eitaa logo
"رسانه زندان‌های استان کرمان"
936 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
586 ویدیو
9 فایل
💎 ندام‌مدیا "مرکز رسانه و اطلاع‌رسانی اداره‌کل زندان‌های استان کرمان" 💫 اخبار زندان‌های استان 📺 سیمای زندان‌های استان ⏳ کانال اطلاع رسانی داخلی 🌀 اخبار ویژه کارکنان زندانهای استان 💥 دفتر روابط عمومی و تشریفات اداره کل زندان‌های استان کرمان
مشاهده در ایتا
دانلود
هفته قوه‌قضاییه گرامی باد
[آیات الهی] ﷽؛ وَآتَاكُمْ مِنْ كُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ وَإِنْ تَعُدُّوا نِعْمَتَ اللَّهِ لَا تُحْصُوهَا إِنَّ الْإِنْسَانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ 🌺 و از هر چه از او خواستيد به شما عطا كرد و اگر نعمت‏ خدا را شماره كنيد نمى‏‌توانيد آن را به شمار درآوريد، قطعا انسان ستم‏پيشه ناسپاس است. 📚 آیه 34 سوره ابراهیم
پیام رئیس قوه قضاییه در پی جنایت صهیونیست‌ها در حمله به زندان اوین 🔹حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در واکنش به حمله وحشیانه رژیم متجاوز صهیونی به زندان اوین، پیامی صادر کرد. بسم الله الرحمن الرحیم روز گذشته، دست متجاوز و شریر رژیم تبهکار صهیونیستی که از مقابله با قوای مسلح ایران اسلامی و نیل به اغراض شوم، عاجز مانده بود به سمت پایتخت ایران اسلامی دراز شد و در اقدامی مغایر با قواعد آمره و کنوانسیون‌های بین‌المللی، ندامتگاه اوین، هدف حمله متجاوزین صهیونی قرار گرفت. مع الاسف در اثر حمله ددمنشانه صهیونیست‌های جنایت‌پیشه، شماری از کارکنان و مسئولین خدوم و مجاهد زندان اوین و دادسرای ناحیه ۳۳ تهران وهمچنین خانواده‌های برخی زندانیان که برای ملاقات به ندامتگاه مراجعه کرده بودند به فیض اکمل شهادت نائل شدند و همچنین تعدادی از زندانیان نیز دچار جراحت شدند که بلافاصله وضعیت درمانی آنها به صورت فوق‌العاده پیگیری شد.  اینجانب شهادت جمعی از همکاران را به خانواده معظم ایشان و یکایک همکاران و همسنگران‌شان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.  امید داریم که همه شهدای ایران اسلامی بویژه شهدای اخیر، شفیعان ما در صحرای محشر باشند.  اینجانب ضمن محکومیت شدید تجاوز وحشیانه صهیونیست‌ها به زندان اوین بر ضرورت پیگیری این جنایت در مجامع مربوطه تاکید دارم.  در خِتام این پیام و مسطوره، به عنوان خادمی از خُدام ملت سرافراز و انقلابی ایران اسلامی مایلم از کلیه‌ی صاحبان حق و شکات خصوصی که بواسطه شکایت آنها، احدی از مردم در زندان به سر می‌برد تقاضا و استدعا کنم که در صورت امکان و صلاحدید، از شکایات خود صرف‌نظر کنند.
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم| عیادت رئیس قوه قضاییه از مجروحان حمله جنایتکارانه صهیونیست‌ها به زندان اوین 🔹رئیس قوه قضاییه با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، از مجروحان و مصدومان جنایات روز گذشته رژیم صهیونی علیه ندامتگاه اوین، عیادت کرد. 
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک جنایت تمام عیار| صهیونیست‌ها نه به زندانیان رحم کردند نه به خانواده آنان مرکز رسانه قوه قضاییه| این تصاویر مستندی‌ست از سالنی که صهیونیست‌ها با پرتابه مورد هدف قرار دادند و متاسفانه در جریان این حمله وحشیانه تعدادی از اعضای خانواده زندانیان هم که برای پیگیری امور مددجوی خود به این بخش مراجعه کرده بودند به شهادت رسیدند.
