دستِ نیاز بر آستان الهی| احیای شب ۲۱ ماه رمضان در مراکز اصلاحی و تربیتی کرمان
🔹در شب بیستویکم ماه مبارک رمضان، همزمان با سالروز شهادت حضرت امیرالمؤمنین امام علی (ع) و گرامیداشت یاد قائد انقلاب اسلامی «حضرت آیتالله خامنهای (رضوان الله علیه)»، زندانهای استان کرمان حال و هوایی سرشار از معنویت به خود گرفت.
🔺کارکنان و زندانیان دل به آستان قدس الهی سپرده و با قرائت دعای جوشن کبیر، اقامه نماز، مرثیهسرایی، عزاداری و آیین قرآن بهسر گرفتن، دست نیاز به پیشگاه الهی بلند کردند و در سوگ مولای متقیان، به راز و نیاز پرداختند. گویی در این خلوت انس، هر دلی چشمبهراه باران رحمت الهی بود.
▪️تصاویر فوق مربوط به برگزاری مراسم شب احیا در زندانهای جیرفت، کهنوج، منوجان، بافت و رفسنجان است.
@kermanprisons
دعای روز بیستویکم ماه مبارک رمضان
(چهارشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۴)
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ الى مَرْضاتِکَ دلیلاً ولا تَجْعَل للشّیْطان فیهِ علیّ سَبیلاً واجْعَلِ الجَنّةِ لی منْزِلاً ومَقیلاً یا قاضی حَوائِجَ الطّالِبین.
خدایا قرار بده برایم در آن به سوى خوشنودیات راهنمایى و قرار مده شیطان را در آن بر من راهى و قرار بده بهشت را برایم منزل و آسایـشگاه اى برآورنده حاجتهاى جویندگان.
@kermanprisons