eitaa logo
حرف مردم
141 دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
5.2هزار ویدیو
14 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از دفاع از حق
❌❌دولت و مجلس آخر کار خودشان رو کردند‼️‼️😡😡 نمایندگان مجلس با کلیات لایحه دو فوریتی تشکیل موافقت کردند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در جریان نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۵ تیر) مجلس شورای اسلامی، نمایندگان پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان، کلیات لایحه را با ۱۲۹ رای موافق، ۱۰۱ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۳۸ نماینده حاضر در مجلس، به تصویب رساندند. ✍️وزارت بازرگانی نگویید‼️بگویید وزارت رانت و واردات ...🤷‍♂️ 👈جالب اینجاست که حدود 50 نفر غایب بودند و با 129 رای این طرح تصویب شده‼️‼️🤔 📣📢طرح هایی که دوست دارند رو دو فوریتی و سریع تصویب می کنند‼️
🔻لزوم 🔻در خبرها آمده است که ان شاءلله گشت ارشاد مجدداً فعال خواهد شد، البته برخی مجدداً به آن اعتراض کرده و وجود گشت ارشاد را مفید نمی‌دانند در حالی که در حال حاضر تنها عامل بازدارنده وجود گشت ارشاد و فعالیت مضاعف آنها این امید را در دل مردم دغدغه‌مند و مطالبه گر زنده می‌کند تا شاید وضعیت کنونی در جامعه تا حدی اصلاح شود 🔻البته مسئولین هم باید از این به بعد، به این مهم توجه ویژه‌ای داشته باشند و در راستای اجرای تمام احکام اسلامی گام بردارند و هر برنامه فرهنگی مورد نیاز را اجرا کنند 🔻بعد از گذشت ۴۵ سال از انقلاب مسئولین هیچ کار فرهنگی خاص و تاثیرگذاری نکردند در حال حاضر هم برنامه جامعی ندارند 🔻نه تنها کار فرهنگی انجام نشده است بلکه کارهای ضد فرهنگی و ضد دینی بسیاری انجام شده است اگر وضعیت حجاب جامعه امروز چنین است علتش کم کاری و اجرای طرح‌های ضد اسلامی توسط برخی از مسئولین خائن به اسلام و مردم بوده است که یکی از آن برنامه‌های ضد دین اجرای سند ۲۰۳۰ می باشد 🔻بسیاری از مسئولین هم که با کم کاری خود در سکوت شاهد این خیانت بودند ،در به وجود آمدن این وضعیت سهم به سزایی دارند. 🔻اگر می خواهید دلایل بی بندوباری جامعه رو بدانید به نکات زیر توجه کنید 🔻بازار پوشاک و فضای مجازی را رها کردند 🔻فیلم‌ها و تبلیغات هنجار شکن ساختند 🔻افراد بی‌ارزشی را برای مردم به عنوان الگو معرفی کردند 🔻 آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها لیبرالی غربی است و با مبانی اسلامی فاصله زیادی دارد 🔻با رشد قارچ گونه بانک ها و دادن ربا، لقمه حرام را به زندگی مردم وارد کردند و تاثیرات منفی لقمه حرام در زندگی مردم به خوبی قابل مشاهده است 🔻با توجه به نکات بالا ،حالا شما توجه کنید اگر گشت ارشاد در این ۴۵ سال نبود چه اتفاقی رخ می داد؟! 🔻کافیست مسئولین به آمار خودکشی، تجاوز و روابط نامشروع در کشور هایی همچون ، و ... توجه کنند و دلایل آن را بررسی کند شاید به اهمیت حجاب و نقش گشت ارشاد در به وجود آمدن جامعه پی ببرند 🔻 باید به وظیفه خود در مورد اجرای قوانین حجاب عمل کند اما متاسفانه فقط برخی از نیروهای نظامی به وظیفه خود عمل می‌کنند!
