eitaa logo
حرف مردم
141 دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
5.2هزار ویدیو
14 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  ایثار345
📸 تجمع مردم مشهد برای مطالبه وعده صادق ۳ 🔹مردم انقلابی مشهد در خونخواهی شهدای پدافند هوایی، حمایت و قدردانی از نیروهای مسلح و مطالبه عملیات وعده صادق ۳ در پاسخ به حمله جنایتکارانه ی رژیم نامشروع خبیث صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران شامگاه شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ در میدان بیت المقدس اجتماع کردند.
هدایت شده از  ایثار345
🚨 💢خبری که صهیونیست ها و آمریکایی های جنایتکار را شوکه کرد؛ مقاومت اسلامی درعربستان عضو جدیدی از خانواده جبهه مقاومت مقاومت اسلامی حرمین شریفین برای اولین بار از داخل خاک عربستان یک عملیات پهپادی بر علیه رژیم خبیث صهیونیستی انجام داد. 🔺صحنه های از پرتاب مقاومت اسلامی حجاز در عربستان به سمت هدفی حياتی در فلسطين اشغالی بيانيه مهم مقاومت اسلامی در عربستان: ما تأیید می کنیم که مشارکت جهادی ما با جبهه حق برای مبارزه با تجاوزات رژيم صهيونيستی در این شرایط حساس تاریخی، تأیید هویت مقاومت غرورآفرین و شرافتمندانه ما و تأیید تعهد مبارزه آن است که آرزوی حقیقت و عدالت دارد. ما اعلام می‌کنیم که مقاومت به فعالیت جهادی خود در حمایت از مردم مقاومت‌ در فلسطین و لبنان ادامه خواهد داد و تا زمانی که تجاوزات صهیونیست‌ها به غزه و لبنان متوقف نشود، دست برنمی‌داریم.
ارسالی 🌼شهدای عزیز پدافند؛ مردم رسانه شما هستند. 💐چه رسانه‌ای می‌تواند پر مخاطب‌تر از خود مردم باشد؟؟؟؟!!! شما قدرتمند ترین رسانه را دارید. 📝شهدای عزیز پدافند؛ ☘خیلی پیشتر مولا و مقتدای ما چه خوب گفته بودند: ارتش در شعار "ارتش فدای ملت صادق است" و این ملت چه خوب رسانه‌ی شما شدند.
ارسالی ❌دستور اتاق فکر رسانه صهیونیستی در درجه اول ۱. شکستن قُبح تجاوز به خاک ایران ۲.عادی جلوه دادن آن با جمله حمله نمایشی ... 📝که باید به این نتیجه تحلیل کارشناسی برسد : پس ایران هم باید نمایشی حمله کند یا اصلا کوتاه بیاید. این ترفند برای دوره قاجار و پهلوی و امثالهم است نه جمهوری اسلامی !
24.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌🔺 شعارهای دیشب تجمع‌کنندگان مقابل شورای عالی امنیت ملی «بسه دیگه ترس و شک» «موشک جواب موشک» «قسم به خون شهید» «که صبر ما سر رسید» «وقت وعده تمامه» «زمان انتقامه» «خواسته هر مسلمان» «انتقام انتقام» «تنها راه سعادت» «اطاعت از ولایت» «ادامه‌ تعلل» «خیانت است به مردم» «وقتِ وعده تمامه» «زمانِ انتقامه» «بهای هر دقیقه» «خون هزار شهیده» «دیپلماسی ذلت» «مایه ننگ ملت»
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فاجعه علمای صهیونیستی در قم و تسلیت ✌️🏻دیشب/حرم حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها 1⃣ مطالبه‌ی انتقام 2⃣اعتراض به آزادی گروهک غیر‌قانونی "مجمع محققین" حامی اسرائیل در شهر مقدس قم قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت ماده ۸ هر گونه اقدامی از قبیل امنیتی، نظامی، سیاسی، فرهنگی، رسانه‌ای، تبلیغی، مساعدت اقتصادی و مالی مستقیم و غیرمستقیم آگاهانه در جهت تأیید یا تقویت و تحکیم رژیم صهیونیستی، ممنوع است. مرتکب به مجازات حبس تعزیری درجه پنج محکوم می‌شود