eitaa logo
Komiter
2.6هزار دنبال‌کننده
149 عکس
51 ویدیو
1 فایل
تنها صداست که می‌ماند... تو همه جا با همین آیدی فعالم، تلگرام، بله، روبیکا و ... کپی ممنوعه و شرعا رضایت ندارم. تبلیغات: @Komiiter
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز صبح که با خبر آتش‌بس مواجه شدم، شوکه شدم، البته بعد از تجربه‌ی جنگ ۱۲ روزه، از روز اول منتظر این خبرِ تلخ بودم و سعی کردم خودم رو آماده کنم براش که واکنشم چی باشه. سعی کردم فوری وظیفه‌ی خودم رو بشناسم، وظیفه‌ی من آروم کردن خودم، عزیزانم و هرکسیه که اینجا لطف کرده و حضور داره، وظیفه‌ی من در وهله‌ی اول به دستور رهبر عزیزم دیدنِ نیمه‌ی پر لیوان بوده و هست. من هم خوشحال نبودم و نیستم و بنام بر این بود که مسئولینمون هشیارند. خوشحالیم این بود که مردم تمام قد پای حرف رهبرشون ایستادن و حرفشون رو به رهبرشون زدن، رهبری هم تحت فشار نخواهد بود وقتی پشتوانه‌ی مردمی رو دارن. وظیفه‌ی من همچنان به عنوان مردم این بوده و هست که خیابون رو خلوت نکنم، به رهبرم بگم که پای حرفت هستم، اعلام کنم که من پات هستم و هرچی شما بگی سمعا و طاعتا. این وظیفه‌ی من تا امروز حوالی بعد از ظهر بود. از بعد از ظهر به بعد اما وظیفه‌ی من تغییر کرده، وقتی جلوی چشم ما یکی از شروط اعلامی توسط ایران نقض شده و لبنان زیر آتش سنگین رفته پس همه‌ی این بساط کشکه. از حالا به بعد داستان تغییر کرده، تنها گذاشتن لبنان توسط ایران نتیجه‌ش جز خشم پروردگار نیست. امشب ان‌شاءالله شعارهای ما همه همین خواهد بود و تمام قد درخواست کنیم از مسئولین که پشت لبنان در بیان. خشم خودم رو سر خودی خالی نمی‌کنم، خشم من برای دشمنمه نه دوستم، حتی دوست خطاکار هم دوسته. خشممون رو سر دشمن فریاد بزنیم و به دوستمون گوش‌زد کنیم‌. تا شب وظیفه‌مون چیه؟ صدای ما به تنهایی به جایی نمی‌رسه، همه هجوم ببرید به تریبون‌دارها، سخنران‌ها و مادحین، بگید مطالبه کنن خواسته‌ی مارو، بگید اعلام کنن موضع ما چیه و نباید لبنان رو تنها بذاریم، شاید صدای ما به تنهایی به جایی نرسه ولی همه باهم چرا. عصبانیتتون رو بذارید تو جیبتون و منطقی باشید.
به به آتش بس نقض شد و ایران مقتدرانه به اسرائیل حمله کرد. دیدید گفتم صبر کنیم؟ دیدید گفتم اعتماد کنیم؟
هدایت شده از رَسته
تنها راه عبور از این فتنه‌ها، ولایت پذیریه.
پیام آقارو گوش بدید، شبکه خبر و یک.
Komiter
پیام آقارو گوش بدید، شبکه خبر و یک.
حجت تمام شد، هرآنچه لازم بود عیان بود.
هدایت شده از رَسته
انگل‌ها (وطن فروش‌ها) همیشه فکر می‌کنند میزبان خانه‌ی آن‌هاست. آن‌قدر تغذیه می‌کنند، تا فراموش می‌کنند اگر بدن بمیرد، آن‌ها هم جایی برای ماندن ندارند.
هدایت شده از اکسسوری آویزک
-سلام سلام خیلی خیلی خوش اومدین🎀😍 محصول جدیدمون آویز فلش و موبایل نقشه ی ایران عزیزمونه🥲😍🇮🇷 که با قیمت ویژه ی ۷۸ هزار تومان تقدیم میشه🤓😎 https://eitaa.com/aviizak
Komiter
اینجا اکسسوری‌های گوگولی مگولیِ بانمکی داره.🤏🏻
هدایت شده از ـ بُهت موشن
حواستونو جمع کنید. حواستون به مشکوک‌ها باشه. حواستون به تفرقه و نفاق باشه، اتحاد حرف آقاست. به صلاح‌دید من و شما نیست! حواستون به ایران‌مون باشه!