14000627_42625_1281k.mp3
6.18M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار قهرمانان المپیک و پارالمپیک ایران در بازیهای ۲۰۲۰ توکیو. ۱۴۰۰/۶/۲۷
🏆 @khamenei_ir
📸 گزارش تصویری | دیدار قهرمانان المپیک و پارالمپیک ایران در بازیهای ۲۰۲۰ توکیو با رهبر انقلاب
🎞 سایر تصاویر 👈🏼 khl.ink/QwYyX
🔰 پیامهای کوتاه بنده برای قهرمانی شما از عمق جان است/ امکانات بسیاری از شما کم و محدود اما همت و ارادهتان قوی بود
🔻 رهبر انقلاب در دیدار قهرمانان المپیک و پارالمپیک ایران در بازیهای ۲۰۲۰ توکیو: بنده اگر در پی قهرمانیهای گوناگون ورزشکارانمان یک پیام کوتاه دو کلمهای عرض میکنم، بدانید از عمق جان هست چون قدر این حرکت شما را انسان میداند.
🔹بسیاری از شماهایی که توانستید سکوهای جهانی را فتح کنید و پرچم کشورتان را در مقابل چشم همهی مردم دنیا بالا ببرید، امکانات بسیار محدودی داشتید، امکانات کمی داشتید، امکاناتتان ناچیز بود بخصوص در بعضی از مناطق کشور که امکانات محدودتری دارند، اما همتتان بالا بود، ارادهتان قوی بود، عزمتان راسخ بود؛ این برای جوانان کشور پیام است. ۱۴۰۰/۰۶/۲۷
🏷 #بسته_خبری
🏆 @khamenei_ir
🔰 تأکید رهبر انقلاب بر کیفیسازی ورزش بینالمللی و اعزام تیمها و ورزشکاران مدال آور به مسابقات بینالمللی: دستگاههای ورزشی برای بالابردن رتبه کشور برنامهریزی کنند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار قهرمانان المپیک و پارالمپیک ایران در بازیهای ۲۰۲۰ توکیو: یک نکتهی دیگر هم که قبلاً گفتم، مسئلهی کیفیسازی ورزش بینالمللی است. تکیه کنید بر اعزام در رشتههای مدالآور، ما در برخی از رشتهها استعدادهای خیلی خوبی داریم و مدالآوریمان خیلی خوب است و نیز بر ورزشکاری که احتمال مدالآوریاش وجود دارد، یعنی واقعاً تیم ملی را، مجموعهی ورزشهای بینالمللی را که از ایران عازم میشوند اینها را باکیفیت بالا بفرستید. کمیّتها را هرچه بتوانید کمتر کنید بهتر است، امسال کاروان پارالمپیک ما خیلی ظرفیتش کمتر از دفعهی قبل بود اما مدالآوریشان خیلی خوب بود، توانستند کار کنند، این مسئلهی باکیفیت را اینها یک مقداری بیشتر رعایت کردند، این را دنبال کنید.
یک مأموریت مهم برای دستگاههای ورزشی این است که رتبهها را در المپیک بالا ببرید. بله، حالا اشاره کردند که در آن یک چهارم اول ما قرار داریم. لکن خب ایران کشور سرافرازی است. ما هر چه بتوانیم رتبهها را بالا ببریم بهتر است. برنامهریزی کنید که بتوانید انشاءالله رتبهی کشور را بالا ببرید. ۱۴۰۰/۰۶/۲۷
🏷 #بسته_خبری
🏆 @khamenei_ir
رهبر انقلاب: زنهای ورزشکار ما ثابت کردند حجاب مانع درخشش زنان نیست
🔹زنهای ورزشکار ما در این نوبت مسابقات جهانی و نوبتهای قبل هم همینطور ثابت کردند که حجاب اسلامی مانع درخشش نیست کما اینکه ما در میدان سیاست هم این را ثابت کردیم، در میدان علم هم این را ثابت کردیم، در میدانهای مدیریتی هم این را ثابت کردیم، در میدانهای ورزشی هم شما ثابت کردید.
🔹حجاب مانع درخشش زنان نیست برخلاف تبلیغات دشمنان و فریفتگان به حرفهای دشمنان که راجع به حجاب چیزهایی را میگفتند و میبافتند و منتشر میکردند. این حجاب شما به زنهای کشورهای مسلمان دیگر هم روحیه داد. من شنیدم زنهای ورزشکار بیش از ده کشور مسلمان دیگر در این سالها با حجاب در میادین بینالمللی ورزش ظاهر شدند. این کارها معمول نبود این کار را شما کردید. بعنوان قهرمان و ورزشکار ایرانی این کار را کردند این راه را باز کردند
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#البرز_حسینی
@KhbareKaraj
#مفاتیح_الحیاة
#قسمت_چهل_و_پنج
#فصل_ششم_خوردن_و_آشامیدن
#کلیدواژه_ها 👇
#آمرزش فرشته برای فرد حلال خور
#شستشوی دست پیش از غذا فقر را دور میکند و...
#شستشوی دستان پیش از غذا روزی را زیاد کند
🔴خوردن و آشامیدن
خوردن و آشامیدن در نگاه دین بهره گیری از نعمت الهی در مسیر بندگی خداست، از همین رو در آموزه های دینی برای این رفتار توصیه هایی آمده است؛ از جمله نهی از خوردن و آشامیدن به سان بیگانگان؛ امام صادق سلام الله علیه می فرماید:
امیرمؤمنان سلام الله علیه پیوسته می فرمود: امور این امت همواره به خیر و صلاح خواهد بود، مادامی که به سان عجمها [بیگانگان] غذا نخورند و لباس نپوشند، پس هرگاه چنین کردند خدا خوارشان میکند.
