🏴🖤
فرا رسیدن شب های قدر و شب نوزدهم ماه رمضان ، ۲۱ و ۲۳ رمضان
ایام ضربت خورن و شهادت حضرت علی علیه السلام تسلیت باد .....
📖سالهای طلایی
📝معرفی کتاب
رمان حاضر، اثر مشترک "مارک تواین "و "چارلز دادلی وارنر "داستانی است انتقادی که هدف عمده انتقاد آن متوجه برملا ساختن حرص و طمع، زمینخواری، مال اندوزی و جاه طلبی است و طی آن تلاش شده تا تبانی زمین خواران نواحی غرب و سرمایهداران نواحی شرق با مقامات فاسد اداری که بر جامعه آن روز آمریکا تسلط یافته بودند آشکار شود .یکی از عمدهترین ماجراهای رمان، مربوط به زندگی "لورا هاوکینز "است که زندگیاش را سلسلهای از مصیبتهای ناگواری تشکیل میدهد که از بی گناهیها و رسواییها نشات میگیرد .مخاطب داستان با او از دوران کودکی آشنا میشود ;هنگامی که در انفجار کشتی بخار جان سالم به در میبرد ;سپس او که اینک یتیم شده در خانه آقای "هاوکینز " بالنده میشود .او که دختری زیباست پس از ماجراهای بسیار، سرانجام دوستدار خود را به ضرب گلولهای از پای در میآورد .در پی آن محاکمه پر سر و صدایی آغاز میگردد و لورا در نمایشی غیر منتظره، به قیمت فقدان عشق و از دست دادن تمامی ارزشهای مورد نظر، تبرئه میشود .گفت و شنودهای دادگاه، در مجموع پایه تئاتر قرن نوزده تلقی میگردد و یکی از هدفهای عمدهای است که در رمان مورد توجه بوده که طی آن، دو نوع روش قانونگذاری با مهارت حزنآوری بررسی میگردد.
✍🏻مارک تواین و چارلز دادلی وارنر
@KetabkhaneDenj
سلام به یکشنبه 👏
🌷فروردین ۱۴۰۳ خوش آمدید
🪵آرزویم این است که
🌷صفحه غم و اندوه در دفتر
🪵زندگیتان همیشه سفید بماند
🌷صبحتون به وقت مهربانی
🪵لبخندتون به رنگ عشق
🌷ساعت هاتون به امید
🪵لحظه هاتون آفتابی
🌷و روز زیباتون بخیر
📖من گنجشک نیستم
📝معرفی کتاب
راوی داستان مردی است که همسرش هنگام زایمان به دلیل خون ریزی فوت کرده و فرزندش نیز مرده به دنیا آمده است . اکنون او تعادل روحی خود را از دست داده و در مجتمعی درمانی در طبقه نهم بستری می باشد . او به دنبال رمز و راز مرگ و نیستی است و قابل توجه است که بقیه شخصیت های داستان های آقای مستور هم در این تیمارستان وجود دارند مثل امیر ماهان یا کلا شخصیت های جست و جوی مین قسمت های زیبایی از کتاب خیلی زود عاشق هم شدیم . مثل بیشتر عشق ها ، تقریبا بی دلیل . هیچ مرگی دنیا را به آخرین نقطه اش نخواهد رساند . اما را اما شاید برساند . گاهی فکر می کنم آدم های زیادی هستند که من میتوانم با آن ها عمیقا احساس نزدیکی کنم اما افسوس که نمی شناسمشان . عاشق هر کس که شدی دیگه نمی تونی فراموشش کنی . واسه همینه که به نظر من عشق یعنی هیولا.
✍🏻مصطفی مستور
@KetabkhaneDenj
📖نامه به فلیسه
📝معرفی کتاب
فرانتس کافکا در آگوست سال 1912 در خانه دوستش ماکس برود با فلیسس باوئر ملاقات کرد. پرانرژی ، سرشار از زندگی وتأثیرگذار ، منشی بیست و پنج ساله همه ی آن چیزی بود که کافکا نبود ، و کافکا خیلی سریع تحت تاثیر او قرار گرفت. از آنجا که کافکا در پراگ و فلیسه در برلین زندگی می کرد ، اظهار عشق کافکا عمدتا بصورت مکاتبه بود. نامه هایی پرشور ، خودباخته و مضطرب که تقریبا روزانه و گاه حتی دو یا سه بار در روز ارسال می شد. اما به زودی پس از اعلام نامزدی در 1914 ، کافکا نگرانی این شد که ازدواج باعث تداخل در نوشته های وی و نیازش به تنهایی شود.
بیش از پانصد نامه ای که کافکا به فلیس نوشت – در طول بهم خوردن رابطه آنها ، نامزدی دوباره شان در سال 1917 و فراق نهایی آنها در پاییز همان سال ، هنگامی که کافکا احساس کرد که اثرات سل در نهایت جان او را می گیرد-. مقیاس و دیدی کامل ازآشفتگی درونی کافکا و تلاش بیهوده ی او برای تعادل برقرار کردن بین تمایل خود برای پیوند انسانی و نیز علاقه اش به تنهایی برای پرداختن به آثارخود بود. نامه به فلیسه کتابی است که برخی از نامه های فرانتس کافکا را به فلیسس باوئر از سال 1912 تا 1917جمع آوری کرده است. نامه هایی که در طول مکاتباتشان کافکا و باوئر دو بار نامزد کردند و کافکا برخی از مشهورترین آثار خود را از جمله مسخ را نوشت و اولین دستنویس هایش برای رمان محاکمه را آماده کرد.
✍🏻فرانتس کافکا
@KetabkhaneDenj
نامه به فلیسه از کافکا ۱.pdf
5.69M
📖نامه به فلیسه
✍🏻#فرانتس_کافکا
@KetabkhaneDenj