سلام ✋🏻
صبح بخیر ☕️🥧
🌷امروزتون پر از بهترینها
💚از خداوند براتون
🌷یک سبد دعای خوشبختی
🌷یک دنیا خیر و برکت
💚یک آسمان نیک نامی و
🌷یک عمر سرفرازی خواهانم
💚هر کجا هستید بهترینها را برایتان
آرزو دارم
💕🌸🌷
هر طلوع و هر صبح
هدیه ای از جانب خداست
پس قدر این هدیه الهی را بدانیم
زیبا ببینیم و زیبا فکر کنیم
صبحتون زیبا ، زندگیتون به سمت خدا
📖تسلی بخشی های فلسفه
📝معرفی کتاب
درباره تسلی بخشی های فلسفه
کتاب «تسلیبخشهای فلسفه» نوشته آلن دوباتن، نویسنده فیلسوف و مجری ساکن بریتانیا است.
او در کتابهایش موضوعات روزمره را به روشی فلسفی بررسی میکند.
دوباتن در این کتاب میکوشد تا با استناد به آثار شش فیلسوف بزرگ راهحلهایی برای مشکلات روزمره خوانندگان ارائه کند.
مخاطبان با خواندن این کتاب از سقراط میآموزند که عدم محبوبیت را باید نادیده انگاشت. سنکا به آنها کمک میکند تا بر احساس یاس و ناامیدیشان غلبه کنند و اپیکور چاره بیپولیها و مشکلات مالی را پیش رویشان میگذارد.
مونتنی راهنمای مناسبی برای درمان ناکارآمدهای است؛ عشاق دلشکسته میتوانند با خواندن آثار شوپنهاور تسلی خاطر یابند؛ و کسانی که در زندگی با سختیهای زیادی روبرو هستند با نیچه همذات پنداری خواهند کرد. تسلی بخشیهای فلسفه یکی از آخرین آثار آلن دوباتن است که تاکنون بیش از دویست هزار نسخه از آن در سراسر جهان به فروش رفته است.
✍🏻آلن دوباتن
@KetabkhaneDenj
تسلی بخشی های فلسفه.pdf
5.56M
📖تسلی بخشی های فلسفه
✍🏻#آلن_دوباتن
@KetabkhaneDenj
📖دختر پرتقالی
📝معرفی کتاب
فلسفه علمیست پیچیده و کمی غیرقابل درک برای افرادی که در این رشته تحصیل نکردهاند. نوشتن از فلسفه کار آسانی نیست زیرا واکاوی اسرار زندگی نیاز به مهارت خاصی دارد. یوستین گردر همواره در آثارش با زبانی ساده و سفر در زمان توجه علاقهمندان به فلسفه را جلب کرده است. او شما را از رمز و راز این دنیای سحرآمیز و پر از سوال و پیچیدگی مطلع میکند.
دختر پرتقالی کتاب دیگری از یوستین گردر است که در قالب رمان عاشقانه در دنیای فلسفه غرق میشوید.
✍🏻یاستین گوردر
@KetabkhaneDenj
trni_دختر_پرتقالی-یوستین_گردر.pdf
3.26M
📖دختر پرتقالی
✍🏻#یاستین_گوردر
@KetabkhaneDenj
سلام 👋🏻
صبحتون سرسبز 🍃☕️🍪
پنجشنبه تون زیبا
خانه امیدتون آباد
زندگیتون مالا مال از
شادی
عشق
نیک بختی
💞روز قشنگ بهاریتون بخیر 🌸
💞آخرهفته تون پر از مهر 🌸
📖ارباب و نوکر
📝 معرفی کتاب
در این داستان کوتاه ، ارباب و بنده، یک صاحب زمین به نام واسیلی آندریویچ برکونوف یکی از دهقانان خود به نام نیکیتا را برای یک سفر کوتاه با سورتمه به سر می برد. آنها برای بازدید از صاحب زمین دیگری سفر می کنند تا واسیلی آندریویه بتواند چوب خریداری کند. او بی تاب است و آرزو می کند که سریعتر به آنجا برسد .این دو مرد در وسط کولاک قرار می گیرند ، اما واسیلی ، مایل به ادامه راه است. به دلیل برف ، جاده را گم می کنند و گم می شوند. آنها سرانجام خود را در یک شهر می یابند و استراحت می کنند. اما چون واسیلی طمع می کند تصمیم می گیرند که در بوران به ادامه سفر بپردازند، ان ها سرانجام گم می شوند و مجبور می شوند تا صبح در میان طوفان در محلی به دور از خانه بخوابند، اما واسیلی که ترس داشت اموال خود را از دست دهد نیکیتا را تنها می گذارد و با اسب فرار می کند، از قضا در چاله ای می افتد و اسب او را رها می کند و خودش را به نیکیتا می رساند. واسیلی به یک وحی معنوی / اخلاقی می رسد ، از روی رد پای اسب خودش را به نیکیتا می رساند که در حال یخ زدن است. تولستوی یک بار دیگر یکی از مضامین معروف خود را تکرار می کند: اینکه تنها خوشبختی واقعی در زندگی با زندگی برای دیگران پیدا می شود.
✍🏻لئو تولستوی
@KetabkhaneDenj
ارباب و نوکر- لئو تولستوی.pdf
1.38M
📖ارباب و نوکر
✍🏻#لئو_تولستوی
@KetabkhaneDenj
📖تاریخ بیهقی
ابوالفض
📝معرفی کتاب
تاریخ بیهقی یا «تاریخ مسعودی» نام کتابی¬ست نوشته¬ی «ابوالفضل بیهقی»، که موضوع اصلی آن تاریخ پادشاهی «مسعود غزنوی» پسر سلطان «محمود غزنوی»ست. این کتاب علاوه بر تاریخ غزنویان، قسمت هایی درباره تاریخ صفاریان، سامانیان و دوره پیش از پادشاهی «محمود غزنوی» دارد. نسخه اصلی کتاب حدود ۳۰ جلد بوده، که به دستور سلطان «مسعود» بخش زیادی از آن از بین رفته است. و از این کتاب امروزه مقدار کمی (حدود پنج مجلد) بر جای مانده است. برخی این کتاب را «تاریخ ناصری» نامیده اند، از جمله: «ابن فندق بیهقی» که در سال ۴۹۰ ه. ق. در منطقه «بیهق» به دنیا آمده، و بسیاری دیگر پس از او. برای این نام گذاری دو احتمال است: نخست به اعتبار لقب «سبکتگین» (پدر محمود غزنوی)، که «ناصرالدین» است، و کتاب تاریخ خاندان و فرزندان و فرزندزادگان وی بوده، و دیگر این که لقب سلطان مسعود که «ناصرالدین الله» بوده است. به هر حال کتاب به نامهای دیگری نیز خوانده می شده، از جمله: «تاریخ آل ناصر»، «تاریخ آل سبکتگین»، «جامع التواریخ (البته جامع التواریخ رشیدالدین فضل¬الله کتابی دیگر است در چهار مجلد)»، «جامع فی تاریخ سبکتگین» و سرانجام «تاریخ بیهقی» که گویا بر اثر بی توجهی به نام اصلی آن «تاریخ ناصری» به این عنوان¬ها شهرت پیدا کرده بود.
✍🏻ابوالفضل بیهقی
-تصحیح علی اکبر فیاض
@KetabkhaneDenj