آتیش میزد. اونجایی که نوشته بود؛
«یه چیز بگم و موضوع بچههای بالا رو ببندم فعلاً ... برخی از اونها بعد از شهادتشون، حتی خانوادهشون هم متوجه نمیشن اینا سرباز گمنام امام زمان (عج) بودند!»
ما ساده میریم و میایم و اصلاً خبر نداریم چه اتفاقاتی داره میافته. این وسط یه عده جوون و پیر، جون و خونشون رو میدن، بینام و بینشون ... شادی روح مطهر شهدای امنیت صلوات
#حمید_کثیری
🔴بعد از سوئد و دانمارک، دیروز در نروژ هم با حمایت پلیس، فردی قرآن را سوزاند
#اخبار_مقاومت_اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید باقری ۲۱ساله و ۵۰کیلویی که
۲۰۰هزار نفر تحت طرحی که او برای آزادسازی خرمشهر ریخت ،حرکت کردند.
این آرامش و این تربیت مربوط به کجاست؟
شهید همت ،شهید کاوه یا شهید کاظمی یا شهید خرازی یا شهید زین الدین اینها همه جوانهایی بودند حدودا رنج سنی شان کمتر از ۲۵ سال بود!
چرا این اعتماد را نمیشود به جوان امروز کرد ،مشکل کجاست؟
بگذارید کمی جوانهایتان مزه سختی را بکشند.
#حلقه_گفتگو
#تصمیم_سازی
@Khanemarefat
📖صفحهٔ 1⃣
♦️... برخی گمان میکنند فقط یکسری شبهات نظری در مورد اثبات وجود خدا و نبوت و امامت و... مردم را تهدید میکند؛ اما اتفاقاً شبهات نظری خیلی وقت است که در حاشیه قرار گرفتهاست و جای خود را به شبهههای عینی و ملموس در زندگی دادهاست؛ یعنی دشمن میخواهد مردم را به این نتیجه برساند که اگر این اعتقادات و احکام و اخلاق الهی حق هم باشد، اما در قرن بیستم کاربرد ندارد و تنها همانطور که همه جهانیان زندگی میکنند، باید زندگی کرد و زندگی بهنحو دیگری ممکن نیست. در واقع میخواهند این دیدگاه را برجامعه حاکم کنند که زندگی بهنحو دیگر «امکان عینی» ندارد. یعنی گرچه سخت خدا و پیغمبرش صحیح است اما در عصر حاضر مجبوریم بهاین نحو زندگی کنیم. لذا شبهات اصلی و اساسی، «شبهات عینی» هستند و نه نظری! یعنی غالب مردم ما علی رغم اختلاف ظواهر و سلایق، به توحید و نبوت و امامت و... اعتقادِ ذهنی دارند و بالاتر از آن، در عزاداریها و مراسم محرم و فاطمیه و رمضان و عرفه و امور خیریه و... شرکت میکنند؛ اما وقتی میخواهند زندگی کنند، احساس میکنند که در عمل، گذران زندگی بهنحو دیگری است.
♦️بهطور نمونه، اولین چیزی که در موضوع جنگ فرهنگی به ذهن عموم خطور میکند، انحراف جوانان است و گفته میشود که ظاهر جوانان تغییر کرده و لاابالی شدهاند و به ظواهر دین توجه ندارند و اهل روابط نامشروع شدهاند. اما دو نوع نگاه به این مقوله، قابل طرح است:
1⃣ گاه میگوییم این جوان نتوانست هوای نفس خود را کنترل کند و شیطان او را فریب داد و نفسِ امارهاش براو غلبه کرد و مرتکب گناه شد.
