🔸رهبر فرزانه انقلاب فرمودند:
تأثیر استغفار در یکی از سختترین میدانهای زندگی یعنی میدان مبارزهی آشکار با دشمن است که در این آیهی شریفه، در سورهی مبارکهی آلعمران میفرماید: وَ کَأَیِّن مِن نَبیٍّ قاتَلَ مَعَهُ رِبّیّونَ کَثیرٌ فَما وَهَنوا لِما اَصابَهُم فی سَبیلِ اللهِ وَ ما ضَعُفوا وَ مَا استَکانوا وَ اللهُ یُحِبُّ الصّابِرین، (۱) وَ ما کانَ قَولَهُم اِلّا اَن قالوا رَبَّنَا اغفِر لَنا ذُنوبَنا وَ اِسرافَنا فی اَمرِنا؛یعنی این کسانی که در میدان جنگ [همراه] با پیغمبران مجاهدت میکردند ــ که اینجا ضمناً جهت حرکت پیغمبران هم معلوم میشود؛ تصوّر نشود که پیغمبران در خانهها نشسته بودند، یا مثلاً همیشه در مساجد و معابد و مانند اینها [بودند]؛ نخیر ــ در میدانهای جنگی که پیغمبران میرفتند و با دشمنان مبارزه میکردند، این ربّیّون یا ربّانیّون و خداپرستان و محورهای خداپرستی دعایشان این بود: رَبَّنَا اغفِر لَنا ذُنوبَنا وَ اِسرافَنا فی اَمرِنا وَ ثَبِّت اَقدامَنا وَ انصُرنا عَلَى القَومِ الکافِرین؛(۲) یعنی رابطهی استغفار با جنگ، با ثبات قدم، با نصرت؛ این است دیگر؛ استغفار این جور است. اگر انسان به معنای واقعی کلمه از خدای متعال به خاطر خطاها و کوتاهیها و مانند اینها طلب مغفرت کند و معذرتخواهی کند، خدای متعال جواب میدهد دیگر؛ این، صریح آیهی قرآن است. آن وقت پاسخ خدای متعال به اینهایی که استغفار کردند و به خدای متعال گفتند که ما را نصرت بده، این بود: فَآتَاهُمُ اللهُ ثَوابَ الدُّنیا وَحُسنَ ثَوابِ الآخِرَة؛(۳) قبل از آخرت، در دنیا پاسخ اینها را داد، به خاطر استغفاری که کرده بودند. پس درس قرآن شد مدد گرفتن از استغفار برای پیروزی در میدانهای گوناگون؛ یعنی نگاهمان به استغفار این نباشد که مثلاً فقط برای گناهان شخصی و برای شستشوی دل خودمان استغفار کافی است؛ نه، استغفار در میدانهای ملّی، در میدانهای بزرگ اجتماعی کارکرد دارد، تأثیر دارد و ما را به توفیقات بزرگ میرساند.۱۴۰۱/۰۱/۲۳
بیانات در دیدار مسئولان نظام
@KANALEMASJED
3.25M
دوازده دقیقه مهم و سرنوشت ساز!
🔹 آیا ضروری است که کاندیداهای انقلابی به اجماع برسند؟
🔸اگر کاندیداها به اجماع نرسیدند تکلیف نیروهای ارزشی چیست؟
🔹 آیا تکلیف ما همیشه این است که به شخص اصلح رای بدهیم حتی اگر منجر به رای آوردن تفکر مقابل شود؟!
🔸 اصلح شخص است یا تفکر؟
🔹 تکلیف مهم تر این است که به شخص اصلح رای بدهیم یا کاری کنیم که تفکر انقلابی و جهادی در صحنه مدیریت کشور باقی بماند؟
🔸بین شخص اصلح و تفکر ارجح، کدام مهم و کدام مهمترند؟
🔹 آیا معنای این جمله که «ما مامور به وظیفه ایم نه نتیجه» این است که در هر صورت باید به شخص اصلح رای بدهیم؟!! یا این معنای غلطی است که به این جمله نسبت داده شده؟
👈 گوش کردن این دوازده دقیقه را از زبان دکتر عابدی سرآسیا دانشیار دانشگاه فردوسی حتما توصیه می کنم
🥀نگذاریم خون شهید جمهور عزیزمان هدر برود!
🇮🇷 #سلام_بر_ابراهیم
@KANALEMASJED
✈️هواپیما همان هواپیماست
#امّا
☺️یکی از شدت خستگی ...
🤓یکی هم از شدت بیکاری و سرخوشی ...
این عکس برای این روزها کافیست که به یاد داشته باشیم!
فرق میکنه به چه کسی رای بدهیم...
#به_عقب_بر_نمی_گردیم
🇮🇷 #سلام_بر_ابراهیم👇
@KANALEMASJED
🔰 دبیرکل جبهۀ پایداری: نامزدهای جبهۀ انقلاب از رقابت درونگفتمانی پرهیز کنند.
🔻صادق محصولی: کشور در حال حاضر در شرایط بسیار خاصی قرار گرفته، از طرفی در شرایطی هستیم که با فقدان شهید جمهور جهادی برخی از کارهای مهمی که در حال نتیجهدادن بود ممکن است با پروپاگاندای تفکر غیرانقلابی بینتیجه بماند و نوعی بازگشت به تفکرات لیبرال و وابسته به غرب رقم بخورد که عموماً اراده ملی و توانایی بزرگ ملت ایران را تحقیر و در حد درستکردن آبگوشت بزباش تقلیل دادند.
🔸شرایط بهگونهای است که باید بتوانیم با اجماع در بین نامزدهای انقلابی قدردان مسیر پرافتخاری که شهید جمهور در این سه سال ترسیم کرد بوده با پیروزی در انتخابات با قوت ادامه دهیم.
🔺همانطور که نامزدهای انقلابی و مردمی تلاش دارند با رویکرد همگرایی و وحدت گفتمانی مسیر را طی کنند، طرفداران این نامزدها هم به همین منوال از تخریبهای احتمالی و رقابت درونگفتمانی بهشدت پرهیز نمایند.
@KANALEMASJED