8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون عصا، به نشان اقتدار👌
ماشاءالله ولا حول ولا قوة الابالله🌷
@KHameneei_ir
✍بزرگترین کمپین
تحریم انتخابات در ۴۵ سال گذشته شکست خورد
🔹پروژهٔ بیسابقهٔ تحریم انتخابات که از پارسال توسط دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها طراحی شده بود با مشارکت حدود ۲۵ میلیونی مردم ناکام ماند.
🔹رسانههای ضدانقلاب که تلاش داشتند مشارکت زیر ۲۰ درصد را رقم بزنند و در این مسیر طیف گستردهای از دولتهای خارجی و گروهکهای تروریستی را همراه کردند نتوانستند میزان مشارکت را از دور قبل کمتر کنند.
🔹مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم در شدیدترین شرایط تحریم اقتصادی رقم خورد و بهرغم تهدیدات دشمن در امنیت و سلامت کامل برگزار شد.
@KHameneei_ir
عدد دقیق شرکت کنندگان تا الان به صورت #غیر_رسمی
۴۰/۶ درصد هست ( ۲۴,۸۶۱,۵۴۲ رای ) که در آمار ها ، اشتباها درج شده ۴۶ درصد قید شده بود
✍چیزی که برای ما
ناراحت کنندهاست برای اونها دستاورده!
آمار مشارکت در مهد آزادی و رفاه اروپا سوئیس در انتخابات پارلمانی اغلب کمتر از ۴۵ درصد بوده ...
و یک بار سال ۲۰۰۷ که این امار به ۴۵ درصد رسیده بود سایت دویچهوله آلمان کرک و پرش ریخته بود و نوشته بود حضور چشمگیر مردم باعث شده امار شرکت ۴۵درصد بشه!!!
@KHameneei_ir
✍۲۴درصد تهرانیها
در انتخابات این دوره شرکت کردند
🔻میزان مشارکت مردم تهران
پای صندوقهای رای حدود ۲۴ درصد بوده که تقریبا مشابه دوره یازدهم انتخابات مجلس بوده است
✍#جنگ_صداها
و ضرورت تقویت #شهروند_رسانهها
1⃣ واقعیت اینست که ما در یک جنگ صدای تمام عیار قرار داریم. جنگ صدا جنگ در عصر شبکه هاست. جامعه امروز مثل کندوی عسل تبدیل به شبکه هایی شده است که این شبکه ها الزاما بهم متصل نیست و راه ندارد. مثل اتاق های یک ساختمان بزرگ که ساکنان هر اتاق از اتاق مجاور خود بی اطلاع هستند. این جامعه شبکه ای دارای فوائد و مضراتی است که از حوصله این متن خارج است. اینکه چطور از یک جامعه تخت و بی مانع به یک جامعه شبکه ای رسیدیم نیز قابل بحث است و بماند بعد. اجمالا اینکه جامعه شبکه ای محصول رسانه های اجتماعی و شبکه های نوین و جامعه پلتفرمی است.
اما مساله اصلی اینجاست که در این جامعه شبکه ای، جنگ صدا رخ می دهد و اساسا صدا به سادگی در بین اتاق ها نمی چرخد. اینطور نیست که یک صدای بلند در همه اتاق ها پخش شود و به گوش همه مردم برسد. از سوئی دیگر صدای دشمن با تمام قوا و با خرده رسانه هایی از جنس خبری و سرگرمی و سبک زندگی و غیره پای خود را به این شبکه ها رساندند.
واقعیت امروز جامعه را باید با این جنگ صدا در جامعه شبکه ای دید. ثمره چنین جامعه ای اینست که اساسا صدا به صدا نمی رسد و بخش قابل اعتنایی از جامعه صدای رسانه های مرجع و مسوولین و حاکمیت را دریافت نمی کنند که بخواهند نسبت بدان واکنش نشان دهند. آنهم در شرایطی که صداهای مزاحم دشمن وجود دارد. گذشت زمانی که رسانه ملی یک حرف را می توانست تا دل روستاها و قلب کویر و پشت کوه ها برساند. امروز رسانه ملی نیز انحصارش شکسته شده است و او هم یک صداست میان انبوهی از صداهای دیگر.
