eitaa logo
پیشرفت و جمهوریت | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره
1.9هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
97 ویدیو
84 فایل
*┄┄┄┅═✧﷽✧═┅┄┄┄* 🔳مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام(ره) 🔰متمرکز بر مطالعات پیشرفت و جمهوریت 🔗وابسته به ◼️معاونت راهبردی مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی ◼️پژوهشکده باقرالعلوم(ع) ✉️نظرات و پیشنهادات: @ali_abedi273 ⚠️نشر بدون ذکر منبع جایز نیست⚠️
مشاهده در ایتا
دانلود
✍معرفی مستند "تسخیر" ✅ گمان نکنیم نبرد "مستضعفین با جریان سرمایه‌داری فاسد" محدود به ایران است و یا فریب‌های شب انتخاباتی جریان سرمایه‌داری و خریدن آرای عمومی و... فقط در ایران اتفاق افتاده است. ✅ صحنه مبارزه بسیار وسیع‌تر از آن است که گمان برده‌ایم. بسیاری از همان‌ها که کافر می‌پداریمشان در وسط صحنه نبرد با طاغوت‌ها، پشت‌سر انبیاء پنجه بر روی طاغوت می‌کشند گرچه آنها از ما و ما از آنها، هر دو از هم بی‌خبر باشیم! ✅مستند "تسخیر" مستندی در نقد سیاست‌های نئولیبرالی اجرا شده در آرژانتین و نبرد طبقه مستضعف برای رسیدن به عدالت، به کارگردانی «نائومی کلاین» و «آوی لوییس»، محصول ۲۰۰۴ می‌باشد. ✅ آرژانتین تا قبل از دهه ۱۹۹۰ کشوری با رشد بالا و در نزدیکی کشورهای به اصطلاح جهان اول به حساب می‌آمد، اما با روی کار آمدن «کارلوس مِنِم» اوضاع این کشور متحول شد. کارلوس مِنِم آرژانتین را بر مبنای سیاست‌های "صندوق بین‌المللی پول" اداره کرد و راهکارهای نئولیبرالی عمده‌ای مانند کوچک‌سازی دولت و خصوصی‌سازی شرکت‌های دولتی را متناسب با الگوهای صندوق بین المللی پول، در دستور کار قرار داد. این سیاست‌ها اگرچه مورد تایید واشنگتن بود اما در عمل آرژانتین را به فقر گسترده و بیکاری بی‌سابقه‌ای کشاند و فاجعه‌ای عمیق در این کشور رقم زد. ✅ مستند «تسخیر» (the take)، فیلمی است درباره یکی از پیامدهای این سیاست‌گذاری نئولیبرالی در آرژانتین که در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری در این کشور می‌گذرد. فیلم به ماجرای مقاومت گروهی سی نفره از کارگران یک کارخانه بزرگ تعطیل‌شده در آرژانتین به نام «زنون» می‌پردازد و تلاش‌های مجدانه آنها و خانواده‌هایشان برای بازپس‌گیری کار و مشارکتی کردن مالکیت کارخانه را نشان می‌دهد. لینک دانلود مستند👇 http://simafekr.tv/video/21081 قسمتی کوتاه از مستند👇 http://sharhhal.blog.ir/1397/08/15 پرونده https://eitaa.com/sharh_hal https://eitaa.com/Kalam_Enghelabi .
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمتی کوتاه از مستند تسخیر پیرامون نقش سیاست‌های نئولیبرالی همسو با صندوق بین‌المللی پول و دولت آمریکا در کشور آرژانتین .
بسم الله الرحمن الرحیم انشاءالله مجموعه یادداشتهایی از استاد فلاح تحت عنوان پرونده که در پی ارائه یکسری بینشها و دیدگاهها اسلامی انقلابی است ارائه می شود: 1⃣ اول 💠دغدغه، همت و دلمشغولی، انسان ساز است؛ 💠باید اندازۀ همت را بلند گرفت و این مربوط به دوران رشد است نه پس از آن؛ 💠انقلاب به سعادت بشر می اندیشد ولی این سعادت را در افقی بلند(خلیفة اللهی) و گستره ای وسیع(تمدنی) دنبال می کند و در این مطلوبیت کاملاً بی بدیل است؛ 💠با انقلاب اسلامی ایران در واقع معنای عملی شیعه گری(و طبعاً انقلابیگری) و معیار آن تغییر کرده و تعریف بلندی یافته است، لذا به سهولت نمی توان کسی را انقلابی خواند؛ باید این افق را عمیق (و طلبگی) شناخت و با آن انسی دائمی داشت؛ 💠امروز زمان اصرار بر آرمانهای انقلاب و جدیت در راه یابی و تواصی به صبر است؛ 💠حضرت آقا در یک افق جهانی و چند سده ای، جهان را در یک پیچ تاریخی و در حال تغییر هندسۀ کلی خویش می بیند و این توجه را مهم و تعیین کننده می خوانند. https://eitaa.com/Kalam_Enghelabi .