✅اعتراض مردم ادامه دارد امروز ۲۵ تیر مقابل دفتر ارتباطات مردمی قوه قضاییه 🔻برخی شعارهای امروز متحصنین 🔻مسئول بی اعتنا،نسبت به حکم خدا،یا عزل یا استعفا 🔻چرا باید پرونده اکبر طبری خاک بشه⁉️ 🔻جرم حسن روحانی قابل اغماض نیست! 🔻مافیای خودرو بورس و مسکن،هر سه شدند بلای جان میهن! 🔻مسئول بیا خیابون،کشف حجابو جمع کن! 🔻غفلت مسئولان کشید،چادر همسر ! و ... 👈اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ◀️تشکیل اجتماعات و راهپیمایی‌ها، بدون حمل سلاح، به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است. ‏‏ 🔻از روز دوشنبه ۱۲ تیر تعدادی از مردم انقلابی مقابل ارتباطات مردمی تحصن کردند! 🔻اهداف تحصن 👇 ۱. اجرای قانون عفاف و کنونی ۲. محاکمه مانعین ساماندهی فضای مجازی ۳. برخورد قاطع با مفسدین ۴. محاکمه مفسدین سیاسی از جمله سران فتنه و حسن فریدون(روحانی) ۵. برخورد قاطع با فروشندگان به تلگرامی ۶. احقاق حقوق عامه (برخورد با برهم زنندگان امنیت روانی) ۷. حمایت قاطع از آمرین به معروف و ناهیان از منکر 🔻تحصن ادامه دارد تا نتیجه ... 📣مکان تحصن: خ ولیعصر، تقاطع جامی،مقابل دفتر ارتباطات مردمی (نزدیک ترین مکان تحصن به مترو ،تئاتر شهر)
هدایت شده از حسین زمانی میقان
من حسین زمانی میقان از بازگشت و استقرار برای پاک‌سازی خیابان از آلودگی‌های تصویری حمایت می‌کنم✋️ @hzamanim
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┈┈••••✾•🦋﷽🦋•✾•••┈┈• دل تنگ خویشتن را به تو می‌دهم، نگارا بپذیر تحفه من، که عظیم تنگ دستم... @naze_eshgh 💞 🕊🦋 ‌🦋🦋🕯🦋🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا امشب ازتو روحی وسیع میخواهم آنقدرکه فراموش نکنیم این تو هستی که دلیل تمام لبخندها شادیهاخوشی ها و اتفاقات زیبای زندگی ما هستی شبتون بخیر🌙🌺 💖👇 🆔 @naze_eshgh 🌤 ═══✙❆❣❆✙═══
هدایت شده از  ایثار345
27.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه ای که دل هر مسلمانی را به وجد می آورد هزاران جلد قرآن در سوئد بالا رفت . دیروز یک قرآن را سوزاندند امروز هزاران قرآن در مالمو سوئد بالا رفت و قرائت دسته جمعی قرآن. هر چه بخواهید قرآن را محو کنید، بیشتر شکوفا می شود، این است معنی *انا له لحافظون* « بدرستیکه که من آن را حفظش می کنم» .
هدایت شده از دفاع از حق
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نطق خیلی مهم دکتر ایزدخواه، در مخالفت با تشکیل وزارت بازرگانی ✍متاسفانه دیروز ۲۵ تیر ،نمایندگان با ۱۲۹ رای موافق این طرح لعنتی رو تصویب کردند! ‼️جالب اینجا بود که از حدود ۲۹۰ نفر نماینده مجلس ،حدود ۵۰ نفر دیروز غایب بودند! 👈در سال مهار تورم و رشد تولید ،متاسفانه مسئولین بهار تورم ایجاد کردند و الان هم (بازرگانی) رو تصویب کردند که قطعا با مهار تولید مواجهه خواهید شد! ◀️مسئولین مربوطه دقیقا شعار سال حضرت اقا رو برعکس کردند!
🔴خواهران کشف حجاب کرده اینک وقت آن است که پاسخ گوی افکار عمومی باشید 📌شما الان ده ماه هست کشف حجاب کرده اید و پا روی سازنده ترین سبک رفتار عفیفانه زن تمدن ساز ایرانی واسلامی گذاشته اید،اما بعد از ده ماه دیگر وقت آن است دستاوردهای این الگوی پوششی را برای خود وجامعه عیان کنیدو درباره دستاورد شعار ازادی توضیح دهید سوال اول: آیا کشف حجاب شما رغبت مردان به ازدواج و تعهد را افزایش داده وآمار ازدواج ما رشد کرده است یا خاصیت زنانگی را برای مردان بی مفهوم کرده است ؟ سوال دوم :آیا با کشف حجاب شما نظام منزوی شد و دستاوردی نداشت یا این شما بودید که با حجم گسترده متلک های خیابانی مواجه شده اید؟ سوال سوم : آیا کشف حجاب شما برای ما نتایج مثبت اقتصادی داشت ،یا این شما بودید که برای رقابت مجبور به استفاده بیشتر از خدمات زیبایی شده اید ؟ سوال چهارم :ایا کشف حجاب شما ،تورم‌ را کاهش داد یا با درگیر کردن جریان مطالبه گری به معضلات فرهنگی برای مدیران ناکارآمد سایه امن ایجاد کرد ؟ سوال پنجم :برای فرزندانتان و وارثان تمدن ایرانی اسلامی چه پاسخی خواهید داد ؟به آنها چگونه خواهید گفت ما پا بر روی ارزش های زن ایرانی گذاشتیم واز سبک زندگی زن غربی تبعیت کردیم که بر اساس فلسفه حقیرانه زن افسونگر طراحی شده بود ؟ ⏪خواهر من وقتی کشف حجاب شما در طی این ده ماه هیچ دستاوردی برای تعالی خانواده واجتماع نداشته ،آن رابرای چه ادامه می‌دهید؟ ✍عالیه سادات