2⃣ اما گاه میگوییم با توجه به مدلِ اداره معلوم میشود یک محیط و بستر پرورشِ اجتماعی هست که جوانان را به سمتِ گناه میکشاند. این مدل میگوید با نیروی انسانی چطور باید برخورد کرد: ابتدا در مهدکودک و سپس در دبستان و راهنمایی و دبیرستان باید ۱۲ سال درس بخواند. بعد از آن هم باید ۴ سال یا ۶ سال یا ۸ سال در دانشگاه درس بخواند و بعد از کسب تحصیلات و مهارتهای لازم، در حوالی ۲۵ سالگی وارد بازار کار شود تا شغل مطلوبی بهدست آورد. یعنی همه برای تأمین زندگی عملاً باید بر اساس کیفیت خاص از تحصیل و اشتغال حرکت کند. این در حالی است که اگر جوان در یک جامعه دینی مجبور باشد تا سن ۲۵ سالگی درس بخواند و بعد از آن وارد بازار کار شود، در طول این مدت تکلیف نیازِ جنسی و عاطفی او چه میشود؟! وقتی اشخاص در سن ۱۵ سالگی بالغ میشوند، مگر میتوان برای همه آنها نسخهای را پیچید که مربوط به درجات بالای عرفان است و از آنها خواست که در طول ده تا دوازدهسالی که باید برای تحصیلات و کسب مهارت صرف کنند، غرائز خود را کنترل نمایند؟ علاوه بر این که تازه پس از به دستآوردنِ یک موقعیت شغلی مناسب، جوانان باید چندسال کار کنند تا سرمایهای برای تشکیل زندگی بهدست بیاورند.
🔗ادامه دارد...
📖صفحهٔ 2⃣
♦️البته جوامع غربی با این مشکل روبرو نیستند، چرا که آنها برای جوانانِ خود از همان ابتدای بلوغ، فضا و زمینه را برای روابط آزاد جنسی فراهم میکنند و با دایرکردن مکانهای خاصی چون کابارهها و دانسینگها، پارتیها و...، نیاز عاطفی و جنسی جوانان تخلیه میشود. اما در جوامع دینی چه اتفاقی میافتد؟! تحت عناوین جذاب «تحصیل و اشتغال» و این که دین هم بیسوادی و بیکاری را رد کرده، جامعه دچار چالش و دوگانگی میشود و جوانان برای تأمین نیازهایشان به روابط نامشروع کشیده میشوند. ممکن است گفته شود: خانوادهها میتوانند به فرزندانشان کمک کنند تا قبل از اتمام تحصیلات و کار، موفق به ازدواج شوند.» اما باید توجه داشت که مدل ادارهٔ غربی، تعریف فقر و غنی را نیز عملاً تغییر دادهاست. یعنی اگر خانمها ۲۰ سال قبل از این، با گاز پیکنیک غذا طبخ میکردند وهیچ احساس حقارتی هم نمیکردند، امروز اگر در آشپزخانهها گاز رومیزی نباشد، احساس حقارت ایجاد میشود! اگر پدری برای دخترِ خود گاز رومیزی و یخچالِ ساید و ماشین لباسشویی و ماسین ظرفشویی و جاروبرقی و ماکروویو و... تهیه نکند، احساس میکند که او را تحقیر کردهاست. لذا حتی اگر والدینِ زوجها بهآنها کمک مالی کنند، باز هم تهیه چنین زندگی با تمام امکانات هزینهای سنگین خواهد داشت که از عهدهٔ بسیاری برنمیآید. چون معنای فقر و غنی و آبرو و بیآبرویی و احترام و سرشکستگی، در عمل و با تحول در الگوی مصرف، تغییر پیدا کردهاست.
♦️پس سادهاندیشی است که گمان شود صرفاً با توصیه و نصیحت و ارائه اطلاعات دینی به جوانان، آنان به سمت حجاب و ازدواج و... متمایل شوند؛ چرا که ساختارهای تحصیل و اشتغال و نیز تعریف عینی از فقر و غنی و آبرو و سرشکستگی، مانع اصلی در عمل به این احکام است. یعنی بستری که مدل اداره غربی در تمام جهان بهوجود میآورد، نیروی انسانی را در چنین کانالهایی از تحصیل و اشتغال و الگوی مصرف قرار میدهد و این کانالها و ساختارها فضایی برای تحقق احکام ازدواج و خانواده و عفاف باقی نمیگذارد و امکان عینیِ این امور ارزشی را از بین میبرد.
♦️پس جنگ فرهنگی چنین عمقی دارد و باید باور کنیم که دنیاپرستی و دچارشدن به لغزشِ کفر و نفاق، فقط به هوای نفس برنمیگردد. بلکه ائمهٔ کفر ساکت ننشستهاند و اتفاقاً خیلی پُرکار هستند و جاهلیت مدرن، فضای اجتماعی را میسازد که مردم را به عمق ظلمات میبرد: «وَالَّذِينَ كَفَرُوٓا أَوْلِيَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ». خدای متعال تصریح میکند که اولیاء طاغوت، مردم را از نور به سمت ظلمات میبرند.
❓این امر چگونه امکانپذیر میشود؟!
❓آیا با تکتک مردم صحبت میکنند و آنها را فریب میدهند؟!
❓یا اینکه بسترهای اجتماعی میسازند و مردم را در کانالها و ساختارهایی قرار میدهند که خروج از آنها، مساوی با انزوا و محرومیت از آبرو و جایگاه اجتماعی است؟!
🔗ادامه دارد
📖صفحهٔ 3⃣
♦️در واقع دوری از احکام و اعتقادات الهی فقط به هوای نفسِ درونی برنمیگردد؛ بلکه بیش از آن، این محیطسازی و شرایطسازی در اجتماع است که میتواند به زندگی الهی ضربه بزند و هوای نفس را برای تحرکی چندین برابر تحریک کند. لذا نباید دائماً جنگ فرهنگی را منحصر در ماهواره و اینترنت و موبایل و... کرد! حتی اگر فرضشود که ماهواره و اینترنتی وجود ندارد، وقتی تعریف تحصیل و اشتغال و فقر و غنی در عمل -و نه در بحثهای نظری- به مدل ادارهٔ غربی واگذار شود و نسخه جایگزینی ارائه نشود، قهراً بسیاری از جوانانِ دوستدار دین نیز با محاسبه اقتصادی به این نتیجه میرسند که توانِ پرداخت هزینههای زندگی را ندارند و روابط نامشروع و غیرقاعدهمند بسیار ارزانتر است و لذا برای تأمین نیازهای عاطفی و جنسی خود به آن رو میآورند. خصوصاً با توجه به این که بر اساس احکام اسلام در ازدواج، مرد باید نفقه همسر خود را بپردازد که این امر با الگوی مصرف موجود، هزینههای کمرشکنی ایجاد میکند. اما در کشورهای غربی، زن و مرد هردو باید بهصورت اشتراکی خرجِ خانه را تأمین کنند و مرد وظیفهای برای پرداخت نفقه ندارد. یعنی مدل ادارهٔ غربی، احکام انسانسازِ اسلام چون ازدواج و پرداخت نفقه توسط مرد را که موجباتِ رشد او را فراهم میآورد، عملاً بهچالش میکشد. علاوه بر همهٔ اینها، مدل اداره که «تنوع» را مبنای انگیزش قرار داده، این امر را به کالاها محدود نکردهاست بلکه تنوعطلبی در امور جنسی نیز جریان دارد و موجب تضییق فضا برای دوام و پایداری ازدواج میشود.
♦️پس جامعهٔ ما به نسبتی که مجبور شده مدل غربی و ساختارهای آن در بخشهای مختلف از جمله در تحصیل و اشتغال را بپذیرد، مبتلا به ناهنجاریهای ناشی از آن شده و به نسبتی که آن را نپذیرفته و مقاومت کرده است، دین مردم حفظ شده است. اما اگر این روند ادامه پیدا کند و درک از مشکل اصلی ایجاد نشود، خطرات بیشتر شده و ضرباتِ دشمن کاریتر خواهد شد. لذا حساسیتهای متدینین و انقلابیون و مردم باید بر نقطه اصلی متمرکز شود.
🔗ادامه دارد...
