فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽با چشم دلمون بیائید همگی بریم مشهد و یه سلام بدیم😍💚
زیارت از راه دورتون قبول و التماس دعا💔
#یا_امام_رضا...
چندیست زیاد رفت وآمد دارم
از فاصله ها چشم به گنبد دارم
باید بروم ساعت 10 آماده است
الکی مثلا بلیط" مشهد" دارم😔
@Keepers_quran
💚
خوشا دردی که درمانش تو باشی
خوشا راهی که پایانش تو باشی
خوشا چشمی که رخسار تو بیند
خوشا ملکی که سلطانش تو باشی
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ع
دلخوش به عیدیام، سفر از جنسِ اربعین
آقا،قرار بعدیِ ما، موکب الرضا(ع)
- إنشاءالله🙏🏻
@Keepers_quran
25.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عشق یعنے تپش این دلِ بارانے من❤️
| تولد امام رضامون مبارک🌸
#نماهنگ دلنشین از
#علی_اکبر_قلیچ
JOiN👇
💖 @Kolbezendegi 💖
🌺🍃🌸
🍃
🌸
#حدیث_روز
#برنامه_ریزی
#نظم
🌸 #نظم و #برنامه_ریزی 🌸
✍ اولیای بزرگ اسلام، رعایت نظم و برنامه ریزی در کارها را از جمله مهمترین مسائل در زندگی انسان شمرده، آن را مورد تاکید قرار داده اند .
💠 علی علیه السلام در ضمن وصیت خود، خطاب به امام حسن و امام حسین علیهما السلام می فرمایند:
✨ «اوصیکما وجمیع ولدی واهلی ومن بلغه کتابی بتقوی الله ونظم امرکم; (۱)
☀️ شما و همه فرزندانم و هر کس که نامه ام به او می رسد را به ترس از خدا و نظم در کارهایتان سفارش می کنم .»
✅ برای هر انسانی شایسته است در همه کارهای زندگی #برنامه منظمی داشته باشد تا بتواند از عمر خویش بهترین بهره را ببرد . یکی از نشانه های نظم این است که انسان اوقات شبانه روز را بر نیازمندیهای خویش تقسیم کند و زیر بنای زندگی را که نظم است، محکمتر سازد و از بی نظمی که ضایع کننده عمر و بر باد دهنده استعدادهاست، دوری کند .
💠 علی علیه السلام در این باره می فرمایند:
✨ «للمؤمن ثلاث ساعات، فساعة یناجی فیها ربه وساعة یرم معاشه وساعة یخلی بین نفسه وبین لذتها فیما یحل ویجمل . ولیس للعاقل ان یکون شاخصا الا فی ثلاث، مرمة لمعاش او خطوة فی معاد او لذة فی غیر محرم; (۲)
☀️ برای مؤمن [در شبانه روز] سه ساعت [و زمان] وجود دارد، زمانی که در آن با پروردگار خویش مناجات می کند و زمانی که هزینه زندگی را تامین می کند و زمانی برای واداشتن نفس به لذتهایی که حلال و مایه زیبایی آن است . خردمند را نشاید جز آن که در پی سه چیز شاخص باشد، تامین زندگی یا گام نهادن در راه آخرت یا [به دست آوردن] لذتهای حلال .»
✅ #نظم و برنامه، سامان دهنده زندگی و وسیله ای برتر برای رسیدن به اهداف بزرگ است . با #برنامه_ریزی صحیح در زندگی می توان ساعات عمر را پربار و از اتلاف عمر جلوگیری کرد .
✅ بهره گیری از زندگی یکی از میوه های #نظم و#برنامه_ریزی است . یکی از شاگردان حضرت امام خمینی رحمه الله می گوید: «#نظم دقیق در زندگی از ویژگیهای معروف امام است . به راستی عجیب بود که حتی برای مطالعه و قرائت #قرآن و کارهای مستحب و حتی زیارتها و دعاهایی که در وقت خاص هم وارد نشده بود، وقت خاص را تنظیم کرده بودند و هر کاری را بر طبق همان زمان بندی و تنظیم خاص انجام می دادند، بطوری که برای هر کس که مدتی با ایشان مانوس و معاشر می شد، مشخص بود که در چه ساعتی، مشغول چه کاری و انجام چه عملند، اگر چه در حضور ایشان نباشد و فرسنگها از محضرشان دور و جدا باشد . (۳) » ثمره این #نظم دقیق را در زندگی امام امت مشاهده کرده ایم .
💠 امام علی علیه السلام با توجه به تاثیر #نظم در نتیجه بخشی کارها، بر انجام امور روزانه در وقت خود به مالک اشتر سفارش می کند که:
✨ «وامض لکل یوم عمله فان لکل یوم ما فیه; (۴)
☀️ کار هر روز را در همان روز انجام ده [و آن را به روز بعد موکول مکن] زیرا برای هر روز کار خاصی است [که مجال انجام عقب افتادگیها را نمی دهد] .»
--------------------
۱) همان، نامه 47 .
۲) همان، حکمت 390 .
۳) پا به پای آفتاب، امیررضا ستوده، ج 2، ص 170، نشر پنجره .
۴) نهج البلاغه، نامه 53 .
🌸
@Keepers_quran
🌺🍃🌸🍃
🌺🍃🌸
🍃
🌸
#حفظ_قرآن_در_کلام_علما_و_بزرگان
🕊 حفظ قرآن مقدم برتمام علوم 🕊
🕊 فراموش نکردن قرآن 🕊
☀️ شهید ثانی ( رحمه الله علیه ) ☀️
💐 علمای گذشته بر این باور بودند که « #حفظ_قرآن » بر تمام علوم مقدّم است. آنان علم فقه و حدیث را تنها به کسانی تعلیم می دادند که #حافظ _قرآن باشند و به اندازه ای به علم فقه و حدیث مشغول می شدند که منجر به نسیان و فراموشی قرآن نگردد.
📚. منیةالمرید، شهید ثانی، ص 293.
🌸
@Keepers_quran
🌺🍃🌸🍃
🎁 چرا بیشتر دختران ،
🎁 دوست دارند با آدم مذهبی ، ازدواج کنند ؟!
💞 ۱. چون پسران مذهبی ، سر به زیرند ،
👈 اهل چشم چرانی و نگاه گناه آلود نیست
💞 ۲. با شرم و حیا هستند ،
👈 و اهل بی حیایی و بی عفتی نیستند .
💞 ۳. غیرت ناموسی دارند .
👈 و همه زنان را ، ناموس خود می پندارند .
💞 ۴. عفّت دارند
👈 به خاطر همین ، عفت کسی را نمی درند .
💞 ۵. از خدا می ترسند ،
💞 و کسی که از خدا بترسد ،
👈 دیگر هیچ وقت خیانت نمی کند .
💞 ۶. همه عالم را ، محضر خدا می دانند
💞 به خاطر همین در محضر خدا ،
💞 چه در دنیای حقیقی و چه در دنیای مجازی ،
👈 گناه و معصیت نمی کنند .
@Keepers_quran