🔍 ادامه #گزارش_هفته
🔹 غزه، سنگ محک ادعاهای گزاف غربی
آنچه امروز در غزه صورت میگیرد و کشتارها و فجایعی که از سوی ارتش صهیونیستی نسبت به حدود ۲ میلیون ساکن این باریکۀ ۴۰در ۸کیلومتری صورت میگیرد، بارهاوبارها از آنچه در لیبی صورت میگرفت یا شایعهای که دربارۀ وجود سلاحهای شیمیایی در عراق و سوریه، صورتگرفته سهمگینتر است. اگر بهانه حملات موشکی آمریکا به سوریه، احتمال و شایعۀ اثبات نشدۀ تسلیحات شیمیایی بود؛ اما در جریان حملات وحشیانۀ این روزها در نوار غزه عملاً از فسفر سفید علیه غیرنظامیان در مناطق مسکونی استفاده میشود. سلاحی آتشزا که استفادۀ ارتش صهیونیستی از آن در نوار غزه جلوی چشم مردم جهان و دوربین های رسانه های جهان صورت میگیرد. سلاح کشتارجمعی که بافتهای استخوانی و ماهیچهای انسان را سوزانده و سلولهای مجاری تنفسی و ریوی را نابود میکند؛ واکنش غرب در اینجا اما سکوت است و تماشا و حتی با وقاحت تمام، حمایت!
اگر در مورد مداخلۀ نظامی در لیبی، ایجاب میکرد که مسئله حمایت بشردوستانه از مردم لیبی سردست گرفته شود؛ اما در مورد بمباران سنگین غزه و ریختن هزاران تن بمب روی سر ۲ میلیون نفر توسط صهیونیستها، کسی در مجامع بینالمللی و حقوق بشری و رسانهای غرب،نگران بشر ساکن در نوار غزه نیست. بشر و حقوق او آنجایی مهم است و دفاع از آن ضرورت دارد که منافع غرب و ناتو و امریکا ایجاب کند. بشر و حقوق او برای غرب راهی برای رسیدن به منافعشان است وگرنه آنجایی که نفعی برای آنها وجود نداشته باشد سخنگفتن از آن هم ضرورتی ندارد. امپراطوری دروغپردازی در نظام رسانهای غرب در برابر شایعه سازی صهیونیستها مبنی بر سربریدن کودکان و نوزادان که نهتنها به اثبات نرسید؛ بلکه دفتر شخص نخستوزیر رژیم صهیونیستی هم حاضر به تأیید آن نشد، چه عملیات روانیهایی که نکرد؛ این رسانه ها تا چند روز ذهن و روان میلیاردها مخاطب در چهارگوشۀ دنیا را با اینهمانی و یکسان قراردادن داعش با مردان مقاومت در فلسطین، مورد هجمه رسانهای قرار داد، اما همین نظام رسانهای در مورد کشتار روزانۀ چند صد نفر کودک در نوار غزه که تصاویر و ویدئوهای آنها روزانه منتشر شده و در دسترس است سکوت محض پیشه کرده و حتی از آن حمایت هم کرده است. حمله به آمبولانسها و مراکز بهداشتی و پزشکی، قطع آب، برق، سوخت، آذوقه و کوچ اجباری مردم شمال غزه و راندن آنها به جنوب را هم به این فهرست اضافه کنید. یک نسلکشی تمامعیار جلوی چشم جهان در حال رخدادن است و تمدن پرادعا و توخالی غرب، با تمام قوا پشت آن ایستاده است.
🔹 بيمارستان"المعمدانی" و افشای استانداردهای دوگانهغرب
۲۵ مهرماه (۱۷ اکتبر) و حمله تأسفبار رژیم صهیونیستی به بیمارستان الاهلی العربی (المعمدانی) غزه و تکهتکهشدن صدها انسان بیگناه از زن و مرد و کودک و نوجوان، سنگ محکی دیگر برای صحت سنجی ادعاهای غربیها در آزادی و دفاع از حقوق بشر، حقوق کودکان و غیرنظامیان شد. در حالی که بمبهای رژیمصهیونیستی، خانهها را بر سر زنان و کودکانفلسطینی آوار میکنند و حمله وحشیانه صهیونیستهای جنایتکار به بیمارستان المعمدانی، مردم جهان را بیش از همیشه خشمگین کرده است، کشورهای اروپایی که اجازه برگزاری تظاهرات به طرفداران اسرائیل را بدون هیچ محدودیتی میدهند و حتی برخی سیاستمداران اروپایی شخصا در آن شرکت کرده اند، اما ممنوعیتهای مختلفی برای تظاهرات همبستگی با فلسطین اعمال کرده اند. تظاهرات همبستگی با فلسطین در فرانسه و آلمان به دلیل "تشکیل تهدیدی برای نظم و امنیت عمومی" ! غيرمجاز اعلام شده است، همچنین وزیر کشورانگلستان اعلام کرده که ممکن است اهتزاز پرچم فلسطین در برخی شرایط در این کشور قانونی نباشد. امروز "غزه مقاوم و مظلوم" رسوایی "استانداردهای دوگانه غرب" را در قلبپایتخت کشورهای اروپایی و پیش چشمان مردم به تصویر کشیده و سندی برای عدمصداقت مدعیان آزادی و صلح شده است؛ رفتارهای متعارضی که حتی اصل آزادیهایمدنی ادعایی آنان را در قبال شهروندان خود نقض کرده است.