🔴برخی آداب غذا خوردن
🟡حلال خواری:
در حدیث معراج آمده است: ای احمد ! اگر خوردن و آشامیدنت پاک باشد در حفظ و حمایت من هستی.
رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم می فرماید: هرکس غذای حلال بخورد فرشته ای بالای سرش بایستد و برایش آمرزش بخواهد تا از خوردن فارغ شود.
🟡شست و شوی دست:
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید: شست و شوی دست پیش از غذا فقر را دور می کند و پس از غذا غم را بزداید و دیده را بهبود بخشد.
امیر مؤمنان سلام الله علیه می فرماید: شستن دستان پیش از غذا و پس از آن، روزی را زیاد می کند.
امام باقر سلام الله علیه می فرماید: صاحبخانه پیش از غذا قبل از همه و پس از غذا بعد از همه دستان خود را می شوید.
امام صادق سلام الله علیه می فرماید: شست و شوی دستان پیش از غذا و پس از آن روزی را بیفزاید؛👌
همچنین می فرماید: پیش از غذا صاحبخانه شستن دستان را آغاز می کند تا کسی خجالت نکشد؛ اما پس از غذا از سمت راست در (ورودی پذیرایی) شستن دستان بدون تفاوت میان افراد شروع می شود؛
نیز می فرماید: هرکس پیش و پس از غذا دستش را بشوید در گشایش و سلامتی زندگی می کند و می فرماید: هرگاه رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم به ویژه نان و گوشت می خورد دستانش را به خوبی می شست سپس مانده آب دستانش را به صورت می کشید
ادامه دارد...
مفاتیح الحیاة صفحه ۱۳۹
#سبک_زندگی_اسلامی
http://eitaa.com/basijnahie3
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران:
اربعین حسینی علیه السلام اختصاص به جنس، سن، جغرافیا و ملیت خاصی ندارد بلکه متعلق به تمام آزادگان جهان و به ویژه مسلمانان است.
متن کامل خبر👇
https://eitaa.com/farhangi_whc/10281
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#البرز_حسینی
❇️جمله اے از علامه طباطبایے ڪه خیلےھا را گریاند:
«ڪسے چھ مےداند شاید سوره "یاسین" ھمان "یاحسین" است که بےسر شدھ...»
#پند_علما
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌹@farhangi_whc🌹
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
/۹روز
کربلایم ببری یا نبری
حرفی نیست!
تو نگیر از منِ بیچاره
حسین گفتن را ...🖤
#بیقراری
#روزشمار
🆔 @basij_kamli
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#البرز_حسینی
بسم الله الرحمن الرحیم
ادامه تفسیر آیه ۲۸۲ سوره بقره
🔴یکی از ضرورترین و اساسی ترین آیات کاربردی برای هر انسانی
۱۸ ـ در معامله نقدى گر چه تنظیم سند و نوشتن آن لازم نیست، ولى شاهد گرفتن براى آن بهتر است; زیرا جلوى اختلافات احتمالى آینده را مى گیرد، لذا مى فرماید: هنگامى که خرید و فروش (نقدى) مى کنید، شاهد بگیرید (وَ أَشْهِدُوا إِذا تَبایَعْتُمْ).
این احتمال نیز وجود دارد که منظور شاهد گرفتن در تمام معاملات است خواه نقدى باشد یا نسیه و به هرحال فقهاى شیعه و اهل سنت ـ جز گروه اندکى ـ این دستور را یک امر استحبابى مى دانند نه وجوبى، در آیه بعد نیز شاهدى بر این مسأله وجود دارد.
و مسلّم است که معاملات بسیار کوچک روزانه، (مثل خریدن نان و غذا و مانند آن) را شامل نمى شود.
۱۹ ـ در آخرین حکمى که در این آیه ذکر شده، مى فرماید: هیچ گاه نباید نویسنده سند و شهود (به خاطر بیان حق و عدالت) مورد ضرر و آزار قرار گیرند (وَ لا یُضَارَّ کاتِبٌ وَ لا شَهیدٌ).
که اگر چنین کنید از فرمان خدا خارج شده اید (وَ إِنْ تَفْعَلُوا فَإِنَّهُ فُسُوقٌ بِکُمْ).
و به این ترتیب، قرآن به کاتبان و شاهدان، مصونیت و امنیت مى دهد، و مؤکدا از مردم مى خواهد که: متعرض این اقامه کنندگان حق و عدالت نشوند.
از آنچه گفتیم، روشن شد: جمله وَ لایُضارَّ به صورت فعل مجهول است یعنى این گروه نباید آزار ببینند، نه این که به صورت فعل معلوم باشد، به معنى این که نباید تحریف کنند و آزار دهند ـ چنان که جمعى از مفسران ذکر کرده اند
و در پایان آیه بعد از ذکر آن همه احکام، مردم را دعوت به تقوا و پرهیزکارى و اطاعت فرمان خدا مى کند (وَ اتَّقُوا اللّهَ).
و سپس یادآورى مى نماید که خداوند آنچه مورد نیاز شما در زندگى مادى و معنوى است به شما تعلیم مى دهد (وَ یُعَلِّمُکُمُ اللّهُ).
و او از همه مصالح و مفاسد مردم آگاه است و آنچه خیر و صلاح آنان است براى آنها مقرر مى دارد (وَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْء عَلیمٌ).
ادامه دارد...
تفسیر نمونه جلد دوم صفحه ۴۵۲
http://eitaa.com/basijnahie3