❓❓❓ چرا شذارت می خوانیم؟ ❓❓❓ 🔷 ما برای اینکه بتوانیم فرصت های و سرمایه های در اختیار خودمان را درست استفاده بکنیم به خصوص در این مقطع بسیار حاصلخیز از حیات اسلامی شیعی خودمان نیازمند یک و دکترین جمع کننده هستیم؛ از این جهت الان به لحاظ ذهنی منفعل هستیم، انفعال ما از اینجا شروع می شود. 🔷 ما مسبوق به انقلاب اسلامی هستیم، انقلابی که با طرح دیدگاه و ایده های امام، مدرسه و شکل گرفت، برای خودش ارکان هویتی قائل بود، از این ارکان حراست کرد، برای خودش انضباطی قائل بود و آن را خیلی تغییر ندارد و جا به جا نکرد، و بر اساس این سو گیری و قبله و آن ارکان و اجزاء دیگر و انضباط ها تحلیلی ازمحیط داشت، سرمایه هایی را تشخیص داد و با این ها ارتباط گرفت تا یک ویرایش اساسی به حیات اجتماعی ما زد؛ ما مسبوق به این حادثه و آن مائده هستیم؛ یعنی ما به نام انقلابی اسلامی مبارک ایران سر سفره یک فکر نشسته ایم. ! 🔷 ما از خواندن مثل شذرات هدفمان دستیابی به این است. 🔷 اصلا بحث امام است، ما اگر از شذرات شروع کردیم به خاطر اینکه فکر می کنیم مرجع فکری امام مرحوم آقای شاه ابادی است. می خواهیم بفهمیم چطوری اندیشه امام شکل گرفته است. البته باید برایمان معلوم بشود که چقدر امام استفاده کرده است، شاید از خود همین بحث برایمان معلوم بشود که آقای شاه ابادی اینطوری فکر می کرده امام آمده این ویرایش ها را زده است و ما هم باید الهام بگیریم و ویرایش هایی بزنیم. 🔷 ما کارمان خود امام است، این کمک بزرگی است که شما بتوانید ارکان یک فکر را بتوانید یک جوری بفهمید که خودتان دیگر به نطق در بیاید و بقیه اش را هم بتوانید بگویید، این که بتوانید این فکر چطوری شکل گرفته است، حتی بیش از این ها تاریحچه دورتری هم دنبال کرد و این تاریخ نزدیک به امام است. 🔘 بخشی از بیانات استاد در جلسات ماه مبارک رمضان امسال 🔘 📢📢📢📢 🔷 ادامه جلسات شرح کتاب «» استاد فلاح 🕠زمان: شنبه تا پنج شنبه 20 دقیقه بعد از اذان صبح، شروع از ۵ شهریور ۹۷ 🔘 مکان: پردیسان، بلوار بهشت، مسجد امام رضا علیه السلام 🔴 توضیح: (در ماه مبارک رمضان 19 جلسه برگزار شد و تا پایان معرفت ۱۱ از شذره ثانیه پیش رفتیم) ⚠️ زمان هر جلسه حدود ۲۰ دقیقه است. https://eitaa.com/Kalam_Enghelabi 🌾
انشاءالله برآنیم برای تبیین هرچه بیشتر #میدان انقلاب به منظور #روندپژوهی_تطورات_انقلاب_اسلامی به ارائه مجموعه کلیپهای ایران - 20 بپردازیم که به همت دکتر #بذرافکن و تیم خدوم و مخلص ایشان فراهم شده است. #روند_پژوهی_تطورات_انقلاب_اسلامی #میدان_انقلاب #مثلث_شناخت_و_آگاهی .
✅ توضیح برای کسانی که در مورد فایل های جلسات 64 تا 67 سؤال داشتند! 🔷 این چهار جلسه به علت مشکلی که برای ریکورد پیش آمد فایل صوتی آن ها از دست رفت! به همین دلیل متن پیاده شده آن ها را در فایل PDF فوق تقدیم بزرگواران کردیم که از سیر مباحث عقب نمانند. .