eitaa logo
کشکول یاسین
278 دنبال‌کننده
520 عکس
875 ویدیو
78 فایل
📚 نشر مطالب دینی، علمی، فرهنگی و تاریخی 🎙️ مداحی و سخنرانی 🧠 علم و اندیشه 📖 دین و معرفت 🌱 مطالبی برای دانستن، اندیشیدن و رشد کردن 📩 ارتباط با مدیریت کانال: دُکتُر مُحَمَد جَواد بَصیری @MJBD72
مشاهده در ایتا
دانلود
زمان: حجم: 195.3K
_ سفر علامه شرف‌الدین به مصر و آغاز ارتباط با شیخ سلیم بشری. _ ارتباط مکتوب پس از برگشت از مصر.
زمان: حجم: 112.1K
_ انتشار نامه‌ها در کتابی به نام المراجعات (یعنی نامه‌ها)
زمان: حجم: 374.4K
_همه علمای شیعه در مدح این کتاب سخن گفتند. (همه یعنی همه) این کتاب تک جلدی در کنار کتاب بیست جلدی «الغدیر» گذاشته‌می‌شود. _یکی از علمای معاصر: مثل المراجعات و الغدیر کار کنید.
بریم یه ورق از این کتاب رو ببینیم و بشنویم❤️
قسمتی از نامه ۶۴ کتاب عربی سیر گفت‌وگو به جایی می‌رسد که علامه شرف‌الدین از دین‌فروشی راویان حدیث و جاعلان اخبار می‌گوید.
زمان: حجم: 248K
قسمتی از نامه ۶۴ کتاب. سیر گفت‌وگو به جایی می‌رسد که علامه شرف‌الدین از دین‌فروشی راویان حدیث و جاعلان اخبار می‌گوید.
زمان: حجم: 476.4K
حکومت‌ها و بردگانشان نهایت تلاش خود را برای حذف نام «علی» کردند. دنبال ریشه‌کن کردن شیعیان امیرالمومنین بودند. اما پس از قرن‌ها هنوز احادیث حضرت ختمی مرتبت(صلی الله علیه و آله وسلم) درباره امیرالمومین از طریق فریقین به دست ما رسیده‌است. و این خودش «معجزه» است.
«غسل و نماز توبه» هم خودتان به‌جا آورید و هم به دیگران یادآوری فرمایید... براى روز یکشنبه این ماه نمازى با فضیلت بسیار از رسول خدا صلى‌الله‌علیه‌وآله‌ روایت کرده؛ مختصر آن، این است که هر که آن را به‌جا آورد، توبه‌اش پذیرفته و گناهش آمرزیده شود، طلبکاران او در قیامت از وى راضى گردند، باایمان از دنیا رود، ایمانش از او گرفته نشود، قبرش وسیع و نورانى گردد، والدینش از او راضى شوند ... کیفیت آن چنین است: 🔸 روز یکشنبه غسل به‌جا آورد؛ 🔸 وضو گیرد؛ 🔸 چهار رکعت نماز بخواند؛ 🔸 در هر رکعت سوره «حمد» را یک مرتبه، سوره «توحید» را سه مرتبه، سوره «فلق» را یک مرتبه و سوره‌ «ناس» را یک مرتبه بخواند؛ 🔸 پس از نماز هفتاد مرتبه استغفار کند؛ 🔸 استغفار را به «لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ» ختم نماید؛ 🔸 سپس بگوید: «یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات فَإِنَّهُ لایَغْفِرُ الذُّنُوبَ الا أَنت»
وای اگر پهلوی حکم کچابم دهد گوجه دنیا نتواند که جوابم دهد😂😂💪
این جدید بود😊 و جالب😂😂
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لعنت خدا براین افراد👆 متقلب و بی وجدان ببینید و قضاوت کنید چی به جا ادویه بخورد مردم میدادند🤭😳 تو خرید تون دقت کنید..
کشکول یاسین
لعنت خدا براین افراد👆 متقلب و بی وجدان ببینید و قضاوت کنید چی به جا ادویه بخورد مردم میدادند🤭😳 تو
از هرجایی و هر دستفروشی خرید نکنید فقط بحث غذایی هم نیست هرموردی رو گاهی دستفروش ها دنبال ضربه زدن هستند