eitaa logo
کانون بسیج فرهنگیان شهید طالبیان نهاوند
149 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
16.2هزار ویدیو
82 فایل
با سلام و احترام، این کانال جهت اطلاع رسانی برنامه های کانون و روشنگری و بصیرت افزایی در راستای جهاد تبیین، راه اندازی شده است. @Sarbaz_vatanimm
مشاهده در ایتا
دانلود
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات اختلال در جایگاه‌های سوخت از زبان معاون وزارت نفت 🔹معاون وزیر نفت: ۶۰ درصد جایگاه‌ها با چالش کارت‌خوان‌های سوخت مواجه شدند. تدریجا به صورت آفلاین در حال سوخت‌رسانی هستیم. 🔹سیستم فعلا به صورت آفلاین و با نرخ سوخت دوم جلو می‌رود. تیم‌های تخصصی به جایگاه‌ها دارند مراجعه می‌کنند تا به‌صورت دستی بتوانیم خدمت‌رسانی کنیم. 🔹ابتدا جایگاه هایی فعال خواهد شد که بیشترین مراجعه را دارند. مدیریت بحران در همه مناطق تشکیل شده است.
📸 روزنامه انگلیسی زبانِ اسرائیلی جروزالم پست هم در توییتی اعلام کرد گروه هکری گنجشک درنده مسئولیت هک شدن جایگاه‌های سوخت در سراسر ایران را بر عهده گرفت
هرچند بهتر بود که اساسا خبر اولیه دقیق‌تر بیان میشد تا شاهد برخی لجن پراکنی‌ها و سیاسی‌ بازی‌ها نمی بودیم اما کاش توضیحات وزارت جهاد کشاورزی درباره پرونده چای دبش نیز زودتر منتشر می‌شد؛ فقط باید امیدوار بود که این روند اطلاع رسانی (حتی کامل‌تر و دقیق‌تر) تا انتهای مسیر بررسی پرونده ادامه داشته باشد تا فرصت عرض اندام بیشتر از لاشخورهای سیاسی گرفته شود!
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصویری عجیب از برادری که سپر بلای خواهر شد، بغلش کرد، مراقبش بود، اون هم زیر آوار! و خدایی که هر دو را زنده نگهداشت😭
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سید مصطفی خوش چشم تحلیل‌گر مسایل بین الملل: ⭕️ نیازی به ورود ایران به جنگ با اسرائیل نیست؛ اسراییل و آمریکا اصلأ هر دو از این که پای ایران به جنگ باز شود واهمه دارند... ⭕️ یک سری از متخصصان هوا فضا در ایران موشک‌هایی درست کرده‌اند که می‌تواند اسرائیل را شخم بزند...!
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره‌ی جالبِ یکی از مسئولین امنیتی اسرائیل زمانی که مسئول بازجویی یحیی سنوار در زندان‌های اسرائیل بوده
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اذعان شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان به عجز و ناتوانی غرب در برابر قدرت‌نمایی یمنی‌ها در منطقه: ⭕️ حوثی‌های یمن هزینه‌های گزافی را به کشورهای غربی تحمیل کرده‌اند و این ضربه بزرگی است؛ آن‌ها اکنون تبدیل به یکی از عناصر مؤثر محور مقاومت شده‌اند! ⭕️ حتی ائتلاف آمریکا با اروپا هم نمی‌تواند در برابر حوثی‌های یمن کاری انجام دهد! ⭕️ اکنون اعتماد به نفس حوثی‌های یمن بسیار بالاتر رفته و همچنین نزد کشورهای جهان عرب محبوبیت بیشتری کسب کرده‌اند
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این کلیپ خییییلی خوب بود😁 👈 چه تناقض‌هایی در آوردن ازشون😂
25.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مشهورترین آیه قرآن در میان نخبگان و مردم جوامع غرب کدام است؟ ⭕️ آیا قرآن در سوره توبه دستور به کشتار همه غیر مسلمانان می‌دهد؟ ⛪️ پروفسور Matt Davies به عنوان یک مسیحی آمریکایی به این سؤال و شبهه تبشیری‌ها پاسخ می‌دهد.
🚨 اطلاعیه پدافند غیرعامل در خصوص اختلال در خدمات‌رسانی در حوزه سوخت ⭕️ روابط عمومی سازمان پدافند غیرعامل کشور در خصوص بروز اختلال در سامانه سوخت اطلاعیه‌ای صادر کرده است. متن این اطلاعیه بدین شرح است: ⭕️ از لحظات اولیه بروز اختلال در سامانه هوشمند توزیع سوخت، تیم‌های واکنش اضطراری وزارت نفت با همکاری مجموعه پدافند غیرعامل وارد عمل شده و تصمیم‌های لازم جهت رفع اختلال و استمرار خدمات زیرساخت سوخت صورت گرفت. ⭕️ با توجه به رعایت الزامات و ضوابط پدافند غیرعامل، در تمامی سکوهای سوخت رسانی امکان سوخت‌رسانی به صورت دستی و خارج از شبکه وجود دارد و مشکل سوخت‌رسانی در برخی سکوها تا پایان امروز برطرف می‌شود و اختلال سامانه هوشمند سوخت نیز ظرف روزهای آینده برطرف می‌گردد. ⭕️ در خصوص دلایل بروز اختلال، سازمان پدافند غیرعامل کشور تمام گزینه‌های محتمل از جمله نفوذ و هک را در نظر و تحت بررسی دارد اما در شرایط فعلی نمی‌توان ادعاهای مطرح شده دشمن را تایید کرد. ⭕️ نتایج نهایی بررسی‌ها در روزهای آتی به اطلاع خواهد رسید.