eitaa logo
🔰کشکول احکام دین🔰
258 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
758 ویدیو
28 فایل
برای پاسخ به سئوالات شما بزرگواران واستخاره به ایدی مدیر مراجعه کنید⬇️ @AMDarzi https://eitaa.com/Kashkool_Ahkam تبادل @admingoleyas @Arabahmadi_2 کارشناس پاسخگوی خانم↙️ @sahel113
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺✅😀 😊😁 😄😁 👍🏻 طرف كولرش ميسوزه، هر تا بچه شو ميگيره ميزنه، میگن چرا ها رو ميزنی❓ . . . . . . میگه: گفتم نفری زير نخوابيد به فشار مياد!!😂😂😂 👇🏽✏️ 🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹 🌷🌹 📌اگر یا یا شخص دیگر به صورت کسی (چه و چه غیر آن ) سیلی یا چیزی بزند که سرخ یا یا شود در هر مرحله مخصوص به خود را دارد و باید را به فرزند بدهد 👦 و بین خود و توبه نماید و مقدار به قرار ذیل است : اگر زدن به صورت موجب صورت شده , باید مثقال و نیم شرعی که هر مثقال 18 نخود است به او بپردازد🏅 و اگر موجب شدن صورت گردیده مثقال شرعی طلا و اگر شده مثقال شرعی طلا باید بپردازد 🎄 اما اگر جای دیگر بدن غیر از صورت به واسطه زدن یا یا شده , باید نصف آنچه را گفته شد به او بدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵😄🔴 لطیفه ای: 🌺 😁😄 😁😊 🔹 در گفتن 👐 داشت و برایش دلچسب نبود و چندین بار الله اکبر می گفت 😀 🙌 بعد از آخرین بار که موفق به می شد و فکر می کرد این را دیگر درست ادا کرده است یکی از حاضران گفت: نشد .❗️ شخص بلافاصله گفت: فلان‌فلان شده ، این بار شده بود تو نگذاشتی.😅😅😅 🌹🌷🌹🌷🌹🌹🌷🌹 🔰مسئله شرعی :🌹🌷🌹🌷🌹 🌹🌷🌷🌷🌹 آیا میدانستید ❓ کسی که در و چیزی شک دارد نیست تحقیق کند.👈 حتی اگر بداند با کردن،یقین به نجاست پیدا میکند 👏🎯 وسواسی : معظم میفرمایند :🌷🌹🌷 درمان : منشأ ناآگاهی و به احکام ومسائل شرعی است وتنهاراه حل آن آشناشدن به احکام وبی اعتنایی به است‌ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴 رابطه جنسی با همسر در ماه محرّم اشکال داره؟ در روز تاسوعا و عاشورا چی؟ ☑️ پاسخ: اگه خانم عذر شرعی نداشته باشه، رابطه جنسی برای زن وشوهر در ایام عزاداری اشکال نداره؛ اگرچه از باب احترام، چنانچه مشکلی وجود نداره، بهتره روز تاسوعا و عاشورا انجام نشه. ⭕️نکته: اگه شوهر درخواست کنه، بر خانم واجبه که همراهی کنه؛ حتی اگه روز عاشورا و تاسوعا باشه. 🔺 دفتر همه مراجع.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😄😂😄😂😄😂😄😂 😁☺️ 🔰🔰 مدل ۵۶داره ...پوکیده...😶 یه رو سه درب دیگه اش ...☹️ یه ...😑 اونوقت با رو عقب نوشته✍️ هر چه دارم از خیر دارم...❣️ یکی نیست بهش بگه تو شدی حواست نیست👋😐😂 🔘🔘🔘 🌷🌹🌷🌷🌹🌷 🔰 🌷🌹🌹🌷🌹 1⃣ یعنی کاری کند که و و از ناراضی شوند. پس و نکردن والدین است..⚜ باید راازخودمان راضی و نگه داریم. 2⃣اگر هم به وظائف لازم خود عمل نکنند در مؤاخذه خواهندشد❗️ 3⃣ پس از هم میتوانند ناخلف خود را کنند🎍و منحصر دراین دنیانیست. 🌹🌹🌹❤️❤️🌷🌹 بیاییم را ازخودمان راضی نگه داریم وهمیشه دست و راببوسیم.🌷🌹🌷🌹🌷❤️❤️🌷 ✳️ 💠🈂 🔔☎️📞 👪 ⭐️سؤال : آیا زدن هم محسوب میشه یا حتما باید بریم دیدن؟ جواب:🔰 بله زدن هم محسوب میشه و زیادی داره بویژه در روز که کار خوب دوبرابراست. 👨❤️💋👨 ولی دیدن حضوری بالاترهست
*شهادت مظلومانه وارث عاشورا ، زین العابدین، امام سجاد (صلواتُ اللهِ و سلامُه عليهِ) تسلیت باد.ما را هم از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید . التماس دعا*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا