💠 #حدیث روز 💠
💎 هشداری درباره خطر تملق و غیبت
🔻امام کاظم علیه السلام:
بِئْسَ الْعَبـْدُ عَبـْدٌ يَكُونُ ذا وَجْهَيْنِ وَذا لِسانَيْنِ يـُطْرى اَخـاهُ اِذا شاهـَدَهُ وَيـَأْكُلُهُ اِذا غابَ عَـنْهُ
🎭 بد بندهاى است، بندهاى كه دورو و دوزبان است؛
هرگاه برادر دينىاش را مىبيند، او را مىستايد و تملّق مىگويد و پشت سرش (با بدگويى) او را مىخورد.
📚 بحارالانوار، ج ۷۵ ، ص ۳۱
•┈┈••✾••┈┈•
@khobastbedaniem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیکر سیدحسن نصرالله تا الان کجا نگهداری شده است؟
🔹توضیح:
آنچه در این فیلم درباره شیخ مفید گفته میشود اشتباه بوده و مربوط به دو برادر که از شاگردان وی بودهاند یعنی سید مرتضی و سید رضی (گردآورنده نهجالبلاغه) است. آنها ابتدا در کاظمین (در نزدیکی بغداد) دفن شدند و پس از مدتی بدن آنها بر اساس وصیتشان به کربلا منتقل شد.
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @khobastbedaniem
🎀سیاست های زنانه🎀👠
#سیاست_های_زنانه
#مردها_اهل_شعارند
🔵مردها باید مورد #تأیید قرار بگیرند. وقتی تصمیمی می گیرد، او را تأیید نمایید بعد نتیجه #خوب آن را ببینید.
👈🏻 اما اگر مرد حرف #غلطی زد یا تصمیم اشتباهی گرفت، تأیید نکنید اما تکذیب هم نکنید، #مخالفت هم نکنید بلکه حالت جریان را عوض کنید.
🔵 توجه نمایید که مردها شعاراشون یادشون میره. مردها خیلی از مواقع که حرفی میزنند، ، #شعار میدهند
👈🏻 اگه شما برخورد لحظه ایی کنید به اون شعارشون عمل می کنند بنابراین موقعی که شعار میده و تصمیم اشتباهی گرفته شما بالافاصله جریان را عوض کنید.
🆔 @khobastbedaniem
✔️ اختلاف بین همسران امری کاملا طبیعی وغیرقابل اجتناب است
مشکل اصلی این است که نمیخواهیم مشکلاتمان را ببینیم تا در مرحله بعد آن را حل کنیم
🆔 @khobastbedaniem
📸اولین تصویر از تابوت پیکرهای مطهر
شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفیالدین
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
@khobastbedaniem ایتا سروش
🚩 شهید سیدحسن نصرالله: برای خیر دنیا و آخرتتان به شما وصیت میکنم که ایمان تان به رهبری حضرت امام خامنه ای یه سایه اش مستدام باد قوی و محکم باشد.
#انا_على_العهد
@khobastbedaniem ایتا و سروش
💠 #حدیث روز 💠
💎 سه ویژگی مهم مؤمن
🔻امام رضا علیهالسلام:
مُؤمِنُ اِذا غَضِبَ لَمْ یُخْرِجْهُ غَضَبُهُ عَنْ حَقٍّ، وَ اِذا رَضِیَ لَمْ یُدْخِلْهُ رِضاهُ فی باطِلٍ، وَ اِذا قَدَرَ لَمْ یَأْخُذْ اَکْثَرَ مِنْ حَقِّه.
🔹مؤمن،
◻️هرگاه خشمگین شود، غضبش او را از حق بیرون نمیبرد و
◻️هرگاه خرسند شود، خوشنودیش او را به باطل نمی کشاند و
◻️هرگاه قدرت یابد، بیش از حق خودش برنمیدارد.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۵، ص ۳۵۵
•┈┈••✾••┈┈•
@khobastbedaniem
💠دستور سلوکی بسیار راه گشا.
🔸سیدنا الاستاد فقیه عارف حضرت آیت الله جعفری تهرانی قدس سرّه توصیه می فرمودند که: هرچه قرآن میخوانید به رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) هدیه نمایید که بسیار راهگشا می باشد.
🔰کتاب بالاترین نذر،صفحه ۶۸
#دستورالعمل
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 گناه دائم، ثواب دائم!
🔸️مرحوم آیة الله ملکی تبریزی معتقد است که مومن در طول مدت عمر از برخی گناهان {گر چه کوچک} همچون غفلت از خدا خالی نیست.
🔹️پروردگار مهربان برای مقابله با این گناهان ثوابهایی دائمی را مقرر کرده است که زحمتی هم برای مومن ندارد و یکی از این ثوابهای دائمی انگشتر به دست کردن است.
🍃انسان مومن هیچگاه دست خود را از انگشتر عقیق، فیروزه و دیگر نگینهای سفارش شده خالی نمیگذارد. این ثواب دائم، آن گناه دائم را درمان میکند.
