#شهادت_ جوادالائمه ع_باب الحوائج
#فرهنگی
#پایگاه_ریحانه_النبی
#پایگاه_شهید_صدوقی
#حوزه_118_حضرت_آمنه
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
جشنپیوندآسمانیبهترین پدر و مادر دنیا
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
همراه با برنامه های :
مولودی خوانی ؛ ایستگاه نقاشی کودکان ، مسابقه زوجین حاضر در مراسم و قرعه کشی حضور
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
✅با حضور مشاورخانواده
دکتر سعید عزیزیان
🗓دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۱ 🕡 ساعت ۱۸:۳۰
🎡 پارک شهید چمران _هزار پله دوم
محله_مهربانی_شهید_مجید_کاظم
#جشن_محله💐💐
@mahale_sh_kazem
#پایگاه_شهید_کاظم
#پایگاه_فاطمه_زهرا
#حوزه_120_حضرت_آسیه
#حوزه_119_اشرفی
@hoze120
هدایت شده از علی ترکاشوند
به بهانه سال روزازدواج دو نور✨🌹✨
پنج_ویژگی_ازدواج
امیرالمومنین و فاطمه زهرا س
1⃣🔺کفو و همتا بودن:🌹🌹🌹🌹🌹
یکی از اصول اساسی و رازهای موفقیت ازدواج، کفو و همتا بودن دختر و پسر با هم است، زیرا تنها در صورت همتا و همشأن بودن دو زوج است که درک متقابل آنان از یکدیگر امکانپذیر است
اگر مسئله همتایی نبود، بدون تردید دختران زیبایی در مدینه بودند که از ازدواج با حضرت علی علیهالسلام خرسند میشدند. اما او حتی از آنان خواستگاری هم نکرد و برای حضرت فاطمه علیهماالسلام نیز خواستگاران فراوانی بودند امّا حضرت فاطمه علیهماالسلام و پیامبرصلیالله علیه وآله به این وصلتها راضی نشدند تنها حضرت فاطمه علیهماالسلام و روح والای او بود که زیباییها و شکوه معنوی حضرت علیعلیهالسلام را درک میکرد . در این مورد پیامبر اکرم صلیالله علیه وآله فرمودند: اگر خدا علی را نمیآفرید برای فاطمه کفو و همتایی وجود نداشت. (1)
2⃣🔺خواستگاری ساده🌹🌹🌹🌹🌹
خواستگاری بدون واسطه
خواستگاری بدون هیچ تشریفات و حضور واسطه انجام شد و حضرت علیعلیهالسلام شخصاً به خواستگاری حضرت فاطمه علیهماالسلام از پیامبر صلیالله علیه وآله اقدام نمود.
3⃣🔺 رضایت دختر🌹🌹🌹🌹🌹
پیامبر گرامی صلیالله علیه وآله بدون رضایت دخترش حضرت فاطمه علیهاالسلام به خواستگار پاسخ مثبت نداد.
4⃣🔺قناعت🌹🌹🌹
در تهیه جهیزیه به ضروریترین و ابتدائیترین وسائل زندگی در آن عصر بسنده شد، از سیرت پیامبر اسلام صلیالله علیه وآله میآموزیم که بایستی در الگوی مصرف تجدید نظر کنیم و در زندگی فناپذیر و زودگذر دنیا به حداقل ممکن قناعت ورزیم تا از گذرگاه پرهیاهوی زندگی سبکبار بگذریم و تن به بردگی این و آن ندهیم.
مگر حضرت فاطمه علیهاالسلام دختر پیامبر صلیالله علیه وآله رهبر بینظیر مسلمانان نبود؟ مگر از نژاد بنیهاشم یعنی اصیلترین و شریفترین تیرههای عرب به حساب نمیآمد؟ مگر مادرش حضرت خدیجه علیهماالسلام ثروتمندترین زن عرب در عصر خویش نبود؟ مگر از همه جهات علمی فردی آگاهتر و اندیشمندتر از همگان نبود؟ مگر پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه وآله نمیتوانست جهیزیه زیادی را همراه دخترش کند؟
پاسخ همه این سوالات «مثبت» است اما منش و روش پیامبر عظیم الشأن اسلام صلیالله علیه وآله و خاندانش بر ساده زیستی استوار است . (2)
5⃣🔺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹مهیا کردن خانه برای ورود عروس
اکنون ببینیم علی بن ابیطالب علیهالسلام شهسوار اسلام و محبوبترین مردان و نزدیکترین آنان در نزد خدا و رسول خدا چه داشت و چه تهیه کرد:
ابن شهر آشوب در مناقب نقل میکند: که حضرت علیعلیهالسلام نیز اتاق خود را برای عروسی آماده کرد. بدین ترتیب که:
ابتدا مقداری ماسه کف اطاق پهن کرد و چوبی هم تهیه نمود به دو طرف اتاق وصل کرد تا لباسهای خود را روی آن بیندازد، و یک پوست گوسفند هم کف اتاق انداخت، و یک بالش نیز که داخلش را از لیف خرما پر کرده بودند در آنجا نهاد. (3) همین .🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
مَّن ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ أَضْعَافًا كَثِيرَةً ۚ وَاللَّهُ يَقْبِضُ وَيَبْسُطُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ
کیست که به خدا قرض نیکویى دهد، (و بدون منت، انفاق کند،) تا خداوند آن را براى او، چندین برابر کند؟ و خداوند است که (روزىِ بندگان را) محدود یا گسترده مى سازد. (و انفاق، هرگز باعث کمبود روزى کسى نمى شود). و (سرانجام همگى) به سوى او بازمى گردید.
