📌پایان صهیونیسمسالاری در غرب
🔻شیلر در کتاب مدیران مغزها(ذهن ) مینویسد:«#گردانندگان_رسانههای_جمعی در آمریکا تصاویر و اطلاعات خاصی را میآفرینند، مرحله به مرحله کامل میکنند، پالایش و منتشر میسازند تا بوسیله آن باورها و گرایشها و سرانجام رفتار ما را تعیین کنند. هنگامی که این گردانندگان، ماهرانه پیامهایی را خلق کنند که با واقعیتهای زندگی اجتماعی مطابقت ندارد، #ادارهکننده_مغزها لقب میگیرند."*
🔹از این رو بررسیها نشان میدهد که صهیونیستها گردانندگان اصلی رسانه در غرب هستند و هر آنچه که قرار است درغرب مطرح شود، نباید برخلاف منافع صهیونیستها باشد و کتمان حقیقت و جاهل نگه داشتن جامعه غربی بخصوص ایالات متحده از اولویتهای اساسی رسانههای صهیونیستی میباشد.
🔸با آغاز جنبش دانشجویی و اعتراض دانشجویان دانشگاههای مختلف آمریکا و به تبع حمایت دیگر دانشجویان دانشگاههای دنیا در اعتراض به نسل کشی در غزه ، رژیم صهیونیستی شکست سنگینی در #مدیریت_مغزها در آمریکا و سایر نقاط جهان خورد.
🔹شدت اعتراضاتی که در دانشگاههای آمریکایی صورت میگیرد، آغازی بر پایان صهیونیسمسالاری در آمریکا و سایر نقاط جهان قلمداد میشود. فلذا پایان اسرائیل و استکبار بسیار نزدیکتر از آنچه تصور میکنیم است.
📙*مدیران ذهن ( بوستون ، 1973)
✍هربرت شیلر
#کتاب_وکتابخانه_مسجدامیرالمومنین ع
@basirat_fa
@K_ketabkhaneamir
📚 #معرفی_کتبِ_کتابخانه_مسجد(۶)
📔عنوان کتاب : دیوان امام
✍️نویسنده : امام خمینی ره
📄تعداد صفحه : ۴۴۶ ص
🔖موضوع : شعر
🌿"ديوان امام، مجموعه اشعار امام خمينى(س)، از آثار ممتاز ادبى - عرفانى، به زبان فارسى و در موضوع عشق به معشوق حقيقى؛ يعنى حضرت حق تبارك و تعالى و ديگر موضوعات عرفانى و اخلاقى است كه در زمانها و مكانهاى مختلف قبل و بعد از انقلاب اسلامى، سروده شده است.
🌿"این کتاب سه بخش دارد:
۱. مقدمات (شامل دیباچه ناشر و مقدمه خانم طباطبایی)؛
۲. متن اصلی (شامل ۱۴۹ غزل، ۱۱۷ رباعی، ۳ قصیده، ۲ مسمط، ۱ ترجیع بند و ۲۱ مورد از قطعات و ابیات متفرقه)؛
۳. ضمیمهها (شامل شرح مختصر اصطلاحات، فهرست اعلام و شناسنامه سرودهها)."
"امامخمینی بر حسب ضرورت از هنر شعر برای ابراز عقاید و بیان رازهای دل بهره میجست .
🌿هیچیک از سرودههای امامخمینی تا وقتی ایشان در قید حیات بوده، به صورت مستقل چاپ و منتشر نشد. تا اینکه مؤسسه تنظیم و نشر آثار امامخمینی در سال ۱۳۷۲ توانست «دیوان امام» را تنظیم و منتشر سازد.
💚 روز وصل
غم مخور، ايّام هجران رو بهپايان مىرود
اين خمـــارى از سر ما مــــى گساران مى رود
پــــرده را از روى ماه خويش، بالا مىزند
غمزه را سر مىدهد، غم از دل و جان مىرود ...