📖صفحهٔ 4⃣ (بخش پایانی)
♦️به نظر میرسد شناخت صحیح از «جنگ اقتصادی» نیز بههمین مطلب باز میگردد. جنگ اقتصادی فقط بهاین نیست که روابط بانکی ما را قطع کردند و از صادرات و واردات کالاها ممانعت میکنند. بلکه عمق هجمه اقتصادی دشمن در این نقطه شکل میگیرد که هر کشوری برای دستیابی به زندگی خوب و مرفه و تأمین معیشت مردم باید به تولید ثروت بپردازد اما تولید ثروت، الگوی علمیِ مختص به خود را داراست. یعنی هر کشوری برای تولید ثروت، با تلاش دیگر کشورها مواجه است و باید بر سر تصاحب بازارهای جهانی با آنها رقابت کند. کشورهایی در این رقابت موفق بودهاند که سرمایههای بزرگ وارد کنند و تکنولوژیهای جدید بخرند و با نوسازی خطوط تولید از طریق واردات سرمایه و تکنولوژی خارجی، کالاهای باکیفیت تولید کنند و موفق به تصاحب بازار شوند. در واقع کیفیت کالا به نحوی که توانایی رقابت در بازار جهانی را داشته باشد، به تکنولوژی برتر و خطِ تولید جدید و پیشرفته منوط است. لذا محاسبات مدلِ اداره به مردم و مسئولین ایران میگوید اگر شما هم میخواهید به ثروت دست پیدا کنید، باید از تکنولوژی جدید در کارخانهها استفاده کنید تا کالای باکیفیت و ارزان تولید کنید. اما خریداری این تکنولوژی و استفاده از آن وابسته به سرمایههای بزرگ است و مهمترین صاحبان سرمایه کلان و تکنولوژی برتر، همان کشورهایی هستند که شما را تحریم کردند و روشن است که چنین نیازهای اساسی را برای کشوری که با آنها درگیر است، تأمین نمیکنند.
♦️لذا پنهانی و آشکار دائماً گفتند و میگویند که از شعارهایتان دست بردارید و سخنان غیرواقعی نزنید و واقعیت تولید ثروت و تأمین معیشت مردم در دنیای امروز را بپذیرید! در این صورت است که مشکلاتتان حل خواهد شد. این سخن از زبان برخی مسئولین نیز شنیده میشود؛ البته نه به این معنا که او میخواهد کشور را به بیگانه بفروشد، بلکه محاسباتِ کارشناسی برای اداره کشور است که چنین تحلیلی را به او تحمیل میکند. در مباحث گذشته بیانشد که اگر مقام معظم رهبری حفظهالله خطر «نفوذ» را مطرح کردند و آن را به «تغییر محاسبات مسئولین نظام» تعریفکردند، باید توجهداشت که محاسبات مسئولین نظام در مطالعات کارشناسی و توسط علومی مانند اقتصاد و برنامه ریزی و جامعهشناسی و مدل ادارهٔ کشور تحت تأثیر قرار میگیرد. این علوم و محاسبات، این حقیقت بزرگ را که جمهوری اسلامی در عصر حاضر پرچم توحید و خداپرستی را بهدست گرفتهاست، نفی میکند و همه دستاوردهای انقلاب را شعاری و غیرواقعی میداند و میگوید همه کشورهای دنیا برای رسیدن به رفاه روزافزون متحد شدهاند. فقط شما در این میان لجبازی میکنید و چند وقت دیگر هم ازاین لجبازی دست برخواهید داشت! پس عمیقترین سطح جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی نیز به مدل ادارهٔ مادی و الحادی برمیگردد. ...
📕قیام حسینی در برابر جاهلیت اولی؛ قیام خمینی در برابر جاهلیت مدرن، از صفحهٔ ۲۰۵ تا ۲۱۱
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خرید قولنامهای
🖊دیگه قولنامه ای خرید میکنن به هیچکس هم جواب پس نمیدن
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دالانی رو به پیشرفت
صادرات چه اهمیت دارد و چگونه روی معیشت عمومی مردم تاثیر می گذارد؟
اشتغالزایی، رونق تولید، کنترل نرخ ارز، کاهش تورم، پیشرفت اقتصادی، توسعه فناوری و افزایش کیفیت محصولات از جمله مزایای صادرات است.