👈🏼 سخن پایانی اینکه امروز حرکتها و راهپیماییهای خودجوشی که در بسیاری از کشورهای مختلف در چهارگوشه جهان به راه افتاده است، خشم مردم از رژیم نامشروع صهیونیستی و تنفر از رویکرد متناقض سردمداران آمریکای و غربی را در قبال انسانها به اوج خود رسانده و رسوایی تمدن غرب در ادعای حقوق بشر را در صفحه پایانی این پرونده رقم زده است.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 @Khatt_khamenei
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | محاکمه!
به جرم نسلکُشی فلسطینیها در غزه
☝روایتی از جنایت #نسل_کشی رژیم غاصب در مقابل چشم همه مردم دنیا و تأکید رهبر انقلاب بر محاکمه قطعی دولت رژیم صهیونیستی
👈نقش آمریکا در حوادث هفته گذشته فلسطین، پس از شکست ترمیمناپذیر صهیونیستها در عملیات طوفان الاقصی
📲 مطلب مرتبط:
#گزارش_هفته شماره جدید نشریه خط حزبالله | محاکمه
💬 #یادداشت_هفته | همه مسئولیم برای خیزش جدید علمی
👈🏻 نقش نخبگان و جامعه علمی کشور برای ساخت ایران قوی چیست؟
🔹 نخبگان آبروی ایران
نیروی انسانی نخبه و متخصص، بالاترین سرمایه هر کشور است و با نبوغ و تخصص است که میتوان از تنگناها عبور کرد و با حل مسائل و پاسخگویی مناسب به نیازهای روز، پیشرفت کشور را تأمین کرد. دستاوردهای رویان در سلولهای بنیادی و شبیهسازی حیوان زنده، پیشرفت در بیوشیمی و دستیافتن به کرسی یونسکو، پرتاب ماهواره به فضا و قرارگرفتن در جمع معدود کشورهای دارای این توانایی، ساخت رباتهای انساننما در دانشگاه تهران، دستاوردهای بنیادین در صنعت هستهای و دستیابی به برکات آن، ساخت تجهیزات پیشرفته موشکی و پهپادی، ساخت واکسنهای پیچیده بهخصوص واکسن کرونا، انجام پیچیدهترین جراحیهای پزشکی مانند پیوند سر انسان، موفقیت ۹۵ درصدی پروژه ژندرمانی، نورگیری رصدخانه ملی با بزرگترین تلسکوپ نوری ایران، خودکفایی در تعمیر کابل فیبر نوری در اعماق دریا و... تنها بخشی از دستاوردهای جهاد علمی نخبگان کشور است. دستاوردهای بزرگ و ماندگاری که نهتنها نام جمهوری اسلامی ایران را در میان کشورهای صاحبنام در عرصههای علمی به ثبت رسانده بلکه زمینه رقابت با کشورهای مدعی را فراهم کرده است. تلاشی که از حدود دو دهه پیش در محیط علمی کشور آغاز شد؛ حرکت علمیای که دانش را در لبه آن تعقیب میکند و روزبهروز از این دانش متراکم، ثمرههای جدیدی تولید میشود و مسیر خود را از کنج آزمایشگاه یا خلوت کتابخانه و پژوهشگاه تا میدان صنعت و تجارت و بازار طی میکند و در عرصه خودکفایی اقتصادی کشور و افزایش صادرات کالاهای غیرنفتی، خودنمایی میکند.