2⃣ خلاصه کلام اینست که در جامعه شبکه ای همه باید رسانه شوند. همه باید بلند شوند. قیام کنند. شهروند رسانه ها باید تبدیل شوند به رسانه های متعهد و مسوولیت پذیر نسبت به دیگر شهروندان پیرامونی خود که یک شبکه را تشکیل می دهند.
اگر چنین اتفاقی رخ دهد انتظار می رود جامعه حرکت و رشد کند. به تعبیر ساده تر رشد جامعه در رشد حلقه های رسانه ای - میانی است که نقش رسانه های خرد را بازی می کنند و صدای حق را به دل شبکه ها می رسانند.
3⃣ از این جهت بزرگترین ثمره این انتخابات رشد رسانه های خردی است که احساس مسوولیت در قبال جامعه خود کردند و با بلوغ سیاسی خود رابه مردم رساندند تا پیام مشارکت را به آنها برسانند. کافی بود یک جمله به قلب و ذهن مردم برسد. اینکه ببینید در میانه این میدان شفاف چه تصمیمی باید بگیرید. میدانی که یک سویه آن تروریست ها و تکفیری ها و کودک کش ها و تجزیه طلب ها هستند و سوی دیگر آن از حاج قاسم تا دختر کاپشن صورتی و گوشواره قلبی در انتظار ایستادند. این صدا به هرکس رسیده است دلش را لرزانده و نقش تاریخی خود را به درستی انتخاب کرده است. اما طنین این صدا در همه شبکه ها راه یافت؟
آینده تاریخ را همین رسانه های خرد می سازند. همین شهروند رسانه ها. همین حلقه های میانی که باید قیام کنند تا مردم بلند شوند. راهی نیز جز این نیست. یک راه پیش روست؛ اینکه هرکس هرجا نشسته است بایستد و تمام.
همشهری
@KHameneei_ir
با افتخار می گی رای ندادی؟!! فکر کردی مثلا به جلبک های اختلاسگر رای ندادی؟!! نه اتفاقا اونا هم مثل تو رای ندادن. چون اونا هم به جمهوری اسلامی لگد زدن تو هم مثل اونا لگد زدی. اونا هم مخالف جمهوری اسلامی هستن تو هم هستی. تو در واقع اونا رو انتخاب کردی و پشت پا زدی به خواسته ی ماموران امنیتی ای که اونا رو شناسایی و محاکمه کردن.
نگو من رای ندادم. اتفاقا رای دادی منتهی به جای رای به رهبر ساده زیست و فسادستیز، به افرادی رای دادی که می خوان بیان تو کاخ سعدآبادها و کاخ گلستان ها و کاخ های اروپاییشون با ده ها هکتارمساحت زندگی کنن و به جای اینکه ازت بخوان بیا رای بده بهت بگن رعیت رو چه به این غلطها... هر وقت اونا اومدن می فهمی چه انتخاب اشتباهی کردی.
تو به جای تمامیت ارضی کشور به تجزیه طلبها رای دادی. به عبدالله مهتدی ها رای دادی و وقتی ایرانت تکه پاره شد و نوه هات تو کتاب تاریخ خوندن که ایران بزرگ شده ده تکه و افسوس خوردن می فهمی که چه انتخاب اشتباهی کردی.
تو به جای رای دادن به محور مقاومت به داعش و وهابیت رای دادی و وقتی اونا کشورت رو به خاک سیاه نشوندن مثل سوریه و عراق ویرانش کردن می فهمی که چه انتخاب غلطی انجام دادی.
تو رای دادی اما به جای سبک زندگی خانواده محور به سبک زندگی ای رای دادی که به خاطر سواستفاده از کلمه آزادی داخلش به دخترای دانش آموز و زنهای شوهردار تجاوز میشه. مثل فرانسه که از هر سه زن یکیشون مورد تجاوز قرار می گیرن. هر وقت کشورت به اون کثافت خونه ای تبدیل شد که زنهای اطرافت از دختر و خواهرت به خاطر امرارمعاش مثل زنان انگلیس تن فروشی میکنن، میفهمی که چه انتخاب اشتباهی کردی.