زندان زرند در هفته قوه قضائیه میزبان پزشکان و پرستاران جهادی شد 🔸به مناسبت هفته قوه قضائیه، خدمات پزشکی و پرستاری رایگان توسط دو پزشک متخصص جهادی و کادر پرستاری در زندان زرند ارائه شد. 🔺حجت‌الله کهنی، رئیس زندان زرند با اشاره به برنامه‌های حمایتی هفته قوه قضائیه گفت: در راستای ارتقاء سطح بهداشت و درمان زندانیان، با هماهنگی‌های صورت‌گرفته، تیمی از پزشکان و پرستاران جهادی به‌صورت داوطلبانه در زندان زرند حضور یافتند و خدمات پزشکی رایگان ارائه کردند. 🔺رئیس زندان زرند ضمن قدردانی از حضور جهادی این تیم پزشکی افزود: در این برنامه، دو پزشک متخصص داخلی و بیماری‌های عفونی با همراهی کادر پرستاری، به ویزیت مددجویان و ارائه خدمات درمانی و پرستاری پرداختند.
محفل انس با قرآن به یاد شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی در زندان کهنوج برگزار شد ▪️به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره سرداران شهید و شهدای جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به ایران، محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان و حافظان قرآن در زندان کهنوج برگزار شد. ▪️محفل انس با قرآن کریم در راستای گرامیداشت شهدای مظلوم جنگ ۱۲ روزه و حملات جنایت‌بار رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی و سرداران والامقام شهیدی که اخیراً در مسیر دفاع از امنیت و عزت کشور به فیض شهادت نائل آمدند، در زندان کهنوج برگزار شد. ▪️در این مراسم معنوی، که با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید توسط قاریان و حافظان قرآن کریم همراه بود، بر لزوم حفظ روحیه مقاومت و استمرار راه شهدا تأکید شد.
50.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگیر | روایت امید در دل صنعت 🔸در قسمت دوم دستگیر به شرکت توسعه آلیاژ سمنگان می‌رویم جایی که، آلیاژ فقط فلز نیست؛ پیوندی از ایمان، کار و زندگی دوباره است. این‌جا روایت زندانیانی است که از دل تاریکی برخاستند و حالا با دستان خود، آینده را می‌سازند… «دستگیر» این بار صدای کارگرانی‌ است که روزی اسیر اعتیاد بودند، و امروز آزاد و باافتخار مشغول‌ به کارند.
پیام تسلیت مدیرکل زندان‌های استان کرمان در پی حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین ▪️حمله ددمنشانه و خلاف تمام قواعد انسانی رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، از جمله زندان اوین، بار دیگر چهره‌ واقعی این رژیم متجاوز و قانون‌گریز را نمایان ساخت؛ حمله‌ای که نه یک هدف نظامی، بلکه جان انسان‌هایی بی‌دفاع را نشانه گرفت: همکارانی شریف با دغدغه‌ اصلاح و خدمت، سربازانی وظیفه‌شناس در لباس امنیت، و خانواده‌هایی که تنها برای دیدار عزیزی به زندان آمده بودند. ▪️با اندوهی عمیق، شهادت مظلومانه این عزیزان را به خانواده‌های داغدار، همکاران بزرگوار سازمان زندان‌ها و ملت شریف ایران تسلیت عرض می‌کنم. این داغ، داغِ همه‌ ماست؛ داغ انسان‌هایی که بی‌هیچ گناهی، قربانی خشونت و جنون یک رژیم بی‌منطق شدند. ▪️از درگاه خداوند متعال برای شهدای این حادثه‌ تلخ، آمرزش و آرامش ابدی، و برای بازماندگان، صبر و آرامش قلبی مسئلت دارم. بی‌تردید راه و یاد این عزیزان، چراغی خواهد بود برای ادامه‌ مسیرِ اصلاح، مهر و مقاومت. رضا ذوالفعلی‌نژاد مدیرکل زندان‌های استان کرمان