🔹پیروزی انقلاب اسلامی و پیشرفت علمی ایران
پس از پیروزی انقلاب اسلامی که ثمره آن افزایش اعتمادبهنفس ملی و رواج فرهنگ خودباوری بود، جوانان کشور با بروز و ظهور استعدادهای خویش در صحنههای مختلف، خوش درخشیدند. در طول سالهای گذشته، رهبر انقلاب اسلامی با حمایتهای مستمر خود از جامعه علمی کشور همچون گفتمانسازی و توجه دادن جامعه به "تولید علم"، "راهافتادن چرخه علمی در کشور"، "جنبش نرمافزاری" ، دیدارهای سالانه با نخبگان، اساتید و دانشجویان، توجه دادن به شرکتهای دانشبنیان، توجه دادن مسئولان به جایگاه و نقش نخبگان در کشور و... این سرمایه کشور را تقویت کردند. افزایش آمار اختراعات و اکتشافات علمی، افزایش تعداد دانشجویان در کشور، رشد کمی و کیفی خروجی کتب و مقالات علمی، موفقیتهای جوانان ایرانی در المپیادها و مسابقات علمی و... همگی نشاندهنده تکاپوی علمی و به راهافتادن نهضت نرمافزاری در کشور است و یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران محسوب میشود: «انقلاب چهرهی کشور را، چهرهی ایران را از یک کشور عقبماندهی علمی که بکلّی از لحاظ علمی در آخرین صفهای کشورهای دنیا قرار داشت... تبدیل کرد به یک کشور آزاد، کشور مستقل، کشور عزیز، برخوردار از موفقیتهای بزرگ علمی در رشتههای مهمّ حیاتیِ امروز. امروز ایران در رشتههای مهمّی در بین پنج کشور دنیا، شش کشور دنیا یا حدّاکثر ده کشور دنیا حضور دارد... کشور در این قسمتها پیشرفت کرده و کشور مستقل، کشور آزاد، کشور آبرومندی است؛ این یکی از مهمترین کارهایی است که انقلاب انجام داده.» ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹مسئولان و نخبگان در کنار هم برای ایران
کشور ما به دلیل سالها سلطه حکومتهای قاجاری و پهلوی و تلاش برای گسترش باور غلطی که ایران و ایرانی را ناتوان و عاجز از اداره امور کلان کشور میدانست و آن را در حدّ ساخت " لولهنگ" تعریف میکرد و نگاهش به دست بیگانگان و مستشاران وابسته آنها بود، از طی مسیر پیشرفت عقبمانده و جبران این عقبماندگیها نیازمند شتاب دوچندان است. در طول سالهای اخیر، سایر کشورها از جمله کشورهای همسایه ایران نیز در مسیر رشد و فناوری گام برداشتهاند و رقابت علمی، تنگاتنگ و نفسگیرتر شده است و با رواج فناوریهای نوین همچون هوش مصنوعی، تحولات علمی شدت گرفته است. در چنین شرایطی باید ارزیابی دقیقی از مسیر گذشته، راه پیش رو و افق آینده داشته باشیم: «آینده، آیندهِی روشن و امیدبخشی است، افق، افق روشنی است؛ امّا تجربهها و گذشتههای خود ما به ما میگوید که بایستی از حال استفاده کنیم، از وضع موجود و از فرصت موجود باید حدّاکثرِ استفاده را بکنیم.» ۱۴۰۲/۷/۲۵ در مسیر تعالی علمی کشور، وظیفه همه مسئولان بهخصوص معاونـت علمـی ریاستجمهوری و بنیـاد نخبـگان در یـک فرایند روشـن، زمینه ساز ی برای شناسایی و جذب و تکریم و هدایت و سازماندهی نخبگان و برنامهریزی برای اشتغال و ادامه رشد علمی نخبگان است: «مسئولین باید کاری کنند که نخبه احساس کند مفید است... یک فرد نخبه دو توقّع از دستگاه مدیریّت کشور دارد: یکی اینکه یک اشتغالی داشته باشد، مشغول باشد، کار کند، دوّم اینکه امکان تداوم مطالعات و تحصیلات داشته باشد.» ۱۴۰۲/۷/۲۵ نخبگان نیز مسئولیت دارند توانایی و ظرفیّت شخصی خود را برای حلّ مشکلات کشور به کار گیرند و در برابر دشمن غفلت نکنند زیرا «هدف قدرتهای گردنکلفت جهانی سلطه است؛ به چه وسیله؟ یک روز با اسلحه، یک روز با فریب، یک روز با علم؛ با علم هم سلطه پیدا میکنند. دانشگاه جلوی سلطه را میگیرد؛ یعنی شما اگر چنانچه توانستید سطح علم کشور را بالا بیاورید، در مقابل سلطهی دشمن یک مانع ایجاد کردهاید.» ۱۴۰۱/۷/۲۷