بنابراین هرچی بیشتر صادر کنیم وضع عمومی جامعه بهتر میشه و مردم از منفعت صادرات بیشتر بهرهمند میشوند.
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
28.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داروی بیدردسر
خوراندن دارو به نوزادان، خردسالان و حتی سالمندان کار راحت و سادهای نیست. آنها بیقراری میکنند و تاب و تحمل پذیرش دارو را ندارند.
یک شرکت دانشبنیان برای حل این موضوع ایده طراحی و تولید وسیلهای برای حل این مشکل ارائه کرد. ایدهای که منجر به ساخت دستگاهی تحت عنوان نبولایزر اولتراسونیک شد.
دستگاهی که به صورت استنشاقی، دارو را به بیمار نوزاد، خردسال و سالمند تزریق میکند.
این کار هم از مصائب بیمارداری و مراقبت کاست و هم توانست چند جوان دانشبنیان را کنار هم قرار دهد.
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبیعی است که هنگام سیتیاسکن از اشعه ایکس ترسی داشته باشیم. اگر این اشعه برخوردی با اعضای بدن ما داشته باشد؛ آنوقت بیماری و عوارض های خاصی نصیب مان میشود.
راهکار این مسئله استفاده از شیلد است. اما یک شیلدی که هم وزن کمتری داشته باشد و هم از انعطاف خوبی برخوردار باشد.
بچههای دانشبنیان ما توانستند این کار را انجام دهند. کاری که فقط و فقط خودشان توانستند از پس آن بربیایند.
و این یعنی خواستیم و شد حالا اولین در دنیا.
ایرانی فقط باید بخواهد. دنبال این نهاد و اون نهاد هم نباشه. به امید روزهای بهتر.
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ توجه به ظرفیتهای کشور، راه حل مشکلات اقتصادی
🎥 مشکلات اقتصادی که از آن تعبیر کردیم به بیماری، خب عمدهترینش تورّم است، کاهش ارزش پول ملّی است، گرانیهای بیمنطق است، مشکلات بنگاههای تولیدی است، وجود تحریمهای خارجی است -که نقش این تحریمها را نباید نادیده گرفت- و نتیجهی اینها هم سختیِ معیشتِ طبقاتِ پایین و متوسّط است. این بیماریها هست، لکن بنیهی کشور قوی است. چرا میگوییم بنیهی کشور قوی است؟ به خاطر ظرفیّتهای گستردهای که در کشور وجود دارد.
۱۳۹۹/۰۴/۲۲
بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖊به نظرم آخرین قشر از جامعه که باید از زندان رفتن مصون باشن هنرمندان هستن. چه فایده ای دارن که نباید برن زندان ؟؟
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬بیحجاب و هیئت
🖊هیئت عزاداری امام حسین حرمت داره . ایکاش مذهبیهای صورتی که با این مباحث موافق هستن بدونن که دشمن اسلام ازشون راضیه.
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تولیدکنندگان؛ رزمندگان خط مقدم اقتصاد
🎥 عرصهی تولید و رونق اقتصادی و اوج گرفتن ثروت ملّی و رفاه عمومی در کشور، مثل همهی عرصههای دیگر احتیاج دارد به پیشروانی، فرماندهانی، صفوف مقدّمی؛ آن پیشروان و فرماندهان و صفوف مقدّم، شماها هستید؛ شما تولیدکنندگان..
۱۳۹۸/۰۸/۲۸
دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
خانه خراب کن مردم
هر سال با فرا رسیدن فصل جابه جایی،دلالها و برخی از مشاوران املاک با قیمت سازی، آرامش و آسایش مردم را برای سود بیشتر از بین میبرند.
مقابله با دلالی در مسکن و نظارت بر مشاوران املاک یکی از اصلیترین اقدامات برای تامین آرامش مردم است.