وعده ديــدار نزديك است، ياران مژده باد
روز وصلش مـــــى رسد، ايّام هجران مىرود
#دیوان_امام
#کتاب_وکتابخانه_مسجدامیرالمومنین_ع
@K_ketabkhaneamir
📚 ما ملتی هستیم که انس تاریخی با کتاب داریم
🔹 رهبر انقلاب: ما به عنوان ملت ایران و به عنوان یک ملت مسلمان، ارتباطمان با کتاب، ارتباط بنیانی و عمیق و کهن است. ما امروز و دیروز با مقولهی کتاب آشنا نشدهایم. در کشور ما، بخصوص بعد از انتشار اسلام، کتابخانههای عظیم، مجموعههای علمی، مکتوبات باارزش، یک سابقهی کهن تاریخ دارد. ما ملتی هستیم که با کتاب خیلی سابقه داریم؛ در طول قرنهای متمادی با کتاب انس داشتهایم. ۹۰/۴/۲۹
#کتاب_وکتابخانه_مسجدامیرالمومنین_ع
@K_ketabkhaneamir
📚 #معرفی_کتبِ_کتابخانه_مسجد(۷)
🔰عنوان کتاب : ترجمه تفسیر المیزان
✍️نویسنده : علامه طباطبایی
📝مترجم : سیدمحمدباقر موسوی همدانی
📗تعداد جلد : ۲۰جلد
✅ معرفی تفسیر
المیزان فی تفسیر القرآن معروف به تفسیر المیزان، تفسیر ترتیبی و به روش تفسیر قرآن به قرآن و به زبان عربی است که در ۲۰ مجلد تنظیم یافته است.
تفسیر قرآن به قرآن، یعنی تفسیر آیات به کمک دیگر آیات است.
🔹از امتیازات مهم این تفسیر بررسی عمیق موضوعات مهمی همچون اعجاز قرآن، شفاعت ، اخلاق، قصص انبیا، روح و نفس، استجابت دعا، توحید، توبه، رزق، برکت، جهاد، و احباط است که به مناسبت آیه مربوط، مورد بررسی دقیق قرار گرفته است.
🔹تفسیر المیزان از مهمترین و جامعترین تفسیرهای شیعه در عصر جدید و به طور مطلق یکی از چند تفسیر عمده و اساسی در قرن اخیر است و امروزه مشهورترین تفسیر نزد امامیه است
🔹این تفسیر به زبانهای فارسی، انگلیسی، اردو، ترکی، اندونزیایی و اسپانیایی ترجمه و منتشر شده است.
🔻نظرات در مورد المیزان
▫️شهید مطهری: من میتوانم ادعا کنم که این تفسیر از جنبههای خاصی، بهترین تفسیری است که در میان شیعه و سنّی از صدر اسلام تا امروز نوشته شده است.
▫️حسنزاده آملی:این تفسیر شهر حکمت و مدینه فاضلهای است که در آن از بهترین و بلندترین مباحث انسانی و شعب دینی از عقلی و نقلی بحث شده است.
▫️جوادی آملی: همانطوری که قرآن مخزن همه علوم است تفسیر استاد علامه نیز مخزن آراء و افکار و علومی است که این حکیم الهی از آن بهرهمند شده و به دیگران رسانیده است.
#کتاب_وکتابخانه_مسجدامیرالمومنین_ع
@K_ketabkhaneamir
امام صادق عليه السلام:
صَلاةُ اللَّيلِ تُحَسِّنُ الوَجهَ، وتُحَسِّنُ الخُلُقَ، وتُطَيِّبُ الرّيحَ، وتُدِرُّ الرِّزقَ، وتَقضِي الدَّينَ، وتَذهَبُ بِالهَمِّ، وتَجلَو البَصَرَ
*نماز شب، چهره را زيبا و خوى را نيكو و بو را خوش و روزى را فراوان و بدهى را پرداخت و غصه را برطرف و نور ديده را زياد مى كند.
