eitaa logo
کانون بسیج فرهنگیان شهید طالبیان نهاوند
149 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
16.2هزار ویدیو
82 فایل
با سلام و احترام، این کانال جهت اطلاع رسانی برنامه های کانون و روشنگری و بصیرت افزایی در راستای جهاد تبیین، راه اندازی شده است. @Sarbaz_vatanimm
مشاهده در ایتا
دانلود
📌دستگیری چند کارمند شرکت گوگل پس از اعتراض به همکاری این شرکت با اسرائیل
📌آیلت شاکد، وزیر اسبق امور داخلی رژیم صهیونیستی: ▫️حملۀ ایران بازدارندگی اسرائیل را به‌طور کامل از بین برد.
🎗امیرعبداللهیان در پاسخ به سؤال مجری که پرسید «آیا کسی قبل‌از این حمله به شما اطلاع داده بود؟» گفت: ▫️ چیزی که پرواز ۲ یا ۳ کوادکوپتر در حد اسباب‌بازی‌هایی بود که کودکان ما در ایران از آن استفاده می‌کنند و ارزشی نداشت که کسی بخواهد به ما اطلاع بدهد.
‌ 📌سخنگوی ستاد انتخابات: ▫️تبلیغات دور دوم انتخابات از۱۳ اردیبهشت آغاز و تا ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.
📌محکومیت آمریکا به پرداخت یک میلیارد دلار به‌دلیل حمایت از رژیم پهلوی ▫️در پی طرح دعوای حقوقی ۱۵ نفر از زندانیان سیاسی قبل از انقلاب، دادگاه عمومی تهران به‌دلیل مشارکت در تأسیس و گسترش ساواک و همچنین حمایت از پهلوی‎، رای به محکومیت یک میلیارد دلاری دولت آمریکا به پرداخت خسارت مادی، معنوی و تنبیهی در حق خواهان‌ها صادر کرده است. ▫️آمریکا با آگاهی از جنایات پهلوی علیه ملت ایران طرح تشکیل ساواک را به رژیم پهلوی ارائه داد و سپس با برگزاری دوره‌های آموزشی برای اعضای ساواک و کمک به دستگیری اشخاص اقدام به پشتیبانی و کمک به ساواک کرد.
📌نتانیاهو برای تدارک حمله اسرائیل به ایران، یک روز کامل را در مقر فرماندهی سپری کرد 🗞روزنامه آلمانی بیلد به نقل از برخی منابع اطلاعاتی اسرائیل گزارش داد،‌ بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، تقریباً 24 ساعت را در مقر فرماندهی برای تدارک حمله اخیر به اهدافی در ایران سپری کرد.
🎗سوخو ۳۵ در راه تهران 👨‍✈️ نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران هفته آینده اولین محموله جنگنده های روسی سوخو 35 را دریافت می کند
🏛 سفارت ایران در روسیه میزبان وابستگان نظامی بیش از 80 کشور بوده و به تشریح عملیات وعده صادق پرداخته است.
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مقایسه جالب مرگ و سفر به مشهد 🔸 استاد مسعود عالی ‌ ┈