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 یکی از پر مغز ترین سخنرانی هایی که در سر تا سر #جغرافیای_مقاومت از ایران تا عراق در این 10 روز دیده شد همین است
حتما وقت بگذارید ببینید؛
میگوید: در زمان جنگ نرم، در زمان انکار خدا، همجنس گرایی، اباحه گری، دروغ، فساد و جنگ اقتصادی، جان خود را کف دست میگذاریم و آبروی خود را زیر پا میگذاریم و صدای خود را برای #جهاد_تبیین رها می سازیم.
زمان ما، زمان آمریکا و اسرائیل و اروپا نیست ، زمان خواری دشمنان است...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
ماشاالله👌
طیب الله انفاسکم🤲
هیهات منا الذله✊✊✊
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
کاری که آخوندی با مسکن کرد
از اوائل دهه 90 میزان ساخت و ساز مسکن با یک سقوط همراه بود. عدم تامین حداقل نیاز 50هزار واحدی ماهانه که از سال 93 شروع شد موجب گردید تا بازار مسکن با انباشتگی تقاضا مواجه شود.
انباشتگی تقاضا، افزایش هزینه ساخت و ساز و عدم حمایت مناسب دولت برای تامین مسکن مصرفی مردم در دهه نود موجب شده است تا موضوع مسکن در کشور به یک کلاف سر درگم تبدیل شود.
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
سید حسن نصرالله: از جاسوس موساد که قرآن را آتش زد، باید انتقام گرفت
🔻دیروز دوباره قرآن در سوئد آتش زده شد و این مسئله نشانگر خیانت و نفاق سوئد و کشورهای غربی است. دیروز هم کشورهای سازمان همکاری اسلامی هیچ موضع قاطعی علیه این اهانت نگرفتند.
🔻از همۀ جوانان مسلمان میخواهم از کسی که قرآن را آتش زده انتقام بگیرند. جوانان! منتظر هیچ کس نمانید، نه سازمان همکاری اسلامی، نه اتحادیۀ عرب، نه دولتها و نه ارتشها. شما باید مسئولیت خود عمل کنید و این ملعونهای جنایتکار را به سزای اعمالشان برسانید.
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسکن؛ اولویت قطعی اقتصاد
مسکن خیلی مسئلهی مهمّی است. اوّلاً خود حرکت در بخش مسکن، ایجاد اشتغال میکند؛ خود ورود در قضیّهی مسکن، برای یک تعداد زیادی از افرادی که کارشناس این مسائل هستند شغل ایجاد میکند. ثانیاً در مسئلهی مسکن، ما وابستگی نداریم به خارج؛ زمین اش مال خودمان است، مصالح اش مال خودمان است، طراحی اینها مال خودمان است. بنابراین، به مسئلهی مسکن باید رسید. ما در قضیّهی مسکن خیلی عقبیم، نتایجش را هم دارید میبینید: قیمت خانه و اجارهی خانه سرسامآور است، مردم واقعاً در زحمتند. یکی از اولویّتهای قطعی در مسائل اقتصادی ، بخش مسکن است.
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
شبیخون بانکها به مسکن
بر اساس برآوردها بخش عمدهی واحدهای مسکونی خالی در اختیار بانکها است.
ورود بانکها به حوزه مسکن، خرید، تملیک و احتکار واحد مسکونی توسط بانکها موجب به هم ریختگی بازار و فشار به مردم شده است.
https://eitaa.com/KAFEMEYDON
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁_فیلم بدون کلام است ...
فیلمی مفهومی ؛ جهت کارکرد مهمترین ابزار #جنگ_شناختی دشمن!!!؟
چیزی که مسئولین ِ مدعی انقلابیگری ؛ نفهمیدند"!!؟
و نوجوان و جوان بی پناه جامعه ما بوسیله آن ؛ شدند سرباز فدائی دشمن!!!؟؟
لطفا تا آخر ببینید !🙏👌👌👌
💚 کانال #شهیدهادی و
#شهیدتورجی_زاده 👇👇
@shahid_hadi124