فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جواد خادم، وزیر رژیم پهلوی: همه فهمیدند که با ایران به رهبری آیتالله خامنهای نمیتوان شوخی کرد.
#الله_اکبر
#انتقام_سخت
#وعده_صادق
✅ @KHURASANO_SISTAN
📸 قلعه بالاحصار کابل
#افغانستان_زیباست
✅ @KHURASANO_SISTAN
🤩 افتخار تشرف به اسلام
حجت الاسلام والمسلمین عبدالعزیز صادقی از فضلای محترم افغانستان ولسوالی مالستان غزنی است. وی در قم جامعه المصطفی تحصیلات حوزوی اش را تا سطح عالی خوانده است. او چند سالی است در یکی از کشورهای اروپایی مهاجرت کرده است، ولی در آن جا نیز مشغول کارهای تبلیغی و دینی است. یکی از برکات تبلیغات ایشان در این سالها این شده است که یک جوان غیر مسلمان را به دین اسلام دعوت کرده است. این جوان عزیز با کمال میل و رغبت، در کشوری که علیه اسلام تبلیغات زیاد میشود، اسلام را به عنوان دین برتر برگزیده است.
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
#الله_اکبر
✅ @KHURASANO_SISTAN
❓هَزارَه کیست؟
هویتهای قومی کنونی مردمان ساکن در جغرافیای افغانستان، بعد از گسترش اسلام در خراسان بزرگ و آسیای مرکزی، به تدریج شکل گرفته است و قبل از آن چنین هویتهایی وجود نداشته و هیچ سند تاریخی صریح و قابل قبول برای اثبات آنها نیز وجود ندارد. تا زمان ظهور اسلام هویت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مردمان منطقه وسیعی در آسیای جنوبی، آسیای مرکزی و آسیای غربی بر اساس حوزه تمدنی که به آن تعلق داشتند تعریف میشد، نه بر اساس قوم، ایل، تبار و خورده زبانها و فرهنگهای محلی.
در آن زمان حوزههای تمدنی ایران، رم، هند و چین برجستگی داشتند، و مردمان سرزمین افغانستان کنونی اغلب همان ایرانیهای دورههای هخامنشی تا ساسانی بودند. اما هزاره، به نوشته لویس دوپری، افغانستانشناس آمریکایی و نیز الیزابت باکون پژوهشگر انگلیسی، از قرن سیزدهم تا شانزدهم میلادی به تدریج شکل گرفته و به عنوان یک قوم بزرگ در تاریخ منطقه ثبت شدهاست. مهم نیست که قوم هزاره چگونه در بستر تاریخ شکل گرفته و ریشههای تباری و نژادی آن به کجا میرسد و نظریات مطرح شده در این رابطه درست است یا غلط، مهم آن است که هزاره از بدو ظهور در افغانستان، مانند اقوام نوظهور پشتون تاجیک و ترک تبار، با هویت شناخته شده و کامل ظهور کردهاست.
هویت قومی یکی از انواع هویتهای اجتماعی است که از خصوصیات و مولفههای متعددی مانند: مذهب، زبان، رسوم، ساختهای اجتماعی، تاریخی، محیطی و محلی خاصی تشکیل میشود. هزاره به عنوان یک قوم از ابتدا مسلمان شیعه مذهب و متعلق به حوزه تمدنی ایرانی متولد شده است و به همین دلیل نجابت، صداقت و فرهیختگی توأم با مظلومیت و سخت کوشی از مشخصات این قوم شجاع و وطن دوست به شمار میرود.
هزارهها دارای ارکان هویتی روشن، محکم و افتخارآفرینی هستند که آن را نسل اندر نسل با خون زنان، مردان و جوانان خود بنا کرده و تاریخ، فرهنگ، زبان، هنر، دانش و افتخارات خود را با تکیه بر آن رشد و گسترش دادهاند.
هیچ سند و مدرکی وجود ندارد که قوم هزاره از زمانی که هزاره نامیده شده پیرو کدام دین و مذهب دیگر غیر از اسلام و تشیّع باشد، اندک هزارههای سنّی بعداً تحت فشار تغییر مذهب داده اند. در حقیقت هزارههای سنّی، سند زنده ستم مذهبی در افغانستان به شمار میروند.
منبع: پیام مهتاب
✅ @KHURASANO_SISTAN
▪️بسیج دنیای اسلام بر علیه ویران کنندگان قبور ائمه(ع) در بقیع
▪️در کنار این [حادثه تلخ اهانت به قبرصحابی جلیل القدر حجر بن عدی ] تلخی دیگری که وجود دارد، این است که در میان مجموعه ی مسلمانان و امت اسلامی کسانی پیدا شوند که با افکار پلید و متحجر و عقبمانده و خرافی خود، تجلیل از بزرگان و برجستگان و چهره های نورانی صدر اسلام را شرک بدانند، کفر بدانند؛ واقعاً این مصیبتی است. اینها همان کسانی هستند که گذشتگانشان قبور ائمه (علیهم السّلام) را در بقیع ویران کردند. آن روز که در دنیای اسلام، از شبه قاره ی هند گرفته تا آفریقا، علیه اینها قیام کردند، اگر اینها جرأت میکردند، قبر مطهر پیغمبر را هم ویران میکردند، با خاک یکسان میکردند. ببینید چه فکر باطلی، چه روحیه ی پلیدی، چه انسانهای بداندیشی، احترام به بزرگان را اینجوری بخواهند نقض کنند و هتک کنند و این را جزو وظائف دینی بشمرند! در آن وقتی که اینها بقیع را ویران کردند، این را بدانید؛ سرتاسر دنیای اسلام علیه اینها اعتراض کرد. عرض کردم؛ از شرق جغرافیای اسلام - از هند - تا غرب جغرافیای اسلام، علیه اینها بسیج شدند.
🎙 بیانات رهبری در تاریخ ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
#بقیع
#هشتم_شوال
✅ @KHURASANO_SISTAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کمک تجهیزاتی حاج قاسم سلیمانی به مجاهدین احمدشاه مسعود
مستند قاسم پخش شده در شبکه یک تلویزیون
هندوپاکستان دراخرالزمان.mp3
704.5K
⁉️اوضاع خراسان بزرگ و هند و پاکستان در آخرالزمان چگونه میباشد ؟
⭕️ پاسخ: ابراهیم افشاری
#مهدویت