📚 زرنگی های دینی ص ۲۵
#آیت_الله_رضایی_تهرانی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
♦️برای پدر و مادر خود خاک بشوید.
💠ای عزیز!
🔸موحد عظیم الشأن، عارف واصل، حضرت سیدنا الاستاد روحی فداه به این هیچ محض فرمودند:
تا سالک برای پدر و مادر و همسر و برادر و خواهر و دوستان خود خاک نشود، به جایی نمیرسد و دری به روی او باز نمیگردد و به ملکوت راه پیدا نمیکند.
🔹آری ما حقیقتاً خاک هستیم و هیچ میباشیم، اما به حجاب غفلت و توهم ایّت مبتلا شده ایم و این حجاب مانع خضوع و فروتنی و ظهور فقر ذاتی مان شده است و خیال میکنیم چیزی هستیم.
📚کتاب #سلوک_با_همسر، ص ۲۸۸
@khobastbedaniem
🟢 چرا خداوند انسان را دچار بلا و مصیبت میکند؟
🔹 این سؤال ابتدا به ذهن هر کسی میآید که چگونه لطف و محبت و رضایت خداوند از کسی، اقتضا میکند که او را با شداید و مشکلات مواجه کند؟ لازمه مهر و محبت، فراهم کردن موجبات خوشی و آسایش است نه موجبات سختی و عدم آسایش. باز یک نوع تعبیر دیگری در زبان قرآن و سنت هست که سؤال دیگری پیش میآورد و آن، تعبیر «امتحان» است. خداوند بندگان را به وسیله شداید و بلایا امتحان میکند، یعنی چه؟ مگر خداوند از باطن کار مردم بیخبر است که میخواهد با امتحان چیزی را بفهمد؟ مگر نه این است که در خود قرآن مجید آمده که هیچ ذرهای و هیچ حرکتی و جنبشی، بالاخره هیچ امر کوچک یا بزرگی در عالم هستی نیست مگر آنکه معلوم و مکشوف حق متعال است؟ پس امتحان یعنی چه؟
🔸 جواب هر دو سؤال آن وقت معلوم میشود که فلسفه بلایا و شداید و سختیها و اثر آنها در وجود آدمی معلوم شود؛ معلوم شود که به حکم قانون و ناموس خلقت، بسیاری از کمالات است که جز در مواجهه با سختیها و شداید، جز در نتیجه تصادمها و اصطکاکهای سخت، جز در میدان مبارزه و پنجه نرم کردن با حوادث، جز در روبرو شدن با بلایا و مصائب حاصل نمیشود.
🔹 نه این است که اثر شداید و سختیها تنها ظاهر شدن و نمایان شدن گوهر واقعی است، به این معنی که هرکس یک گوهر واقعی دارد که رویش پوشیده است، مانند یک معدنی است در زیر خاک و اثر شداید فقط این است که آنچه در زیر خاک است نمایان میشود، اثر دیگر ندارد؛ نه، این طور نیست، بالاتر است. شداید و سختیها و ابتلائات اثر تکمیل کردن و تبدیل کردن و عوض کردن دارد، کیمیاست، فلزی را به فلز دیگر تبدیل میکند، سازنده است، از موجودی موجود دیگر میسازد؛ از ضعیف، قوی و از پست، عالی و از خام، پخته به وجود میآورد، خاصیت تصفیه و تخلیص دارد، کدورتها و زنگارها را میزداید، خاصیت تهییج و تحریک دارد، هوشیاری و حساسیت به وجود میآورد، ضعف و سستی را از بین میبرد.
🔸 پس این گونه امور را نباید قهر و خشم شمرد؛ لطف است در شکل قهر، خیر است در صورت شر، نعمت است در مظهر نقمت.
📗 استاد مطهری، بیست گفتار، ص۱۴۷ـ۱۴۶
🆔 @khobastbedaniem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ویدئو وایرال شده در شبکه های اجتماعی عراق
1⃣ به ایرانی ها می گویند: پول و سرمایه تان در عراق خرج میشود و با پول شما در کربلا برای عراقی ها ورزشگاه می سازند.
2⃣ به شهروند عراقی در رسانه ها می گویند: کشورتان توسط ایران اشغال شده و ارز را به ایران میرسانند تا تحریم را دور بزند!
جنگ شناختی همین است. ایجاد تردید نسبت به همه چیز، بهم خوردن نظام محاسبات جامعه و در نهایت تولید نفرت و عصبانیت در مردم.الحق و الانصاف کارشان را بخوبی میدانند.
دولت انگلستان در یک دوره طولانی فقط با نهصد نفر بر سیصد میلیون نفر در هند بزرگ با آن وسعت و جمعیت در سالهای استعمارگری حکومت کرد. پرسیدند چگونه؟ بین طوایف و شهرهای مختلف هند اختلاف می انداختند و دائم در جنگ بودند. انگلیسی ها بر اختلاف آنان حکومت میکردند!
✍دکتر علیرضا زادبر
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @khobastbedaniem