📗ثواب الأعمال صفحه65
✍شیخ صدوق
🌙 #نماز_شب
#کتاب_وکتابخانه_مسجدامیرالمومنین_ع
@K_ketabkhaneamir
📖 بيان [سبب ابتداء به" بسم اللَّه"]
(بسم الله الرحمن الرحیم ).... خداى تعالى كلام خود را به نام خود كه عزيزترين نام است آغاز كرده، تا آنچه كه در كلامش هست مارك(نشان) او را داشته باشد، و مرتبط با نام او باشد،
و نيز ادبى باشد تا بندگان خود را به آن ادب، مؤدب كند، و ...
خواهيد پرسيد كه دليل قرآنى اين معنا چيست؟
در پاسخ مىگوئيم دليل آن اين است كه خداى تعالى در چند جا از كلام خود بيان فرموده: كه آنچه براى رضاى او و به خاطر او و به احترام او انجام نشود باطل و بى اثر خواهد بود، ...
و نيز فرموده: هيچ چيزى جز وجه كريم او بقاء ندارد، در نتيجه هر چه به احترام او و وجه كريمش و به خاطر رضاى او انجام شود، و به نام او درست شود باقى مىماند، چون خود او باقى و فنا ناپذير است، و هر امرى از امور از بقاء، آن مقدار نصيب دارد، كه خدا از آن امر نصيب داشته باشد.
و نيز اين معنا همانست كه حديث مورد اتفاق شيعه و سنى آن را افاده مىكند، و آن اين است كه رسول خدا (ص) فرمود: (هر امرى از امور كه اهميتى داشته باشد، اگر به نام خدا آغاز نشود، ناقص و أبتر مىماند، و به نتيجه نمىرسد) و كلمه (ابتر) بمعناى چيزيست كه آخرش بريده باشد.
📗تفسیر المیزان
(خلاصه تفسیر ابتدای سوره مبارکه حمد)
✍علامه طباطبایی
#کتاب_وکتابخانه_مسجدامیرالمومنین_ع
@K_ketabkhaneamir
🔰 مرتضی سرهنگی، رئیس دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری؛
در نوجوانی عضو کتابخانه شدم و خود را مدیون کتابخانه عمومی میدانم
🔸 مرتضی سرهنگی، نویسنده و پژوهشگر کتب دفاع مقدس و رئیس دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری ؛ شرایط امروز خود را مدیون کتاب و کتابخانه دانست و گفت: باید مردم را به کتابخوانی عادت دهیم و کتابهایی را ویژه کتابنخوانها تولید کنیم؛ اگر کودکان از دوران مدرسه به کتابخوانی علاقهمند شوند تا همیشه با کتاب مأنوس خواهند بود.
#کتاب_وکتابخانه_مسجدامیرالمومنین_ع
@K_ketabkhaneamir
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📔 مقایسه یک انجیل متی چاپ جدید با یک انجیل چاپ ۱۸٠٠
✖️ بسیاری از آیات از انجیل جدید حذف و آیات دیگری اضافه شده...
#کتاب_وکتابخانه_مسجدامیرالمومنین_ع
@K_ketabkhaneamir
سفارش علامه مجلسی در شب جمعـــه
🔹علامه مجلسی فرمودند:
شب جمعه مشغول مطالعه بودم، به این دعا رسیدم،
بسم الله الرحمن الرحیم، اَلْحَمْدُ لله مِنْ اَوَّلِ الدُّنْیا اِلی فَنائِها وَ مِنَ الآخِرَه اِلی بَقائِها. اَلْحَمْدُاللهِ عَلی کُلِّ نِعْمَه، اَسْتَغْفِرُالله مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ وَ اَتُوبُ اِلَیْه، وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمینَ “
بعد یک هفته مجدد خواستم، آنرا بخوانم، که در حالت مکاشفه ندایی شنیدم، از ملائکه که ما هنوز از نوشتن ثواب قرائت قبلی فارغ نشده ایم
📙منبع : قصص العلماء، ص 80
✍میرزا محمد تنکابنی
#کتاب_وکتابخانه_مسجدامیرالمومنین_ع
@K_ketabkhaneamir