ساعات کاری موسسۀ حقوقی مها
شنبه تا چهارشنبه به صورت یکسره از ساعت 8 صبح تا 8 شب
سلام
جهت انتشار و اطلاع رسانی همگانی ، لطفا استوری ، وضعیت و در گروه ها و کانال ها منتشر شود
برای تعیین وقت مشاوره همه روزه فقط با خطوط
02537401034
09021523019
تماس بگیرید
🔵 دستورالعمل الزام تطبیق کدملی و کدپستی در زمان درخواست دسته چک
بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۰۳.۱۰۰۹۹ مورخ ۳ مردادماه ۱۴۰۳ دستورالعمل الزام تطبیق کد ملی و کد پستی در زمان درخواست دسته چک را به شبکه بانکی ابلاغ کرد؛ براین اساس ثبت اطلاعات محل سکونت در سامانه املاک و اسکان اجباری است و برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی، متقاضیان صدور دسته چک یا چک موردی ضروری است ضمن مراجعه به سامانه www.amlak.mrud.ir نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند.
موارد ابلاغی به شبکه بانکی بدین شرح است؛
براساس تبصره ۸ الحاقی ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم مبنی بر منوطسازی ارائه خدمات بانکی به احراز نشانی (کد پستی) محل اقامت اشخاص و الزام خود اظهاری املاک تحت تملک و محل اقامت از سوی اشخاص حقیقی در سامانه ملی املاک و اسکان کشور ( www.amlak.mrud.ir)، مقرر شده تطبیق کد پستی و کد ملی متقاضیان دسته چک یا چک موردی در زمان پردازش درخواست صدور دسته چک در سامانه صیاد (صدور یکپارچه الکترونیک دسته چک) با استفاده از پایگاه اطلاعاتی سامانه ملی املاک و اسکان مورد بررسی قرار گیرد.
به نحوی که در صورت عدم تطابق کد پستی و کد ملی متقاضی دسته چک یا چک موردی، کد خطای ۴۸۴ به شرح "کد پستی معتبر نمیباشد" به بانک بازگردانده شده و در مقابل، بانک نیز مکلف به اطلاعرسانی لازم به متقاضی از طریق پیامک و یا هر مسیر ارتباطی مورد تأیید خود خواهد بود.
لازم به توضیح است؛ علیرغم وجود خطای یادشده، دسته چک یا چک موردی متقاضی صادر خواهد شد، ولیکن تحویل آن به مشتری منوط به اطلاع رسانی به وی با مضمون پیامی به شرح ذیل خواهد بود:
«ثبت اطلاعات محل سکونت در سامانه املاک و اسکان اجباری است. برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی، هرچه سریعتر به سامانه ( www.amlak.mrud.ir) مراجعه کرده و نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند.»
❇️✴️چند باور غلط حقوقی نزد عموم که از فیلم و سریال ها ایجاد شده و متاسفانه مردم با نسبت بالایی آنها را باور کردن:
1️⃣اگر از کسی شکایت کنید و نتوانید آن را اثبات کنید، طرف مقابل اعاده حیثیت می کند و شما محکوم می شوید.
❌️این باور غلط است. دادگاه محل تظلم خواهی و رسیدگی به شکایات است. حق شما طرح شکایت و وظیفه دادگاه بررسی آن است. عدم اثبات مسئولیت کیفری برای شما نمی آورد.
2️⃣پدر و مادر میتوانند فرزند خود را از ارث محروم کنند
❌️خیر، هیچ کس نمیتواند وارث خود را از ارث محروم کند. وصیت نامهی متوفی نیز فقط در مورد یک سوم میراث معتبر است. تنها وارثی که مورث خود را به قتل برساند از ارث محروم میشود.
3️⃣ اگر گواهینامه رانندگی نداشته باشید و بر اثر تصادف باعث مرگ کسی شوید مرتکب قتل عمد شده اید.
⚠️ابدا این طور نیست. رانندگی بدون گواهینامه تخلفی جداگانه است. اگر بدون گواهینامه باعث تصادف منجر به فوت شوید علاوه بر پرداخت دیه به حداکثر سه سال حبس محکوم میشوید. تصادف منجر به مرگ حتی اگر گواهینامه داشته باشید هم علاوه بر دیه بین ۶ ماه تا سه سال بسته به تشخیص قاضی زندان در پی خواهد داشت.
4️⃣دیهی ماه های حرام دو برابر است.
❌️این شایعه هم صحت ندارد. در ماههای حرام دیه فقط یک سوم بیشتر از سایر ماه هاست. ماه های حرام عبارتند از : ذی القعده، ذی الحجه، محرم و رجب. ماه صفر هم برخلاف باور غلط عموم از ماه های حرام نیست.
5️⃣حضانت فرزند همیشه با پدر است.
❌️خیر. اول این که تا هفت سالگی اولویت حضانت فرزند با مادر است. بعد از آن هم در صورتی که پدر صلاحیت نگهداری از فرزند نداشته باشد، حضانت آنها به مادر سپرده خواهد شد. ضمن اینکه صلاح فرزند هم در سپردن حضانت در نظر گرفته می شود.
📸 گزارش_تصویری
دومین دوره آموزشی «حقوق یار رضوی» با موضوع مخاطرات اسناد تجاری و بررسی قانون جدید چک صیادی صبح امروز با حضور خادمیاران رضوی در محل خانه موزه شهیدان زین الدین برگزار شد.
❇️ در این جلسه دکتر امیر علیپور (وکیل و استاد دانشگاه) به بررسی قانون ثبت چک و مخاطرات آن و الزامات حقوقی آن پرداخت.
❇️ این دوره های آموزشی به همت واحد آموزش معاونت خادمیاری رضوی و کانون حقوقی یک هفته در میان با موضوعات مختلف حقوقی برگزار خواهد شد.
✅ علاقمندان این دوره های آموزشی می توانند از طریق لینک https://rizy.ir/Razavi ثبت نام کنند.
✅ لازم به ذکر است شرکت در ۳ دوره آموزشی به منزله یک مصداق خدمتی برای خادمیاران رضوی میباشد.
#آموزش_حضوری
#کانون_حقوقی
#واحد_آموزش_معاونت_خادمیاری
دبیرخانهکانونهایخدمترضویاستانقم
______
به جمع خادمیاران رضوی قم بپیوندید👇
@Aqr_qom