بدون شک نخبگـی صرفاً داشـتن اسـتعداد ذهنی نیست؛ بلکه نشانه برجسـتگی نخبگـی، کار و تلاش و بـه کار انداختـن آن بـرای رفع مشـکلات کشـور اسـت؛ نگاه مسئلهمحور و توجه به مسائل موردنیاز جامعه و چارهاندیشی در موضوعات مختلف همچون مسائل اقتصادی و معیشت مردم، آبوهوا، ترافیک شهری، محیطزیست، کاهش آسیبهای اجتماعی، بهرهوری در سازمانها، اشتغال و کاهش نرخ بیکاری، اصلاح دسـتورالعمل ها و مقررات زائـد در ساختار اداری کشور و توسعه دولت هوشمند و... بهخصوص در قالب شرکتهای دانشبنیان، میتواند به سرعت بخشـی ورود نـوآوری به کشور کمک کند. همچنین نخبگان کشور میتوانند با آیندهنگری و پیشبینی مسائل نوپدید، کمک کنند تا مسائل قبل از ورود به چرخه چالش یا تهدید، تحلیل و بررسی و با اقدام بهموقع، مدیریت شوند.
🔹وظیفه تاریخی حرکت مبتکرانه علمی
امروز با وجود چند میلیون جوان دانشآموخته و بیش از سه میلیون دانشجو و ۸۰ هزار هیئتعلمی در مراکز دانشگاهی که یک ثروت بزرگ و باارزش برای کشور است، فرصت و زمان برای حرکت علمی در کشور مهیاست و لازم است مسئولان و نخبگان هرکدام با شناخت وظیفه خویش، نقشآفرینی و برای حل مسئلههای کشور در حوزههای مختلف، چارهاندیشی و تدبیر کنند. حرکتهای معمولی و روزمره پاسخگوی نیازهای کشور نخواهد بود و «امروز ما احتیاج داریم به یک حرکت مبتکرانهای از سوی دستگاههای علمی کشور تا عقب نیفتیم.» ۱۴۰۲/۷/۲۵«جامعهی علمی کشور، نخبگان کشور، امروز احتیاج دارند به یک حرکت جدید، به یک خیز جدید» ۱۴۰۲/۷/۲۵
👈🏼 کلام پایانی اینکه، شرایط کشور، یک وظیفه تاریخی برای ساخت ایران قوی را پیش روی همه بهخصوص نخبگان و مسئولان کشور گذاشته است که باید بهدرستی این موقعیت را شناخت و برای استفاده از آن برنامهریزی و اقدام کرد: «اراده هست، انگیزه هست، تصمیم هست برای پیشرفت، هم توانایی هست؛ خب از این استفاده کنیم. اگر از این فرصتِ وجودِ «خواستن و توانستن» ــ که امروز هست ــ استفاده نکنیم، ظلم کردهایم. چه کسی باید از این فرصت استفاده کند؟ هم مسئولین باید استفاده کنند، هم خود نخبهها، هم خود مراکز علمی باید استفاده کنند؛ اگر نکنیم، ظلم کردهایم؛ به کشورمان ظلم کردهایم، به تاریخمان ظلم کردهایم. همه مسئولیم؛ بنده هم مسئولم، مسئولان دولتی و اجرائی هم مسئولند، شما جوانها هم مسئولید، وزرای محترم دستگاههای علمی و مرتبطین مراکز علمی هم که مسئولیّت دارند مسئولند. همه باید تلاش کنیم تا این حرکت علمی، این چیز جدیدی که بنده توقّع دارم ــ یعنی یک حرکت مبتکرانه، راههای میانبُر، جهش جدید، خیزش جدید ــ اتّفاق بیفتد. این مسئولیّت بر دوش همهی ما هست.» ۱۴۰۲/۷/۲۵
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 @Khatt_khamenei
🌷 شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهدای بیمارستان المعمدانی تقدیم میشود.
📜 khl.ink/khat | #شهید_هفته
🔰 در مهندسی های ما باید نشانههای اسلامی آشکار باشد
📜 khl.ink/khat | #دغدغه_های_فرهنگی
🔰 حرکت حضرت معصومه(علیهالسلام) قم را به پایگاه اصلی معارف اهل بیت (علیهمالسلام) تبدیل کرد
📜 khl.ink/khat | #عکس_نوشت