(بقره/245)
وام دادن به خداوند به معنى انفاق فى سبیل اللّه است و به گفته بعضى از مفسران، انفاق هائى است که در راه جهاد مى شود; زیرا در آن زمان تهیه هزینه هاى مختلف جهاد، بر دوش مبارزان مسلمان بود.
در حالى که بعضى دیگر معتقدند: هر گونه انفاقى را شامل مى شود، هر چند بعد از آیه جهاد وارد شده است.
ولى تفسیر دوم با ظاهر آیه سازگارتر است، به خصوص این که معنى اول را نیز در بر مى گیرد، و اصولاً انفاق در راه خدا، و کمک به نیازمندان و حمایت از محرومان، همان کار جهاد را مى کند; زیرا هر دو مایه استقلال و سربلندى جامعه اسلامى است.
أَضْعاف جمع ضِعْف (بر وزن شعر) به معنى دو یا چند برابر کردن چیزى است، با توجه به این که این واژه، به صورت جمع آمده و با کلمه کَثِیْرَةً ، تأکید شده ـ به علاوه جمله یُضاعِفُ نیز تأکید بیشترى از یُضَعِّفَ مى رساند.
از مجموع این جهات، استفاده مى شود: خداوند، براى انفاق کنندگان پاداش بسیار فراوانى قرار داده، و انفاق در راه خدا همچون بذر مستعدى است که در زمین آماده اى افشانده شود، و به وسیله باران هاى پى در پى آبیارى گردد، و ده ها و گاه صدها برابر، نتیجه دهد (همان گونه که در آیه ۲۶۱ همین سوره خواهد آمد).
در پایان آیه مى فرماید: خداوند (روزى بندگان را) محدود و گسترده مى کند و همه شما به سوى او باز مى گردید (وَ اللّهُ یَقْبِضُ وَ یَبْصُطُ وَ إِلَیْهِ تُرْجَعُونَ).
اشاره به این که تصور نکنید انفاق و بخشش، اموال شما را کم مى کند; زیرا گسترش و محدودیتِ روزى شما، به دست خدا است و او توانائى دارد در عوض اموال انفاق شده، به مراتب بیش از آن را در اختیار شما قرار دهد، بلکه با توجه به ارتباط و به هم پیوستگى افراد اجتماع با یکدیگر، همان اموال انفاق شده در واقع به شما باز مى گردد.
این از نظر دنیا، و از نظر آخرت، فراموش نکنید که همه به سوى او باز مى گردید و پاداش هاى بزرگ شما آنجا است.
تفسیر نمونه جلد دوم صفحه ۲۶۴
https://eitaa.com/basijnahie3
#لبیک_یا_امام
#اجتماعی
#کمک_مومنانه
#پایگاه_شهید_دهقان
#پایگاه_فاطمه_زهراء_س
#حوزه_115_شهید_غفاری #حوزه_116_حضرت_مریم
#کلاک_پایین
به مناسبت شب شهادتی
آقا امام جواد الائمه علیه السلام
پخش ۲۰۰ پرس غذای گرم بین نیازمندان
محل
1400/4/19
#لبیک_یا_امام
#فرهنگی
#شهادت
#پایگاه_شهید_دهقان
#پایگاه_فاطمه_زهراء_س
#حوزه_115_شهید_غفاری
#حوزه_116_حضرت_مریم
برپایی روضه خانگی
در روز شهادت امام جواد الائمه علیه السلام
و قرائت ختم انعام
همچنین خواندن ذکر یا جوادالائمه ادرکنی
به تعداد ۱۴ هزار
1400/4/20
📷 #گزارش #فراخوان_هفتگی
🔰موضوع سخنرانی: چه نیازی است به آزادی؟ آزادی چیست و چه ارتباطی بین انواع آن وجود دارد؟
موجودات زنده برای رشد و تکامل به سه چیز احتیاج دارند:1_تربیت ۲_امنیت ۳_آزادی
1️⃣تربیت:یک سلسله عوامل که موجودات زنده برای رشدشان به آن نیاز دارند
مثل گیاه که به خاک و آب و آفتاب نیاز دارد تا رشد کند(حیوان و انسان هم عوامل خاص خودشان را دارند)
2️⃣امنیت:برای حفظ زندگی و عوامل زندگی(حفظ جسم و جان و مال)به امنیت نیاز دارند
3️⃣آزادی:یعنی جلوی رشدش را نگیرند و برای رشد مانع ایجاد نکنند
مثل اینکه بذر گیاه را بکاری آب هم بدهی اما جلوی نور و حرارت آفتاب را با مانعی بگیری.این ایجاد مانع آزادی گیاه را از بین میبرد و گیاه از رشد بازمیماند
پس آزادی برای رشد موجودات زنده ضروریست.
انسان آزاده کسی است که مانع ها را از سر راهش بردارد یا مانع را دور بزند و رشد خود را متوقف نکند و از موانع عبور کند و خود را آزاد کند
🔺اقسام آزادی:
۱ آزادی اجتماعی: دیگران و اجتماع مانع رشد انسان نشوند(او را به بردگی نگیرند)
۲ آزادی معنوی: انسان قوا و غرایز گوناگونی دارد مثل:شهوت،غضب،حرص و طمع که اگر اسیر این خواسته های نفسانی بشود دیگر آزادی معنوی ندارد و کسی که آزادی معنوی ندارد نمیتواند آزادی اجتماعی را ایجاد کند و در مقابل این قوا عقل و فطرت و وجدان اخلاقی وجود دارد که انسان با تبعیت از آن به آزادی میرسد
حالا خودمان را بسنجیم و بررسی کنیم که آیا ما انسانی آزاد هستیم یا اسیر و زندانی نفس هستیم
خدایا ما را از بند اسارت آزاد بفرما
#کارگروه_دفاعی
#پایگاه_جواد_الائمه_علیه_السلام
#حوزه_119_اشرفی_اصفهانی