eitaa logo
کَلام؛ ☫
314 دنبال‌کننده
99 عکس
81 ویدیو
0 فایل
بلکه نگاهی کنند. - این جوان را پیر کرده‌ ؛ درد ِهجران ِنجف . آیدی‌بنده : @Elahe_khanom128
مشاهده در ایتا
دانلود
حضرت در عمر ۴۸ ساله ی خود در جنگ های صفین ، جمل و جنگ با معاویه حضور داشته اند و حوادثی همچو صلح حسنی ، رحلت پیامبر ، خلافت امیرالمومنین ، قتل عثمان ، شهادت حضرت زهرا ، جنگیدن در جمل ، دوران خلافت کوتاه حضرت به عنوان اخرین خلیفه ی خلفای راشدی اهل سنت ، حضور در مباهله و اصحاب کساء و... تجربه و از سر گذرانده اند . ( برای هر حادثه و موضوع جداگانه ای نوشته خواهد شد درآینده)
امام دوم شیعیان در دوران امامت ۱۰ ساله ی خود مخالفانی مثل معاویه داشت که منجر به حوادث و درگیری های بسیاری شد که حتی تا کربلا هم ادامه داشت. از فرزندان مشهور حضرت میتوان به قاسم بن الحسن و عبدالله بن الحسن اشاره کرد که همراه با عموی خویش ، حسین بن علی در کرب‌و‌بلا به شهادت رسیدند .
_این یک معرفی و بیوگرافی خلاصه از زندگی حضرت در این دنیای فانی بود که ان‌شاءالله در صحبتهای بعدی درباره حوادث و فضائل حضرت بیشتر صحبت میکنیم. _برای ظهور منجی عالم صلوات بفرست. اگر دوست داشتی و خوندی هم فور بزن.
﷽
ملعونه ی تاریخ عجب در خطر افتاد یعنی شتر فتنه روی فتنه گر افتاد ثابت شده در جنگ جمل میان میدان با خشم حسن هر که در افتاد، ور افتاد.. کلام؛
اصحاب جمل با ۶۰۰ سوار به نزدیکی بصره رسیدند و نزدیک رودی اتراق کردند. زمانی که عایشه (لعنت‌الله) از شتر سرخ رنگ خود پایین می‌آمد صدای پارس سگان او را میخکوب کرد ! اسم منطقه را پرسید و پاسخ را < حوأب > شنید . گویا رنگ از رخسارش پرید ..
به یاد روزی افتاد که پیامبر همسران خود را جمع کرد و در میان آنها چنین فرموندند : «پس از من، یکی از شما زنان بر شتری سرخ‌مو سوار می‌شود و به قیام برمی‌خیزد؛ سگ‌های "حوأب" بر او پارس می‌کنند و گروهی از همراهان او کشته می‌شوند، که همگی اهل دوزخ‌اند.» سپس رو به عایشه فرمودند : _ ای حمیرا ، بپرهیز از اینکه آن زن تو باشی! و آن روز حالا فرا رسیده بود .‌.
« در روز جنگ جمل، امیرالمؤمنین (ع) نیزۀ خود را به فرزندشان محمد بن حنفیه دادند و فرمودند : «با این نیزه به‌سوی شتر (عایشه) حمله کن.» محمد پیش رفت، اما افراد قبیله بنی‌ضبه مانع او شدند و نگذاشتند به شتر نزدیک شود. هنگامی که نزد پدرش بازگشت، امام حسن (ع) نیزه را از دست او گرفت، به‌سوی شتر رفت و با نیزه به آن ضربه زد . وقتی امام حسن (علیه‌السلام) بازگشت، اثر خون بر سر نیزه نمایان بود. محمد بن حنفیه از اینکه نتوانسته بود این کار را انجام دهد، اندوهگین شد و آثار ناراحتی در چهره‌اش پدیدار گشت. امیرالمؤمنین (ع) به او فرمودند: «غمگین مباش؛ چراکه او (حسن) فرزند پیامبر است و تو فرزند علی هستی.» /المناقب،ج۴،ص۲۱
آری ، و اینگونه بود که شتر فتنه جمل بر زمین افتاد و این سلحشوری حسن ، فرزند علی بود که میدان را پر کرد ! _برای ظهور منجی عالم صلوات بفرست. اگر دوست داشتی و خوندی هم فور بزن.
نمرده‌ام که بگویی ‌پیامبر مرده‌ست! نمی‌گذارم منکر شوی ‌شهادت را! به مرگ عادی؟ تقویم‌ها غلط کردند! نیاورید بر این کشته اسم رحلت را!!! کلام؛
رسول خدا با زهر شهید شد، من نیز با زهر کشته می‌شوم. _ وقتی پرسیدند قاتل تو کیست، نام همسرش جعده را برد. /الخرائج‌و‌الجرائح،ج۱ کلام؛