وقتی به خاطر آزادی شهوت و بستن غیرت، تجاوز به زن و دختر ایرانی به آمار پاریس و انگلیس و نیویورک و سوئیس، رسید می فهمی چه انتخاب غلطی کردی.
تو رای دادی اما به نتانیاهو و ترامپ به جای اینکه رای بدی به آرمان باکری ها و سلیمانی ها... و وقتی امثال ترامپ و نتانیاهو با بمب اتم افتادن به جون کشورت می فهمی که چه غلطی کردی که فکر می کردی آمریکا واسه تو ارزش قائله و عاشق چشم و ابروت شده و می خواد بیاد تو رو از دست آخوندا نجات بده...
البته اگه انسانیتت توسط رسانه ها به گروگان گرفته نمیشد به قاتلان اینهمه کودک و زن و مرد تو فلسطین رای نمی دادی. چون تو به اونها کمک کردی تا راحت تر به هدفشون برسن و شریک تمام جرمهاشون هستی... چون حرف اونا مبنی بر رای ندادن رو انتخاب کردی.
خلاصه فکر نکن رای ندادی. بلکه رای دادی اما به تداوم استعمار و استحمار رسانه ای... نه به فناوری و تکنولوژی بومی و نزدیک قله هایی مثل هوافضا و پزشکی هسته ای و نانوتکنولوژی و ساخت ربات سینا و بزرگترین تلسکوپ دنیا و ...
اما خدا رو شکر که خیلیا رای دادن به استقلال و عزت کشور و خیلیا در دنیا هم به تمدن جدید جمهوری اسلامی سلام کردند...
تو رای دادی به افزایش تحریم علیه ایران که دودش به چشم خودت میره وقتی دولت نتونه معاملات بانکی با دنیا رو به راحتی انجام بده و نتونه تولیداتش رو به راحتی بفروشه و بابت همین به کسری بودجه بخوره. و وقتی دود تحریم هم به چشم دولت رفت هم به چشم تو می فهمی که چقدر اشتباه بود انتخابت... و چه فریب بزرگی بود تحریم دولت و نه ملت!!! و صرفا برای این بود که تو اونا رو انتخاب کنی تا راحت تر پروژه های ضدایرانیشون رو در سطح جهان به کرسی بنشونن. همین.
تو به اونهایی رای دادی که تو جنگ جهانی اول و دوم خاکت رو اشغال کردن ولی امروز نمی تونن بال پرنده هاشونو یک متر وارد خاک کشورت کنن... و بابت همین امروز می خوان دوباره تضعیفت کنن.
تو به اونهایی رای دادی که ازت حق توحش می گرفتن و یه سربازمستشارشون بابت اینکه تمام تجهیزاتمون از کشور اونها بود اینجا به تیمسارهای ایرانی بشین پاشو میدادن، ولی الان بومی سازی سلاح های پیشرفته ی تماما ایرانی اونقدر حیرت زدشون کرده که کلاه از سر بر میدارن بابت هوش و استعداد ایرانی ها...
حرف زیاده بماند....بیش از اینم طاقت گفتار نیست.
🛑👈 ولی دست مریزاد به اونایی که درست اومدن پای میدون و دقیق انتخاب کردن که انتخاب اونها هم تو رو نجات داد و هم کشور رو بیمه کرد و هم دشمن رو ناامید.
@KHameneei_ir
غیر رسمی تهران تا این لحظه به ترتیب
نبویان
ثابتی
رسایی
قالیباف
آقاتهرانی
متکی
@KHameneei_ir
🎉 افزایش مشارکت در انتخابات ۱۴۰۲
💢در دوره قبل انتخابات مجلس یعنی در سال ۹۸، تعداد ۲۴ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۴۰۴ نفر در انتخابات شرکت کرده بودند.
🔹 این در حالی است که بر اساس اعلام غیر رسمی خبرگزاری ها، بیش از ۲۵ میلیون نفر در این دوره از انتخابات شرکت کرده اند.
👈 ضمنأ تعداد واجدین شرایط رای دادن نسبت به دوره قبل انتخابات افزایش یافته است، با این حال موضوع قابل توجهی است.
@KHameneei_ir